18.07.13
17:22
Привет на всички! Какво ще кажете за креатин хидрохлорида? Аз лично го пия от една седмица и за момента усещам рязко покачване на силата и скъсяване на почивките между сериите? Някой друг да го е прбовал?
18.07.13
23:22
Взимал ли си друг вид креатин преди това?
19.07.13
10:25
В момента HCL е може би една от най-модерните добавки на пазара. Почти 90% от големите производители го използват за основа на кретаиновите си продукти. Напоследък слушам само суперлативи за него. Още не съм имал възможността да го тествам лично, но предстои. Хубаво е че го предлагат в самостоятелна форма без оцветители, ароматизатори, овкусители и пълнежи.
19.07.13
11:18
Аз също го предпочитам и съм най - доволен от него , но когато не мога да го намеря си купувам Kre-Alkalyn .
19.07.13
11:18
Естествено, че е най-модерната. След като науката успя да спъне етил-естера и кре-алкалина като показа, че по нищо не превъзхождат монохидрата, някой трябваше да измисли нещо ново и уникално, зад което (абсолютно нормално) отново няма научни данни и се разчита единствено на маркетингови лозунги. Историята ще се повтори обаче и тази форма ще бъде заровена.
Естествено, цената на хидрохлорида отново е два пъти по-висока от тази на монохидрата, а ефектът е абсолютно същият.
Но, който има пари в излишък, да дава и да се надъхва от маркетингови послания. :)
21.07.13
16:58
Със всеки изминал ден тренирам все по-добре и по-добре с този Хидрхлорид. Аз лично препоръчвам на всички и мога да кажа, че това е най-добрия креатин за мен. :)
21.07.13
17:05
Колко други форми си ползвал? (питам, понеже нагоре си направи оглушките като те попитаха).
24.07.13
10:51
Не съм ползвал тази разновидност малко съм скептичен , но виждам доста добри отзиви. Наистина ли е толкова добър ?
02.08.13
15:35
Взех си го да експериметирам и съм доволен силата ми е доста добре.
07.08.13
15:31
Уникален креатин супер сила и възстановяване !
08.09.13
12:25
Здравейте, искам да ви попитам няколко въпроса за този креатин. Понеже смятам да си го взема като дойде зимата, или по скоро есента и ще използвам този на бълк, защото е евтин. Та първият ми въпрос е дали може да се приема с кофеин, защото за него никъде не съм чел за приема с кофеина. Втория ми въпрос е дали се пие всеки ден(може да е малко тъп, но и за това не съм сигурен, щото някои го пият само в тренировъчни дни). Благодаря ви!
08.09.13
12:37
А и още един въпрос, как да разбера колко е 3гр , защото толкова е дозата а няма мерителна лъжичка?
Всеки ден се приема креатина. За да нямаш проблеми с дозата си поръчай и мерителна лъжичка ;)
08.09.13
14:03
А може ли да ми кажеш откъде мога да си я закупя, защото не мога да намеря?
08.09.13
14:05
А, сетих се за още един въпрос. Нали не пречи да го пия на пълен стомах? :D
08.09.13
14:12
bulkpowders.co.uk/shop-by-category/accessories/measures.html
Редакция : А фактът, че сте блеклистнали писането на сайта на бълкпаудърс е смешен.(към екипа)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 08.09.13 14:13.
08.09.13
14:18
А няма ли лъжички някъде в бг сайтовете, аз не намерих, но може да има, не знам. Защото не съм поръчвал до сега от друга държава и си нямам на представа колко ще ми излезне доставката, само за една лъжичка...
А няма ли лъжички някъде в бг сайтовете, аз не намерих, но може да има, не знам. Защото не съм поръчвал до сега от друга държава и си нямам на представа колко ще ми излезне доставката, само за една лъжичка...
Ако си от Варна ще ти подаря !
08.09.13
16:08
Ммда, само на 10 часа път... :(
08.09.13
18:12
Аз ще го взимам от сайт, а в този сайт има само 150мл лъжичка...
08.09.13
23:41
Една чаена лъжичка е около 5гр. Не знам защо всички си мислят, че ако сгрешат дозировката с 0,5гр ще стане велика трагедия (ще им се разкашкат бъбреците ако предозират или не дай си Боже няма да им порасне бицарата, ако сложат по-малко). Ако бяхте такива перфекционисти с тренировките и храненето(най-вече) каквито искате да сте с добавките, нямаше да имате нужда от добавки....
10.09.13
12:43
Много съм доволен от този креатин,изпил съм една опаковка от 500гр. на бълк и няма от какво да се оплача ... много сила,добро възстановяване,стоя твърд и плътен,но подуването и подпухването,които получавам от повечето матрици и монохидрати тук отсъства,само плюсове има пред другите форми на креатина,изгоден е и най-важното РАБОТИ :)
Мнението беше редактирано от Phxxx на 10.09.13 12:45.
10.09.13
22:33
А ти с какво си мериш дозировката? :D и как го пиеш 1,5 преди и след или 3 преди тренировка? И повечето хора казват, че е 2-3 пъти по-скъп от монохидрата, но всъщност 14лв опаковка от 100 грама излиза за 33 дена, защото все пак се пие по 3 а не по 5 гр! :)
А и още един въпрос, как да разбера колко е 3гр , защото толкова е дозата а няма мерителна лъжичка?
Привет,5 грама ти е една пълна капачка (заравнена отгоре) от кока-кола,така че ти си прецени колко са 3 грама :)
И аз го пия този креатин в момента и наистина силата и възстановяването са на ниво :)
Мнението беше редактирано от Itso H. на 11.09.13 17:55.
11.09.13
19:58
Добре, мерси за съвета ! :)
Аве т’ва си го поръчах по гнусно нещо не съм пил през живота си нз как ще го изпия хаха
Аве т’ва си го поръчах по гнусно нещо не съм пил през живота си нз как ще го изпия хаха
Затова има и овкусени версии - 50 грама 60лв (примерно) (makeup) (giggle)
Затова има и овкусени версии - 50 грама 60лв (примерно) (makeup) (giggle)
Малко преувеличихме тука за 60 кинта 250гр може да се вземе и то на Muscletech. Иначе и аз за хидрохлорида мога да кажа само положителни неща не мога да го сравня с монохидрата защото от него ефектът при мен е нулев .
Малко преувеличихме тука за 60 кинта 250гр може да се вземе и то на Muscletech. Иначе и аз за хидрохлорида мога да кажа само положителни неща не мога да го сравня с монохидрата защото от него ефектът при мен е нулев .
На бас за 1 кутия от това, че няма такава разфасовка с такова съдържание на креатин ! (flex) (makeup)
В момента го пия и това е най-миризливото и гадно нещо което съм бъркал и приемал ! Обаче очаквам наистина добър резултат. След като приключа ще гледам да дам поредното обективно мнение 8-)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.09.13 23:10.
MUSCLETECH-CreaCore-80-Serv за това говорех овкусен 300гр 60лева на любимата ми фирма от която съм много доволен и този продукт е много добър. Друг е въпроса че даже овкусената разфасовка не помага за гадния вкус неизбежно е :D
MUSCLETECH-CreaCore-80-Serv за това говорех овкусен 300гр 60лева на любимата ми фирма от която съм много доволен и този продукт е много добър. Друг е въпроса че даже овкусената разфасовка не помага за гадния вкус неизбежно е :D
Да за същото говоря и аз, то няма и друг такъв продукт на Масълтех. Обаче прочети какво съм написал още няколко пъти и сам ще си отговориш ;)
Този е мега скъп, къде къде по-добре е да си вземеш неовкусения на Бълк. Отделно тази фирма е може би най-смешната на пазара, ако и погледнеш съставките и после цената.
Мнението беше редактирано от Hvanatema на 26.09.13 14:33.
07.10.13
21:53
Здравейте съмишленици.Направих поръчка от bulkpowders.co.uk
Вземи 5 паунда от първата си поръчка с този код TN103899
аз искам да ви попитам изпил съм 3 различни кутии монохидрат на scitec,MP и primaforce и нито един от тях не ми действа, та въпроса ми е дали тази форма на креатин ще има ефект ?
да бе за тва съм си харчил парите да купувам различни марки щото чакам да има ефект след като ям само филий с лютеница и хляб и сол само така ще е
Мнението беше редактирано от UTF! на 03.11.13 01:58.
05.11.13
11:46
аз искам да ви попитам изпил съм 3 различни кутии монохидрат на scitec,MP и primaforce и нито един от тях не ми действа, та въпроса ми е дали тази форма на креатин ще има ефект ?
На MP не е монохидрат креатина.
За да не ти действат, явно проблема е в теб. Аз съм пил и на MP и на Primaforce и си работят много добре. Докато не пробваш няма как да разбереш дали ще ти действа или не.
ми ще видим купих си хидрохлорида на амих в допълнение с мутант масс и протеина на пхд
27.05.14
21:42
Два въпроса за продукта:
1. Трябва ли зареждаща фаза? Търсих навсякъде и никъде не се споменаваше. Но все пак е креатин и за това ми е чудно.
2. Достатъчна ли е дозата от 3 грама дневно? Мернах някъде за две дози по 5 грама, което си е три и повече пъти повече.
27.05.14
21:46
Зареждащата фаза не е задължителна при прием креатин, независимо от формата му.
Обяснено е много добре в статията за креатина.
30.05.14
22:37
Още един въпрос: мога ли да го смесвам с протеина? В смисъл да ги бъркам заедно в един шейкър?
30.05.14
22:50
Още един въпрос: мога ли да го смесвам с протеина? В смисъл да ги бъркам заедно в един шейкър?
Може. Само където той не се разтваря и полепва по чашата някой път))
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 30.05.14 22:51.