Искам плочки на корема

30.05.14
19:38

Казвам се Ивон,на 14 години съм 1.54см 43 кг . Тренирам баскетбол и спортувам често , но не си харесвам корема .Искам да имам як корем с плочки,но как да го постигна ?Моля ВИ ,коментирайте !

Темата беше редактирана от Ivon Aleks на 30.05.14 19:46.

Carbohydrate

30.05.14
19:47

казано от Ivon Aleks на 30.05.14, 19:38:

Казвам се Ивон,на 14 години съм 1.54см 43 кг . Тренирам баскетбол и спортувам често , но не си харесвам корема .Искам да имам як корем с плочки,но как да го постигна ?

Покажи ми една жена с плочки целогодишно!  Няма такава! Няма такава нормална! Всички професионалисти и аматьори, които спортуват, знаят, че да се вадят плочки е лишения, които са в разрез с нормалния живот. За това ги вадят само при нужда: състезания, дефилета, сцена и т.н....

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 30.05.14 19:48.

30.05.14
19:51

Да,но вече е лято ! Искам да имам плочки харесват ми ,искам просто да знам какво да правя .

Мнението беше редактирано от Ivon Aleks на 30.05.14 19:52.

30.05.14
19:53

Ивон, за да имаш плочки на корема се изисква доста време работа, защото те не падат от небето. Ако искаш да излязат трябва да се храниш подобаващо и да правиш доста кардо. Както и в по-горното мнение пак ще поторя ,че снимките на жени атлети с плочки които вижаш насам натам едно, че първо са обработени на компютър, второ - изисква се напълно да промениш начина си на живот ако искаш да изглеждаш като тях , трето те са доста дехидратирани, за да им се вижат плочките ;) Разбира се, можеш да имаш хубав и стегнат/оформен корем ако си изградиш добра диета и програма за тренировки :)

30.05.14
19:59

Много ти благодаря за коментара :) ! Аз тренирам често единственото ,което не харесвам в тялото си е корема и просто искам де е хубав.Какъв режим да правя?Коремнити преси помагат ли ?

06.06.14
14:36

Аз лично ходя редовно на крос ама само това не помага, какво още мога да правя за да имам релеф на корема. Благодаря :)

Мнението беше редактирано от Gogo Petrov на 15.06.14 16:52.

06.06.14
20:17

Упражнения, за да изградиш мускулите и диета, за да свалиш мазнините.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1