Bulk Powders Creatine HCL

Прескочи до:
ЖЧ

18.07.13
17:22

Привет на всички! Какво ще кажете за креатин хидрохлорида? Аз лично го пия от една седмица и за момента усещам рязко покачване на силата и скъсяване на почивките между сериите? Някой друг да го е прбовал?

18.07.13
23:22

Взимал ли си друг вид креатин преди това?

В момента HCL е може би една от най-модерните добавки на пазара. Почти 90% от големите производители го използват за основа на кретаиновите си продукти. Напоследък слушам само суперлативи за него. Още не съм имал възможността да го тествам лично, но предстои. Хубаво е че го предлагат в самостоятелна форма без оцветители, ароматизатори, овкусители и пълнежи.

KV

19.07.13
11:18

Аз също го предпочитам и съм най - доволен от него , но когато не мога да го намеря си купувам  Kre-Alkalyn .

Естествено, че е най-модерната. След като науката успя да спъне етил-естера и кре-алкалина като показа, че по нищо не превъзхождат монохидрата, някой трябваше да измисли нещо ново и уникално, зад което (абсолютно нормално) отново няма научни данни и се разчита единствено на маркетингови лозунги. Историята ще се повтори обаче и тази форма ще бъде заровена.

Естествено, цената на хидрохлорида отново е два пъти по-висока от тази на монохидрата, а ефектът е абсолютно същият.

Но, който има пари в излишък, да дава и да се надъхва от маркетингови послания. :)

ЖЧ

21.07.13
16:58

Със всеки изминал ден тренирам все по-добре и по-добре с този Хидрхлорид. Аз лично препоръчвам на всички и мога да кажа, че това е най-добрия креатин за мен. :)

Колко други форми си ползвал? (питам, понеже нагоре си направи оглушките като те попитаха).

24.07.13
10:51

Не съм ползвал тази разновидност малко съм скептичен , но виждам доста добри отзиви. Наистина ли е толкова добър ?

02.08.13
15:35

Взех си го да експериметирам и съм доволен силата ми е доста добре.

07.08.13
15:31

Уникален креатин супер сила и възстановяване !

PP

08.09.13
12:25

Здравейте, искам да ви попитам няколко въпроса за този креатин. Понеже смятам да си го взема като дойде зимата, или по скоро есента и ще използвам този на бълк, защото е евтин. Та първият ми въпрос е дали може да се приема с кофеин, защото за него никъде не съм чел за приема с кофеина. Втория ми въпрос е дали се пие всеки ден(може да е малко тъп, но и за това не съм сигурен, щото някои го пият само в тренировъчни дни). Благодаря ви!

PP

08.09.13
12:37

А и още един въпрос, как да разбера колко е 3гр , защото толкова е дозата а няма мерителна лъжичка?

08.09.13
13:36

Всеки ден се приема креатина. За да нямаш проблеми с дозата си поръчай и мерителна лъжичка ;)

PP

08.09.13
14:03

А може ли да ми кажеш откъде мога да си я закупя, защото не мога да намеря?

PP

08.09.13
14:05

А, сетих се за още един въпрос. Нали не пречи да го пия на пълен стомах? :D

bulkpowders.co.uk/shop-by-category/accessories/measures.html

Редакция : А фактът, че сте блеклистнали писането на сайта на бълкпаудърс е смешен.(към екипа)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 08.09.13 14:13.

PP

08.09.13
14:18

А няма ли лъжички някъде в бг сайтовете, аз не намерих, но може да има, не знам. Защото не съм поръчвал до сега от друга държава и си нямам на представа колко ще ми излезне доставката, само за една лъжичка...

08.09.13
15:28

казано от previos previos на 08.09.13, 14:18:

А няма ли лъжички някъде в бг сайтовете, аз не намерих, но може да има, не знам. Защото не съм поръчвал до сега от друга държава и си нямам на представа колко ще ми излезне доставката, само за една лъжичка...

Ако си от Варна ще ти подаря !

PP

08.09.13
16:08

Ммда, само на 10 часа път... :(

PP

08.09.13
18:12

Аз ще го взимам от сайт, а в този сайт има само 150мл лъжичка...

Една чаена лъжичка е около 5гр. Не знам защо всички си мислят, че ако сгрешат дозировката с 0,5гр ще стане велика трагедия (ще им се разкашкат бъбреците ако предозират или не дай си Боже няма да им порасне бицарата, ако сложат по-малко). Ако бяхте такива перфекционисти с тренировките и храненето(най-вече) каквито искате да сте с добавките, нямаше да имате нужда от добавки....

PH

10.09.13
12:43

Много съм доволен от този креатин,изпил съм една опаковка от 500гр. на бълк и няма от какво да се оплача ... много сила,добро възстановяване,стоя твърд и плътен,но подуването и подпухването,които получавам от повечето матрици и монохидрати тук отсъства,само плюсове има пред другите форми на креатина,изгоден е и най-важното РАБОТИ :)

Мнението беше редактирано от Phxxx на 10.09.13 12:45.

PP

10.09.13
22:33

А ти с какво си мериш дозировката? :D и как го пиеш 1,5 преди и след или 3 преди тренировка? И повечето хора казват, че е 2-3 пъти по-скъп от монохидрата, но всъщност 14лв опаковка от 100 грама излиза за 33 дена, защото все пак се пие по 3 а не по 5 гр! :)

11.09.13
17:52

казано от previos previos на 08.09.13, 12:37:

А и още един въпрос, как да разбера колко е 3гр , защото толкова е дозата а няма мерителна лъжичка?

Привет,5 грама ти е една пълна капачка (заравнена отгоре) от кока-кола,така че ти си прецени колко са 3 грама :)

И аз го пия този креатин в момента и наистина силата и възстановяването са на ниво :)

Мнението беше редактирано от Itso H. на 11.09.13 17:55.

PP

11.09.13
19:58

Добре, мерси за съвета ! :)

12.09.13
16:55

Аве т’ва си го поръчах по гнусно нещо не съм пил през живота си нз как ще го изпия хаха

12.09.13
23:49

казано от umad brah на 12.09.13, 16:55:

Аве т’ва си го поръчах по гнусно нещо не съм пил през живота си нз как ще го изпия хаха

Затова има и овкусени версии - 50 грама 60лв (примерно) (makeup) (giggle)

22.09.13
00:55

казано от AgBOKATA на 12.09.13, 23:49:

казано от umad brah на 12.09.13, 16:55:

Затова има и овкусени версии - 50 грама 60лв (примерно) (makeup) (giggle)

Малко преувеличихме тука за 60 кинта 250гр може да се вземе и то на Muscletech. Иначе и аз за хидрохлорида мога да кажа само положителни неща не мога да го сравня с монохидрата защото от него ефектът при мен е нулев .

24.09.13
23:06

казано от Simpatqga на 22.09.13, 00:55:

Малко преувеличихме тука за 60 кинта 250гр може да се вземе и то на Muscletech. Иначе и аз за хидрохлорида мога да кажа само положителни неща не мога да го сравня с монохидрата защото от него ефектът при мен е нулев .

На бас за 1 кутия от това, че няма такава разфасовка с такова съдържание на креатин ! (flex) (makeup)

В момента го пия и това е най-миризливото и гадно нещо което съм бъркал и приемал ! Обаче очаквам наистина добър резултат. След като приключа ще гледам да дам поредното обективно мнение 8-)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.09.13 23:10.

25.09.13
14:41

MUSCLETECH-CreaCore-80-Serv за това говорех овкусен 300гр 60лева на любимата ми фирма от която съм много доволен и този продукт е много добър. Друг е въпроса че даже овкусената разфасовка не помага за гадния вкус неизбежно е :D

25.09.13
16:25

казано от Simpatqga на 25.09.13, 14:41:

MUSCLETECH-CreaCore-80-Serv за това говорех овкусен 300гр 60лева на любимата ми фирма от която съм много доволен и този продукт е много добър. Друг е въпроса че даже овкусената разфасовка не помага за гадния вкус неизбежно е :D

Да за същото говоря и аз, то няма и друг такъв продукт на Масълтех. Обаче прочети какво съм написал още няколко пъти и сам ще си отговориш ;)

26.09.13
14:33

казано от Simpatqga на 25.09.13, 14:41:

Този е мега скъп, къде къде по-добре е да си вземеш неовкусения на Бълк. Отделно тази фирма е може би най-смешната на пазара, ако и погледнеш съставките и после цената.

Мнението беше редактирано от Hvanatema на 26.09.13 14:33.

07.10.13
21:53

Здравейте съмишленици.Направих поръчка от bulkpowders.co.uk
Вземи 5 паунда от първата си поръчка с този код TN103899

01.11.13
21:31

аз искам да ви попитам изпил съм 3 различни кутии монохидрат на scitec,MP и primaforce и нито един от тях не ми действа, та въпроса ми е дали тази форма на креатин ще има ефект ?

03.11.13
01:58

да бе за тва съм си харчил парите да купувам различни марки щото чакам да има ефект след като ям само филий с лютеница и хляб и сол само така ще е

Мнението беше редактирано от UTF! на 03.11.13 01:58.

05.11.13
11:46

казано от UTF! на 01.11.13, 21:31:

аз искам да ви попитам изпил съм 3 различни кутии монохидрат на scitec,MP и primaforce и нито един от тях не ми действа, та въпроса ми е дали тази форма на креатин ще има ефект ?

На MP не е монохидрат креатина.
За да не ти действат, явно проблема е в теб. Аз съм пил и на MP и на Primaforce и си работят много добре. Докато не пробваш няма как да разбереш дали ще ти действа или не.

05.11.13
22:26

ми ще видим купих си хидрохлорида на амих в допълнение с мутант масс и протеина на пхд

Два въпроса за продукта:
1. Трябва ли зареждаща фаза? Търсих навсякъде и никъде не се споменаваше. Но все пак е креатин и за това ми е чудно.
2. Достатъчна ли е дозата от 3 грама дневно? Мернах някъде за две дози по 5 грама, което си е три и повече пъти повече.

Зареждащата фаза не е задължителна при прием креатин, независимо от формата му.
Обяснено е много добре в статията за креатина.

Още един въпрос: мога ли да го смесвам с протеина? В смисъл да ги бъркам заедно в един шейкър?

Carbohydrate

30.05.14
22:50

казано от Веселин Блажев на 30.05.14, 22:37:

Още един въпрос: мога ли да го смесвам с протеина? В смисъл да ги бъркам заедно в един шейкър?

Може. Само където той не се разтваря и полепва по чашата някой път))

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 30.05.14 22:51.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1