Малко снимчици от мен https://plus.google.com/photos/108918129092588894512/albums/6022467163812376769
С всяка среща, все повече сила се събира на едно място :) дай боже и занапред да сме все така здрави, силни и усмихнати!
А който не успя да дойде на срещата, може само да го е яд :P
08.06.14
11:52
Много хубави снимки си направила, Рали :*
Много хубави снимки,много готини хора,много яка среща! Браво на организаторите :)) Надявам се да повторим скоро (F)
08.06.14
12:40
Благодаря и аз на всички!
Много позитивна енергия се събра и ни захрани за време напред. Поемаме отговорността събиранията ни да са по-често. Тази година полу-хепи, догодина - цяло хепи затваряме! След това - поляна, шатра и чевермета само ще ни смогнат. :)
Благодаря и за добрите думи за тениските. Надявам се да са ви станали - ако има разминавания, моля да ми пишете на лично съобщение. Ще уредим или по-подходящ размер, или съответно гейнър / бърнър, за донаместване на телесата в черния текстил. :)
казано от Кольо Пияндето на 08.06.14, 11:27:
Абе... значи е добре, че не знаеш какво направихме hardcore-играчите след Happy… 8-)
А бре, защо не ни викнахте?! :)
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 08.06.14 12:40.
08.06.14
13:12
казано от Димитър Михайлов на 08.06.14, 12:40:
А бре, защо не ни викнахте?! :)
Ко?! Не!... ;)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.06.14 13:13.
08.06.14
13:26
‘’Аз съм {#realname} приятно ми е.
- И на мен също аз съм {#realname}
- Ок. Ама ти иначе кой си? “
(giggle)
p.p Пиянде, мисля, че има още снимки, които сте ги скЪтали някъде ;)
Иначе беше готино, но определено следващото събиране трябва да е в парк на полянка, за да можем да се видим всички. Аз изпуснах една маса съфорумници :(
п.п 2 Мите, моята М-ка е големичка, но съм решила да бълквам до 80 кила (и без тва нещата с чистенето не стават, явно толкова си мога както казва триБойко ;) ) Значи един гейнЪр за мен с повече захар ;)
Мнението беше редактирано от Мила на 08.06.14 13:37.
08.06.14
14:04
Снимките, които имам при мен, вече са увековечени в социалните мрежи! :)
Тущ ще споделя само част от акцентите...
Първа снимка, от ляво нататък:
Мила, karfi4ka, Херцог Трън и Жанета Тончева
Втора снимка, от ляво нататък:
rallito, Николай Георгиев, Димитър Михайлов, Дарина Младенова
На максимално преден план - karfi4ka
Трета снимка, от ляво нататък:
Тримата от запаса - Николай Георгиев, Кольо Пияндето и Димитър Михайлов
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.06.14 14:44.
казано от Кольо Пияндето на 08.06.14, 14:04:
Тущ ще споделя само част от акцентите...
А за тия, които не ползват социални мрежи? :)
08.06.14
14:06
казано от Boby_ на 08.06.14, 14:05:
А за тия, които не ползват социални мрежи? :)
За тях - допълнителни порции снимки! :)
Половинката на Boby_, самият Boby_, karfi4ka, gotcha и charlie brown
Olegs, (bb-team-ърът с очилата не запомних кой беше, с извинение!), Мая, триБойко и (една Дама, която също не запомних, също с извинение!)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.06.14 14:31.
08.06.14
14:11
И още нещичко...
Милен (на него пък псевдонимът му ми бяга!), Петър, Наталия и ? (blush)
Мартин Томов, Адриана Дачева, маята скромна особа, Цветомир Неделчев и Ая Палачинкова
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.06.14 14:36.
08.06.14
14:13
И те така...
казано от Кольо Пияндето на 08.06.14, 14:04:
Сега ще ме карате да ви търся из фейсбук :D. С риск да се повторя от една друга тема: Я, се тагнете, де :D
Ау, какви сте готини и свежи всички!
Малко съжалявам, че не дойдох, ама нали съм “нова” и съм малко като черната овца - без особени физически постижения до момента, викам си - няма да пасна. Това е то. На следващата среща ще дойда обаче. И нищо няма да ме спре. Точка. ;)
Мнението беше редактирано от Елена на 08.06.14 14:16.
08.06.14
14:20
казано от Петър на 08.06.14, 14:15:
Сега ще ме карате да ви търся из фейсбук :D. С риск да се повторя от една друга тема: Я, се тагнете, де :D
Ще допълня мненията си горе с имената на заподозрените...
казано от Love Joy на 08.06.14, 14:15:
Ау, какви сте готини и свежи всички!
Малко съжалявам, че не дойдох, ама нали съм “нова” и съм малко като черната овца - без особени физически постижения до момента, викам си - няма да пасна. Това е то. На следващата среща ще дойда обаче. И нищо няма да ме спре. Точка. ;)
Физически постижения? :)
Хммм... ние гонихме сладоледени постижения, пък ти не знам с какво впечатление си останала! :D
А, щом е така, добре. Сладоледените постижения и аз ги мога, иначе :D
Мнението беше редактирано от Елена на 08.06.14 14:34.
08.06.14
14:30
хаха момчета какви сте муцунки на снимката (sun) иначеее на мен С-ката ми е като рокличка май чувал с гейнър ще трябва (giggle)
Ето малко снимчици и от мен :) Имаме и специална фотосесия не от птичи, а от “Кольов” поглед ;) Ние ли сме много ниски, той ли е много висок... (wasntme) :D И загадъчната мъглива снимка също е много важна (giggle)
Мнението беше редактирано от Sunny S. на 08.06.14 14:38.
08.06.14
14:52
Айде още една порция. :)
Маданеца, Вито, Diddlina и Ilstrong
Маданеца, Кольо Пияндето, Цветан Василев и Димитър Михайлов
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.06.14 14:55.
08.06.14
15:02
Да се разпиша и аз :) Срещата беше много приятна и зареждаща, много се радвам, че успях да се запозная с хората от този форум, с които така или иначе си пишем често тук. С едни естествено говорих повече - с други по-малко, но няма как - така се бяхме разположили. Въпреки всичко благодаря много на организаторите за положените усилия и желанието на всички да бъдат там и да си изкараме така добре ! Очакваме нови срещи с нетърпение :) Сърдечно благодаря на семейството на ББ-ТЕАМ за прекрасните тениски - ще си я нося с най-голямо удоволствие и фукня :П
08.06.14
16:00
Добра среща, добър разговор, хубави хора...беше удоволствие за мен. Фанелката ми лепна и сега си я нося с кеф. Определено вече можем да мислим за срещи във все по-разнообразен формат.
Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 08.06.14 16:01.
08.06.14
17:52
Идеята за цър пър е страхотна,всеки си носи каквото и колкото му трябва,една голяма скара и в един пластмасов бидон режем домати краставици лук авокадота и тн и да гребе народа :D
08.06.14
17:59
+3-4 пудовки само колкото всеки да мине 2-3 рунда суингове за стимулиране на апетита :D
казано от Петър на 08.06.14, 14:15:
С риск да се повторя от една друга тема: Я, се тагнете, де :D
Абе можеше по един бадж да си турят с името ( и с НИК-а от форума задължително) на блузката, ма на..нека ни е трудно сега на нас..цял ден да ги гадая :D
Мнението беше редактирано от Stela на 08.06.14 20:03.
08.06.14
20:52
Чудесна среща беше.Добре замезихме, добре си поговорихме, запознах се с много нови хора, видях и много “стари” физиономии. Ще се постарая да присъствам и на следващите събития защото това е един чудесен начин да се социализираш и опознаеш с хората с които комуникираш ежедневно. Дори и като пасивен потребител, адски много подкрепям такива събития, дано стават все повече и повече в бъдеще. Не само събитията, а и присъстващите.
Ето няколко снимки и от мен ;)
П.п
Поздравления на Митко, Кольо, Тишо, Цецо, както и на целият екип на BB-Team. Създали сте една чудесна платформа с едни още по-чудесни потребители, малко са обществата които могат да се похвалят с екипа и колектива си. ;)
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 08.06.14 21:06.
08.06.14
21:07
Чудесна беше срещата :) с чудесни хора. :) Благодаря на организаторите за организацията и за подаръците. Благодаря и на момичетата, които бяха направили много вкусни сладки :P Хайди някой път пак да се съберем :)
Чудесна среща, както винаги :D Чудесни армаганчета. За справка на Блажето, която ми се присмя колко време ще си я нося като е S, държа да я успокоя, че все още не съм станала Юпитер и вероятно ммога да си изкарам цялата бременност с бб-фланелката, S размер. Така може дори да родя верен бб-тиймър :D
Някои хора ми бяха малко далече, но нищо, ще наваксам следващия път. Браво на организаторите, браво и на хората, дали идеята за събитието и подтикнали реализацията й, повече такива да има :D :D :D Нищо, че остават в сянка :D :D :D Имаше някои съществени липси като личността на Атомчето, например, но всички пропуснали поради независещи от тях причини все пак дължат реванш :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 08.06.14 21:54.
09.06.14
21:46
Страхотна среща с много позитивизъм, и весели хора. Радвам, се че успях да се запозная с вас. Тениската е перфектна. Ааа... Странно, как като я сложих и забелязвам погледите, на хора които явно следят форума (голяма веселба )-:).
Надявам се скоро да има нова сбирка-:)
Приятна вечер на всички !
казано от Херцог Трън на 07.06.14, 11:26:
Коле, записан си :D Сложих те в група “На кого да звънна в 3 през нощта, ако ми е скучно” (devil) :D
Да не си объркал номера нещо, че тази сутрин в 5 часа някой ме събуди и търсеше Koлето :D?
Мнението беше редактирано от Петър на 16.06.14 00:01.
16.06.14
00:01
Не съм бил аз, в 5 спях 3ти сън... :D