howbadyouwantit или пътят от пищна до атлетична фигура пясъчен часовник

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.07.14
00:38

Закуска.....в 14ч :D не се бях прибирала вкъщи повече от месец и половина, до късно приказки с нашите, филми и най-щастливите ми малко над 120min на запис с тати, защото не можахме да гледаме мача заедно тогава, и после спане в МОЕТО легло (h)
голяма салата зеле с 2моркова, зелена чушка, домат, 140г пилешко, 5маслини
Хубаво направих с тази тежка закуска, защото от 16 до 20ч бях на първите шофьорски (dull) Нищо не схванах от тия листовки, не знам аз ли съм тъпа или преподавателя (dull) Изядох почти 80г сурови ядки, освирепях от глад, мъчейки се да схвана нещо от странните схеми ,части и теория , сервирана със скорост 100думи на минута ......

След това вечеря в любимия ресторант-салата спанак с киноа, суши -110г, както и дегустация 2спаначени кюфтенца..добре де,3 (blush)

Като цяло не изпитвам угризения за храненето навън, не е нарушеие, не ми стана тежко и си беше супер. Но толкова късното ставане не ми се отрази добре, бях като мумия цял ден. Утре ще се става рано за тренировка, така че лека нощ на всички (muscle)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 08.07.14 00:39.

08.07.14
08:10

казано от Desislava A. на 08.07.14, 00:38:

Хубаво направих с тази тежка закуска, защото от 16 до 20ч бях на първите шофьорски (dull) Нищо не схванах от тия листовки, не знам аз ли съм тъпа или преподавателя (dull) Изядох почти 80г сурови ядки, освирепях от глад, мъчейки се да схвана нещо от странните схеми ,части и теория , сервирана със скорост 100думи на минута ......

Хаха аз ги почвам след 1-2 седмици :))) Голяма забава ще е, усещам го :))

08.07.14
11:11

Момичета, листовки се учат с много решаване, тия теории по курсовете са загуба на време :D

Не съм ходила на никакви курсове по теория за листовките. Взех си ги от първият път с 1 грешка и то защото един път сложиш ли тикче на нещо - после не можеш да го поправяш.. Листовки се ЗУБРЯТ - 90% от тях няма да ви се наложи НИКОГА да използвате в пътна ситуация. В половината няма и логика - просто зубриш и това е. Пълна загуба на време е да даваш пари за курсове и изобщо да присъстваш на тях..

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 08.07.14 12:38.

08.07.14
14:42

Ех, по-рано да знаех или по-скоро нашите .... :D Не умея да зубря , мога да науча или запомня нещо и то завинаги , но ако му схвана логиката (dull) Дано се справя с малоумните листовки, а после и с карането...хич не се виждам (dull)

Desi, ще се наложи да зубриш.. половината нямат логика :( И аз съм като теб попринцип.. не успея ли да разбера нещо - не мога изобщо да го запомня..

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 08.07.14 14:48.

08.07.14
14:49

казано от Графиня фон Дачева на 08.07.14, 14:47:

Desi, ще се наложи да зубриш.. половината нямат логика :( И аз съм като теб попринцип.. не успея ли да разбера нещо - не мога изобщо да го запомня..

Значи ще се мотивирам, че ти си се справила.. и ще успея и аз 8-)

Е, може би ако прочетете внимателно и спокойно Правилника, ще се изяснят поне част от листовките... ;)

09.07.14
01:37

Така е, а и днес нахранена и наспана далеч повече схващах :D

Храна днес- пак беше малко, ама няма нарушения
закуска зелена салата салата с домат, краставица ,моркови,1с.л зехтин и 140г пилешко
нямах апетит за обяд или междинно хранене, много жега в Пловдив, само морсов хапнах и 4л вода. Утре и таратор (sun)
18.40 вечеря аз и кутията- салата, същата, но без зехтина и омлет от 2яйца с кашкавал

20ч тренировка
много добра ми се получи, кипях от енергия, отидох с настройка за първи път в новата зала- лекичко,кардио и корем, ама не стана така (giggle)
добавено-плюс една бира на мача, по-скоро след него (shake)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 09.07.14 02:40.

09.07.14
16:02

Добра тренировка направих вчера, гърди и трицепс,лични рекорди направих (inlove) малко прекалих с кофичките, направих и 2 набирания (rock) В резултат днес не мога да си вдигна ръцете хахахахаха..... хубаво е, че нямам вредители в косата, защото нямаше да мога да се чеша хахах :D

09.07.14
16:21

Ахахахаха хубаво е да нямаш вредители, да. Реално сресването и миенето не са чак такъв приоритет :))

09.07.14
16:35

казано от Графиня фон Дачева на 08.07.14, 12:37:

Не съм ходила на никакви курсове по теория за листовките. Взех си ги от първият път с 1 грешка и то защото един път сложиш ли тикче на нещо - после не можеш да го поправяш.. Листовки се ЗУБРЯТ - 90% от тях няма да ви се наложи НИКОГА да използвате в пътна ситуация. В половината няма и логика - просто зубриш и това е. Пълна загуба на време е да даваш пари за курсове и изобщо да присъстваш на тях..

Тук не мога да се съглася. Аз ходих на курсове и каквото научих беше от курсовете,но аз уча и по-добре с примери като ми се обяснява,а не със зубрене.
Деси,при кого ходиш на курсове? Аз също съм от Пловдив,нищо че го напуснах преди няколко години. :)
И забелязах - “закуска - салата с пилешко филе.” Хора,кога ставате вие? :D

Мнението беше редактирано от FiFka на 09.07.14 16:36.

09.07.14
16:53

казано от FiFka на 09.07.14, 16:35:

казано от Графиня фон Дачева на 08.07.14, 12:37:

Тук не мога да се съглася. Аз ходих на курсове и каквото научих беше от курсовете,но аз уча и по-добре с примери като ми се обяснява,а не със зубрене.
Деси,при кого ходиш на курсове? Аз също съм от Пловдив,нищо че го напуснах преди няколко години. :)
И забелязах - “закуска - салата с пилешко филе.” Хора,кога ставате вие? :D

ами днес станах в 8 ,онзи ден в 11,и в 1 съм ставала,и в 6,и в 4 сутринта, няма значение часът,това ми е най-добрата закуска
no carbs for breakfast :D
Иначе в школа аутостарт-б или нещо от тоя род :D
а Пловдив и аз го напуснах, в София съм си, но по лична карта се водя тук, а и домът ми си остава в Пловдив

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 09.07.14 17:05.

10.07.14
22:14

храна вчера
- 9ч зелена салата с домат и морков, + риба тон в собствен сос. И около 5 дъвки след това :D
12ч таратор от 1/2 кисело мляко Боженци и  1/2 краставица, любимо (inlove)
15ч пак салата с риба тон......
18ч сурови ядки, 50г
21,30ч след тренировка- няколко картофчета на фурна с малка салата зеле
Гледах мача в заведение и от яд, че гадните късметлии се класираха, изпих 2-3 мохитота и 1водка с портокалов сок (blush)

Тренировката вчера беше само много от омразното  кардио, корем и клекове-опитвам се да сляза до земята

храна днес
- 12ч салата пак с риба тон
15ч  2моркова
18ч  салата
19ч 140г пилешко
Тръгнах към фитнеса в 8 и нещо, обаче обърках рейса, там пак обърках другия, посоката по-точно, след това такситата ми отказваха за такова разстояние, а пеш не знам как се стига.. стана 9 и нещо, а фитнесът работи до 10. И така аз, идиотката, останах без тренировка днес и ще трябва утре да ми е денят за крака (dull)

П.С Като цяло в тая жега ми се ядат само зеленчуци.

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 11.07.14 14:04.

11.07.14
02:17

Хора,помагайте. Показват ми се ужасни вени по деколтето,малко по рамената,на ръцете също ;-( Мъжките вени са ми афродизиак,ама за жена.. как могат да се  скрият,дали няма някакви мазила,нещо? Сигурна съм,че още повече ще ми излизат . Едно време имах яко вени по корема даже и по краката,бицепсите,горните гръдни мускули;( Гадните страни на това да си бял и с тънка кожа ;-((((

Чистиш мазнини, какво пискаш :) И моите са като на наркоман особено като се напомпам в залата :П

11.07.14
13:59

казано от Графиня фон Дачева на 11.07.14, 08:14:

Чистиш мазнини, какво пискаш :) И моите са като на наркоман особено като се напомпам в залата :П

ама аз още съм си мазнаа, а вече почнаха (dull)

11.07.14
14:06

И аз съм с тънка кожа и ми се виждат адски много |-) по деколтето, бедрата, ръцете - където се сетиш. На ръцете са и издути, на другите места просто ми прозира кожата... та да, не е много симпатично и по мое мнение, но май няма какво да се направи. Ще трябва да се “приемем такива, каквито сме” :Д

Мнението беше редактирано от maggie на 11.07.14 14:07.

11.07.14
14:11

казано от magi shagi на 11.07.14, 14:06:

И аз съм с тънка кожа и ми се виждат адски много |-) по деколтето, бедрата, ръцете - където се сетиш. На ръцете са и издути, на другите места просто ми прозира кожата... та да, не е много симпатично и по мое мнение, но май няма какво да се направи. Май ще трябва да се “приемем такива, каквито сме” :Д

хаха да, явно :D Ама вие сте по- чисти и е секси предполагам, аз съм си тутманиче още......
а иначе тия вени като изглеждат наркомански и като на болен, по ръцете, корема долу, прасците и т.н, но на мъж, са (inlove) (blush)

11.07.14
14:16

Да, поне ако бях мъж, щях да съм много благодарна, че ги имам :Д

11.07.14
14:25

Аз пък така се радвам на вените си.. на приятеля ми сигурно му е писнало да му повтарям “ееее мишооо виж ми вените виж виж колко са се подули” :D

Женя - и аз се кефя на моите, особено след тренировка за ръце - гръ-м-ваттттт (flex) ахах ;)

12.07.14
00:14

Днес пак мазохизъм, бях ядосана. Ден за крака..... трябваше и рамо, но прекалих с краката, та утре отделно ще направя 2-3 упражнения за рамо.
първо направих 14мин пътека на 2-минутни интервали под наклон 8 и след това бясни почти 13 минути крос тренажор на ниво 9. Трябваше 15, ама не можах :D

После реших да загрея с разни там женски упражнения на постелка, от типа на махове назад и глутеус мост и още 2- 1 за глутеуси и 1 за вътрешна част, ама не им знам имената (dull)
-8минути напади -разходка из залата . Трета и четвърта серия успявах по-малко
-класически клекове без тежест възможно най-ниско, докато ме заболи задникът прекалено -първо 25, после бройката падаше с всяка серия
- ритници назад- пак същото
  това 3пъти ...ама ги направих 4.Направих и пета серия, ама без напади- от тях повече нямаше как :D Имах кошмар, че съм надебеляла толкова, че токчетата ми се чупят от тежестта и имах допълнителна вътрешна злоба за избиване

-  хип тръст - 4 серии по колкото издържа, докато ми запари направо
-бедрено сгъване и бедрено разгъване с тежест 25 или 30, не помня вече- 3 серии по 15 и накрая по една серия с 15 или 20, пак не помня
-още 2 уреда, ама не им знам имената :D на единия съм много зле, там най-малката тежест ме мъчи и едва правя 10, а на другия пак съм доста зле и на трета тежест правя 3 серии.
Накрая 10минути велоергометър на ниво 6.. Направо се убх, не можех да вървя в права линия, като тежкотоварен танк. Но пък ми олекна

Няма претоварване, всичко е до свикване (grin)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 12.07.14 02:29.

12.07.14
16:33

Днес щях да тичам, обаче краката ми са като от олово... Не мога да ходя в права линия и да ги изпъвам, май прекалих с прасците (blush) А задникът и бедрата нормално да не се усещат след толкова клекове ,напади,хип тръст и т.н, обаче прасците.. Нищо де, усещането е готино все пак, явно наистина съм мазохист (grin)

13.07.14
00:36

имам много хубава новина (sun)
Свалила съм още 1,600кг, но е мазнинка, вече покачвам мускул и определено усещам по-малко мазно по себе си. Последно се мерих преди да сменя въглехидратната с хубава закуска и усещам разлика. Глад за сладко нито 1 път не съм имала, по-издръжлива и силна се чувствам най-вече в залата и  въпреки това ми е леко. Да си призная, започнах отново със сериозни тренировки без пропуск, а не само кросове и спринтове и домашни упржнения преди 10-ина дни. Рамото , бицепсите, горните гръдни, четириглавите мускули вече се очертават, даже бившият ми приятел вчера ми каза, че съм станала по-здрава :D Имах малко сланинииии над коленете, не знам как се казват точно мускулите там..е, вече няма (rock) обаче трицепсите,вътрешната част на бедрата и брича си ги мразя  (dull)  Но все пак са чувствително намаляли
П.С А размерът на гърдите не е мърдаал (rock)(rock)

Не знам защо, но при нас, жените, трицепсът е една от областите, в които имаме най-много мазнини ! Там става бавно, наистина бавно... за бедра и бричове си е ясно. Така че - браво за резултатите! Давай само в същия дух и ще започнеш да виждаш разлика и в другите области, просто се въоръжи с търпение, защото става бавно и с упоритост:)

Трупането на мазнини в конкретни части на тялото има връзка с нивата на конкретни хормони.

За трицепса и повечето мазнини там - влияние имат завишените нива на женски хормони (естроген).
Не е чудно, че масово при жените това е проблемна зона :)

13.07.14
15:05

Благодаря ви много (F) Да, това е само началото, никакво отказване!
Иначе, аз имам завишен тестостерон и той е виновник за кожните проблеми последната година. Обаче отказвам пак да пия противозачатъчни, затова започнах този начин на живот най-вече за да уравновеся нещата по естествен начин :) Но явно и естроген не ми липсва, особено като ме гледа човек :D (dull) Но смятам, че всяка жена с повечко упоритост и търпение може да постигне и ,,невъзможното” !

13.07.14
15:17

храната тези дни пак е малко, ама много жега (dull)
11ч- обичайната салата със 100г пилешко или 2яйца
15ч таратор
17ч няколко моркова, краставица, ако съм навън50г сурови ядки
21ч пак салата :D със 140г пилешко, снощи свинско и филийка хляб вита (blush)

Днес втори ден не съм била на фитнес. Тотално обездвижена съм, прасците толкова ме болят, че даже аз, любителкта на мускулни трески, изпитвам болка като ходя и не мога да си изпъна краката :D Другата мускулна по бедрата и задника е окей, нищо нетипично. Направих снощи тичане в свински тръс към 30минути, за да намалее уж, ама не се получи

13.07.14
15:23

Утре ще си по-добре. Аз обикновено с мускулните трески на 2-рия ден се насилвам да се движа малко повече. Неприятно е, но знаеш, че е за хубаво. :)
И браво за резултата! (F)(sun)

13.07.14
15:29

Когато имам мускулна треска, гледам да не се застоявам изобщо и отново отивам да тренирам, без значение, че болката е доста силна. Така и ми минава по-бързо. Иначе съм имала случаи, в които ме е държала около седмица, а не съм се движила изобщо (с надеждата уж да изчезне за ден-два).
Та мисълта ми е - не се обездвижвай. Пробвай да се поразтягаш малко, лек масаж на местата, където те боли и ако не друго, то си направи поне една дълга разходка. (y) :)

13.07.14
15:34

Правя го, излизам и да тичам :) Аз обичам мускулни трески и ги лекувам с разтягане и трениране,не почивам като ме боли, обаче тия прасци.....най-слаби са ми, а ги тренирам за 4-ти път изобщо в живота ми и болката е непоносима ... Масажи- баща ми е сертифициран масажист,, тичане, разходки, повторения на упражненията вкъщи на стъпало- не помогнаха....Не обичам да седя на едно място,но явно трябва да изчакам..до довечера им давам срок на гадните прасци да се оправят, утре фитнес заължително :D (dull)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 13.07.14 15:35.

Високите нива на тестостерон също могат да доведат до повече естрогени, и по-конкретно - естрадиол.
Тестостеронът може да се превърне в естрадиол чрез завишени нива на ензима ароматаза.

Със сигурност можем да влияем чрез спорт и хранене, но и там трябва да сме внимателни и да подбираме правилните за случая неща :)

http://www.bb-team.org/articles/3993_estradiol

13.07.14
20:15

казано от veronique на 13.07.14, 19:37:

Високите нива на тестостерон също могат да доведат до повече естрогени, и по-конкретно - естрадиол.
Тестостеронът може да се превърне в естрадиол чрез завишени нива на ензима ароматаза.

Със сигурност можем да влияем чрез спорт и хранене, но и там трябва да сме внимателни и да подбираме правилните за случая неща :)

http://www.bb-team.org/articles/3993_estradiol

Благодаря много за споделената информация :) Наистина ми е много полезно и мисля повече да проуча въпроса. (F) Иначе до момента се чувствам добре и хормоналните проблеми са минало, да чукам на дърво, режимът ми се отразява много добре. Предполагам, че това за естрадиола би трябвало да го знам, но след като лекари и лекарства ме докараха до някои неща, реших да опитам сама, без лекари. Сега вече 6месеца  се осланям на природата, хубава храна, спорт и резултатите са много по-добри :)
П-С Храните, отбелязани тук за понижаване активността на женските хормони, присъстват всеки ден в менюто ми , а и кафето съм го намлила чувствително. Явно това е научното обяснение защо някои храни ми понасят доре и други-не съвсем.

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 13.07.14 20:20.

И аз имах горчив опит с лекари в продължение на дълги години. И то по-скоро от предписваните медикаменти, без дори да изследват моментното състояние на хормоните.
Пожелавам ти да продължаваш да вървиш към пълен баланс :)

13.07.14
21:24

при мен същото, без изследвания, направо медикаменти...благодаря за хубавото поелание, желая ти на теб също хармоничен и ползотворен начин на живот (F)

Оф, момичета.. лошото е,че май НЕ познавам момиче, което да НЕ е имало такива проблеми ... и тия лекари просто ми идва да ги хвана и да ги убия.. Рони, много ти благодаря за споделените статии, втората не ми беше попадала :)

13.07.14
21:43

Днес беше много приятен неделен ден (sun) Бях на дъълга разходка - не ме разбирайте погрешно, дълга не като разстояние, а като времетраене- прасците ме изгарят (dull)
И след това реших да отида да направя кардио в стария фитнес, като дом ми е и се разбрахме с някогашния ми треньор да пийнем по едно смуути или протеинче там . Помъчих се на пътека и едва се движих,все по-зле стават тъпите прасци, той ми се накара и преустанови мъките ми :D
Говорихме за тела и желания и ми каза, че съм късметлийка да имам изпъкнал бразилски задник с радвити глутеуси, а да не съм несъразмерна круша- имам си и едър бюст, рамене, равни на ханша, а талията сега е пак 61 :D Бих предпочела да нямам бюст, да са ми тесни раменете и талията да е 68-69, или поне да съм повече от 165см, но в такива моменти се появява това слънце и ми вдъхва увереност във фигурата, която имам от природата :) (nlove4)
  Говорихме си за режима, похвали напредъка ми, мери ме и стигнахме до извода, че съм предимно мезоморф с малко ендоморф, но нито капчица екто хахаха  И той, и 2-та бармани във фитнес бяха втрещени колко съм свалила, а нямам стрии или намалял бюст, и съм по-,,стегната”. Питаха ме и каква е тайната за липсата на спад в бюста.. Замислих се кое е различото и май тайната е в тахана и ядките :D Посъветва ме и малко да спра да чистя, поне за малко да се храня без дефицит , да се позахраня и после пак.. Само че аз сега съм уж добре и не знам какво да правя
,,Възкръснала” съм.. Има хора, които просто ти вдъхват сила, даже с усмивка или думи. Вдъхновяващо е някой да вярва в теб (h)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 13.07.14 21:52.

13.07.14
21:58

(dull)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 14.07.14 02:22.

14.07.14
01:56

като ви гледам дневниците на повечето и се депресирам
защо вие си умирате за шоколади, аз за повече месо или таратор ,ядки или.. алкохол (dull) Какво ми има, за Бога
сега си налях чаша бяла вино
имм шоколад в нас и си мисля за пържоли с ориз или картофи, не го поглеждам даже. От почти 3седмици го разнасям с мен, ако падне кръвното (dull)
Чувствам се като ненормална (dull) Наздраве де ххаха

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 14.07.14 01:57.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1