възможно ли е от клек да ми пука ябълката

JI

01.12.05
10:54

възможно ли е от клек да ми  пука ябълката , тоест  ставата която залавя крака за таза като си вдигна крака и като го свалям се чува изпукване  ?
клека го правя с малко по ши рок разкрач тъй като искам да акцентирам в долната част на бедрата ... не ползвам подпори върху които да стъпвам за да пазя равновесие . Затова и при изпълнението краката ми сочат доста навън . вЪЗМОЖНО ЛИ  е от това да се получи този ефект .
тук всеки има проблеми със кръста и колената от клека  ? аз не ама с  сябълката на крака :)))

04.12.05
16:01

Трудно е да се каже,но спри да клякаш.Замени го с друго упражнение,но първо почини малко.Ако и тогава имаш същия проблем не е лошо да отидеш на лекар.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1