Избор на добавки

07.05.14
17:43

Здравейте! До сега не съм използвал никакви добавки и реших да си взема нещо. Целта ми е ММ и се чудя какво да си взема - кре-алкалин или протеин. Намерих един добър стак (PROMO STACK Lean Month Stack 1), който включва AMIX 100% Predator Protein и AMIX Creatine Monohydrate Powder, но креатина ме притеснява, защото от него се задържа вода, а аз не искам това (временно напомпване с вода, от което няма смисъл). Искам дълготраен ефект. Разполагам с 60-70лв. Споделете вашите мнения.

07.05.14
20:13

По прочети малко за храненето и правилното трениране първо.След това прочети и за креатина :D че явно и там не си на ясно :) Ако ядеш адекватно можеш и без протеин.

AT

07.05.14
20:34

Креатин монохидрат.

08.05.14
00:36

Та значи добри ли са тези добавки? :)

08.05.14
10:26

казано от пе7ър на 08.05.14, 00:36:

Та значи добри ли са тези добавки? :)

Добра основа са от арсенала с добавки, но определено ми се струва, че трябва да прочетеш за трениране и за хранене.

08.05.14
10:58

Ще прочета. Благодаря :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1