Crossfit Games 2014 - The OPEN

Прескочи до:

09.05.14
10:30

казано от Радослав Овчаров на 08.05.14, 22:04:

10/15 метра. :)

Добре, добре.
Опитай нещо(пиша на теб, защото явно ти имаш интерес).
Като си сигурен в дистанцията, която можеш да минеш на ръце(примерно 15м.). Отбелязваш си я, тръгваш от нея, но гледаш накрая да има стена, на която да си подпреш краката. Стигаш и заставаш в стойка на ръце(без да сваляш краката), колкото може да издържиш. Следващия етап е като стигнеш стената, пак се подпираш и почваш да повдигаш лява-дясна ръка.
Много добри и полезни прогресийки.
Откраднати от тук и там:)

09.05.14
12:10

И аз ходя бе, от време на време, като се сетя 15тина метра ги изкарвам без проблем :)

16.05.14
21:26

Мариана Цурек е преди шампионката.
Това за първия ден.
Гледам и не вярвам на очите си! Мислех, че Саманта Бригс ще ги сгази още първия ден.
Само скандинавки и щангистки:)))

cRossfit

17.05.14
10:01

Голямо шоу направиха Рич и Скот Панчик,разликата им е една секунда.
Ето го видеото.Central East зпочва на 6.10 мин.
http://games.crossfit.com/

18.05.14
21:15

Скот Панчик е луд!!!

А Саманта Бригс я закопаха. Ще гледа Игрите като нас:) Баси изненадата!!!

На Один дъщеря му и Кристин Холте минаха между големите шамари на Сливенко и Бригс. Факт, че грубата сила не винаги печели.

Гъркинята, 13-та...одъртя и тя:(

А Камил мачка наред като валяк. С Анито на Торис дъщеря му ще заформят як двубой.

18.05.14
22:21

По принцип е несправедливо само 3 да се класират от Европа,Сам Бригс определено ще липсва на финалите/но според мене има шанс да я извикат с карта,все пак е доста комерсиален атлет.....половината фитнес маниаци в Европа искат като нейния бицепс (giggle)/.
А малката е като роботче ,хареса ми много.

cRossfit

18.05.14
22:36

Определено Панчик е в страхотна форма,на секунди е след Фронинг и е адски мотивиран.Иска ми се при жените Базине да спечели,но европейките са като робокоп.

18.05.14
22:55

казано от Ross на 18.05.14, 22:36:

Определено Панчик е в страхотна форма,на секунди е след Фронинг и е адски мотивиран.Иска ми се при жените Базине да спечели,но европейките са като робокоп.

Гледаш ли в момента колко много мъже не могат да завършат event 7 :)....Скоро и Рич и Панчик излизат.

:x
Rich Froning   1.44
Gerald Sasser 1.43
Graham Holmberg 1.42 ...Яд ме е за него.
Франсето 1.42 ...Славко тая те е чула какви ги говориш за нея и се е стегнала :)

Мнението беше редактирано от BGcmex на 19.05.14 00:22.

20.05.14
11:22

3.05м. 30 силови с еднакво темпо :x

20.05.14
14:23

казано от BGcmex на 20.05.14, 11:22:

3.05м. 30 силови с еднакво темпо :x

И с еднаква техника, всичко минава като по конец.
Ненормален е просто!!!

20.05.14
14:28

казано от BGcmex на 18.05.14, 22:55:

Гледаш ли в момента колко много мъже не могат да завършат event 7 :)....Скоро и Рич и Панчик излизат.

:x
Rich Froning   1.44
Gerald Sasser 1.43
Graham Holmberg 1.42 ...Яд ме е за него.
Франсето 1.42 ...Славко тая те е чула какви ги говориш за нея и се е стегнала :)

Абе брат, как се кляка с 90кг. след 64 набирания, ти не можеш да ги обърнеш за да ги извадиш, камо ли раменете да ти ги издържат:)))

Аз съм се мъчил на 50 набирания, 30 ОХС-та със 70кг. МЪЧИХ се...:)))

Ба, за франсето си връщам думите назад. Много сила, много техника, малко раздишвания, почти без откази...УРОД е станала:)

Греъм Холбърг..направо ми се прирева, като го гледах, но се бори АДСКИ направо, толкова много искаше да отиде пак ТАМ, ама...

20.05.14
17:47

Бригс миналата година изкара голям късмет, че Ани Торисдотир беше с контузия и не участва. Това и беше на нея, на 32 е вече къде се бута. Ани е на 24, сестра и на 26. Много и се кефя на Ани и миналата година много ме хвана яд. Има някаква останала женственост в нея, другите какви са бизони...

20.05.14
17:53

Това с женствеността е до ген, познавам жени, дето не са виждали стероид дори и на снимка, а изглеждат (само изглеждат, иначе като постижения - няма никой) като все едно са паднали в казана, даже се сещам за един човек, който ни е общ познат на мен и на теб :D

20.05.14
17:59

Е не знам до какво е, ама аз съм прост зрител, нали, който не го кефи превключва канала.
П.С. Общият познат има имен ден на 17ти септември? Ако си професионалист нямам проблем да ти сипват с черпака, но за един любител 20, 50, 100, 200кг все е лично постижение и достойно за адмирации.

20.05.14
21:08

Да, ама се пренавива и постоянно гледаше къде е Рич...напъва до откази, но възстановява за части от секундата!!!
Опит му трябва, малко по-добър ритъм и разпределение на силите и е чук. Това, което е минус, еч е е наистина много нисък и максималната сила ще е за сметка на ново активно лично тегло, което не е сигурно че ще му върши работа в работата  с лично тегло.

Но да не забравяме, че бая бикове още не са се включили в коридата.

Остин Малеоло, Спенсър Хендел, Калипа, Джон Пера...чакат да запалят фитила:)

20.05.14
22:00

казано от aleks на 20.05.14, 17:59:

Е не знам до какво е, ама аз съм прост зрител, нали, който не го кефи превключва канала.
П.С. Общият познат има имен ден на 17ти септември? Ако си професионалист нямам проблем да ти сипват с черпака, но за един любител 20, 50, 100, 200кг все е лично постижение и достойно за адмирации.

Общият познат е състезател в силов спорт и треньор :) Приключвам темата. ;)

П.П. И напротив - точно заради това, че си сериозен състезател и плащаш всяка цена, ВСЯКА, за спорта си, не следва да ти сипват с черпака за външния вид ;)

Мнението беше редактирано от Блажка на 20.05.14 22:02.

cRossfit

21.05.14
22:19

казано от slavko на 20.05.14, 21:08:

Да, ама се пренавива и постоянно гледаше къде е Рич...напъва до откази, но възстановява за части от секундата!!!
Опит му трябва, малко по-добър ритъм и разпределение на силите и е чук. Това, което е минус, еч е е наистина много нисък и максималната сила ще е за сметка на ново активно лично тегло, което не е сигурно че ще му върши работа в работата  с лично тегло.

От това,което видях ми се струва,че Фронинг не натискаше газта докрай,Панчик беше на предела на възможностите си.Интресно ми е Калипа докъде я е докарал.

22.05.14
11:47

казано от Ross на 21.05.14, 22:19:

казано от slavko на 20.05.14, 21:08:

От това,което видях ми се струва,че Фронинг не натискаше газта докрай,Панчик беше на предела на възможностите си.Интресно ми е Калипа докъде я е докарал.

Този уикенд май са те, че забравих графика на дивизиите. Калипа се поизхаби, а Фронинг изморен, свеж, все си изглежда еднакво. Панчик обаче откровено си беше в ALL OUT режима. Това на Игрите ще му изиграе лоша шега, ако иска да е в тройката...двойката де:))))

cRossfit

22.05.14
12:17

23-25 май
MID ATLANTIC
SOCAL
SOUTH CENTRAL
ASIA

22.05.14
20:14

Моят любимец си остава Крис Спилър, много се надявам тая година да прескочи регионалните, след като мин. година пропусна !

22.05.14
21:08

казано от Kirilov на 22.05.14, 20:14:

Моят любимец си остава Крис Спилър, много се надявам тая година да прескочи регионалните, след като мин. година пропусна !

ВЕТЕРАНЪТ...
Според мен най-разумния атлет. Много последователен в прогреса си, страшно техничен...
За съжаление е леко дрът...:)))))

23.05.14
19:55

Леко дърт и много лек, постиженията му спрямо ЛТ са ... Абе ако на КФ Игрите имаше катеогрии, нямаше да има кой да го бие в неговата :)

02.06.14
12:01

Спилърчето успя ! За 7ми път на Игрите ! Голям тактик, много опит и рутина, уби ги ! :)

04.06.14
10:25

South West региона ме изкефи. Старите кучета отново мачкат.
Томи Хакенбрук ги прегази брат!!!

04.06.14
20:07

Хаааа, много здрав и издръжлив ... 100 кг е, а направи рекорд на 7ми комплекс :)

05.06.14
09:48

Моторните му умения са почти перфектни.
Опита си казва думата!!!

Иван

23.07.14
06:50

Хляба и зрелището започна. Този си е повярвал. Не бих се учудил, ако Tommy Hackenbruck е напъхан в маркетингов трик за повишаване на интереса, но какво пък - който и да е, ще е хубаво да наруши статуквото.

Гледате ли “Плажът”?

Мнението беше редактирано от Иван на 23.07.14 19:50.

24.07.14
10:32

Rich Fronning - OHS 171 kg

Това са сериозни кила... (ndolars)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1