Въпрос за упражнения за корем на лостове

28.06.14
20:28

Здравейте ! Искам само да ви попитам да ми кажете програмите си за корем аз лично ползвам тази като съм заместил упражненията за които трябват тежести и допълнителни неща с други упражнения за които не трябват тежести ПРОГРАМАТА преди да кажете да си тренирам другите неща искам само да спомена че си тренирам на лостовете всичко каквото мога - кофички, всякъкви видове набирания и т.н. , просто знаете че на лостовете няма доста упражнения които могат да се изпълняват за корем...ако може някой дори да ми каже някъква програма която по възможност да мога да я изпълнявам дори вкъщи.. мерси предварително ;) :D

28.06.14
23:28

Преди време бях пробвал нещо съвсем ипровизирано в моята програма за лостове и имаше ефект.
Между всяко упражнение вкарвах по една серия вдигане на крака от вис.
Примерно:
набиране широк хват - 3 серии
вдигане крака от вис -1 серия
кофички -3 серии
вдигане крака от вис -1серия
набиране за бицепс -3 серии
вдигане крака от вис -1 серия
лицеви опори -3 серии
вдигане крака от вис -1 серя
Накрая на тренировката 3 серии коремни преси. Само 2 пъти я направих тази тренировка ,защото после корема ми беше смазан и имах невероятна мускулна треска. Но ми беше стегнат корема поне 2 седмици след последната подобна тренировка. Не знам дали има някаква логика в този ред на трениране ,но просто импровизирах.

04.07.14
21:34

...

Мнението беше редактирано от oliavi на 05.09.14 21:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1