Тренировка за отслабване

08.05.14
18:49

Здравейте в момента тренирам за да отслабна малко. Не се оплаквам имам мах 2-3 килограма мазнини ,а като чета другите статии... Шегувам се всеки трябва да почне от някъде . Искам да попитам има ли значение дали тренирам на слънце или на сянка на слънце по бързо се изморявам но и се потя повече... Та има ли значение потта която отделям ?

08.05.14
18:54

Разбира се, че има значение дали тренираш на сянка/слънце!!! Важна роля играе и хранителния ти режим, ако искаш започни от него да кажеш какво/колко ядеш? Какви са ти тренировките? Дай малко повече информация за себе си!

08.05.14
19:01

Еми нямам конкретна тренировка като отида и си викам айде ся правя тва тва тва и това и го правя хранителен режим нямам спестявам си пърженото и някои др мазни неща а можеш ли да ми помогнеш мога горе доло 40 лицеви  10 набирания и 10-15 кофи можеш ли да ми помогнеш с хран режим и тренировката на 15-16 съм 166-170 висок 60 кила горе доло

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.05.14 19:03.

08.05.14
19:04

Прочети важните теми в форума ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1