Хаха, от женски пол съм.. :) та, да качих, но съвсем малко и най-вероятно мускул, защото доколкото помня доста се наблягаше на горната половина на тялото.. но винаги са компплексни причините, тогава мисля редувах ВМНВД дни с по някой и друг чийт ден всяка седмица..
Затова харесвам FocusT25, в Cardio и Speed тренировките, доста се съсредоточават върху клекове, подскоци и т.н., а на мен краката са ми проблемна зона, та ще видим какво ще се получи :)
Принципно е грешка да тренираш само проблемните си зони - тя мазнината си пада откъдето и както си иска, понякога пропорционално, понякога - не. Ако тренираш само крака - има голяма вероятност да ти нарасне обиколката в първите 2-3 месеца и това да те отчая. Евентуално би спаднала, но и аз съм го правила тоя номер преди години - тренирах като луда крака и дупе и вместо да намалят обиколките, те се увеличаваха. И просто спрях да ходя на фитнес, почнах само да бягам и доникъде не я докарах. :D То T25 и подобните програми трудно биха докарали нарастване особено, но все пак лично аз не бих рискувала. Задължително тренирай и горната част на тялото, да не говорим пък колко по-добре ще изглеждаш и ще се чувстваш. :P Иначе лично мен Lower focus-a ме довършва.... Бая модифицирам там :D
Вчера тренирах доста добре гърди, гръб и бая хванах и бицепса. Като цяло все още си вдигам старите килограми, не съм се отпуснала съвсем, но ми е малко по-зор :D Мисля, че до 3-4 тренировки ще си вляза във форма. Правих и интервално накрая: 30 секунди спринт, 45-60 секунди ходене x 5 пъти + 3 интервала леко бягане по висок наклон и ходене.
Храната ми хич не беше като хората, ама днес ще се коригирам:
1 протеиново барче
120-140 гр кашкавал
свински врат пушен 70-80 гр
сирене не повече от 100 гр
домати
20 гр масло
1 шепа череши след тренировката (не трябваше, ама в тая жега много ми се яде плодче :( )
Кафе със сметана
Онзи ден си направих спанак със сметана и го хапнах с кисело мляко - много е вкусно. Днес мисля пак да си сготвя ^^
Имайки предвид каква ми беше програмата днес, пак добре мина денят. Ама храненето още не мога да си го дооправя - и по-малко ми се яде, и все съм навън. :/ Днес до 3 следобед бях изяла само един сладолед със стевия, защото първо бях на курс, после плаж... След това се прибрах, хапнах, тренирах 2 часа по-късно. Горе-долу добра тренировка беше за рамо + интервална на висок наклон, но със сигурност плажът се отразява отрицателно. :D Когато вляза в ритъм до седмица-две ще почна пак подробно да си опиствам тренировките, в момента се мъча да си върна всички килограми както бяха. :/ Май само при тягата нямам проблеми и си я правя с 30, но пък тъкмо бях почнала да усещам, че мога да вдигна на 35, сега ще е зор известно време. Гребането с щанга все още го правя с 20 кг, а клякането не мога да го проверя, защото ОТНОВО нямам сила да си изтласкам 20 кг зад врата. :/ :D А на смит машина повече нямам намерение да опитвам. Дори наполовина не ме натоварва както свободната тежест. В понеделник ще тренирам крака, така че ще проверя с преден клек колко зле е положението :D Но като цяло се чувствам като плужек. :D
Храната:
1 сладолед със стевия
120-140 гр пушено свинско
100 гр сирене
3 варени яйца
15 гр масло
домати и краставици
1 кюфте
студено капучино
И забравих да се похваля, че имам нова татуировка и съм много щастлива. :D ^^ Също така стъписах няколко души в Бургас, които не са ме виждали от 4-5 месеца. След 2-3 месеца се надявам да стъписам приятелите си в западната част на страната. :D Остават ми още 7-8 кг мазнини, надявам се до края на лятото да са заминали поне 3. Но когато -тогава. ^^
Мнението беше редактирано от Karma на 29.06.14 01:41.
Днес без тренировка :(
Храна:
100-120 гр печено свинско
прясно зеле 1 чиния
1 протеиново барче (не мога да се откажа от тая краста :@ )
1 пилешка пържола
100 гр броколи варени
зелена салата
1 плочка сиренце
1 варено яйце
20 гр масло
домат, краставица
Мнението беше редактирано от Karma на 29.06.14 23:05.
казано от Karma на 27.06.14, 11:01:
адължително тренирай и горната част на тялото, да не говорим пък колко по-добре ще изглеждаш и ще се чувстваш. :P Иначе лично мен Lower focus-a ме довършва.... Бая модифицирам там :D
Разбира се - не наблягам само на една зона, иначе бих се сдобила с доста странна фигура (giggle) Затова уважавам плуването - натоварва цялото тяло без да трябва да мислиш разни схеми..
Lower focus изглежда брутаничко, да.. не съм го пробвала още :D Core Cardio ми е любимо дотук
Бтв, татуировката е интересна :)
Мерсии ^^
Днес направих много хубава тренировка за крака и дупе:
заден клек 1x15 с 15 кг (да видя мога ли още :D), 3х12 с 20 кг. Направо си плача за 25, прекалено ми е лесно с 20, но ръцете искат още малко тренировка.
сумо клек 3х10 с 15 кг
лег преса 3х10 с 50 кг (ама е хоризонтална и не съм доволна хич :/)
абдуктор и аддуктор 3х10 с 35 кг
малко напади
бедрено разгъване и сгъване с 3х10 с 30 кг
10 минути високоинтензивна кардио тренировка
Храна:
2 варени яйца с 20 гр масло
2 домата, 2 краставица
10-15 маслини
120-130 гр сирене
150 гр свинско
1 протеиново барче (забраних вече да се купуват :D)
В Била са пуснали пресни боровинки и къпини (по 3 лева 100 гр, разбира се :D), но съм крайно щастлива. Едвам се удържам да не ги опукам всичките. :D Иначе от обикаляне по цял ден 2 дни не съм тренирала, но днес жива умряла след час-два ще направя Lower focus-a на T25 и малко лицеви... И хващам нощния влак за София в 22ч. 3 дни без интернет, а в неделя - Sofia Rocks. ^^
Минус почти 2 кг съм още! ^^ Брех, взе да ме слуша това тяло бе. :D Пу пу да не му е уроки. Остават още около 6-7 кг мазнини. ^^