Work for Dream BODY

Темата е заключена.
Прескочи до:

21.05.14
13:06

Не ми остава много време да пиша :(
оот вчера менюто е следното
-Закуска:60гр овесени ядки с 15гр мед,1/2 банан и 200гр кисело мляко,Бъркани яйца(5б+1ж) с 50гр извара
-Обяд: 50гр ориз с 200гр печено месо(пилешко)
-Вечеря:200гр извара с 10 маслини и салата от домат и 1/2 краставица.
Тренировката беше за гръб вчера,сега тренирам корем като загрявка и след кардиото пак малко.Тренирам по 1вата ми програма.Днес ще си напиша както трябва за днес :) Ох и тази матура,какво ме плашат толкова :D

27.05.14
09:15

Мина всичко балове,глупост,всичко леко по леко почва като старо му :)

28.05.14
11:57

Тренирам и се подготвям за подбора за АМВР,ходя си на фитнес,храната си е добре(не съм ял джинк от 2 седмици),съня е малко зле.Просто няма време да пиша,постоянно съм в движение,надявам се от днес да мога да си попълвам редовно дневничето :P

30.05.14
13:17

От днес започвам мощно да тренирам и да чистя,ако може и съвети ще съм доволен :)

02.06.14
20:10

Минавам за бързо да видя какво става.Докарвам на ден по 100гр ориз,70гр овесени ядки и 1 плод.Това са ми въглените за деня като цяло.Тренирам 3 пъти и се чувствам перфектно.Просто нямам време да пиша.Подготвям се сериозно за целите ми и това е.Ще отскачам така от време на време когато мога и се надявам скоро време да започна редовно да си го водя дневника както преди :)

10.06.14
10:52

От много време забрах да пиша тук.Днес ще кача 2-3 снимки.Стигнах 85кг с 12-13% подкожна мазнина.Сега ще почна да чистя и да се подготвям здраво за Академията на МВР.Днес ще почна да пиша всичко тук ;)

10.06.14
19:31

10.06.2014
Закуска:бъркани яйца(4б+1ж) и 80гр овесени ядки с 150,гр кисело мляко и канела.
Тренировка:
Обяд-Риба 100-150гр с ориз с грах
шейк(100гр извара,1банан,2б+1ж)

Тренировка:Гръб и бицепс
мъртва тяга-15 повторения по 4 серии(40кг)
гребане надхват/подхват - 15 повторения по 4 серии(40кг)
набирания-4 серии до откат
вертикален скрипец- 15 повторения по 3 серии (40кг)
Привеждане на горен скрипец с прави ръце -15 повторения по 3 серии (40кг)
хоризонтален скрипец - 15 повторения по 3 серии(50-60кг)
сгъване на щанга от стоеж-12 повторения по 3 серии
чуково сгъване с дъмбели -10 повторения по 3 серии (на всяка ръка)
кардио-високо-интензивно 5мин колело(40км/ч),5 мин пътечка(13степен) х2

Днес много добра тренировка стана перфе ;).Ако има нещо ще дописвам от страна на яденето :)

21.06.14
08:36

Днес отново почвам да си попълвам дневничето.Просто нямаш време през тези балове,матури и прочие.Не съм се изпускал да не тренирам и да се храня правилно,е приемал съм и боклуци :D .Целите си ми остават същите
  -на 1-во място влизане в Академията на МВР
  -на 2-ро Постигане на 87кг релефно тяло с 6-7% мазнини
Корема го поизчистих и съм доста доволен.Сега остава да направя и външната част на гърдите(много ме дразни,не знам защо така се получава,ако има предложения съм отворен да изпробвам всичко).Мисля,че изгради сериозен имиджи в очите на приятелите ми и околните относно фитнеса и правилното хранене,което ме радва.С упражненията нямам проблем,правя ги правилно.Не знам за преди,но сега е различно,някак си усещам контракциите,представям си разкъсването на мускулните влакна.Сега за килограми не знам колко съм,мога само да гадая.Вече официално съм си в София и се радвам на това,с изключения на някой неща.Тренирам доста във фитнеса и като цяло на седмица ми се събират по 11 тренировки минимум.Не вярвам в претренирането,това е въпрос на адаптация на организма,моя гледна точка.В момента съм на режим НВД,като имам за цел да изчистя до максимум каквото мога и после да започна чисто качване,до колко е възможно.За програмата сега ще я променя,ще вкарам супер серии и трениране на 2 мускула едновремено(бицепс-трицепс, рамо.)До колкото четох,оказват доста ефект при изграждането на релеф.Хората,които четат дневничето могат да споделят всичко(ако има такива) нали с тази цел го създавам да ме поправят там където греша(няма човек знаеш и можеш всичко) и да следя как вървят нещата.Купих си везна,което е радващо :D.Ще почна да правя новата програма и ще я кача да видя коментарите.Лек ден за храната ще я запиша за днес и така,всеки ден си е една и съща,с изключение на зареждащите дни :)
21.06.2014
ставане-8:00…..8,30 кафе с 8гр мед
  Закуска:
  -Омлет(4б+1ж),Овесни ядки(80гр разтворени във вода с 20гр мед и канела)
Хранене 2:
  -Пилешко филе 200гр сурово с зелева салата около 200-300гр и 100гр извара
Хранене 3:
  -Пилешко филе 200гр с грах,фасул и тиквички
Преди тренировка:
  -Кафе
  След тренировка 10 мин-20(докато се изкъпя)
  -”протеинов шейк”(200гр извара,3с.л кисело мляко,1банан разбити във вода.)
Хранене 4
  -Извара(100гр),Малини(100гр) и 1 Яйце

174гр Протеин ,110 гр Въглехидрати, 56гр Мазнини Това са грамажите на храната :)

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 21.06.14 11:38.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1