25.04.14
12:12
Ахам... ясно. :x
Cosmopolitan style… (dull)
25.04.14
12:30
Но имаш този подход... ;)
Ок давай съвети щом подхода ми е грешен. Все пак за това съм тук :) .Аз не обичам да публикувам много снимки но се старая да махна малко обиколките от бедра, ханш, дупе - там след раждането се понапълни с мазнинки :)
аз съм тази с лилавата блуза и розовото яке
Мнението беше редактирано от Катерина на 25.04.14 12:51.
25.04.14
13:15
Нямаш нужда от глад и дисбаланс в храненето.
Направи храненето си качествено, добре балансирано и достатъчно като количество. Осигури на организма си нужните градивни елементи, енергийни източници и други важни фактори (сред които фибри, витамини и т.н). Балансирай съотношението между белтъчини, въглехидрати и мазнини в храната. Осигурявай си тези макронутриенти от възможно най-качествените източници. Нека храната ти да бъде колкото трябва - нито много повече от необходимото, нито много по-малко. Пий достатъчно вода.
И ако трябва да се подгонят наистина добри резултати - осигури по-висок приоритет на силовите тренировки и се постарай да почиваш достатъчно (това не засяга само съня).
Ето ти подход, който за мен е разумен - насочен към поддържане на добро здраве и добър тонус.
Много благодаря за препоръките :) “И ако трябва да се подгонят наистина добри резултати - осигури по-висок приоритет на силовите тренировки и се постарай да почиваш достатъчно (това не засяга само съня).”
Баланс на ПМВ -достатъчен ли е -освен по -силовеите тренировки
Комбинация от месо, салата, супа, яйца, сокове (фреш), бобови (фибрите май са ми зле- не съм им много фен но трябва да се науча да ги ям, прясното мляко също не ми е от любимите храни в менюто ми.
Може ли един ден да се храня небалансирано - това би ли се отразило на цялостния баланс?
25.04.14
14:49
казано от Катерина на 25.04.14, 14:10:
Баланс на ПМВ - достатъчен ли е - освен по -силовеите тренировки
Не съм правил точни сметки на храната ти, но на око ми се струва, че храненето ти е ориентирано в голяма степен към осигуряване на енергия от въглехидрати. ОК, не се налага да ги елиминираш (не харесвам крайностите по принцип), но ако ги намалиш за сметка на мазнините - струва ми се, че ще е по-добре за теб. Говорим за качествени мазнини, разбира се.
Комбинация от месо, салата, супа, яйца, сокове (фреш), бобови (фибрите май са ми зле- не съм им много фен но трябва да се науча да ги ям, прясното мляко също не ми е от любимите храни в менюто ми.
Щом като млякото не ти е любимо - не се занимавай с него.
Фибрите не са чак толкова трудни - зеленчуци, ядки и семена - все се намират варианти.
Може ли един ден да се храня небалансирано - това би ли се отразило на цялостния баланс?
Принципно - не, няма проблем с това.
В моите очи, обаче, има друг подводен камък - някак тънко и неусетно се “легализират” моменти на лошо хранене... а до периодите с такива има само още една крачка. С други думи - когато това се случва достатъчно рядко - изобщо не трябва да се притесняваш и колебаеш.
25.04.14
14:55
Относно последния коментар на Кольо.. Значи да ти кажа как стана наистина при мен .. В началото се храних много стриктно само чисти храни конско яйца картофи и някои плодове и т.н. и като почнах да качвам почнах да си хапвам един ден в седмицата по няколко шоколада ,но не ми се отразяваха никак зле.. Качвам чисто и чистя бързо ,но ето ме 2 години след това основната храна е джънк и месото и яйцата са ей така да си набавя само едни протеини и мазнини малко и въглехидрати(малко ориз) по-качествено минимално количество,а останалото боклук. То пак качвам и чистя де,но нещата стават неусетно :D
Мнението беше редактирано от Teen Power на 25.04.14 14:56.
Разбрах значи junk-а го махаме.
А какво ще кажете за спагети -видове паста? както и ориз? аз много обичам и двете. Ако са в умерено количество?
25.04.14
15:23
казано от Катерина на 25.04.14, 15:02:
А какво ще кажете за спагети - видове паста? както и ориз? аз много обичам и двете. Ако са в умерено количество?
Има пълнозърнеста паста, която е малко по-добрия избор, но в крайна сметка дозата прави разликата между лекарството и отровата. Същото важи и за ориза. Щом ги обичаш - намери им мястото и количеството в режима.
Добре .....
Кольо Пияндето - а какви упражнения би ми препоръчал. Аз тренирам основни неща:
Ходя на зумба -което няма особено стягащ ефект, Стил тоника -се чувствам супер и мисля че е добре за стягане, в домашни условия 30 мин въртя крос тренажора и 30 минути упражнения броя до 25 - 3 повторения. Какво би ме посъветвал?
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p10096.html
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p9202.html
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p11624.html
25.04.14
15:45
Съвсем ли няма начин и време за силови тренировки във фитнес? :)
25.04.14
15:46
Аз бих те посъветвала да спреш да черпиш информация от тези смешни сайтове и да поразглеждаш малко видовете тренировки в този форум, както и в дневниците на много от момичетата.
проблема е в работното ми време. То се мени 10:00 -19:00 - тренирам сутрин между 7:30-8:30
лятото работното време е 8:00-17:00 - тренирам сутрин 6:00-7:00
Залите не съм сигурна към колко отварят но можеби ако заменя стил тоника и зумбата с фитнес мога да тренирам след работа
25.04.14
15:56
Има и много упражнения, които можеш да правиш вкъщи :) Клекове, бърпи, планкове, лицеви опори, кофички, коремни преси, планински катерач, подскоци с въже, напади, хип райс, ако имаш някакви дъмбели - суинг, хай-пул. Избираш си няколко упражнения и ги правиш интервално - 30 сек работиш, 10 повичаш, 30 сек работи, 10 почиваш и така ги въртиш няколко пъти. Това е само пример, вариантите са много.. който търси - намира :)
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 25.04.14 15:58.
На мен след работа не ми е и проблем да ходя на фитнес. ( Да е жива и здрава свекърва ми че помага с лапето :) )
Интересно !!!! (F)
От доста време ме няма но не съм се отказала :)
Докато бях на почивка се запознах с много колоритни хора които ми споделиха много интересни неща. Те са мъж и жена на възраст около 45-50 години. Жената се разболяла и решила да смени подхода си на хранене. И двамата с мъжа и са готвачи и цял ден готвят на почиващи като мен каквото там им се хапва.
Та тези същите хора ми обясниха че от 10 години се хранят здравословно и тялото им е почти излекувано.
Казаха че от както са на балансирано хранене не са боледували. Та ми обясниха колко вредно било да се пият сокове от много видове зеленчуци и плодове поради факта че за да си направиш 300 -350 мл сок е нужно да изтискаш около 4-5 плода/зелечука и това натоварвало черния дроб и изведнъж тази течност отива в стомаха ти където ензимите трябва да я препаботят- има логика. После ми обясниха как за човек е много по-добре да хапне една ябълка - която се преработва много по-бързо и само един вид ензими я разгражда - а при сокчето различни поради различните плодове и зеленчуци които сме използвали. Та сериозно ме накараха да се замисля. После ми обясниха че четат книгите на Японски доктор - Др Хироми Шиния - Ензимният фактор. Като се хранят предимно с растителна храна - или по-точно храна която е възможно най-прясна - така тя била най-полезна за нас. Относно месото трябвало да се приема не повече от 85-115 гр на ден по възможност от риба. Те ядат предимно зеленчуци, плодове, много ядки които държат в буркани с вода, зехтин, много маслини, бобови,кафяв ориз (понеже белия бил мъртва храна) жито, елда, киноа,макарони-пълнозърнести, правят си хляб без мая понеже в маята имало бактерии които не благоприятствали на хората.
Обясняваха ми за ензимите че ако ядеш на обяд въглехидрат трябва да ядеш само въглехидрат за да може ензимите в тялото да обработват един вид храна, после на вечеря протеини. Обясниха ми за млечните продукти -че не са полезни за нас понеже се трудпат в организма ни и трудно се разграждат.
Много ми е любопитно някой чел ли е книгата и храни ли се по този начин. Тези хора изглеждаха пълни с енергия и много позитивни и спокойни. Сигурна съм че има много логика в тяхното хранене но ми е любопитно вашето мнение.
А според там някакви си други доктори и т.н. ако пиеш само зелени сокове (най-общо казано) ще се излекуваш от всичко и ще си здрав и жизнен. Даже имаше филм и даваха пример с няколко човека (fat, sick & nearly dead). Което е доста в разрез с разбиранията на този доктор, но и двата случая завършват със здрави хора. Та ще се радвам да чуя мненията на по-опитните и знаещи потребители и най-после да разбера истината за живота и здравословното хранене, че все повече и повече се обърквам, а и едва ли съм само аз. :)
оф.....и при мен е така. Едни смятат едно за правилно други за друго. Ясно е че пакетираните храни не са полезни и трябва да се спрат както и саламите, шунки, кремвирши, филета. Най- ми е чудно за млечните продукти аз винаги съм си мислела че са полезни.
И аз се надявам на мнение на по-компетентните от мен :)
Мнението беше редактирано от Катерина на 13.05.14 18:14.
Здравейте,
Хайде и аз да се отчета с малко selfie -та. Днес реших да се поснимам - сама естествено понеже на дали ще накарам мъжа ми да ме снима някога ;) Вижте на каквъв цветен килим тренирам -доста по-удобен е от моя :)
Днес станах към 7:00 и направих след като изпратих децата (сина ми и племенника) на детска градина смазваща тренировка.
От няколко дни забелязвам сериозно стягане в някои части- надявам се да продължа в тази посока. Остава ми дупето - най-трудната за мен част , както и бедрата.
Храненето е доста изчистено.
От една седмица гледам да се храня пълноценно - колко е пълноценно е друг въпрос, но се чувствам отлично :)
Сутрин пия две чаши топла вода - преди тренировка - интересното е че не чувствам глад или въртовъртежи.
Към 10:00 хапвам една ябълка.
На обяд хапвам рибка със зеленчуци на скара или пилешка пържола на скара с гарнитура от салата червено цвекло, овкусено със зехтин и лимон и хималайска сол.
Друг ден пък хапвам таратор с пълнени чушки.
Следобяда пия 500 мл. хладка вода и след един час шепа-две сурови ядки микс.
За Вечеря предимно салата със боб чорба или ориз с тиквички около 100 гр.
Днес ще видим какво ще бъде менюто :)
Мнението беше редактирано от Катерина на 14.05.14 11:46.
Днешното хранене:
Сутрин вода 2 чаши топла
закуска ябълка
пак 1 чаша вода
обяд 100гр. риба скумрия на скара с каперси , салата от домати,краставици,магданоз и киноа 150гр, бамя плакия 100гр
следобяд вода 2 чаши
шепа ядки
вечеря още не знам :)
Поздравче: :)
В тази песен има доста секси мадами :) айде да се амбицираме малко ;)
Мнението беше редактирано от Катерина на 14.05.14 15:12.
14.05.14
15:47
казано от Катерина на 14.05.14, 11:42:
Здравейте,
Хайде и аз да се отчета с малко selfie -та. Днес реших да се поснимам - сама естествено понеже на дали ще накарам мъжа ми да ме снима някога ;) Вижте на каквъв цветен килим тренирам -доста по-удобен е от моя :)
Браво за снимките и за успеха, Кате! Изглеждаш така все едно не си раждала! :)
ако моят корем изглеждаше така, изобщо нямаше да си правя труда да се регистрирам тук (tmi)
Малечка Палечка (wave) здрасти :) Явно имам добър метаболизъм и след раждането свалих всичко много бързо- даже бях направила обратния ефект и се оказа че слабея от щитовидната жлеза -хормона TSH ми беше мисля че под нормата. След една година прием на лекарство - метизол, започнах да изглеждам като нормален човек иначе се бях превърнала като торба с кокали - изпита, бледа с тъмни кръгове. Сега имам цвят на лицето но пък започнах да се отпускам . От 2 години от както работя по цял ден в седнало положение нещата станаха още по-кофти и тялото свиква да мързелува. Винаги съм била както вика мъжа ми като коза по върховете. Много обичам да ходя пеш и даже тормозя детето тъкмо като проходи го влачех на разходки да ми е компания без количката а пеш :). И така трябва малко действие и ми прави впечатление че колкото по-редовна съм нещата отиват на по-добре :)
Хубав и успешен ден с твоите начинания (muscle)
Мнението беше редактирано от Катерина на 14.05.14 17:14.
Да се отчета и днес:)
Сутрин 2 чаши топла вода преди тренировка
1 час тренировка
в работа ......не се сдържах и хапнах 7-8 бисквитки хугареняс ;)
обяд свински каренца с гарнитура от домати и краставици
следобеда 2 чаши вода
след 30мин. плод портокал
2 чаши вода
вечеря голяма салата и картофи на фурна
след вечеря бадеми сурови 50 гр
чай
Днешния отчет:
тренировка - само крос тренажор 40 мин.
сутрин 2 чаши с вода
закуска плод ябълка
1 чаша с вода
обяд салата от цвекло,моркови, зеле със зехтинче и сол
250гр. Спагети “Помодоро” - много ми се бяха преяли (както се вика като на бременна жена- не че съм бременна) (blush)
следобед бадеми сурови
вечеря пълнени чушки със сирене
таратор
яйца по панагюрски
(sun) (sun) (sun) Най-после да видиме малко слънчице на хоризонта !!!!
днес ми е доста слънчев и емоционален ден :)
Имам толкова енергия и само позитивни мисли в главата си да направя нещо добро.
Днес нямаше тренировка - понеже смених работното време вместо от 10:00-19:00 на 08:00-17:00 и ми беше нужен малко сън и адаптация към новото часово за мен време за ставане :)
Та: Днес храната :)
сутрин вода 2 чаши
после един от колегите се беше върнал от Атина с една торба локум и разни бисквити та....... 1 парче локум и едно парче халва (giggle)
обяд огретен с картофи
2 чаши вода
ядки
вечеря салата от домати и краставици и свинско с картофи
Добро Утро (sun)
Вече с новото работно време започвам да свиквам.
От вчера добавих и тренировките в програмата си :)
Храня се балансирано. Вчера направих много вкусни пържоли на скара и понеже тлъсто не ям си купувам само бон филе. Бях го оставила предишния ден да се овкуси със зехтинче и лук в хладилника като го счуках доста усърдно почти до прозрачност :)
След това вчера направих смес от соев сос 2 лъжици, чесънче на лентички, една лъжица мед и го сложих още 5 мин да се овкусява. Изпекох ги и понеже пържолките бяха прозрачни, станаха за 2-3 минути от всяка страна. Нарая ги поръсих с малко сусам. В неделята бяхме в Петрич и от пазарчето там си купихме страхотни розови доматки, краставички и пресни картофки, та направих една салатка доматки, краставица, лук и овкусих със зехтинче и хималайска сол, а гарнитурата към месото беше и картофено пюре. Сина ми толкова много го хареса че му се искаше да излапа всичко :)
Докато се варяха картофите си направих гимнастиката.
и Така.......доста обиколки свалих от бедрата което ме радва - има места на които си личи че трупам повече и когато намаля въглехидратите се вижда резултат.
Нека мине и тази седмица и съм си приготвила нови упражнения по-силови -да видим какъв ще бъде резултата :)
После ще споделя хранителния режим за днес :)
Започваме с вода (coffee)
Мнението беше редактирано от Катерина на 21.05.14 08:41.
На какво видео попаднах...Не е истина какво ядем. Хора стигам до извода че май си е най-добре човек да живее на село и да си произвежда всичко, както едно време
8-)
Добро утро !!!!
Тези дни настроението ми беше малко надолу......но, като позитивен човек гледам напред и продължавам.
Да опиша вчерашния ден:
тренировка 40 мин.
2 чаши вода
ябълка
миш маш
2 чаши вода
ябълка
вечеря: Тиквички
Изпробвах вчера една нова рецепта за тиквички и ви я препоръчвам с две ръце.
Рецептата е лесна дори и за хора които не готвят.
Ще са нужни:
5-6 тиквички
брашно
зехтин
сол
Станаха точно като пържените тиквички както баба ми едно време ми ги правеше :)
Измивам 5-6 средно големи тиквички, нарязвам ги на кръгчета, след това ги овалвам в брашно изтупвам ги от остатъка и ги нареждам една до друга в 2 тавички - възможно най-големите които имате . От горе им слагам хималайска сол и зехтинче и пека на 200 градуса на средно ниво.
След 30 мин тиквичките са готови.
Направих си и сосче от възможно най-доброто кисело мляко което продават тук ;)
2 скилитки чесън
сол хималайска
копър 2-3 стръка
зехтин
1-2 кофичкикисело мляко
Бон Апети !!!!
Днешния ден:
Тренировка 1 час
2 чаша топла вода
шепа сурови ядки
обяд: - Днес един колега има рожден ден и ще видим какво ще похапнем по време на обедната почивка (cake)
а за Вечеря мисля да направя доматена супа, багета с малко кашкавал, чесън и зехтин с голяма салата.
Имам от Петрич 10-тина домата - много вкусни и сочни. Днес ще им дойде реда и на тях.
Хубав и усмихнат ден на всички !!!!
Имам една консерва с Нахут (леблибия) в къщи и се чудя как да я изконсумирам - давайте съвети :)
Мнението беше редактирано от Катерина на 23.05.14 09:28.
Добро утро !!!! (F)
Днес изпуснах тренировката - просто се успах , но ще гледам след работа на спокойствие докато се готви вечерята да наваксам.
Храненето ми е добре и вече усещам когато хапна от нещо в повече как се чувствам надута и ме боли стомаха. Така че на око си правя сметка каква порция ми е нужа за да не преяждам. Вчера за вечеря правих макарони със доматен сос в по-некалоричен вариант. Замених доматения сок с пресни домати настъргани и каймата със свинско бон филе което смлях на блендера. Добавих и риган и за 3-мата около 100 гр. настърган кашкавал.
Така днес започвам с водата
2 чаши за закуска
плод си нося ябълка - много ги обичам
обяд ще гледам да е омлет
следобед още една ябълка
на вечеря печени чушки с доматки, лук - малка порция и ще наблегна на салатата.
Следващите ми цели:
1. Да се опитам да ям по бявно и да сдъвквам хубаво всяка хапка - че съм като тазманийския дявол лакома :)
2. Да намаля доматите понеже са си въглехидрат и да увелича ядките, месото.
3. В летния сезон да наблегна на спорта на вън - разходки с детето по-често.
4. Да наблегна на силовите тренировки за по-дълъг интервал.
Май това е за момента :)
Хубава седмица изпълнена с много хубави моменти :)
Мнението беше редактирано от Катерина на 26.05.14 09:25.
Днес беше много натоварен ден а май и цялата следваща седмица ще бъде такава :(
Оф.......(whew) под голямо напрежение съм и дори забравям да ям, спя и пия вода........
Поне тренировка сутрин си направих и малко се поразсъних.
Да избутаме седмиците и да се насладим на хубавото време (sun)
Live for today not for tomorrow. Be of good cheer don’t stress about sorrow. Rain will come, the sun will shine, remember above all your one of a kind! :D
Мнението беше редактирано от Катерина на 27.05.14 16:01.
Привет :) (blush)
Загубих се за доста време но не съм се отказала. Имах много натоварен график който още избутвам, но някак стана по-лек :)
Довечера започвам с Фитнес. Намерих си зала на 1 мин. от работата и сега тичкам с раничката на гръб :)
Това което съм подобрила е:
Храненето - само трябва още малко да намаля ориза - ама ми е много любим :)
Пиенето на вода вече 2 литра -с триста зора :)
Намалила съм обиколки - не знам колко са но дрехите си показват :)
Това към което се стремя сега е да стегна отпуснатото си тяло или - Ръце, Бедра, Дупе (mooning)
Ще пиша в Понеделник как е минала тренировката и какво ми е било изготвено като програма :)
Хубав Хубав летен ден ! (sun)
Добро Утро !!!
Бързам да пиша
за 2 седмици се случиха доста странни неща та ако някой може да даде съвет къде греша, ще ми бъде от полза.
За 2 седмици ми беше доста натоварено в работата и нямах време да тренирам, но храненето не промених по никакъв начин.
Ето един мой ден на хранене:
Сутрин 500 мл. Вода
10:00 -плод
12:00 - обяд - пълнени чушки, или супа със салата, или пил. Пържола със зеленчуци на грил
13:00 -250 мл. Вода
15:00 - Плод или 50гр сурови бадеми
17:00- Вода 500мл
19:00 - вечеря - боб чорба, или боб яхния, или оргетен, или омлет придружени или със салата, супа или таратор
Хляб ям по 1 филия на ден - бял или Вита (2 бр)
Та......
Аз преди време си правех едни изследвания понеже цикъла ми се местеше - а това никога не ми се беше случвало и докторката реши да си направя едни изследвания хормони втора фаза. Там излезе че резултата на тестостерона ми е много нисък - 0.004
После докторката пусна първа фаза и тестостерона си беше в норма но естрадиол-а беше под норма 68,75pmol/l жени фолик.90,1-716 овул.243-1509 лут.147-958 . Тя ми предписа лекарства, но аз реших че хормонални лекарства няма да приемам- аптекарката ме посъветва след 5-6 месеца да си направя същото изследване и да видим дали резултата ще е същия. Оказа се че цикъла си ми е наред (просто си смени датата му, но е редовен) но от както прочетох за естрадиола - че :
“Естрадиолът играе ключова роля за оформянето на женското тяло. На него жените дължат и натрупването на мастни тъкани на определени места. Естрадиолът участва в регулирането на менструалния цикъл и особеностите на сексуалното поведение и желание при жените.
Ниските стойности на естрадиол мога да се дължат на прекомерно физическо натоварване, при гладуване, нискокалорични диети, рязка загуба на тегло, някои интоксикации, изоставане в растежа, недостатъчна секреция на хормони на хипофизата, промяна на женското тяло към мъжки тип, хронични възпалителни заболявания на половите органи (включително простатит), при риск от загуба на бременността.”
Та 2 месеца по късно - след изследването започнах да забелязвам едно нетипично натрупване на мазнини - около ханша, дупето, ръцете.
Дали както е описано за естрадиола това не ми пречи да тренирам, и защо трупам мазнини - без да качвам килограми в определени зони. Винаги след пубертета съм била 166см висока и между 45-48 кг.
Сега съм 47. Няма промяна в килограмите, но визулано и по дрехите си съдя че има промяна във вида. Родила съм преди 4,5 години и ако тялото ми е тръгнало да се променя защо това настъпва чак след 4.5 години.
Ако някой е в подобно положение или има отговор, ще се радвам да сподели.
Тъкмо в петъка започнах да тренирам във фитнес зала, но сега се питам - как това ще ми се отрази?
Хубав ден
Ето какви упражнения правих във Фитнеса:
Не ги давам последователно понеже са ми хаотични в главата.
1. Придърпване на вертикален скрипец с раменен и широк хват 3 серии по 10 пъти
2. Пек-дек -3 серии по 10 пъти
3. Придърпване на долен скрипец 3 серии по 10
4. Хибридни Арнолд преси 3 серии по 10 пъти
5. Бедрено сгъване 3 серии по 10 пъти
6. Бедрено разгъване 3 серии по 10 пъти
7. Коремни преси 3 серии по 10 пъти
Имаше още 3 упражнения но не ги намирам като наименования.
Това за 60 мин.
Здравейте
вчера тренировката беше същата но мина за 2 часа - имаше доста хора в залата и уредите бяха претъпкани, мое мнение понеделник не е моя ден :)
Преди малко се върнах от обяд и ядох гръцка мусака -доста тежка -едва дишам а и беше доста солена. Днес ще наблегна на плодовете и ядките май :)
17.06.14
14:54
Тази тренировка си я правила 2 часа?! Това не е нормално :)
Добро утро днес отново съм на линия.
Програмата ми за трениране е понеделник, сряда и петък или вторник, четвъртък и петък. Зависи от заетостта ми :)
В момента съм ходила два пъти (мускулната треска е още на лице) и то най вече на задната част на бедрата, пред и на ръцете.
Днес пак съм на тренировка и реших да започна да си записвам размерите на обиколкоте на Бюст, Бедра, Талия за да видя как ще се развият нещата.
Тренировката минава с различни групови зони - кръст, ръце, бедра, дупе.
Следващата седмица ще сменим това и ще работим над една зона по-интензивно.
Според вас правилно ли е да правя кардио само 5 минути -бавно ходене на пътека? Инструктора ми каза че не ми било нужно повече но аз се съмнявам. (dull)
Аз понеже не съм много на ясно и понеже виждам едно застояване на течност по бедрата, отпуснатост и си мислех че с кардиото ще махна мазното и после с тренировката ще оправя мускула?
Нека момичетата помогнат с техния опит.
В петък заминавам в Гърция, ще правим преход до връх Олим - ще кача после снимки от преживяното !!!! Нямам търпение :)
Изтеглена на кантара 47.8 кг
Бюст: 80см
Талия 60см
Ханш 86см
Леле мале :) ето че се завърнах от прехода.
Да ви кажа в планината трудно можеш -без да знаеш какво те очаква (понеже за пръв път ходя на толкова дълъг преход) да носиш храна която е ниско въглехидратна и по-полезна.
Равносметката:
Ядене предимно на сандвичи -доста junk, както и домати със сирене, хляб намазан с рама, луканка, филе
Абе......Голяма каша с яденето НО.....
Предизвикателството си заслужаваше всяка болка на всяко мускулче и лошото хранене.
Ще прикача снимки да се нагледате на красотата на най-високия връх Митикос на планината Олимп в Гърция.
6 часа ходене до хижата, един час катерене на върха и още 6 часа ходене по друг маршрут до колите.
Оставих фитнеса за утре понеже с тези болки и мазоли не мисля че ще направя нещо като хората.
Стига се оплаквах..... Пожелавам всекиго да види тази красота която аз успях да видя.
Ще пиша утре как ще мине деня !!!
Enjoy
Мнението беше редактирано от Катерина на 23.06.14 16:52.