Въпрос относно набиранията!

Прескочи до:

казано от Васил Стефанов на 12.04.14, 23:17:

Истината е, че в къщи ми е по-спокойно и по- удобно, правя си интезивни тренировки без притеснение. Страдам от панически атаки, не ме мислете за луд или нещо подобно, просто ме ограбиха, в училище ми беше прилаган тормоз и това ми се отрази зле. Сега съм добре, но пия хапчета, като  оланзапин, депакин и диазепам. Просто в къщи ми е по спокойно!

боже господи, спирай ги тия хапчета
купи си протеин за тия пари
слагаш си слушалки, ходиш в залата, тренираш
никой няма да ти направи проблем, даже може да си намериш приятели

WW

02.07.14
08:48

Ако искаш да стоиш на едно място си вземи протеин и се набирай, ако искаш наистина да усетиш как ти минава паническата атака и ще качиш сила маса, вземи си ************... от добави ефект няма смисъл още повече успех....

Модерация: Непозволено съдържание! Моля, спазвайте правилата на форума!
Може ли малко по-кротичко да даваме такива съвети на начинаещите?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.07.14 10:08.

25.08.14
03:31

Мога ли да попитам, тъй като доста хора ми изказват различни хипотези, относно набиранията???Широкият, нормалният и тесният надхват акцентират респтективно, външна част, равномерно и вътрешната част или обратно? Друг въпрос, тъй като вече се чувствам напреднал в набиранията, но нямам тежести дори дъмбели, вериги или други неща с които да осигуря допълнителна тежест на гърба, какви упражнения да правя за по-голям прогрес както във така и извън залата!Не съм активен спортист, смисъл ходя 1 път на лостове и успоредки, 1 път правя тежка кръгова тренировка във фитнес и 3 пъти корем със кардио или спринтове на седмица!И странното, е че макар че не разделям дните за отделни мускулнио групи, наистина имам някакъв ефект,!Бихте ли ми казали тактики да стресирам наново организма си защото вече правя по 20-25 набирания в първа серия и по още 12-15 в останалите! 189 см съм висок тежа вече 85 кг(качих и мазно разбира се, пресата отива към гробищата тъй като съм и пристрастен към сладкото нооо няма значение отклонявам се)!

29.08.14
19:33

..

Мнението беше редактирано от oliavi на 03.06.15 20:56.

Carbohydrate

29.08.14
20:03

Хват доста по широк от раменния - активира ротаторите на лопатките и подостната мускулни групи, чак после са широките и то само горната тяхна част, ромбовидните и др.
Раменен надхват  лактите отпред - активират широките на гърба, ромбовидните групи мускули и др.
Раменен обратен - като горния, но малко по-качествено

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1