01.05.14
01:00
Момчета, изградих си един доста добър режим мисля за фитнес, целта ми е ГОРЕНЕ на мазнини, като цяло нямам много, но просто искам да изгоря и малкото, дето са ми останали, та въпроса ми е следния
ходя на фитнес сутрин към 10 и към 8.30 закусвам овесени ядки в топла вода, а към 9.15 (45 минути преди тренировката) един банан, четох, че дава много добра енергия за тренировката....обаче чух, че и след силовата тренировка трябва да се вземе бърз въглехидрат...демек към 11.30 ако тогава ми свърши тренировката....и въпросът ми е какъв въглехидрат да взема тогава, банан не върви щото 2 банана за 2-3 часа са много май, ако взема банан тогава, демек преди тренировката трябва да не го взимам..другия вариант за след е мед, ама нали искам да свалям, той е с доста захар дали това ще попречи на процеса...портокалът и черният шоколад стават ли за след(да изпълняват ролята на бързия въглехидрат) и могат ли да изпълняват същите функции като банана и меда...другият вариант е да си хапвам банан след тренировката веднага, ама тогава трябва да не го взимам преди тренировка, нали така...моля по запознатите да ми помогнат да реша тоя малък проблем и съм готов М№
Първо и много важно - ако ще топиш мазнини, то въглехидратното ти хранене в никакъв случай не трябва да е преди тренировката.
Второ и също толкова важно - поне час след тренировката не трябва да ядеш, а храненето ти трябва да започва с бързоразградим протеин, а не въглехидрат. Въглехидрата го остави за вечеря ;)
02.05.14
16:59