10.11.05
18:34
Значи ..можеби малко смешна тема ,но какво ви пука.
Не съм върл фен на боди билдинга и не се занимавам кой знае колко, но по скоро ми харесват атлетични тяла.Тъй като се записах за един конкурс “Мисс енд Мистър ФСГ”, няма да съм толкова красив ,ако не взема под внимание малките цицки ,които имам.НАИСТИНА малки ,но се личат като облеча нещо опито и стегнато - примерно няква тениска.
Конкурса е на 17 Декември ..до тогава ще мога ли да ги сплескам малко и как ?
Мисля с лицеви опори ,тъй като не ми се ходи в зала ,а и ви казах целта ми е проста и лесна - гърдите.
Само да попитам режим на храната ще трябва ли да включа или не..
?
[quote author=“US”]Значи ..можеби малко смешна тема ,но какво ви пука.
Не съм върл фен на боди билдинга и не се занимавам кой знае колко, но по скоро ми харесват атлетични тяла.Тъй като се записах за един конкурс “Мисс енд Мистър ФСГ”, няма да съм толкова красив ,ако не взема под внимание малките цицки ,които имам.НАИСТИНА малки ,но се личат като облеча нещо опито и стегнато - примерно няква тениска.
Конкурса е на 17 Декември ..до тогава ще мога ли да ги сплескам малко и как ?
Мисля с лицеви опори ,тъй като не ми се ходи в зала ,а и ви казах целта ми е проста и лесна - гърдите.
Само да попитам режим на храната ще трябва ли да включа или не..
?
Братле сорри че го казвам ама гориш кат пален иде*т!Каква проста и лесна цел, хората сериозно се занимават със спорт виж колко теми има във форума и се оплакват че гъргите не им вървят, ти за 2 дена искаш да промениш нещо по себе си, а и дори не искаш да ходиш на фитнес!
Ми праи си лицеви, помагат ма истинска фаида едва ли ще има голяма!
Първо ти момче или момиче си?
Второ как така искаш да си сплескаш гърдите?Много са мазни ли?
Или просто пекторалисите са ти пораснали(самите мускули) и искаш малко да се свият?
10.11.05
21:40
[quote author=“BabaVanga”]Първо ти момче или момиче си?
Второ как така искаш да си сплескаш гърдите?Много са мазни ли?
Или просто пекторалисите са ти пораснали(самите мускули) и искаш малко да се свият?
Ми той казва “не съм върл ФЕН”,а не фенка значи е момче.
П.П По темата...поясни по-точно какъв е проблема ???
абе до 17 декември сигурност няма да направиш нищо ако не си тренирал преди това пак камоли с лицеви упори.
edit: кажи си килограми, ръст и какво искаш да ги направиш тези гърди(по - големи, по - малки) ?
[quote author=“US”]185 висок.
83 кг.
Искам прозто да ги стегна малко..да ги махна..
Искаш да ги махаш ? :shock: и ти не знаеш какво искаш , но до колкото разбирам искаш по-релефни гърди , с лицеви надали ще ги получиш .. започни тренировки.. даже за 1 месец .. а бе не знам малко глупава и трудно постижима цел си си поставил за толкова малък период от време..
човека може да има мазнини по гърдите и да иска да ги махне,може да не са мускули.
[quote author=“Size”]човека може да има мазнини по гърдите и да иска да ги махне,може да не са мускули.
И аз оставам с това впечатление :D а и килограмите които е казал са доста за “менекен”.Мен ако питаш направо трябва да свалиш някой килограм и така ще си “сплескаш” гърдите :)
04.12.05
17:59
Мене не ми стана ясно поста от момче ли е или момиче :?:
04.12.05
20:08
[quote author=“Marto007”]Мене не ми стана ясно поста от момче ли е или момиче :?:
хаха, явно не си чел достатъчно. От момче е :wink: .
А и темата е малко стара, няма смисъл да се дискутира по нея.