24.11.05
23:45
Някои може ли да ми каже кога започва курса за фитнес инструктури кам НСА ,заштото никаде не мога да намеря информация.Писах на сп.Олимп ама те нешто се скатават и не ми пишат.Предполагам че и други хора освен мен ще се заинтересуват.Благодаря предварително и успех на всички. :)
Следващия път пиши заглавието с малки букви !
vanisher
Преди имаше такава тема и беше развита добре Владимир Боянов ги воде6е май ,едно момче бе дало подробна информация
25.11.05
16:17
Ами човек аз я четох тая тема, обаче тя е доста старичка и мен ме интересува кога ще има тази година курс или догодина или някакви телефони или мейл на който да пиша.Иначе за професора знам.Мерси много
Пиши на килилица. Прочети правилата и ги спазвай.Мнението ти бе преведено от мен
DJGorgio-Astor
Ами провери тук http://www.nsa.bg/
Кусувете се провеждат февруари и юли месец.Ако си решил да си един “осакатен” и смешен инструктор плати си 250лв и нямаш проблеми
значи аз съм в този форум от 8-9 месеца и мога да кажа че знам повече от някои инстуктури по залите.веднага ще ви дам пример.един съученик се записа в една зала и на другия ден ми донесе програмата,която му беше съставена от инструктура на залата.Програмата беше просто абсурдна за начинаещ.аз му помогнах да си направи нова програма и да си тренира по нея,но въпреки всичко той си продължава по старата.сега ще видя до къде ще стигне.така че пишман от инструктури!
Ако имаш голям опит във сферата единственото, което ще ти даде курса е ДИПЛОМАта - черно на бяло че го знаеш. Мисля, че не е малко !!!
26.11.05
18:05
[quote author=“YODA”]По хубаво КОРФИТ, повечко пари е но научаваш нещо поне!
И къде можем да го научим това нещо? Курсче, това-онова?
26.11.05
20:22
Ами на мен ми трябва защото не 4е незнам как да напрая тренеровката на всеки един и какво да яде и всички тези неща,защото се пак се занимавам с културизъм,но искам да имам дипломата ,4е да мога да работя тожа което искам.А доколкото до корфита знам 4е е изцяло на английски пък аз не сам учил никога тай че ..... И все пак мн ви благодаря
Не използвай 4-ки за Ч и 6-ци за Ш пиши правилно
DJGorgio-Astor
[quote author=“Animal”][quote author=“YODA”]По хубаво КОРФИТ, повечко пари е но научаваш нещо поне!
Чети Олимп и ще разбереш, там има инфо кога са курсовете! Смятам че са полезни - Питона пише че ги е минал, питай го него!
27.11.05
11:24
[quote author=“YODA”][quote author=“Animal”][quote author=“YODA”]По хубаво КОРФИТ, повечко пари е но научаваш нещо поне!
Чети Олимп и ще разбереш, там има инфо кога са курсовете! Смятам че са полезни - Питона пише че ги е минал, питай го него!
ОК, мерси