Мемоарите на едно куку

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от G.N! на 16.04.14, 09:36:

15.04.2014

*Изобщо не се чувствам гузна за козунака - идват празници, а и не е като да не съм физически активна, нямам за сваляне, някак си чувствам, че мога да си го позволя :D
*И новата ми придобивка (sun)

Това ми прозвуча малко като оправдание (wasntme) Иначе - няма за какво да си гузна наистина:)

16.04.14
17:00

:D Боря се още с чувството за вина, останало от дълго време, когато не спортувах и си мислех, че с неядене нещата се получават. И когато не се чувствах добре в тялото си. Затова го отбелязах, след време като си чета да знам, че го е нямало :D
А тоя козунак си е такъв голям, пухкав, с много яйца, масло, брашно, плънка от домашен мармалад и ядки - както си му е реда :D И с такова удоволствие си го хапнах, че съквартирантите ми взеха решение да започват да спортуват, за да ядат, каквото искат :D

16.04.14
20:32

16.04.2014

Закуска: какаова каша*
          (coffee) с мляко
Обяд: 200гр пилешки дроб, гъби
      салата*
Междинно: 50гр немски протеинов хляб
            2 яйца с хим сол
Вечеря: като обяда
3,5л вода

Тренировка: фитнес
            загрявка
            10мин интервално тичане
            скачане на въже, колкото мога бързо
            комбинации на чувал - между тях 20 сумо клека, 10 лицеви опори, прескачане на стъпало :D
            повдигане на крака от вис - 4х10
            ренегатско гребане с дъмбели - 3х15
            коремни с 10кг диск - 2х20
            кофички на пейка - 3х10
            наклони с дъмбел 15кг - 2х15 за всяка страна
            повдигане на крака от лег с повдигане на таза - 2х15
            скачане на въже
            разтягане

*По план трябваше да имам кикбокс тренировка, обаче една приятелка ме помоли да отида с нея на фитнес, тъй като й е за първи път и аз нямаше как да не се отзова :) Та по между моите упражнения, показвах на нея разни неща. За това упражних малко комбинации да не съм капо. :D
*На снощната тренировка наблегнахме на ударите с крака и после ме примързя да си направя хубаво разтягане -> днес съм с болки в чатала и вървя малко странно :D

21.04.14
13:30

Здравейте, прекрасни. Честит Великден на всички празнуващи, нека ви донесе най-вече здраве, сили и енергия, за да постигате всичко, което искате (F)
Последните няколко дни пооставих дневника, затова ще преразкажа в резюме каква я свърших :D
1) Ядох доволно козунаци, яйца и агнешко!
2) От петък започнах да приемам някои нови добавки - сутрин и вечер - Диоскорея, сутрин и обед- пчелно млечице и обед- витамин Е. Целта е добро женско здраве, намаляване симптомите на ПМС, изразяващи се в нечовешка болка, от както имам менструация изобщо, както и укрепване на организма. Всички добавки са по препоръка на д-р Димитрова - ирисова диагностика и билколечение, гр Варна
3) Тренировки в пълния им блясък не съм имала- по скоро раздвижвах всеки ден по 20-30мин цялото тяло.
4) В събота омесих козунаци за 25 човека, което ми е личен рекорд!
Не мога да опиша колко прекрасно прекарах празника в компанията на семейство и приятели, гости от Австралия и Германия. Презаредих батериите, чувствам се страхотно и се гордея със себе си, че си позволих от всичко да ям, отпразнувах си празника и сега продължавам напред!

Мнението беше редактирано от G.N! на 21.04.14 13:49.

22.04.14
09:08

21.04.2014

Закуска: какаова каша (има нова модификация - замених половината овесени ядки с такива от лимец и добавих смлян черен сусам)*
          (coffee) с канела
Междинно: парче козунак - приключи се с тая история :D
Обяд: 50гр немски протеинов хляб с краве масло и извара
Вечеря: варен телешки език
        салата*
3,5л вода
Добавки: диоскорея, пчелно млечице, вит. Е

Тренировка: фитнес
            15мин леко тичане
            загрявка
            няколко рунда на чувалите
            повдигане на крака от вис - 3х15
            наклони встрани с дъмбел 15кг - 2х10 за всяка страна
            коремни на римско столче с 5кг диск - 2х15
            повдигане на крака от лег - 2х10
            ренегатско гребане с по 5кг- 3х10
            коремни с прави удари - 2х10
            коремни тип колело
            везна - 2бр до отказ
            велоергометър - 10мин

*Имах много събрана енергия и на чувалите се раздадох добре. При едното маваши нещо се заблях и не стегнах крака, та сега малко ме наболява ходилото. (dull)

22.04.14
23:48

22.04.2014

Закуска: какаова каша*
          (coffee) с канела
Обяд: 200гр пилешки дроб, 50гр гъби, салата*
Междинно: 50гр немски протеинов хляб с краве масло и извара
Вечеря: 200гр изцедена от собствения сос риба тон, салата*
4л вода

Тренировка N11 кик-бокс:
1500м тичане в парка
бърза загрявка
техники по двойки
комбинации на чували
бой със сянка с гирички
Взривна сила - прескачане на гума, сумоклек с дъмбел, клекове с подскок с гири по 3кг, напади с гири по 4кг, изтласкване на диск 5кг от гърди в комбинация с кръстосани подскоци, трицепсово разгъване с диск 5кг над глава - цялото 2 рунда и половина
игра с топка
въртене на обръч за релакс
ОТП - 15 парашутни подскока, напади с маваши, 20 коремни с вдигнати крака на 70градуса :D, 40 повдигания на гърди
разтягане

*Доволна съм от тренировката - имах си доста енергия и почти не съм почивала. На тичането даже бях с усмивка, докато подминавам хората, ядящи цацка и пържени картофи :D А и треньорката съвсем малко вика по мен този път. (sun)

23.04.14
23:39

23.04.2014

-> Какаова каша*, (coffee) с канела
-> салата*, 3 варени яйца
-> 100гр немски протеинов хляб с извара и 2 яйца
-> брауни от авокадо, мед, рожков, ленено и тиквено семе
-> салата*, 1 огромно пилешко бутче с кожата :D
4,5л вода
добавки: диоскорея, пчелно млечице, вит. Е

Тренировка N12 кик-бокс:
-Загряване
-Взривна сила  2 рунда- 1) ляв прав с гира 2кг, 2) десен прав с гира 2кг, 3) коремни преси с лост в ръцете, 4) прескачане на гума, 5) изтласкване на диск 5кг от гърди и кръстосани подскоци, 6) мавашита с тежести на краката, 7) клекове с подскок с вдигнати ръце с гири 4кг, 8) повдигане напред с гири 4кг, 9)трицепсово разгъване над глава с диск 5кг, 10)лицеви опори, 11) коремни с ляв, десен, ляв прав, 12) сумоклек, 13) парашутни подскоци
- Комбинации на чувал - 2 рунда, в почивките - 2х10 бърпита :D
- Бой със сянка
- ОТП - 80 глутеус ритника, 100 коремни тип пръсти към глезени, 60 повдигания на гърди от лег, 30 катерача
- Разтягане

*Поредна размазваща тренировка - в края всички останали бяхме мокри. :D Утре го замислям като делоуд фитнес-ден, но ако имам енергия може и на кик-бокс да отида.. ще го преценя в движение :)
*Зверски глад цял ден - не е като да не си угодих. Предполагам, че е нормално, когато натоварването е по-голямо. Тия дни трябва да взема да се кача на проклетия кантар да видим какво е положението - силно се надявам да не покаже надолу :)

24.04.14
21:04

24.04.2014

Закуска: какаова каша*, (coffee) с канела
Обяд: 200гр пилешка гърда :D с куркума, гъби
      чипс от тиквичка без мазнина
      салата*
Вечеря: като обяда без тиквичката
3,5л вода
Добавки: Диоскорея, Пчелно млечице, вит. Е

Тренировка: лежерен фитнес :D
- Загрявка
- Малко чували (малко, защото си забравих бинтовете и почувствах дискомфорт във фалангите :D )
- Повдигане на изправени крака от вис - 4х10
- Ренегатско гребане с дъмбели по 5кг - 4х15 (леки ми дойдоха, другия път с повече)
- Коремни + прави удари с гири 3кг - 2х15
- Коремни тип велосипед :D - около 40бр
- Везна до отказ
- Пръсти към глезени с прибрани крака - 30бр
- Повдигане на крака от лег - 30бр
- Странични коремни - 30бр за всяка страна
- Наклони встрани с дъмбел 10кг
- Велоергометър 10мин

* Сутринта се събудих с болки в гърба и абсолютно нормално, защото снощи го понатоварих, пък си претупах разтягането от чист мързел :D
* Теглих се - +1кг (sun)
* До последно мислех да ходя на кик-бокс, но нещеш ли :D изскочи един ангажимент и директно след него бях във фитнеса. Реших, че ще я карам по-леко днес и не си давах много зор.

26.04.14
00:48

25.04.2014

ОбядЪТ: дип от 5 варени яйца, 300гр извара и разни разнообразни мерудии
          100гр вечерен хляб
          салата*
Вечеря: пилешко бедро :D с кожата
        салата*
4л вода
Добавки: Диоскорея, пчелно млечице, вит. Е

Тренировка N13 кик-бокс:
–Загрявка
-Техники на лапи
–Комбинации на чували 4 рунда - в почивките 30 сумоклека, 10 бърпита, 20 повдигания на крак от лакътна опора, 10 лицеви
-ОТП - 30 клека, 10 подскока с колене към гърдите, 15 бърпита, 60 коремни пръсти към пети, 30 гръдни, 15 гмуркания
Имаше и още някакви работи, но ги забравих :D
-Разтягане

*Между закуската и обяда се получи прозорец от 6 часа и меко казано прегладнях, защото 4 от тях прекарах пешеходствайки! Затова и се получи доста обилен обяд, тип “Ядеш и плачеш” :D
*Тренировката беше много добра, защото бяхме малко хора и успяхме да обърнем внимание на техниката на всеки. Същевременно на чувалите се размазах и накрая бях водица. Успях да си свърша всички упражнения до края :) Даже показвах някои 8-)

26.04.14
11:36

Гърда..бедро.. много безсрамие в тоя дневник. ;)

26.04.14
14:25

xaxaxa купих си едно чисто голо пиле :D

26.04.14
22:08

26.04.2014

Междинно: няколко парчета автентична кувейтска баклава с шамфъстък
Обяд: 250гр пилешки дроб
      чипс от тиквичка
      салата*
Вечеря: 150гр пилешко филе
        50гр вечерен хляб
        салата*
4л вода

Тренировка:
фитнес
-Загрявка
–15мин тичане - лек крос
- Няколко рунда на чували
- 30 клека с мае гери + маваши
- Повдигане на крака от вис - 4х20
- Ренегатско гребане с дъмбели 7кг - 3х10
- 30 Коремни с прави удари
- Странични коремни - по 20 за всяка страна
- Крънч коремни - 20бр
- Планк на една ръка до отказ
- Разтягане

* Изобщо незнам от къде събрах сили за тренировка - спах много малко и се чувствах доста спряла :D Горе-долу добре се получи :)
* Нещо много сладко взех да си позволявам :D Не ми е за калориите, те най-малко ме притесняват, а за дисциплината някак си... :D
* Днес забелязвам в дневниците снимки разни, да се запиша и аз :D

27.04.14
22:02

27.04.2014

Обяд: 200гр пилешки дроб, салата*
Вечеря: 150гр препечено многозърнесто хлебче
        150гр дип от извара
        150гр пилешко филе
        здравословно шоко кексче
4л вода
Добавки: диоскорея, пчелно млечице, витамин Е

Значи бързам да се оплача. За вечеря чаках гости. Опекох мега гига турбо здравословните кексчета и ги оставих да изстиват и ми се наложи да изляза за малко. Оставих бележка, който се прибере от моите да не пипа :D Прибирам се след няма и половин час, половината кексчета липсват и ми премляскват насреща... Та трябваше да опека още една доза, за да стигнат за всички, че даже и аз се добрах до едно :D
Тренировка няма. Само 3-часова разходка и в последствие забелязах 2 дъмбела, пренесени от незнай къде в покоите ми- 8 и 15кг и почти се стече една сълза от умиление. :D

Доста добре изглежда, разбирам защо са ти изяли кексчетата ;д

29.04.14
07:05

28.04.2014

Обяд: пълнени гъби с 100тина грама пилешки дробчета
      рулца от печена тиквичка с извара
      салата*
Междинно: 80гр извара
Вечеря: 150гр скумрия на скара
        салата*
По-късно: фреш от грейпфрут и портокал
3,5л вода

Тренировка N14 кик-бокс:
Загрявка
Взривна сила 2 рунда: изтласкване на 5кг диск от гърди и над глава с изнасяне на ляв крак напред
                        клек с подскок с 2х4кг
                      прескачане на пръчка
                      коремни с изтласкване на медицинска топка
                      повдигане на ръце напред с 2х4кг
                      трицепсово разгъване над глава с диск 5кг
                      сумоклек
                      напади с лоукик
                      лицеви опори
                        коремни с прави удари
                        парашутни подскоци
Комбинации на чували
Игра с топка
Бърза разтяжка :D

*Много народ имаше на тренировка и вкарах доста мисъл да се чудя на къде да застана, така че да не се пребием на чувалите...
*Цяла вечер играх боулинг след вечеря - бахти кефа :D
*Предстои ми пътуване за почивните дни и гледам да се отърва от остатъците в хладилника ми, та импровизирам тия дни от към меню :D

Мнението беше редактирано от G.N! на 29.04.14 07:06.

30.04.14
00:25

29.04.2014

Обяд: запеканка от 2 яйца, 1/2 тиквичка, 100гр извара
      салата*
Междинно: 100гр извара
Вечеря: 180гр пъстърва на скара
        грамадна купа салата*
4,5-5л вода

Тренировка N15 кик-бокс:
-Загрявка
–Бой със сянка с гири
- Игра с топка
- Техники на лапи
- Бой със сянка с гири
- ОФП - 30 клека, 20 жабешки подскока, страничен планк до отказ, 50 глутеус ритника
- Разтягане

*Тренировката не беше много натоварваща, но пък полезна, тъй като доста поработихме върху техниката. :)
*Доста неприятен ден като цяло от към академичен живот :D “Почивните дни” ще трябва да свърша доста работа, пък има разни приятни събития като рожден ден, сватба и сбор :D таа ще видим как ще се получи съчетанието
*Абсурд да остана неактивна - все ще скалъпя нещо по домашно му :)

Мнението беше редактирано от G.N! на 30.04.14 00:26.

JNL

30.04.14
09:19

Сборът в кой град e ?

29.07.14
21:11

Ейй как се затрих само от дневника :D
Сега няколко месеца по-късно почувствах внезапна нужда да го подновя :)
Какво се случи през това време?
Започнах нова работа - даже две, което доста промени ежедневието ми. Едната работа е в един скуош клуб, където ми е ужасно приятно да прекарвам времето си. Там има скромна, но напълно задоволителна фитнес зала, която ползвам от време на време, както и боксов чувал, които също понася не малко тупаници :D
Другата работа е преподавателска, свързана от части с бъдещата ми професия :)
Имаше период, които мина на абсолютна магия, когато освен тия неща, бях и в заверки, а след това и в сесия. Тогава храненето тотално се омаза, но поне не престанах да спортувам :) За мое огромно съжаление, преустанових тренировките по бокс, заради невъзможността да ги посещавам, но съвсем скоро се завръщам с нови сили в нова зала, където има и сутрешни часове :) Фитнесът ми остана решението като в момента съм един от първите посетители сутрин. Тогава ми е и основната тренировка. Тъй като все още не мога да преборя сутрешния си мързел, понякога отивам по-рано на работа и там довършвам. Друг път, ако имам свободно време по време на смяна, дебна и правя някое друго упражненийце. :D
В момента горе долу стабилизирах храната, като решението ми за часовете, в които работя е суроватъчен протеин. Опитах да си нося храна, обаче не е готино хората там да се потят, а аз да нагъвам.
Равносметката в цифри:
Ръст - Все още 170см :D
Килограми - 53,8 към днешна дата 16:30 следобяд :D
Талия - 66см
Ханш - 88см
Бедро - 48см
За сега така, пък от утре по-подробно :)

30.07.14
16:24

30.07.2014

Така.. Денят до момента на кратко.
Тренировка сутрешна и експресна, защото се поуспах:
15мин ходене с 6,5км/ч и наклон 4,5 за събуждане
Раменна преса- 1х20@10кг, 3х12@15кг
Гладиатор- 4х15@15кг
Бицепсово сгъване на машина- 1х15@10кг, 3х12@15кг
Коремни преси от вис - 4х20
Коремни с диск 10кг - 2х15
Странични коремни - 2х30

Храната до момента е около 500гр пилешки гърди на скара. За по-късно ще има протеинов шейк, а като се прибера към 12-1 от работа най-вероятно ще сгъна някоя салата.

31.07.14
20:59

31.07.2014

За снощи си добавям освен гигантската салата, 3 яйца на омлет :)
Треньорът ми вчера ме навика задето не почивам, та затова днес беше почивен от към тренировки.
Храната е:
закуско-обяд от огромно количество домашни краставици и 150гр скумрия на скара
От тия краставици жестоко много ми се поду корема, обаче са толкова по-различни от купешките, че нагъвам направо с обелките :D
Преди малко - протеинов шейк
След работа най-вероятно ще видя сметката на останалата част от торбата със зарзават и планувам едни много специални пилешки цици да си приготвя посред нощите :)

Мнението беше редактирано от G.N! на 01.08.14 19:17.

01.08.14
19:29

01.08.2014

Тренировка:
15мин събуждане на пътеката - 5 от тях леко тичкане със скорост 9км/ч, другите 10 - пешком с 6,5км/ч
клек на машина - 1х15@15кг, 1х15@20кг, 1х12@25кг, 1х12@30кг, 1х8@40кг
бедрено разгъване - 4х15@25кг
повдигане на пръсти на куц крак :D с дъмбел - 4х15@20кг
повдигане на таз от лег с 10кг диск върху корема - 2х30
повдигане на свити крака с извивки встрани от поза за кофички - 2х25
10мин велоергометър

Ястия :D
Пладнешка закуска след тренировка - салата зеле и 250гр пилешко бонфиле на скара
Преди малко - същото
Вечеря (предстои) - салата от айсберг, тиквичка, грейпфрут и лимон
                    пъстърва на скара

05.08.14
08:18

05.08.2014

Предните дни имах малко проблеми от софтуерно естество, та не съм писала. Нищо генерално различно и интересно не се случи.
Днес:
5:30 - ставане, кафе
6:30 - отмениха един час от 7, така че имах цял час, който използвах да се разсъня с тренировчица :)
    -5мин велоергометър
    -бицепсово сгъване с дъмбел - 4х15@7,5кг за всяка ръка
    - кофи на пейка с 5кг диск - 3х12
    - придърпване на вертикален скрипец пред гърди - 4х12@15,20,20,20кг
    - коремни на стойка с ротация на тялото - 4х20
    - коремни с 5кг диск над глава - 1х20
    - пръсти към глезени - 1х30
    - странични коремни - 1х20 за всяка страна
    - страничен планк до отказ
    - везна до отказ
    - V-преса
Следобед мисля да си заформя плануваната тренировка за крака, така че нея ще опиша в последствие. :)
За храната планът е: протеинов шейк след малко
                      обяд - салата и скумрия на скара
                      вечеря - салата и омлет

06.08.14
18:41

06.08.2014

Тренировка първа: 15мин ходене по пътека - скорост - 6,5км/ч, наклон - 4,5
                    клек на машина - 1х15@25кг, 1х15@30кг, 1х12@35кг, 1х6@40кг, 1х5@50кг
                    бедрено разгъване - 1х15@20кг, 3х12@25кг
                    едно, което е за задна част на крака - седнало положение, краката хоризонтални и сгъване, опората е на глезените (идея си нямам как се казва машината) - 1х15@25кг, 2х12@30кг, 2х10@35кг
                    повдигане на пръсти за прасец с дъмбел - 4х10@20кг за всеки крак
                    сумоклек - 3х15@10кг
После отидох на работа по-рано и от нямане какво да правя, реших да правя коремни :D                    
Тренировка втора: корем

Храна:
150гр пилешки гърди на скара, салата зеле
Предстои - протеинов шейк
След работа - салатка и някаква мръвка, която още не съм решила каква да е

Краката трябваше да са вчера, обаче вчера от 11 до 3 нямаше много работа и правих ръце като си мислех, че после ще отида до фитнеса да си направя краката. Ама само с мисленето си останах - излезе ми един ангажимент, пък след него вече бях много гладна и отложих работата за днес.

08.08.14
11:09

07.08.2014

Почивен от към тренировка. 8-ми пореден работен :|
Храната: зеле - много зеле, 3 оризовки сутринта, протеинов шейк следобяд, пилешки гърди на скара - 500гр общо, разделени в 2 хранения

08.08.2014

9-ти пореден работен. Ставане в 5:30. Днес обаче съм само до 3 следобяд и после ще ударя една заслужена следобедна дрямка и после ще се размажа с тренировка, понеже утре ОТНОВО съм на работа :D
Храната: протеинов шейк, салати, рибка мисля да е днес, оризовки :)
Тренировка:
40min велоергометър
20мин тичане

Мнението беше редактирано от G.N! на 10.08.14 13:35.

10.08.14
13:48

09.08.2014

Тренировка:
-15мин пътечка
-придърпване на вертикален скрипец зад врат - 1х15@15кг, 2х15@20кг, 1х12@25кг
-раменна преса на машина - 1х15@10кг, 2х12@15кг, 1Х12@20кг
-гладиатор - 4х12@10,15,15,20кг
-кофи на пейка - 3х15
-трицепс на машина - 4х12@15,20,20,25кг
-500скока на въже
По-късно на работа - около 150 коремни от скука :D

храна:
2 огромни салати, около 500гр пилешко на скара, леден протеинов шейк (nlove9)

Мнението беше редактирано от G.N! на 10.08.14 17:18.

10.08.14
22:23

10.08.2014
Тренировка 1:
-15мин пътечка 6,5км/ч с наклон 4,5
-придърпване на вертикален скрипец пред гърди - 1х15@15кг, 2х15@20кг, 1х10@25кг
-придърпване на хоризонтален скрипец - 1х15@10кг, 2х12@15кг, 1х12@20кг
-повдигане на ръце с дъмбели от изправена лежанка - 3х12@7,5кг
-бицепсово сгъване с дъмбели - 4х15@5кг за всяка ръка
-бицепсово сгъване с крив лост - 2х15, 2х15@10кг
-15мин велоергометър

Обяд от салата-зеле (доста) и 220гр пиле на скара
Междинно - 170гр пъстърва на скара и 2 краставици
2 кафета и фреш - портокал +грейпфрут

Тренировка 2:
-40мин комбинации на чувал
-коремни
-200 скока на въже

Вечеря: 250гр пилешко на скара, 300гр кисело мляко и 1 краставица

Храната ти много ми допада, а резултатите ти определено са видими :)

11.08.14
21:48

Благодаря, Ади :)

За днес:
Тренировка 1:
- 15мин пътечка
- Клек на машина - 1х15@20кг, 1х15@25кг, 1х15@30кг, 1х8@40кг, 1х6@50кг
- seated leg curl - 4х15@20,25,30,35кг
- български клек - 4х15
- аддуктор - 4х15@30кг
- повдигане на пръсти за прасец - 4х10@10кг
- 7мин велоергометър, че много печеше в очите :D

Обяд: салата - айсберг, краставица, тиквичка, лимон; пъстърва на скара - 250гр
Следобедна: леден протеинов шейк

Тренировка 2:
- 200 скока на въже
- 20мин комбинации на чувал
- везна, планк, коремни

Вечеря: салата - зеле и моркови; 230гр печени пилешки шишчета

Значи залата, в която ми е чувала цял ден е огряна от слънце и съответно вътре е 70градуса... Вчера като приключих с тренировката, дрехите ми бяха мокри целите и днес реших да проверя колко вода изхвърлям. Та - преди тренировка - 53кг, след нея - 51,8кг :D

13.08.14
08:32

12.08.2014

Нечовешка мускулна... на цялото тяло! :(
Тренировка правих сутринта, ама много измъчена ми дойде и наблегнах на кардиото.
Храната:
пилешко-около 500гр общо, разделено на 2 хранения; 2 салати; протеинов шейк; домашно енергийно барче към някое време следобяд

Така! Започнах 3-та работа, която успях да си издействам да върша надомно. Това ще доведе до известни промени от към режим и липса на сън, но съвсем скоро ще се организирам по-добре времево и нещата ще се получават по-добре :)

14.08.14
17:15

13.08.2014

Тренировка:
200 скока на въже
20мин блъскане на чувал :D
2х50 коремни
15мин велоергометър

Храна:
2 салати, пиле - 250гр, пъстърва - 250гр, 2 протеинови шейка

Вечерта като си легнах си мислех, че много съм яла цял ден, а то като дръпнах чертата има мегдан и за още. Обаче 20 часа на крак и всичките почивки ядях, та може би затова :D

16.08.14
10:46

14.08.2014

Тренировка:
15мин пътечка
придърпване на вертикален скрипец зад врат - 1х15@15кг, 3х12@20кг
Раменна преса на машина - 1х15@10кг, 3х12@15кг
Кофички на пейка - 3х12
Коремни
15мин велоергометър

Храна: салати, скумрия на скара, пъстърва на скара, протеинов шейк

15.08.2014

Нетренировъчен

Храна: цитрусово пиле, салата, няколко домашни протеинови квадратчета от слънчогледово семе, банан, рожково брашно, протеинова пудра, натурално какао, кокосови стърготини
1 парче домашен чийзкейк

Малко зареждащ ден се получи. Няма лошо. Направиха ми много яка изненада на работа едни клиенти. Звъни ми служебния телефон и ме пита къде точно се намираме, че имал доставка. И аз тъкмо си мисля кой пък е тоя новия доставчик и на какво и пристига един куриер с букет и картичка - ей така без повод.. (nlove9)

Мнението беше редактирано от G.N! на 16.08.14 10:48.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1