Пирамида

KA

05.12.05
10:04

как се прави някой може ли да ми каже

05.12.05
11:20

потърси малко във форума де!има 2 вида:права и обратна.например правата е 10x8x6 а обърнатата е 6x8x10.прост пример :wink:

05.12.05
13:59

Ето примерна схема 12,10,8,6 - покачваща (тежестите) съответно има и обратен вариант, като тежестите се определят % от 1 МП

[quote author=“Kambero”]Пирамида как се прави някой може ли да ми каже

Ми требва ти фараон и 10 000 работници.
Ако успееш да намериш толкоз работници, може и ти да се пишеш фараон.
А с каква цел ти е пирамидата, какво аджеба смяташ да правиш с нея? Сила ли, маса ли, коя мускулна група ще тренираш така?
Принципът на пирамидата е много повторения с малка тежест  и малко повторения с голяма тежест, като хващаш едната посока: или във всяка серия намаляваш тежестта и променяш повторенията подобаващо, или пък респективно увеличаваш тежестта.

05.12.05
22:41

А има и плоска пирамида, при която повторенията са си едни и същи, но във всяка серия се вдига тежестта ;)

06.12.05
12:55

[quote author=”Петко К”]А има и плоска пирамида, при която повторенията са си едни и същи, но във всяка серия се вдига тежестта ;)

Това е доста добър метод .Аз в момента тренирам така.И дава страхотни резултати.Навремето това беше любимо и на Ли Ламбрада.А за такива “инструктори”.....не ми се говори

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1