24.06.14
23:04
Здравейте.Поизчистих се доста добре, но нещо не ми допада сегашната ми програма, чувствам се доста уморен напоследък, явно ми се насъбира много с работата в момента.
Та общо взето чакам професионални предложения за програма за чистене за ниво ′напреднал′.
90гк, нисък body fat(ясно изразена преса), но искам максимума този път, тренирал съм 5 години от които 2 много сериозно, разполагам с 5 дни в седмицата за фитнес. В момента съм на ниско въглехидратна диета.
Благодаря!
Да, след толкова години във фитнеса мога да си направя и сам програмата, НО винаги съм наблягал на тежките тренировки, защото винаги съм искал да съм обемен, но сега след като минах въглехидратната ротация и вече съм на минимум въглехидрати, протсто имам затруднения в изграждането на по-добра програма, тъй като както споменах по-горе никога не ми е било мерак да бъда идеално изчистен и затова, не съм идеално запознат с начина на тренировки в такъв период.(ниво на интензивност, времетраене, тип опражнения и т.н ). Вече мисля, че отговорих и не е нужно да получавам безсмислени лични съобщения както и отговори/въпроси в темата.
Темата беше редактирана от Daniel Pashaliyski на 24.06.14 23:05.
24.06.14
23:27
Ако имаш предвит това, че съм казал “професионално” мнение, малко грешно съм се изразил.Не чакам някой с 20 годишен опит, но когото т`ва му е професията да ми направи програма. По-скоро имах предвит хора с опит в тази сфера.
24.06.14
23:29
казано от Петко К на 24.06.14, 23:24:
Не променяй тренировките, релефа се постига с диета.
Това ми е ясно, както казах със старата си програма вече съм добре изчистен.Но аз винаги съм бил фен на тежките тренировки и сега след като нямам такъв огромен приток на енергия от диетата, просто според мен ще е грешно да насилвам тялото си.
Мнението беше редактирано от Daniel Pashaliyski на 24.06.14 23:30.
Защо не пробваш кръгова тренировка, тя си е много добра за чистене. Също да пробваш и рундове.
Пример: 5 рунда от Лежанка, набиране, клек и нещо друго (ти избираш упражненията). Правиш една серия на едното упражнение, после отиваш на другото и така ги въртиш в 4- 5 рунда. Много интензивна програма при която енергоразхода е голям.
Най- простичкото нещо е да вкараш кардио, преди или след тренировката с тежести. 15- 20 минути ХИИТ кардио ще ти помогне също с целите.