Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:

22.04.14
21:46

***Тренировка:
раменна преса- 2х10х45кг 7х45кг
арнолд преси- 12х10кг 3х10х12,5кг
изнасяне на дъмбели встрани- 7х4кг

трапец,  предмишница

кардио- пътека

Следобеда ме бе обзел мързела и мислех да отложа за утре- едно от оправданията ми беше, че раменете са ми уморени :D Ама няколко човека в офиса се заобясняваха как ще тренират и си викам какво пък- ще ида :D Добре беше раменната преса 3тата серия ми беше трудна и не успях 10- другия път пак същата тежест много хубаво си я усещам- искам да имам 3 спокойни 10ки преди да добавям. Арнолд пресите бях решил само с 10кг да правя, ама по едно време изчезнаха и викам да видя 12,5, които ми бяха перфектни за 10ки. За разтваряне встрани сили нямаше. И за трапец нещо подобно. Леко предмишница и кардиото беше супер. Първите 7 минути беше много тегаво, ама лека полека правех някакви промени или се заслушвах в музиката и направих прилично време. Ми доволен съм- сега пилешко, айсберг и 2-3 домашни курабии. Калории има няма 2000. :(

22.04.14
23:00

казано от Бойко на 22.04.14, 21:46:

3тата серия ми беше трудна и не успях 10

Споко, това е щото раменете ти са уморени :D

23.04.14
21:48

Прилична скованост днеска, но почивен от към трениране. Май чак в петък се очертава да има зала. Храната е- 4 яйца, 20гр фъстъчено масло, 1 курабия домашна; 250гр свинско, 2 яйца, айсберг, едно малко резенче козунак, банан; 300гр филе от акула на фурна, айсберг, пробвах някакво тирамису- 2 хапки; 40гр протеин. Пак нейде 2000 калории и 210 протеин. Утре пак ще е нещо подобно и в петъка ще ударя 3000 примерно с разни въглехидратни храни. Нещо и днеска съм много уморен и ще лягам рано. Две сутрини поред се събуждам в 7 и си казвам, че е прекалено рано- заспивам пак и като стана около 8 и 30 после 3 часа не мога да се освестя... утре ако се събудя в 7 ще стана.

24.04.14
17:34

Закуска- яйца и овес с кисело мляко и домашно сладко. Обяд- пилешко, картофи, много зелева салата за десерт 1 яйце :D Вечеря- остатъка от акулата и зелена салата. После съм на концерт на Бичето :D и ще има алкаж и вероятно след това ще пия един протеин да блокирам катаболизма :D Утре сутрин преди работа ще тренирам- поне това е плана..

26.04.14
00:22

Плановете са за да не ги спазвам/е/. Страшно няма де. Добро пого имаше снощи иначе. Почвам да работя по шибаните ми рамене/раменен пояс- това че не мога да си изпъна ръцете нагоре без да компенсирам с изгърбване назад ме дразни максимално. Имах подрабни в някаква папка клипове, които не съм гледал всички и почвам да си правя нещата, за да ги оправя. Може би от части това е причината набиранията надхват да са ми неудобни и травмиращи.

26.04.14
10:52

***Тренировка
преден клек- 3х10х60кг
напади- 4х10х12кг
сгъване+разгъване- 4х 14х20кг+14х10кг  //без почивка
прасец

кардио колело

На клека 60 не са ми нещо тежки, ама тия 10 повторения са безкрайни- след 5тото е ужас :D На нападите реших да взема по-тежко- нямаше проблем да правя 10ки. Пробвах 20кг за избутване пробно, ама е много смотан скрипеца и си върнах 10 като гледах да задържам в горна точка да е по-трудно- там без абсолютно никакви почивки. Една гигантска серия. Бая добре си разглобих краката. После колело- прелюдия към истинското, което ще изведа навън като спре да е кално и мокро (dull). Иначе на фронта със свалянето тая седмица- нада. Даже на обиколки съм в +... Не мога да си разбера шибания метаболизъм. Уж чиста храна, всичко премерено, не прекалявам с количествата- то няма на къде да намалявам, макар че миналата година докато не паднах на 1600-1700 не почнах да свалям. Малко ми е физическата активност, като че ли. Ще се заема с въпроса де. Епа тва е! Чвор за нещастието!

ЕДИТ На кардиото се смазах- исках още 5тата минута да се откажа, ама краката ми бяха блокаж до края- вир водица ;D

Мнението беше редактирано от Бойко на 26.04.14 10:53.

27.04.14
17:55

Тренировка:
лег- 2х6х80кг 5х80кг
полулег- 10х55кг 9х55кг 10х50кг
долен лег с дъмбели- 2х12х14,5кг
кросоувър- 14х15кг 12х20кг

сгъване с щанга- 10х30кг 2х10х35кг
скотово с дъмбели- 3х10х14,5кг
сгъване с въже- 10х40кг 12х35кг //две макари

кардио- пътека

Доста доволна тренировка на няма и 400 калории изядени, след като станах. На лежанката 3тата серия 5цата беше с доста борба и реших да не правя откази. После на горния лег- много добре усещам движението точно в горната част- аз пускам някъде към врата и по-бавно отколкото нормалната лежанка. На долния лег ми беше прекалено лесно- щото правих с по-малко от предния път- бях останал с впечатлението, че съм правил с 12, а то било 16. Нищо другия път 17ките : ) Бях запланувал да пробвам едно ново упражнение за гърдите ама пак забравих :D С дъмбели е. Бицепса го правя с много контролирани повторения и относително бавни- абсолютно стриктно. Хич не ме влече да правя с тежко, както преди. Въпреки че и 40 не мисля че ще са проблем с това контролирано изпълнение- другия път може да пробвам. На пътеката също добре- добре се справям- спрямо миналата година началната ми точка на издръжливост и праг на търпение е по-високо :D Корем не съм правил известно време,  та тия дин ще наваксам- иначе имам доста силна мускулна от вчера- от клека сигурно : ) Сега отивам да ям. Няма да изказвам планове за утре, че все нещо се обърква.

28.04.14
11:04

***Тренировка:
набирания- надхват/подхват/V- 7,7,7 / 7,7,7 / 7,5 -54 общо
гребане с дъмбел- 3х10х27,5кг
придърпване на хоризонтален скрипец широко- 2х14х50кг
хиперекстензии- 3х

кофички- 9,9,8
лег тесен хват- 10х50кг 8х55кг 9х55кг
разгъване на въже- 15х20кг 12х25кг //две макари

Тренировка преди работа. Много тегаво беше всичко, а освен това бързах. Умишлено съкратих някои неща, а като гледам и френското с дъмбели съм забравил. За кардио време нямаше... Резил малко днеска, ама оправдания бол :D Гребанията с дъмбели ги махам- ще правя с щанга щото се получава едон усукване дето ми създава дискомфорт. Кардио ще видим, ако не днеска тия дни ще има нещо. Два дена няма да има зала и без туй направих 3 поредни дни.

28.04.14
20:43

Храната днеска:
Закуска в 9- 40гр протеин с канела, 2 банана //след тренировка
обяд в 4- 5 кюфтенца с кашкавал заляти и сос(~100гр кюфтета, ~50гр долнопробен кашкавал), 150гр картофи, салата- зеле, краставица, домат, ~200гр пилешко филе 
вечеря към 10- 250гр свинско, айсберг салата, таратор.

Грубо 2000+ калории 200 протеин, 80 мазно, 100 карб. Трябва да намаля мазното, което ще стане лесно щото свинското нещо ми е в немилост последно време- не ми е вкусно.

Добавките днеска- 2х Анимал Кътс, 1гр АЛКАР, 1 х пробиотици, 1 х мултивитамини, 2 х30мг цинк. Пробиотиците приключиха- доволен съм- за разлика от ензимите мисля че имаше някакъв ефект. Определено от добавките, които бих повторил.

Забравих да се “похваля”- от събота десния палец на крака ми е изтръпнал- честито!

29.04.14
08:39

казано от Бойко на 28.04.14, 20:43:

Забравих да се “похваля”- от събота десния палец на крака ми е изтръпнал- честито!

От какво това?

29.04.14
09:26

Аз имам едно място на външния бедрен,около 6-7см широко,където нямам никаква чувствителност при допир..отдавна :D
Убоди го палеца с игла,може да се съвземе :)

29.04.14
12:03

казано от Boby_ на 29.04.14, 08:39:

казано от Бойко на 28.04.14, 20:43:

От какво това?

Като взема предвид, че кръста не ми минава вече 20 дена сигурно са навързани нещата. Чакам да ми мине, като на куче- не се ходи по лекари.  Няма силна болка- то и в началото не беше силна- по-скоро дискомфорт в определени позиции и лека концентрирана на едно място болка в други. Почерпил съм се с протрузия вероятно ;D

Джулс- сигурно се свиква- ама забелязах че днеска куцам- променил съм си походката :D Ще го боцна после

Мнението беше редактирано от Бойко на 29.04.14 12:04.

29.04.14
20:56

Днеска активността ми е цял ден седене пред компа и ходене до колата. Храната е около 1600 калории 150гр протеин. Ако съм гладен преди да легна ще хапна още нещо, ама едва ли. Уморен съм.

30.04.14
23:15

Днеска пак беше натоварено, разправях се с банки преди работа. Но пък си хапнах стабилно- може да се пише зареждащ- повече карбс и калории 2600-2700 може би. Имаше и малко джънк. Следват инквизиционни процедури и лягане ;D Утре зала преди работа. Ще си работя стандартно до петък и съответно няма да отработвам никакви съботи :)

01.05.14
09:23

***Тренировка:
раменна преса- 2х10х45кг 12х45кг
арнолд преси- 3х10х12,5кг 12х12,5кг
изнасяне на дъмбели встрани- 10х4кг 7х4кг

кардио- колело

Добре днеска имаше силичка. Другия път 47,5 на раменната преса- 3тата серия 12ката беше лимит. На арнолд пресите също беше леко- последните повторения си бяха борба- яко парене имаше- на изнасянето встрани беше жива мъка даже с 4кг, но и много бавно пускане от моя страна. Колелце врътнах- като не става за навънка поне в залата :D Пак осакатих асистиращите/корем/предмишник... Бягам за работа сега, че ще окъснея.

02.05.14
00:15

Какъв ден беше само- новата работа за деня беше малко, но ме застигнаха хиляда стари неща наведнъж и си стопих лагерите :) Имам за деня 20-25 минути почивка докато обядвах и не съм станал от компютъра без да поглеждам нищо странично, останах и след работа да довършвам. Като се прибрах без да се церемоня се пльоснах в леглото- и нета се ебаваше и от 8 до преди 30 тина минути спах непробудно. Хапнах и след малко ще се ориентирам пак. Иначе храната- закуската 5 яйца с масло и гъби; обяд- пилешко филе, авокадо, 2 банана; вечерята- пилешко бутче/с кожата естествено/, ориз с гъби, таратор, 2 домашни бухти/чак от Свиленград са пропътували нямаше как да не ги опитам :D/, няколко ягоди. Като калории 1700 някъде без тия 2те бухти- протеина е малко днеска 140гр едвам се връзва, ама няма сега да се наливам с протеини и да се тъпча- спах до сега така че колкото толкова. Пудовката ми е у дома вече, така че ще поразцъквам по нещо. Утре вечер се тренира след работа.

02.05.14
11:44

Максимално издразнен съм (dull) :@ (swear) За две седмици нулев прогрес. От утре- намалям мазнините до 60гр дневно, а ако мога и по-малко. Ще ям само риба, филе пилешко и яйца(с жълтъци естествено) до 2000 калории макс и на всеки 5-6 дни зареждане, ама без джънк/то не че сега съм ял кой знае какво/. Ще гледам и всеки ден нещо да правя па ако ще и 200 суинга да са само.  бях се зарекъл да не минавам едно определено освинване- пак отпуснах юздите и сега трябва да се счупя да стигна там където бях септември...

Усещам едно голямо Г от ГБС :D (devil)

02.05.14
22:39

***Тренировка
преден клек- 3х10х65кг
напади- 3х10х14,5кг
сгъване+разгъване- 14х20кг+14х10кг  3х 14х25кг+14х10кг  //без почивка

кардио пътека

Прибрах се в 9 и малко и се разплух на стола, беше ми нещо кофти на стомаха, ама шибнах един алкар на екс :D и затътрих към залата. Клека не е особено тежък да не кажа хич- просот се уморявам от тия 10ки :D иначе кръста се обажда пак- беше затихнал няколко дни- вчера примерно нищо, а днеска от сутринта ме върти. Ща не ща май ще трябав да ходя по разни лекари... Нападите също бяха ок- ще си спазвам тенденцията да не се изхвърлям с тежести ми лека полека да качвам. Сгъването ми беше много леко на 20 и 2величих на 25- на разгъването 20 вървят много трудно- просто е смотан скрипеца, но пък акцентирам на вътрешната част и си го правя по-трудно така. Прасеца не го правих, че имам едни подозрения. На тва шибано кардио първите 5 минути са най-трудни- да не се откажа- после върви. Измислям си мини цели до края на минутата да изпише определени калории да речем или да държа някаква скорост и тн да ми е разнообразно :D. Сега ще ям сьомга, а не яйцата които бях предвидил на обед и бях въвел във фитдей :D Утре ще взема да се поизлежавам- казвам излежавам щото пак ще се събудя в 7 и нещо, ама просто няма да стана :D Мисля да правя лег утре, ама може и за неделя да оставя, ако стане така ще си измисля нещо друго. Малко ми е говоренето и писането днеска та и разказ написах :D

03.05.14
20:39

Тренировка:
лег- 5+Fх80кг 5х80кг 8х75кг
полулег- 2х10х55кг 7х55кг
долен лег с дъмбели- 12х16кг 2х12х17,5кг
лег с дъмбели притиснати един в друг- 10х16кг 2х12х15кг

сгъване с щанга- 10х30кг 2х10х35кг
скотово с дъмбели- 3х10х14,5кг
сгъване с въже- 2х10х35кг //две макари

кардио- въже, колело

Нещо слабо днеска- затиснах се, като тръгнах за 6то повторение. Втората серия и тя тегава, последва трудна 8ци на 75. Пробвах едно ново упражнение, ама съм със смесени чувства- може би днеска трицепсите ми фалираха преди гърдите, ама какво да се прави. Ръцете ми се напомпаха зверски още след втората серия сгъване- и съответно слабо. Поскачах на въже и после малко колело, но просто ми блокираха квадрицепсите- тотален блокаж са. Сега ще сметна калориите и ще едитна.

ЕДИТ- кал- 2,562, м- 86.2, в- 267.2, п- 171.4

Даже са малко отгоре, ама няма значка. И бира ще си отворя.

Мнението беше редактирано от Бойко на 03.05.14 20:57.

04.05.14
20:21

***Тренировка:
набирания- надхват/подхват/V- 7,7,7 / 7,7,7 / 7,7 -56 общо
гребане с щанга- 3х10х60кг
придърпване на хоризонтален скрипец широко- 2х15х50кг
хиперекстензии- 3х

кофички- 10,10,10
лег тесен хват- 3х10х55кг
френско с дъмбели- 10х14,5кг 10х12кг
разгъване на въже- 15х15кг 12х20кг //една макара

корем

кардио пътека

Днеска нямаше да тренирам, но направих лека математика и реших, че по-добре днеска отколкото утре да бързам преди работа- залата затваря в 4, а аз съм до 7. Освен това във вторник не работи. Така стигнах до извода, че трябва да ида до Джонито :D Тая седмица съм много доволен- понеделник започнах с гръб и трицепс в неделя затварям пак с тая тренировка : ) Два дена хапнах малко повече въглехидрати/а и калории 2к+/ и веднага се усеща. Много пауър имах- тук там можеше и с още килограми, ама няма за къде да се бърза. НА кофичките спокойни 10ки- не е много, ама като се има предвид че и толконва не можех е добре. Кардиото беше много силно и въздух и издръжливост имах много. Бе супер тренировка.

Храната днеска е- банан, ябълка, протеин; пъстърва, черен хляб, таратор, парче торта; спагети, сирене, бабек, малка бира. Калориите до одеве бяха 1800 без бирата и бабека, така че не няма екстреми. Мазнините ще са около 40гр.

Мнението беше редактирано от Бойко на 04.05.14 20:24.

05.05.14
22:12

До ранните часове на следобеда нищо, а след това мускулната почна да ме сковава цялостно :D Иначе днеска баси клинча. Храната е- яйца, пиле, картофи, салати, банан, пъстърва, черен хляб, парче торта, салата втори път. Добре е- мазнините повече от колкото ми се иска, ама това е. Ще планирам по-натам няколко дни поред да са на минимум. Ще гледам да редувам нещата в общи линии пък барем тоя петък има някакво движение.

08.05.14
09:27

***Тренировка:
раменна преса- 3х10х47,5кг
арнолд преси- 4х12х14,5кг
изнасяне на дъмбели встрани- 2х10х4кг

кардио- пътека

Доста добре тая сутрин- предния ден спах 13+ часа :D 47,5 последните 2 серии 10ките бяха тегави- няма да увеличавам на 50 за сега- ще целя 10/10/10+ и тогава- неска не можеш да стане. На арнолд пресите ще взема 15ките. Много добре си натоварих раменцата- доволно. Кардиото беше добре и то. Един бърз шейк с овес вътре и 1 банан и отивам да бачкам :D

08.05.14
20:25

Манджа
- протеин, овес, банан;
- яйца в масло и гъби, зелена салата и авокадо, черен хляб, банан, някви ягоди домашни- 3-4
- пилешко, зелена салата и авокадо, черен хляб

Оказа се днеска, че хляба дето съм смятал е друг- сиреч до сега съм си смятал повече калории отколкото всъщност ям и съм бил с още по-ниски калории :D Много яко си бях разплул на една пейка в обедната със слушалките и на припек ама ся няма (dull)  Утре вечер краци.

ЕДИТ Чвор за ТУ!

Мнението беше редактирано от Бойко на 08.05.14 20:25.

09.05.14
16:13

Ден за кантар и рулетка :D Заковал съм 80кг вече 4та седмица и няма грам промяна, но съм -2см на талия. Продължавам по същата схема- никакво свинско- наблягам на  риба и пиле, както и повече комплексни въглехидрати. Ще видим другата седмица показанията какви ще са. А да и кътса свърши- тотално пропиляни 60 лева. Да си бях взел йохимбин и алкар за тия пари...

ИМ

09.05.14
19:47

казано от Бойко на 09.05.14, 16:13:

Продължавам по същата схема- никакво свинско- наблягам на  риба и пиле, както и повече комплексни въглехидрати.

Има ли някаква конкретна причина да избягваш свиснко? Интересно ми е защото аз ям основно свинско/ най-вкусно ми е/ и свалям кг., въпреки, че при всеки индивид е различно.Та въпроса ми дали го  избягваш заради диета или поради друга причина?

09.05.14
22:25

***Тренировка
преден клек- 3х10х70кг
напади- 2х10х15кг
сгъване+разгъване- 2х 15х25кг+15х10кг  //без почивка

кардио колело

Много зле днеска- прибрах се от работа и само се изпънах на леглото... 90 минути по-късно отворих очи и се запътих към залата, че беше 9 и нещо вече. Няма разсънване- буквално насила се занесох. Поне доволен съм от предния клек 3х10 на 7- ми хареса- краката ми носят още, ама след 6-7мо повторение пояса ми изтърва и драмата е там. Почнах нападите, ама усетих, че ме няма и минах на следващото- двусета- и там зле. Може би и това че правя всеки път кардио малко или много отнема от капацитета или просто днеска си бях парцал. Поне на кардиото се пораздадох- по едно време вече много ми писна и си викам тая песен свършва- беше към средата и ще въртя докато свърши и следващата. Еми пусна се на дрийм тиътър една песен към 13 минути :D повътрях си. Рибка следва. Утре почивам, ама съм от сутринта по задачи (dull) :D Лудницата е пълна!

09.05.14
22:29

казано от Иван Марков на 09.05.14, 19:47:

казано от Бойко на 09.05.14, 16:13:

Продължавам по същата схема- никакво свинско- наблягам на  риба и пиле, както и повече комплексни въглехидрати.

Има ли някаква конкретна причина да избягваш свиснко? Интересно ми е защото аз ям основно свинско/ най-вкусно ми е/ и свалям кг., въпреки, че при всеки индивид е различно.Та въпроса ми дали го  избягваш заради диета или поради друга причина?

Не бих казал- последните 2 месеца не ми е особено вкусно. Ям го и ми е като плява в устата, както и да го ям- не ми носи това удоволствие като преди. МОжех да ям постоянно свинско- пренаситил ли съм се какво не знам, ама не ми е вкусно и реших да го махна. А и преди време ме бяха посъветвали да пробвам без свинско- идеалният момент да тествам : )

ПП Другата седмица съм на една вила ще си плюскам пържоли стабилно :D

10.05.14
21:17

Тренировка:
лег- 6х80кг 2х5х80кг
полулег- 2х10х55кг 8х55кг
долен лег с дъмбели- 3х12х20кг
кросоувър- 2х15х20кг //две макари

сгъване с щанга- 3х10х40кг
скотово с дъмбели- 2х10х15кг
сгъване с въже- 2х12х35кг //две макари

кардио- пътека

корем

Цял ден се разправям с разни неща напред назад. Сколосах да направя следобедна дрямка и отидох до залата- лежанката беше тегава една изнасилена 6ца и още 2 5ци. бицепса го съкратих малко, че не ми се занимаваше. Бях решил да не правя кардио ама се качих айде 5 минутки, айде още 5 и то след 10тата става лесно. Накрая малко корем направих и тва е. Утре мисля да направя един зареждащ/чийт ден- и без това нито по празниците, нито въобще скоро не съм ял повечко. Е така 4-5к калори колкото толкова каквото видя.

12.05.14
10:44

***Тренировка:
набирания- надхват/подхват/V- 7,7/ 7,7 / 7,7 -42 общо
гребане с щанга- 3х10х65кг
придърпване на хоризонтален скрипец раменен хват- 15х50кг 15х60кг 13х60кг
хиперекстензии- 3х

кофички- 12,12,12
лег тесен хват- 8х60кг 2х10х55кг
френско с дъмбели- 12х12кг
разгъване на въже- 2х15х25кг //две макари

кардио- колело и въже

Започнах с Предизвикателство №2- в един момент просто ми се пусна хвата и после беше на камИк :D не съм доволен, ама какво да се прави. Това беше и причината да намаля набиранията, че нещо хвата ми се вдърви. До края на тренировката прилично, освен че си изпрасках десния лакът и сега ме боли- за това и френското с дъмбели го спрях щото имам адската болка- мясотто посиня (dull) дано мине бързо. Иначе от кофичките съм доволен- като се има предвид че едвам правех 6. Като почна да правя 15ки спокойно ще вкарам 4та серия и като станат 4х15 ще почна да закачам по малко тежест постепенно. На кардиото ми блокираха и отказаха бедрата на 2 пъти и се махнах от колелото и поскачах на въжето малко. МОже малко да намаля обема на тренировката за крака- ще видим.

Мнението беше редактирано от Бойко на 12.05.14 10:44.

12.05.14
10:50

Не си написал времето - по клипа го засякох да е 1:47 мин. Доста добре е за висене.

П.С.  Ако не се беше залюлял леко в началото можеше още някоя и друга секунда да изтискаш.

Мнението беше редактирано от Yakovliev Y. на 12.05.14 10:52.

12.05.14
10:54

Не съм го написал- да. Аз го смятах малко по-малко- за 1-2 секунди няма да го тъним. Преди съм правил и повече, ама бях 7-8кг по-лек :D Аз не съм доволен много, ама пак не е плачевно : )

12.05.14
10:57

Много добро време за висене! :) Аз и минута няма да изкарам.

12.05.14
19:36

А на мен хватът ми можеше да издържи още,не става на каМИк,нито нещо такова,но нали съм с болни мазоли (dull) и болката просто става непоносима в един момент та чак настръхвам..

12.05.14
20:14

Ми ти си яка за това. Аз не оставам моята предмишница да почива, щото ме дразни че е много малка (dull) и не расте.

12.05.14
21:18

Моята дръпна от широката тяга.

13.05.14
14:39

казано от Петър на 12.05.14, 21:18:

Моята дръпна от широката тяга.

Едва ли ще има голяма разлика- миналата година на 120 правех 6ци мисля и стигнах до 140/150?, но може да вкарам малко широка тяга, като ми се оправи кръста. В тоя ред на мисли другата седмица сигурно ще се заема с въпроса сериозно. Иначе днеска свърх продуктивен ден- направо не мога да повярвам- бях в общината сутринта- 2 различни документа извадих с прилежащите им бумаги + че два пъти плащах такса на 2 различни каси. после успях да ида до кадастъра и там да свърша работа- прибрах се до нас и отидох на работа по-рано, за да взема едни други документи от стария ми работодател да представя на настоящия :D И на работа си затворих някакви стари задачки. Въобще до тука доста силно :D

Иначе реших да фастя до довечера, като може би ще фастя още един път тая седмица. Ще направя 24-25 часа нещо такова. Утре сутрин преди работа тренировка ще има. Тая седмица много плътна от към ангажименти...

13.05.14
15:38

Гребане/сгъване надхат ,Кръстосани чукове и най-вече Зотман!Моите от тези упражнения стават на квадрат!

13.05.14
20:17

Те за напомпване се напомпват това лесно става. Аз правя гребането, чуково за бицепс, тяга като правех без фитили и набирания. Въобще всичко за гръб без фитили. Отделно за предмишница правя- сгъване и разгъване на лост, навиване на въже с тежест в двете посоки, ротация с дъмбел, сгъване разгъване с неутрален хват, стискане на гума, статично държане на дъмбели. На моменти съм супер ентусиаиран и тренирам хвата постоянно, на моменти ми минава, но в общи линии това са нещата, които правя. Има някакви приемливи характеристики хватът ми, ама на размери хич го няма. Блага има по-големи предмишници от мен :D

Благодаря за включването де : )

14.05.14
21:52

***Тренировка:
раменна преса- 12х47,5кг 2х10х47,5кг
арнолд преси- 2х10х15кг
изнасяне на дъмбели встрани- 2х8х7,5кг //бавна негативна част

кардио- пътека, въже

Леки са ми 47,5 или поне днеска бяха- 12ката беше лесна даже може би да имаше още 1-2 повторения. Другия път 50. Арнолд пресите на 15 вече малко ме поозориха. Като цяло имам натрупана умора на раменете и за това съкратих обема. ЗА 6 дни си завъртам 4 дневния сплит, което мисля че е ок. На изнасянето взех леко по-тежки дъмбели доста добре ми пали рамото. Имаше мераци за пътеката за това се прехвърлих на въжето. Доволно днеска. Иначе пробвах да държа 2 25ци за хват- издържах 61 секунди и блокаж- бива : )

За вечеря май ще са яйца, ама и аз не знам...

ЕДИТ Храната за днес:
- протеин, ябълка, банан
- 2 пилешки пържоли запечени с шунка и кашкавал, ~300гр ориз сготвено състояние, салата зелена //две обедни порции в заведение
- яйца с кокосово масло и гъби, айсберг салата, ягоди, малка бира, черен шоколад

2000 калории 68 мазнини, 164 карбс, 181 протеин

Мнението беше редактирано от Бойко на 14.05.14 22:28.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1