Fat Burner - Adipokill или Universal Super Cuts 3?

20.06.11
12:56

Здравейте.
Искам да си купя Fat burner, но се чудя кой от 2-та да избера, Adipokill или Universal Super Cuts 3. Знам, че има по-добри, но в момента нямам финанси и мога да дам 40лв максимум. Adipo-то ми го дават на добра цена, за това го премислям. Моля дайте мнения, кое да взема :)))

Мерси.

23.06.11
08:49

Най-вероятно ще получиш 20 отговора “окси ,окси окси...” всички са като програмирани.... лично аз имам опит с Адипокил-а и с Файър-а,за окси не можах да прежаля 90 лв...една приятелка го пи и резултат почти нулев като свалени кг и нито един от описаните ефекти-енергия..ала бала.... Адипокила за парите си е идеален,имайки предвид че съм пропускала доста тренировки и през ден съгрешавах в храната и не съм била стриктна свалих,Файъра при мен също не подейства ама никак въпреки че и той е 90 лв ...така че според мен си е до голяма степен до организъм... Супер кътс не съм пила нямам мнение така че от мен един + за Адипокила ;)
Успех!

23.06.11
13:16

незнам. Аз пих адипокил 1 седмица (преди наще да видят и да ми го вземат :( ) и  след като го спрях получавах 2-3 дена сутрин много гадни колики ...

25.06.11
10:45

Натали, много си голяма, мерси за отговора. Аз също мислех “окси, окси, окси” но...наистина не ми се дават 90 лева. А пък Adipokill го взех малко по-тънко. Пия го вече 4-ти ден, ще видя след първият блистер колко кила ще сваля. Диета-та ми е правилна с изключение на сладкото, което ям всеки 2 дни в седмицата, поради факта, че ми е трудно да го откажа напълно ;).

Мнението беше редактирано от Iwo Petkow на 25.06.11 11:39.

25.06.11
16:26

казано от Iwo Petkow на 25.06.11, 10:45:

Диета-та ми е правилна с изключение на сладкото, което ям всеки 2 дни в седмицата, поради факта, че ми е трудно да го откажа напълно ;).

Добре, че си спестил парите за окси ;)

HE

25.06.11
17:42

казано от Valdis на 25.06.11, 16:26:

Диета-та ми е правилна с изключение на сладкото, което ям всеки 2 дни в седмицата, поради факта, че ми е трудно да го откажа напълно ;).

За малко и аз да се набутам с Окси, но на време почнаха да излизат отрицателни коментари (party)
Сигурно за извадили забранените субстанции, да не ги пипнат и тях в крачка :D

25.06.11
17:48

казано от head_hunter на 25.06.11, 17:42:

казано от Valdis на 25.06.11, 16:26:

За малко и аз да се набутам с Окси, но на време почнаха да излизат отрицателни коментари (party)
Сигурно за извадили забранените субстанции, да не ги пипнат и тях в крачка :D

Не бе, нямах това предвид! А това, че след като го надвиват пороците каквото и да вземе ще е все тая. А  това, че тази година оксито е по-слабо от миналата също е вярно :D

25.06.11
18:24

Натали, а на каква диета е била твоята приятелка, когато го е пила? На  слънчева енергия,фотосинтеза или сладко през 2 дни ? @dekkers, нищо чудно, ако те бяха видяли ваще с алкохол щяха да ти кажат пий мойто момче, един път се живее, не ама ако пиеш протеин край ще умреш..

26.04.14
17:18

Здравейте :) Кой от двата продукта бихте ми препоръчали като по- ефикасен ? Искам да изчистя малко мазнини-(да смъкна най-много 2 кг ) Висока съм 170 и 53 кг.Бях 55 кг и се храня разделно, смъкнах до 52,500-53 кг и не мърдат повече килограмите надолу.Правя упражнение вкъщи и 5-6 дни в седмицата кростренажор по 30-40 мин.Търся нещо като първи подобен продукт, който ще използвам до 50 лв.
Благодаря :)

26.04.14
23:06

казано от С.С.С на 26.04.14, 17:18:

Здравейте :) Кой от двата продукта бихте ми препоръчали като по- ефикасен ? Искам да изчистя малко мазнини-(да смъкна най-много 2 кг ) Висока съм 170 и 53 кг.Бях 55 кг и се храня разделно, смъкнах до 52,500-53 кг и не мърдат повече килограмите надолу.Правя упражнение вкъщи и 5-6 дни в седмицата кростренажор по 30-40 мин.Търся нещо като първи подобен продукт, който ще използвам до 50 лв.

Защо не пробваш с детонатрол?

27.04.14
15:22

казано от Валентин Иванов на 26.04.14, 23:06:

казано от С.С.С на 26.04.14, 17:18:

Защо не пробваш с детонатрол?

След като прочетох, че има липотропни и термгенни фет бърнари, мисля да се спра на липотропните-бихте ли ми препоръчали такъв,който е ефикасен ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1