04.06.14
21:42
Ще започна с това, че съм 1,86 77кг, 17 години.
Тренирам редовно.
Проблема ми е, че искам да се стегна в краката. Имам мускулите, тренирал съм доста футбол, но искам да се стегна. Имам доста големи крака и широк ханш и точно на това неблагоприятно място съм по-отпуснат(навсякъде другаде съм доста стегнат). Идеята ми е по някакъв начин да свалям от тази зона като едновременно ако не да развивам нагоре мускулите, то поне да запазя сегашното им положение.
Обмислям нещо като тичане сутрин на гладно, слд което съм на училище, следобяд ям преди тренировка нещо въглехидратно и тренирам след това. След тренировка ям храна по-богата на белтъци. Понякога вечер правя допълнително упражнения - напр. лостове, планк и др неща за корем.
Освен това ако може да препоръчате методи за забързване обмяната на веществата като мазила, масажи(за въпросната зона), зашото мисля, че основния проблем е свързан с обмяната на веществата по-скоро. Като бях много слаб преди години (1,80см на 57кг и тренирах доста(футбол), а ядях малко) пак си бях отпуснат в тази зона.
Знам, че това което искам да постигна е доста трудно, но се надявам да се получи.
П.С. Не тренирам крака, защото не искам да стават по-големи. Тичам през 3-4 дена по 5-6 км. Ходя по много всеки ден.
Темата беше редактирана от Joshua kennedy на 04.06.14 21:47.
04.06.14
22:06
Абе хем ти се иска да стегнеш краката,хем пък не ти се иска да ги тренираш.И аз кат теб все ми се иска да съм като батко ти Лазар пък хем не ходя да тренирам.
ПП Желая успех и на двама ни.
ПП2 Ако намериш някакво вълшебно мазило и за мен драсни едно ЛС
05.06.14
18:09
Не искам да ги тренирам с тецести, защото от това ще се увеличи мускулната маса, а аз не искам това! Аз искам просто да сваля мазното от тях, даже и да се свали част от мускула.
А за мазилото никъде не съм казвал, че искам вълшебно такова и въобще нямам това предвид, просто питам за НЕЩО, което може да подобри кръвообръщението в дадената област.
Ще ми бъде интересно, ако може да качиш снимка на тия яки крака да ги видя? Или поне да ми кажеш, колко ти е обиколката на бедрото?
07.06.14
10:32
Краката не са ми толкова проблем - 56-7 са, обаче от ханша искам да сваля най-вече, че е 98-99.
Искам да ми стане по-пропорционално тялото, тъй като не съм много широк в раменете. Затова искам да се изчистя надолу.
07.06.14
10:57
Заблуждаваш се в няколко посоки:
- че можеш да свалиш мазнини само и единствено от една зона
- че краката ти са здрави и силни
- че ще можеш да стегнеш краката без силови тренировки за тях
- че проблемът ти е в обмяната на веществата, а не в храненето и тренировките
Абе вместо да търсиш начин да направиш торса голям, широк и силен (за да балансираш визията си), ти търсиш начин да намалиш краката... за мен този цялостен подход към ситуацията не е особено подходящ.