19.11.05
12:57
Здравейте значи искам да споделя че тва протеинче си е яко...За един месец 12 кг като ям супер много.Със протеина използвам и мн белтъци. Дали тва е нормално ???Мисля че качих и доста сланинки обаче, не мога да си сложа дънките ама и маса почна да се трупа......
12килограма на месец !Това са си 3килограма на седмица...Според мен си се освинил :)основно.Незнам на каква яка химия трябва да си,за да са качени чисти и 50% от тези килограми.Давай малко по-кротко:)
19.11.05
13:29
Мдам - мазно, мазно ... и не се заблуждавай, че е от протеина :D
[quote author=“manson”]Мдам - мазно, мазно ... и не се заблуждавай, че е от протеина :D
кво имаш в предвид...знам че не е само от протеина
19.11.05
14:00
Хм...не е нормално, не прекаляваи толкова, все пак това си е голям шок за организма.Пък и няма смисъл да качваш мазнини
Нали знаеш?Бързата работа ,срам за майстора!12 кг.са много за един месец.Така супер много си наказваш тялото!
19.11.05
15:28
Щом не ти стават дънките, значи бая е пораснала дупарата, което е кофти. По-добре да не ти става фанелата, да са ти тесни ръкавите. :lol: :lol: :lol:
Иначе е доста неточно според мен, някой като ми каже примерно пия Про Голд или не знам си кво и има супер ефект. Хранене, възтановяване, тренировка - това е едно цяло и само правилната комбинация от трите носи ефекта. Ако не тренираш или ядеш само някви боклуци и нищо конкретно, и най-скъпия протеин да си купиш пак нищо няма да излезе.