световно за мъже:класиране

Темата е заключена.
GO

30.11.05
22:43

значи от нашите само гергинов и митко димитров са участвали.гергинов не е влезнал в 15 ката на 85 кг  а митко димитров е 8 ми  в тежка категориа подробности на :http://www.ronnie.cz/c-2259-MS-muzu-2005—-vysledky.html

30.11.05
23:11

Кофти за Ники Гергинов, сигурно диетата или нещо друго му се е провалило, защото беше много наточен за първи места и т.н. Нещо сигурно се е прецакало в последния момент! За Митко Димитров ме е яд, че е осми, но си мисля че му трябва още малко, ама много малко (пък и той беше без основен спонсор последните 2 месеца ако не се лъжа). Не съм виждал снимки, но го сравнявам с визията на Олегас Журас - миналогодишния световен шампион при тежките. Според мен му трябват още малко гръб, крака (въпреки изказванията че прасеца му е 4-5 см повече, не беше така на републиканското) и в ръцете още мъничко и визията ще се получи) Пък и май имаше проблеми с орелефяването, в смисъл в последния момент се оводняваше повече и сигурно е излязъл малко мазен. Всичките ми разсъждения са от това, което съм видял дотук и на това, което знам. Може и да не съм прав. Някой ако има снимки нека пусне! Мерси предварително

01.12.05
19:32

Наистина очаквах Гергинов да се класира дота добре, но явно нещо се се случило. Митко се класира според очакванията ми, но това вобще не е зле. До колкото си спомням в девятката на свтовно са влизали само двама души, единият е Христомир, и сега Митко. Според мен най-голямото разочарование е, че не излязоха и другите добри Български културисти.

Момчета каквото и да кажем истината е, че тези състезания са мнооого много силни.Една подготовка без спонсор без пари подложен на купища други проблеми винаги си личи.

02.12.05
18:15

[quote author=“ivan.shishmanov”]Момчета каквото и да кажем истината е, че тези състезания са мнооого много силни.Една подготовка без спонсор без пари подложен на купища други проблеми винаги си личи.

Гергинов уж имаше спонсор, но трябва да е станало нещо в последния момент за да не влезе поне в десетката. Другата причина, е сигурно че останалите са били на суперневероятно ниво, но ме съмнява да е чак толкова фрапиращо! Трябва да видим снимки първо.

Нещата неспират до наличието на спонсор.Факторите са десетки дори стотици.Иначе не е нужно разликата да е фрапираща и един да има съвсем малко по добър от теб то той е за предно класиране.

03.12.05
13:29

Поздравления за Митака. Лично видях Гергинов преди да замине за Китай, ден преди полета им, беше с ебаси релефните бузи - такива не съм виждал досега, незнам защо не е напред в класацията. Но всякаккъв коментар е излишен от моя страна.
Иначе Митака месец преди световното беше огромен и малко мазен, и не знам. В същия ден, преди да отлетят за Азия, той каза “Ох, трябва сега да тренирам наистина сериозно”  :D

03.12.05
19:54

[quote author=”Питона”]Лично видях Гергинов преди да замине за Китай, ден преди полета им, беше с ебаси релефните бузи - такива не съм виждал досега, незнам защо не е напред в класацията. :D

Явно китайците не харесват такива бузи  :lol: .

DR

14.12.05
00:13

браво Митко догодина по-добре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1