14.11.05
18:44
Така ,тренирам от години ама на приливи и отливи ,тоест няколко месеца тренирам няколко не, а в месеците ,които не тренирам така го удрям на живот че отслабвам зверски имам пред вид че стигам и до 65кг. (нормалното ми тегло е около 75-78кг (като се има пред вид че съм 185см,но костите са ми супер леки и китките ,глезени въобще са ми супер малки.) Така и това ,което искам да ви питам е според вас има ли грешки по програмата ми щото сега пак почвам здраво да тренирам . Първо давам мерките си : В момента съм 75кг както вече споменах на височина 185см бицепсите са ми 39см предмишниците са ми 33см талията ми е 82 см гърдите са ми 116 см краката са ми по 56см и прасците по 36см врата не си го меря но ми е саръзмерен.Като до преди 2 седмици и половина бях 69кг, та хранителния ми режим е следния
8ч.Закуска - Мюсли към 150-200гр.със 2,3 лъжици мед заляти с прясно мляко
9:30 Креатин 5гр, с натурален сок
11ч.Обяд гледам да е пилешки гърди с ориз рядко е нещо друго ,а дозата е около 250-300гр
14ч.2ри обяд същия като предишния
15:30ч креатин с натурален сок и отивам да тренирам
17ч Протеин три супени лужици с връх +2 банана като преди това съм пил креатина и изчаквам 5,10 мин. преди да изпия протеина с б.
20ч Вечеря Риба около 200,250гр(хек) с картофена салата около 150,200гр зависи колко съм гладен
23ч протеин пак същата доза тоя път само с един банан
Тук добавям това че съм с мн. бърз метаболизъм и тялото ми е от тоя хилавия тип с дулгите краиници.
Тренировъчната ми програма пък е :
1ден Гърди,рамо,корем прасец
2ден Гръб,задно рамо,корем,прасец
3,4 ден сум на работа и са ми почивка
5 ден трицепс,бицепс,корем,прасец
6 крака,корем,прасец
2 дена почивка и цикъла се повтаря
Та вупроса ми е някой ако вижда гре6ки или има забелешки или пък има по-добро предложение за част от цялостната ми програма ще съм му благодарен да ми даде съвет.
П.П. Почти щях да забравя на 22 години съм
14.11.05
18:47
На 185-75кг.Не ми се вярва да имаш такива мерки.
14.11.05
18:50
А тоя момент за косната ми система прочете ли го ,аз не съм го написал това да те обеждавам дали ги имам мерките или не питам те за мнение бе пич.
14.11.05
18:53
За тренировачната програма-добра е.А за хранителната не сам компетентен да дам мнение.
15.11.05
18:01
кажете някво мнение де! :(
[quote author=“Marto007”]кажете някво мнение де! :(
Кво да ти кажем напиши всички калории и тогава някой ще ти отговори
17.11.05
19:18
Калориите не съм ги смятал ,но пък съм дал приблизителните грамажи това не е ли достатъчно ?
29.11.05
12:11
изчислих калориите около 4000 са + - 100 зависимост от деня ама ,маиче е безмислено да питам щото имам страшни резултати за 1 месец от както поднових тренировките, но може да се виждат пропуски.
Не пускай 2 мнения едно след друго използвай промени бутона
DJGorgio-Astor
Aми тръгваш оттук и пробваш 1-2 седмици ако си качил добре продължавай ако ли не увеличи с 500 , въпреки че мисля че са ти предостатъчни 4000 к да не кажа много , ако си ги изчислил точно +-500
Тренировачната програма ми харесва добра е, а колкото до хранителния режим и той става всичко си е точно пак щом имаш и резултати.. не виждам смисал да правиш корекци в цялостната си програма и да се притесняваш.
30.11.05
13:33
Мерси за отговорите оценявам,единственото което е променено е ,че вечерта не пия протеин а вземам 5 бр. аминокиселини “optimum nutr. 2222” и така даже стана о6те по-добре и резултатите са фантастични и то само за ч месец ,креатина също е намален на 2 пъти дневно преди и след тренировката,като към ядената включвам и малка порция салата ,като съм адски доволен от резултатите,а и качвам чиста ММ.
02.12.05
18:18
Знам че е нормално да се омазниш ама при мене е супер яко щото метаболизма изглежда ми е супер бърз , и мога да си позволявам да си ям почти всичко и в същото време си качвам и не се омазнявам.
Всяко Зло за добро и обратното нали знаеш трудно омазняваш но и тредно качваш :wink:
03.12.05
20:59
Ми щом качваш без да се омазняваш яж на убиване, спи като пор, тренирай добре и резултатите ще дойдат.Бъди сигурен. 8) аиде чао