30.11.05
22:43
значи от нашите само гергинов и митко димитров са участвали.гергинов не е влезнал в 15 ката на 85 кг а митко димитров е 8 ми в тежка категориа подробности на :http://www.ronnie.cz/c-2259-MS-muzu-2005—-vysledky.html
Кофти за Ники Гергинов, сигурно диетата или нещо друго му се е провалило, защото беше много наточен за първи места и т.н. Нещо сигурно се е прецакало в последния момент! За Митко Димитров ме е яд, че е осми, но си мисля че му трябва още малко, ама много малко (пък и той беше без основен спонсор последните 2 месеца ако не се лъжа). Не съм виждал снимки, но го сравнявам с визията на Олегас Журас - миналогодишния световен шампион при тежките. Според мен му трябват още малко гръб, крака (въпреки изказванията че прасеца му е 4-5 см повече, не беше така на републиканското) и в ръцете още мъничко и визията ще се получи) Пък и май имаше проблеми с орелефяването, в смисъл в последния момент се оводняваше повече и сигурно е излязъл малко мазен. Всичките ми разсъждения са от това, което съм видял дотук и на това, което знам. Може и да не съм прав. Някой ако има снимки нека пусне! Мерси предварително
Наистина очаквах Гергинов да се класира дота добре, но явно нещо се се случило. Митко се класира според очакванията ми, но това вобще не е зле. До колкото си спомням в девятката на свтовно са влизали само двама души, единият е Христомир, и сега Митко. Според мен най-голямото разочарование е, че не излязоха и другите добри Български културисти.
02.12.05
08:41
Момчета каквото и да кажем истината е, че тези състезания са мнооого много силни.Една подготовка без спонсор без пари подложен на купища други проблеми винаги си личи.
Гергинов уж имаше спонсор, но трябва да е станало нещо в последния момент за да не влезе поне в десетката. Другата причина, е сигурно че останалите са били на суперневероятно ниво, но ме съмнява да е чак толкова фрапиращо! Трябва да видим снимки първо.
03.12.05
12:46
Нещата неспират до наличието на спонсор.Факторите са десетки дори стотици.Иначе не е нужно разликата да е фрапираща и един да има съвсем малко по добър от теб то той е за предно класиране.
Поздравления за Митака. Лично видях Гергинов преди да замине за Китай, ден преди полета им, беше с ебаси релефните бузи - такива не съм виждал досега, незнам защо не е напред в класацията. Но всякаккъв коментар е излишен от моя страна.
Иначе Митака месец преди световното беше огромен и малко мазен, и не знам. В същия ден, преди да отлетят за Азия, той каза “Ох, трябва сега да тренирам наистина сериозно” :D
[quote author=”Питона”]Лично видях Гергинов преди да замине за Китай, ден преди полета им, беше с ебаси релефните бузи - такива не съм виждал досега, незнам защо не е напред в класацията. :D
Явно китайците не харесват такива бузи :lol: .
14.12.05
00:13
браво Митко догодина по-добре