25.11.05
15:02
Въпросът ми е такъв - на кутията на ЗМА на Биогейм пише да се пие сутрин, а в специализираните издания като списания и сайтове пише да се пие вечер преди лягане. Кога според вас е най удачния прием и дори дали има смисъл да се купува?
Благодаря ви предварително.
25.11.05
15:22
използвам тая тема за да попитам кфа цена е това ZMA на биогейм пише че увеличава пройзводството на тестостерон с 40 %
Мисля че цената му е около 10 лв., ама не съм убеден, че наистина действа - само веднъж съм го взимал ама де да знам..., да каже някой друг.
25.11.05
17:06
[quote author=“gnom”][quote author=“SeLeCt”]използвам тая тема за да попитам кфа цена е това ZMA на биогейм пише че увеличава пройзводството на тестостерон с 40 % :shock:
ТАКА ПИШЕ В ЕДНО СПИСАНИЕ
не си го измислям аз
25.11.05
18:43
И на мен ми беше интересно това разминаване, на всички фирми пише на гладен стомах вечер преди лягане, а на Биогейм сутрин. Наскоро прочетох в сайта на Иван Николов, че най-добре било сутрин едната доза и вечер, преди лягане, другата
това е възможно най-глупавото нещо, което можете да си купите. А 40% увеличение на тестостерона са пълна лъжа.
Един голям американски сайт за бодибилдинг беше пуснал наскоро класация на на най-безсмислените и същевременно най-скъпи суплементи и познайте кой беше ня първо място ? ZMA