Курс за треньори и фитнес инструктори към НСА

24.11.05
23:45

Някои може ли да ми каже кога започва курса за фитнес инструктури кам НСА ,заштото никаде не мога да намеря информация.Писах на сп.Олимп ама те нешто се скатават и не ми пишат.Предполагам че и други хора освен мен ще се заинтересуват.Благодаря предварително и успех на всички. :)


Следващия път пиши заглавието с малки букви !
vanisher

25.11.05
11:44

Преди имаше такава тема и беше развита добре Владимир Боянов ги воде6е май ,едно момче бе дало подробна информация

25.11.05
16:17

Ами човек аз я четох тая тема, обаче тя е доста старичка и мен ме интересува кога ще има тази година курс или догодина или някакви телефони или мейл на който да пиша.Иначе за професора знам.Мерси много

Пиши на килилица. Прочети правилата и ги спазвай.Мнението ти бе преведено от мен
DJGorgio-Astor

25.11.05
16:58

Ами провери тук http://www.nsa.bg/

25.11.05
17:27

Кусувете се провеждат февруари и юли месец.Ако си решил да си един “осакатен” и смешен инструктор плати си 250лв и нямаш проблеми

25.11.05
23:28

значи аз съм в този форум от 8-9 месеца и мога да кажа че знам повече от някои инстуктури по залите.веднага ще ви дам пример.един съученик се записа в една зала и на другия ден ми донесе програмата,която му беше съставена от инструктура на залата.Програмата беше просто абсурдна за начинаещ.аз му помогнах да си направи нова програма и да си тренира по нея,но въпреки всичко той си продължава по старата.сега ще видя до къде ще стигне.така че пишман от инструктури!

25.11.05
23:45

Ако имаш голям опит във сферата единственото, което ще ти даде курса е ДИПЛОМАта - черно на бяло че го знаеш. Мисля, че не е малко !!!

26.11.05
15:45

По хубаво КОРФИТ, повечко пари е но научаваш нещо поне!

Animal

26.11.05
18:05

[quote author=“YODA”]По хубаво КОРФИТ, повечко пари е но научаваш нещо поне!

И къде можем да го научим това нещо? Курсче, това-онова?

26.11.05
20:22

Ами на мен ми трябва защото не 4е незнам как да напрая тренеровката на всеки един и какво да яде и всички тези неща,защото се пак се занимавам с културизъм,но искам да имам дипломата ,4е да мога да работя тожа което искам.А доколкото до корфита знам 4е е изцяло на английски пък аз не сам учил никога тай че ..... И все пак мн ви благодаря

Не използвай 4-ки за Ч и 6-ци за Ш пиши правилно
DJGorgio-Astor

27.11.05
03:59

[quote author=“Animal”][quote author=“YODA”]По хубаво КОРФИТ, повечко пари е но научаваш нещо поне!

И къде можем да го научим това нещо? Курсче, това-онова?

Чети Олимп и ще разбереш, там има инфо кога са курсовете! Смятам че са полезни - Питона пише че ги е минал, питай го него!

Animal

27.11.05
11:24

[quote author=“YODA”][quote author=“Animal”][quote author=“YODA”]По хубаво КОРФИТ, повечко пари е но научаваш нещо поне!

И къде можем да го научим това нещо? Курсче, това-онова?

Чети Олимп и ще разбереш, там има инфо кога са курсовете! Смятам че са полезни - Питона пише че ги е минал, питай го него!

ОК, мерси

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1