29.06.14
13:37
казано от Графиня фон Дачева на 29.06.14, 08:30:
Напълно те подкрепям, то другото не е и здравословно да се поддържа целогодишно :) Например едни 17% процента са си напълно нормални според мен - хем си фит, хем е здравословно..
и аз така искам, интервалът 15-18 горе-долу,дано се получи
А за целогодишното..аз лятото ям повече плодове, чистя повече около Коледа, колкото и странно да е, защото мразя туршии,кисело зеле и такива подобни храни, а вкъщи ги консумират обилно. А мен ми се догажда от тях само като ги помириша и ми се отщява да ям, зимно време съм доста месоядна :D А лятото с тия хубави плодове и сладоледи, не че ям сладолед повече от 1х седмично, но все пак.. Зимата е моят сезон за изчистване, но искам до края на ноември да съм получила поне отчасти желаното
Ще ти следя дневника за вдъхновение ;)
29.06.14
13:42
казано от cantimagineit на 29.06.14, 11:56:
Момичета, простете че така се меся, но от практиката си точен отговор за процент мазнини, не съм намерил. Може би най-точни са едни цялостни машини, които правят изследване на много неща: мазнини, вода в тялото, костно-мускулна маса, метаболик рейт.. Стъпваш, хващаш две палки, стоиш изправен, не знам как се казват. Формулите са далеч от истината. Калиперите също. Еднакви калипери на една от най-реномираните марки са ме изкарвали 7 и 14 процента в период от 3 дена.. Огледалото е ключът, ако там не се харесваш, не трябва да се успокояваш с цифрри от формули. :) Гледайки храненето ти май често закусваш само с въглехидрат, което не е оптимално за режим на изчистване. Комбинация от протеин и мазнини за мен е добра сутрин, за теб предполагам протеин и салатка и фибри.
Аз във фитнеса, където се меря, мерят и с калипер, и с тия палки, отделно имат и един странен кантар хааха, та изследването е комплексно
А колкото до огледалото-напълно съм съгласна. Ноо ако си болен перфекционист, огледалото понякога те лъже хаха
За закуската е така.. Ще се пробва идеята :)
29.06.14
13:52
След доста мислене снощи, реших. Ще направя пробни 10 дена с възможно най-много протеин и без въглехидрати, особено на закуска. Ако не се възпаля- продължавам до рождения си ден –15.7 без чийт и на 15-ти си правя спокойно чийт-а. Тази година съм решила да отпразнувам-20 все пак, а 19-ия не беше отпразнуван :) Реших да се възползвам от това и да се насиля хубаво с възможно най-малко въглехидрати поне дотогава..и после пак :) Но вижте, нямам намерение да спра храна, която не е вредна, визирам плодове от нашата градина. Защо да пия химични витамини, като си имам такова богатство? Разбира се, само на закуска и по малко, но все пак. А иначе по-напред мисля да си взема протеин, приемам съвети за марка, вид и т.н
закуска днес- 11ч зелен чай, коприва, 2яйца ;((puke) Толкова да мразя такава закускааа.... Час след нея не можах да издържа на гадния вкус и тежко на стомаха и си хапнах сурова зелена чушка за освежаване. Е, вече съм супер
Сега ще обядвам 150г пилешко с броколи
Вече имам 2л вода :)
Хубава неделя на всички (sun), аз по-късно ще й се насладя и ще излизам на разходка и кросче с приятел
29.06.14
14:04
В никакъв случай не оставяй въглехидратите на 0, но нека са възможно най-ниски. Например от плодове както искаш, но ги съсредоточи в след тренировъчното хранене. Защо е това плодовете да са сутрин? Няма значение от тайминга. Просто в храненето след ставане опитай без въглехидрати, прости или сложни такива. :) И с протеина не се изхвърляй, така звучеше :D Количество от 2гр за кг телесно тегло е предостатъчно, останалото ще е фира.
29.06.14
14:28
казано от cantimagineit на 29.06.14, 14:04:
В никакъв случай не оставяй въглехидратите на 0, но нека са възможно най-ниски. Например от плодове както искаш, но ги съсредоточи в след тренировъчното хранене. Защо е това плодовете да са сутрин? Няма значение от тайминга. Просто в храненето след ставане опитай без въглехидрати, прости или сложни такива. :) И с протеина не се изхвърляй, така звучеше :D Количество от 2гр за кг телесно тегло е предостатъчно, останалото ще е фира.
Е да, но имам предвид, че няма като сега пълнозърнеста паста към салатата от време навреме и такива неща, ами ще примам повече месо и риба, а и с 2яйца сутрин вместо овес, пак си става по НВД,отколкото сега :D Спирам въглехидратните закуски, поне в случай, че не се изприщя пак :D (dull)
А плодове след тренировка- досега ядях ориз, да заменя сега с плодове...а ядките като 20г бадеми кога ? :D
29.06.14
14:46
П.С В прекалено голям дефицит на калории съм, едва ги докарвам 900- 1000, а трябва да са повечко при моя ръст-около 2000 според калкулаторите и моите килограми, активност. Ще ми излезе през носа пак, давайте съвети как да ги докарам до повече (dull) (tmi)
Дам, както ти каза cantimagineit - малко въглехидрати в следтренировъчното хранене е по-добре отколкото да ги ядеш сутрин. Лятото и на мен ми е трудно - есен-зима най-добре мога да спазвам подобни неща, но направи 2 седмици, няма да е чак толкова трудно. А протеинът принципно не е добре да е прекалено висок, защото мъчи тялото. И по ред други причини. Гледай да е достатъчно, но не и повече от необходимото. Ако ще вдигаш нещо - нека да са мазнините.
Иначе и аз мразя яйца, преди ми се гадеше от тях сутрин, но истината е, че тялото свиква с всичко, на което го накараш. Не знам дали си правила трицени палачинки, но аз много обичам да ги препоръчвам - 2 яйца (или само белтък, или само жълтък, както предпочиташ ти), 2 лъжички овесени трици и сол на загрято тиганче, става превъзходно. Хем има въглехидрат, хем не е прекалено много, хем триците като цяло много засищат и имат други благоприятни свойства, а яйцата не са чак толкова натрапчиви. За закуска е много добър вариант.
Нямам идея какво е да имаш проблеми с кожата, но съквартирантката ми се бори с такива неща от години и знам каква мъка е. :X Дано скоро се нормализират нещата. И пак казвам - омега 3 и cla са добавки, които по никакъв начин не могат да ти навредят. Даже напротив - кла се пие и при проблеми с кожата, то го пише и в листовките. Не съм я пила с подобна цел добавката и наистина не знам дали би имало ефект, но попрочети из форумите може да намериш нещо по темата. Но не се страхувай да пиеш подобни неща, просто бъди наясно какво пиеш. Между добавка и добавка има огромна разлика :P
казано от Desislava A. на 29.06.14, 14:46:
П.С В прекалено голям дефицит на калории съм, едва ги докарвам 900- 1000, а трябва да са повечко при моя ръст-около 2000 според калкулаторите и моите килограми, активност. Ще ми излезе през носа пак, давайте съвети как да ги докарам до повече (dull) (tmi)
С яйцата ядеш 25-30 гр масло, President е най-хубавото според мен и с най-ненатрапчив остатъчен мазнинен вкус :D
Зехтин на салатата.
Авокадо на салатка също.
10 маслинки
Това са ти поне едно 400-500 калории отгоре и то полезни мазнини + фибри и какво ли още не полезно от авокадото. Аз така си правя калориите, че и аз допреди 3 месеца бях на по 1000 калории. :X
Мнението беше редактирано от Karma на 29.06.14 15:19.
29.06.14
15:25
казано от Karma на 29.06.14, 15:18:
казано от Desislava A. на 29.06.14, 14:46:
С яйцата ядеш 25-30 гр масло, President е най-хубавото според мен и с най-ненатрапчив остатъчен мазнинен вкус :D
Зехтин на салатата.
Авокадо на салатка също.
10 маслинкиТова са ти поне едно 400-500 калории отгоре и то полезни мазнини + фибри и какво ли още не полезно от авокадото. Аз така си правя калориите, че и аз допреди 3 месеца бях на по 1000 калории. :X
ох, много мразя масло и никога не съм яла, ама ще пробвам, дано не влоши и то лицето само :@
маслините, авокадото ще ги включа пак, благодаря :* И за добавките също ще попрегледам, че със сигурност искам, но малко ме е страх (sweat) Благодаря за споделения личен опит (F)
П.С МРАЗЯ СОЛ, нищо не соля :D Само като готвя за гости слагам сол, иначе мрънкат, и после ям намусена и пия вода двойно
Просто не обичам да соляя, никога не съм соляла, асвен айряна като ми падне кръвното.. Обичам босилек, риган, чубрица, розмарин, но сол не
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 29.06.14 15:27.
То и аз не обичах масло и даже не бях яла никога - ама се научих. Но не е задължително маслото, ако не ти понася - недей. НО солта задължително я включи. Химайсла, хавайска, нещо подобно. Принуди се ако трябва. :D
Прочети тази статия. Има си отделна точка точно за солта.
http://authoritynutrition.com/top-13-nutrition-lies-that-made-the-world-sick-and-fat/
Мнението беше редактирано от Karma на 29.06.14 15:39.
29.06.14
16:15
казано от Karma на 29.06.14, 15:38:
То и аз не обичах масло и даже не бях яла никога - ама се научих. Но не е задължително маслото, ако не ти понася - недей. НО солта задължително я включи. Химайсла, хавайска, нещо подобно. Принуди се ако трябва. :D
Прочети тази статия. Има си отделна точка точно за солта.
http://authoritynutrition.com/top-13-nutrition-lies-that-made-the-world-sick-and-fat/
ох, сол ;( Мъчила съм се с хималайска, солена храна не ми е вкусна... понякога си поръсвам салатата, друго със сол блякссс. ще я включа пак към зелената салата и омлета, но другаде-едва ли (shake)
Сега като не соля, пия по 3л вода на ден поне, ако соля, не знам до къде ще стигна с водата,като кладенец ще се подуя :D
29.06.14
21:54
днес храната много, много зле :@
в МЦ нямам желание да ям, подута съм (puke)
направих си обяд пилешко с броколи, ама много ме заболя коремът и не ядох, а прекарах деня в леглото с туба вода и чайове
На всичкото отгоре след като преди 2 седмици изпуснах тежест във фитнеса върху палеца, онзи ден се ударих и в резултат почти целият нокът ми падна днес :@ (dull) .. и се изнервих, че летните ми обувки и спокойното тичане отидоха на кино и не ми се и довечеря :D Пак аз, лаптопът и водата
Дойде ми на гости с шоколад гадината, изядох 2 парченца и ми стана гадно, та го върнах
Преди малко ми се дояде зеле с маслини и зелена чушка и това е храната
Тичах сутринта,но ми прилоша и спрях. Обаче сега ме ядосаха , в добавка и гадните холандци се класираха и съвсем се изнервих, та ей сега излизам да тичам малко да се поуспокоя. (punch) Със сигурност ще бъде бавно и смешно отстрани заради пръста, ама хич не ме интересува, после ще поклякам и ще се накажа с бърпис,напади и планк и дано желанието ми да убия някого (или поне да го контузя здраво хахаха) си отиде
2яйца, 2зелени чушки, 5маслини, зеле и 2 парченца гаден шоколад днес—много зле :D
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 29.06.14 21:58.
30.06.14
14:41
Здравейте на всички. Днес си проведох малък експеримент- след няколкото дни закуска яйца, пак закусих овес.. и изненада устаноих, че след яйцата, макар и да не са ми вкусни, се чувствам по-добре физически и доста повече време имам енергия от тях. Така че окончателно приключих с въглехидратната закуска :)))
обяд- зелева салата със зелена чушка, 1с.л зехтин, свински стек-140гр.
01.07.14
01:02
16ч. яйце
18ч. 20г лешници
20ч. вечеря- зелена салата със 100г пилешки гърди, без зехтин
обаче коремът много ме боли и чийтнах с банан,а не съм тренирала...... тъпа работа, утре вече без експерименти и всичко по план. Решила съм да спазвам протеинова диета до когато издържа и после ще балансирам пак
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 01.07.14 01:05.
01.07.14
20:21
Храна днес- закуска 11ч 2яйца, зелена салата (inlove)
1ч след 1час кардио- купичка череши
14,30 обяд 140г свински стек без мазнина, салата от краставици с оцет
17,30 20г микс ядки..еми не можах да издържа без тях........
вечерята днес ще е късна, към 21ч
120г пилешко, пак зелена салата
Гадното възпалене на лицето се влоши, имам синина, така че от утре започвам пак изчистващ кръвта и токсините чай, както и 1 с.л натурален и нефилтриран оцет в чаша вода на гладно (dull) Изобщо не гоня ефект отслабване от тях, но общо взето само прочистване помага при отоците (dull)
П.С Не мога да не споделя за чая. Направо ме шокира. Аз ще го пия и ще си ям нормално- даже предполагам вповече, както казах, не целя отслабване от него в никакъв случай, а изчистване на лицето. Няма нито да намалям храната, нито да я променям заради чая, не искам да свалям вода вместо мазнини (dull) Ще си го примам като лекарство, което не влияе на храненето ми и това е.
На упътването на чая пише, че като подготовка преди него се пие английска сол на гладно с вода и само това се консумира. След това се почва с чая, като ядене за цял ден ти се явява 150мл чай с 1с.л мед. ЛОЛ. :x Приема се храна от типа на задушени зеленчуци единствено, като се пие 150мл чай 3пъти дневно преди всяко хранене. И така докато се постигнат желаните килограми............. Дано няма толкова наивни и глупави хора, решили да отслабнат така Досега не се бях замисляла колко много измамници има.. (shake)
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 01.07.14 21:23.
02.07.14
14:57
Здравейте, дано вшият ден е по-хубав и енергичен от моя (F)
Снощи заспах към 4, големи проблеми и нерви тия дни и сън не ме хваща :@
Днешната закуска беше мноооого късна, затова я броя за обяд- 2яйца и салата, към 17ч ще имам следобедна закуска,докато пиша гадните доклади, не знам каква още, после ранна вечеря от 140г месо и салата. Иииии валерианчета, няколкото дена без Световно ще се опитам да си лягам към 23-24ч (muscle)
03.07.14
14:19
от 6 месеца не съм яла хляб, а сега лицето пак се влошава и се зачудих дали не е от яйцата. Мисля утре да закуся пълнозрънеста филийка с авокадо заедно с обичайната зелена салата, вместо омлета. Някой да изкаже мнение ?? :)
иначе хранения днес
11ч закуска салата с омлет от 2яйца
сега 14ч 180г пилешки гърди без кожа на тефлонов тиган, насилвах се с масло, ама много гадно ми мирише и го приготвям сухичко.. и задушени броколи, 5маслинки,1с.л зехтин
17ч следобедната закуска ще е плодове, че ще тренирам
ако все пак не успея тогава да тренирам, ще е яйце и след тренировка плодове
а вечерята 140г свински стек, салата с 1с.л зехтин и маслини
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 03.07.14 14:43.
03.07.14
14:43
Да, възможно е, ако ядеш яйца всеки ден, да започнеш да се обриваш от тях - случва се на доста хора. Просто ги изключи за няколко дена и виж как ще си. После пак си ги върни, но ги редувай нещата
03.07.14
14:44
казано от Графиня фон Дачева на 03.07.14, 14:43:
Да, възможно е, ако ядеш яйца всеки ден, да започнеш да се обриваш от тях - случва се на доста хора. Просто ги изключи за няколко дена и виж как ще си. После пак си ги върни, но ги редувай нещата
Благодаря за мнението, ще редувам и ще видим как ще се получи (F)
Моя организъм не понася яйца, вече ям около 5 яйца месечно, защото съм преценила, че не мога напълно да ги изключа.
Но при мен симптоматиката е друга.
Това за яйцата, иначе за храната, ако искаш по-оптимални и видими резулатати, изчистия я на макс и дръж поне 4 седмици на една и съща храна. Нещо средно между РБД и ротация на въглехидрати и ти гарантирам, че ще си много доволна ;)
Какво имам предвид - всеки ден яж едно и също, като може да редуваш месата - риба, пиле, пуешко, а въглехидратите в ротацията се изчисляват спрямо личното ти тегло.
03.07.14
14:52
Блага, ти по каква схема ги въртиш? Че ми е интересно, доста си поизчистила, вярно е,че правиш и доста кардио, но все пак:)
03.07.14
14:59
Благодаря за съвета, със сигурност ще пробвам. Но никога не съм правила ротция на въглехидрати ,та трябва да почета по темата първо и тогава ще променя режима :) Резултатите ти определено ме мотивират (F)
Както казва инж. Донев: Благодаря за този невероятно и сложен, изключителен дълъг въпрос :D
Попринцип при всеки е индивуално, може би с това трябва да започна, правих доста експерименти, докато стигна до правилната схема, която ще работи при мен.
Първо аз имам много мускулна маса за момиче, и още толкова мастни натрупвания, в този форум друг такъв проблем няма :D
За да събудя метаболизма си и да го изкарам от това състояние, в което се намира имах 2 избора - почвам контактни спортове или почвам кардио всяка сутрин и вечер.
И най-вече правя рязка промяна в храната и навиците си.
Около 40 дни седях на една и съща храна, всичко точно измерено по грамаж, като последните 10 дни ядях само риба, дори имах и случай, в който се наложи да закусвам с риба, тъй като до кардиото трябваше да пътувам с влак.
Спазват се строго времеви интервали, не се пропуска хранане, не се чийтва, за тези 40 дни съм имала около 6 дни, в които зареждах с плодове. И то до 16:00 часа, 2-3 праскови, една круша, това е и този ден бях с намалени дажби на месо и мазнини.
После вече започна същинската част въпросната ротация - схемата, която предпочетох за себе си е 2 дни на 1гр въгл х лично тегло - 20, 3-и ден +20, четвърти ден около 150/180гр въглехидрат във форма на оризовки, различни видове брашна омесени с яйце и вода ( овесено, оризово, ленено примерно), в този ден намалени дажби на месо и почти никакви мазнини и 7-и ден зареждане с плодове, но пак в умерени количества, приготвям си и неща от оризово брашно с МЕД :D YES в този ден и така.
+ 6 до 8 литра вода на ден, в дните с повече въглени до 3л
Но както казах и по-горе, това работи при мен, за всеки е различно. Със сигурност обаче човек трябва да си играе много, не одобрявам изпадането в кетоза, нито високомазнините диети, не одобрявам и да се седи на НВД по 2-3 месеца с някакви смешни въглехидрати в менюто.
Когато имаш цел, намира и начина за нея, издържа се на всичко, общувам с човек, който ми помогна много в изготвянето на режима, всъщност той ми излекува глада за сладко само с две изречения, добавяйки неща, към менюто ми, който смятах за строго забранени :D
Това е в общи линии, не се помотвам много, че след няколко седмици трябва пак да започна да вдигам тежко и кардиото отпада.
Блажке, както и да ги въртиш въглехидратите, ако не си на отрицателен калориен баланс, ще видиш отслабване през крив макарон. И това не зависи от пол, възраст, тренировки с тежести или кардио. Тези фактори могат само да променят точката на нулев баланс и да направят откриването й особено интересно, но не и да променят това просто правило. ;)
Не говоря конретно за теб, а изобщо.
Както виждаш, писах няколко пъти, че изчисленията са индивидуални, но аз съм доволна, дори за мен промяната ми е.. меко казано толкова бърза, че чак странно я приемам самата аз, всеки ден в огледалото виждам различен човек.
И да, за калориния баланс и напълно прав, просто забравям за него, понеже общо взето съм на отрицателен през повечето време.
Мнението беше редактирано от Блажка на 03.07.14 16:05.
03.07.14
16:55
Аз също вече забравям да го вписвам, просто защото съм перманентно в такъв и даже са ми прекалено малко калориите, ама не успявам да ги вдигна особено. При ротацията би трябвало по-добре да се справя с тази страна на нещата. Благодаря за ценните съвети (h) До 15-ти съм предимно на протеин, след това РБД и ротация ще ми се отрази добре :)
03.07.14
17:09
Много ти благодаря за споделената информация ! Естествено,че всичко е строго индивидуално и относително, но понеже при теб наистина резултатите са видни, а времето е завидно кратко, просто ми беше интересно каква стратегия си избрала за себе си за въртенето. Аз също съм против тоталната лиспа на въглехидратите в менюто и ги въртя, още се опитвам да намеря оптималната за мен схема:) И Боби е прав - няма ли дефицит, се тая какви са макросите.. но то и аз общо взето се си седя в някакъв дефицит
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 03.07.14 17:09.
Както обичам да казвам, хубаво е и да boost-ваш метаболизма, затова и стоенето на ” - ” много дълго не го толерирам, трябва да се усещаш, кога имаш нужда от леко увеличени. Примерно при мен се появява с лиса на енергия и несъзнателно увеличване на мазнините, от 2 лъжици тахан или фъст. масло да не ми стигат за съответното хранене, и да... външно се изразява в бледост.
Най-вече човек да внимава и да си слуша тялото и всичко става :)
03.07.14
19:53
Добър вечер на всички (F)
Днес беше много продуктивен ден. Бях на фитнес с приятел, занимаващ се с това отдавна, изглежда като малко по-нисък и мургав Аполон (muscle) (inlove) И за първи път от сигурно 2години се осмелих и правих тяга с прави крака- щанга, сложихме 2х5кг дискове, но ми дойде твърде леко.. и да, знам, че килогрмите са смешни, но като за човек, който не е правил силова тренировка 2години май бива с тая тежест да му е леко (whew) И я правих с 2х10- защото Реал взе Десетата 8-)
Отделно открих къде ми е била грешката при клековете последно време вкъщи. Еми без тежест или поне някакъв лост зад врата просто не мога да пазя равновесие и да сляза както си му е реда. Сега, макар и само с лост, си правих класическия клек като по учебник, според тренера, и макар да не успявам все още до долу, усещах болката точно където трябва .. и още я усещам де (dull) Явно тялото си иска здравите тренировки от преди и без тежести не иска да прави правилно упражнения.
П.С Не описвам тренировките, защото все още не съм научила имената на всички упражнения- учили са ме бивш приятел и треньори и съм запомняла и правила каквото ми покажат, имената не ги знам. Като ги понауча, ще почна да ги пиша.
Хубава вечер на всички- аз вече вечерях и мисля малко да потичам, че енергията ми закипя пак, и ще легна рано за мен- надявам се най-късно 1 8-) Без Световно трудно се живее, ама пък лесно се спи хаха
И поздравче с една от топ3 на песните ми за тренировки :) but we roooock and we rooll, man u sstop and we go !! yeah we go, yeaaah we go, yeaah ya know, yeah ya know… (rock)
04.07.14
15:05
Здравейте :)
Днес малко се ,,овъглих” със закуска филийка с авокадо и 2 зелени чушки (липсват ми яйцата :@ ), а после и 1 шепа и малко пълнозърнеста паста с 1с.л мед, трябваше да бързам за стаж, а другата храна вкъщи свърши (dull) Не че ми беше лошо (blush)
Нека приемем, че днес е зареждащ ден и затова така съм яла :D
По-късно ме очаква тренировка за гърди и трицепс+ кардио
Хубав ден на всички (sun)
05.07.14
15:02
Вчера беше тежък ден. Приключи най-накрая периодът в професионален аспект, в който си губех времето,съня и потенциала с нещо, което няма бъдеще. Започвам шофьорски от понеделник и се връщам вкъщи (Пловдив) докато ги изкарам :) В ,,любовен” аспект също приключих да давам нещо от себе си, като нито си струва, нито има бъдеще.
Наистина съм много, много, мнооого афектирана и насъбрала, което означава, че ми се тренира повече отвсякога :) А и София ще ми липсва сега |-) Майната им на всички, само аз имам значение и ще дам всичко от себе си. Никой не заслужава друго :) Понякога трябва да се случи нещо инфарктно, за да се поогледаш и да осъзнаеш кое има значение.
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 05.07.14 15:03.
05.07.14
15:31
казано от Desislava A. на 05.07.14, 15:02:
В ,,любовен” аспект също приключих да давам нещо от себе си, като нито си струва, нито има бъдеще.
Наистина съм много, много, мнооого афектирана и насъбрала, което означава, че ми се тренира повече отвсякога :) А и София ще ми липсва сега |-) Майната им на всички, само аз имам значение и ще дам всичко от себе си. Никой не заслужава друго :) Понякога трябва да се случи нещо инфарктно, за да се поогледаш и да осъзнаеш кое има значение.
Определено не си заслужава да страдаш за някъв преходен човек, млада си, хубава си сега ти е времето да се забавляваш, а не да се депресираш заради глупости :*
05.07.14
17:17
благодаря тии, много мило, наистина ми докара усмивка на лицето (F) (sun)
Права си, има и по-важни неща и това не си струва. Просто да се влюбиш за първи път е shit, но е извисяващо. Уверена съм вече, че в тоя живот само животните оцеляват и не ми отива да съм мило, добро момиче-опитах веднъж, тццц :D
let`s squat (rock)
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 05.07.14 17:19.
05.07.14
21:33
Днес нямах желание за храна,разбира се, едва закусих със зелена чушка и яйце. След това цял ден не исках да ям, излязох да тичам 25мин, после ходих към 9 кмобщо, по груби изчисления- от К.Величков до Софийски, малко разходка по Витошка и кафе и обратно. 1.5л вод преди фитнеса, трагедия. Надвечер отидох на фитнес при същия приятел. И както вероятно се досетихте, предвид поетата храна и физическото натоварване, ми прилоша на второто интервално кардио и колабирах :D И само наполовиа си направих силовата тренировка, не можах да стигна до клековете :D Тренерчето е душичка и медик , та се опита да ме свести с бърз въглехидрат, аз не се предадох, но накрая ме спечели с някаква диетична сусамка, даже изядох почти 2 (dull) Измериха ми захарта и кръвното и пак, обичайно за мен, баха твърде ниски (dull)
Знам, че е идиотско това , което си причиних днес, обаче ми олекна, след като се нахраних нормално у нас и поспах 1 час, се оправям за вечеря (sun) Аз съм млада и руса, а кой мъж не обича глупави момиченца?? Хаха самоиронията настрана, животът продължава. И утре вече режимът ще е 6точки :) .. Хубава вечер на всички, събота е- най-хубавият ден от седмицата (F)
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 05.07.14 22:07.
Може да си писала назад, но съм изпуснала, та ще питам - защо не ти се яде? Винаги ли е така, или е от жегата като при повечето хора?
05.07.14
23:57
казано от magi shagi на 05.07.14, 23:36:
Може да си писала назад, но съм изпуснала, та ще питам - защо не ти се яде? Винаги ли е така, или е от жегата като при повечето хора?
Ами по принцип нямам особен апетит, освен за ядки, паста, хубаво месо. Но като съм под нерви или афектирана, нямам даже за това. Докато се науча да ям отново нормално, ползвах аларми :D Но вече мина, след хубава тренировка напрежението отстъпва място на мускулна треска (sun)
06.07.14
18:17
Хубава неделя (F)
10ч зелена салата с към 150г. пилешко
12ч 3сурови зелени чушки
16ч салата айсберг, спанак, зеле, 5-6 маслини с 1с.л зехтин, омлет от 2яйца с 1с.л овесени ядки
3л вода
Обядът беше късен и хранителен, защото сега ще пътувам и знаех, че няма да имам време да хапна :))) Вероятно ще си взема сурови ядки ако прегладнея
Днес няма тренировка, но за сметка на това ще се мъкне супер тежък багаж, с обща дължина по-голяма от ръста ми :D
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 06.07.14 18:18.
казано от Desislava A. на 06.07.14, 18:17:
Днес няма тренировка, но за сметка на това ще се мъкне супер тежък багаж, с обща дължина по-голяма от ръста ми :D
Изобщо, ама изобщо не ти завиждам за багажа :x Няма толкова ужасно нещо. Успех (giggle)
07.07.14
00:01
казано от Elise Ray на 06.07.14, 20:04:
казано от Desislava A. на 06.07.14, 18:17:
Изобщо, ама изобщо не ти завиждам за багажа :x Няма толкова ужасно нещо. Успех (giggle)
Справих се, за какво иначе тренираме (giggle)
П.С С такси, ама все пак го мъкнах 3 етажа 8-)
казано от Desislava A. на 07.07.14, 00:01:
Справих се, за какво иначе тренираме (giggle)
П.С С такси, ама все пак го мъкнах 3 етажа 8-)
То по етажите е най-гадно. Ама си е тренировка. (giggle)