Too Little, Too Late

Прескочи до:
ИМ

03.07.14
21:45

казано от sapuna на 03.07.14, 21:40:

От две години съм с дуал сим - нет от Вива ,говоря от Боб!Ползвам всичко и по много ,а плащам 20лв за двата абонамента общо!МТел никога повече в семейството ми!

БОБ не е ли на м-тел?

03.07.14
21:51

@Маданеца и Славко: Благодаря за напътствията за суинговете! Аз си знам, че сега ги правя малко силово и ме удрят в рамене и гръб, а краката и гъза почти не ги усещам натоварени. Ще ги оправим с времето, сам да са здрави коленете и да мога да ги правя редовно. :)

казано от Иван Марков на 03.07.14, 21:45:

казано от sapuna на 03.07.14, 21:40:

От две години съм с дуал сим - нет от Вива ,говоря от Боб!Ползвам всичко и по много ,а плащам 20лв за двата абонамента общо!МТел никога повече в семейството ми!

БОБ не е ли на м-тел?

На МТел е, да.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.07.14 21:51.

03.07.14
22:20

Не е!Ползват мрежата им и до там!Роумингът ми също е техен.Единственият недостатък е ,че не предлагат пакетни услуги за мобилен ,а е на платен трафик!По тази и причина държа Вивата-само за нета.Има ли някакво развитие и тя ще изчезне!

03.07.14
23:23

Боби, препоръчай нещо яко за насtинка - ако може народна рецепtа някаква?

04.07.14
10:35

казано от Stefan Trifonov на 03.07.14, 23:23:

Боби, препоръчай нещо яко за насtинка - ако може народна рецепtа някаква?

Въпросът ти малко ме изненадва - защо точно на мен го задаваш? :) За настинка (ако разбираме едно и също нещо под настинка) бих ти препоръчал само едно - здрава имунна система. Иначе без лечение (било то от народната или конвенционалната медицина) настинката минава за седмица, а с лечение - само за седем дни.
Тежките силови тренировки влияят негативно върху моментното състояние на имунната система, затова докато си болен, е добре леко да се раздвижваш, но не и да тренираш тежко. Обикновено причинителите са вируси, затова никакви антибиотици, докато няма ясна диагноза за бактериални усложнения. Някакви имуностимуланити, били те природни (ехинацея, екстракт от семки на грейпфрут и др.) или лекарства (изопринозин например), витамини (най-много помагат C в дозировка 2-3 грама на ден и мастноразтворимите и особено D и E, като D трябва да се взима в доста големи количества от поне 2000-3000 единици дневно, за да има ефект). Това е според мен.
Ако боледуваш често, потърси причина - има нещо гнило с имунната ти си стема.

04.07.14
18:39

04.07.2014 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 8 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 капсула хром пиколанат (200 мкг) на Now, 1 доза Animal Flex, 1 капсула (40 000 IU) серапептаза на Doctor’s Best, 1 таблетка Магнерич.
2. Към 12 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 капсула (40 000 IU) серапептаза на Doctor’s Best.
3. Към 19 (план) - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 капсула (40 000 IU) серапептаза на Doctor’s Best.
4. Преди лягане (план) - 3 капсули ZMA на PrimaForce.

Обобщение за деня:
Днес много работа в офиса, но я поотхвърлих.
Малко ме е яд за Гришата - не заради факта, че загуби от Ноле, който е един от най-големите тенесисти на нашето време, а заради начина, по който изпусна четвъртия сет. Все пак това е страхотно представяне на момчето и безценен опит. Чакат го още много успехи!

Храна:
Към 2800 ккал засега и вероятно няма да се увеличават повече днес.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.07.14 22:43.

05.07.14
23:58

05.07.2014 г.

Тренировка 43 - Бутащи (обемна)

Загрявка:
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 10х10, 10х12 кг.
Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 8х20, 8х60 кг.
Преден клек - 10х20, 8х50 кг.

Адаптация:
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 6x20 кг.
Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 4х100 кг.

Работни серии:
1.1. Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 6х125, 6х125 кг.
1.2. Раменни преси с двупудовки от стоеж - 8х64, 6х64 кг. (тежестта е за двете)
1.3. Преден клек - 8х70, 6х80, 6х80, 6х80 кг.
2.1. Повдигане на дъмбели от лег - 4х104, 7х104 кг. (тежестта е за двата дъмбела)
3.1. Кофички с доп. тежест (на широка  успоредка) - 8х38, 7х38 кг.
3.2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 5х40, 4х40 кг.
3.3. Разгъване с дъмбели от седеж с гърди, опрени в коленете - 6х40, 5х40 кг.

Упражненията с еднаква първа цифра - в двусети.

Обобщение за тренировката:
Прилично днес. Поднових клека, макар коленете още да пукат и наболяват. Лек, плитък и със зор, но все пак клек. Левият лакет ме боли при ракването, но засега ще карам с разтягане, а и на такива тежести, на които смятам да си остана за известно време, това не е никакъв проблем.

Добавки:
1. Към 8 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 доза Animal Flex,1 капсула хром пиколанат (200 мкг) на Now, 1 капсула (40 000 IU) серапептаза на Doctor’s Best
2. Към 12 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 капсула (40 000 IU) серапептаза на Doctor’s Best.
3. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulkpowders, 3 грама L-arginine на Bulkpowders, 4 капсули AminoComplete на Now, 4 грама L-Carnitine.
4. След тренировка - ~60 грама Matrix на Syntrax, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Преди лягане - 10 грама рибено масло, 3 капсули ZMA на PrimaForce, 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 капсула (40 000 IU) серапептаза на Doctor’s Best.

Обобщение за деня:
Сутринта с малката на Коколандия, после хапване навън. Привечер ходихме на едно приятно парти по повод 4-ти юли, организирано от AmCham.

Храна:
Позволих си бира, въпреки че съм на антибиотик. Иначе калориите са малко над 3200 за днес, което е доста, но не е трагично.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 06.07.14 00:08.

06.07.14
20:38

06.07.2014 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 8 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 капсула хром пиколанат (200 мкг) на Now, 1 доза Animal Flex, 1 капсула (40 000 IU) серапептаза на Doctor’s Best, 1 таблетка Магнерич.
3. Към 19 - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 капсула (40 000 IU) серапептаза на Doctor’s Best.

Обобщение за деня:
Днес барбекю сред природата с приятели. Общо взето целия ден премина в това.

Храна:
Днес за втори ден подред оплесках нещата и пих бира. От гледна точка на калории съм ОК - под 2900 за деня.

07.07.14
20:18

07.07.2014 г.

Тренировка 44 - Дърпащи (обемна)

Загрявка:
Тясна тяга - 8х20, 8х70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х60, 8х60 кг.

Адаптация:
Тясна тяга - 6х120 кг.
Придърпване на горен скрипец с  раменен надхват - 4x70 кг.

Работни серии:
1.1. Набирания с раменен надхват - 18+2, 14 бр.

Ето клипче на първата серия набирания:

1.2. Тясна тяга - 3х170, 3х170 кг.
2.1. Борчески обръщания с прав лост - 6х80, 4х80 кг.
2.2. Мъртва тяга с широк надхват - 4х150, 4х150 кг.
3.1. Високо изтегляне от земя - 5х100, 3х100 кг.
3.2. Набирания с широк надхват - 10, 10 бр.
4.1. Скотово сгъване с дъмбели - 7х23, 5х23 кг.
4.2. “Колелце” - 3, 2 (от стоеж), 8 (от колене).

Упражненията с еднаква първа цифра - в двусети.

Обобщение за тренировката:
Много ми се искаше да напиша 20 набирания, но като ги гледах после на клипа, видях, че са най-много 18. Нищо, ще им дойде времето и на 20-те.
Иначе се връщам на старата схема за дърпащите тренировки. Може би е малко рано, но днес прилично се държаха коленете, така че ще карам внимателно с лекичко и това е.

Добавки:
1. Към 8 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 доза Animal Flex,1 капсула хром пиколанат (200 мкг) на Now.
2. Към 12 - 1 таблетка (400 мг) SAMe.
3. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulkpowders, 3 грама L-arginine на Bulkpowders, 4 капсули AminoComplete на Now, 4 грама L-Carnitine.
4. След тренировка - ~60 грама Matrix на Syntrax, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Преди лягане - 10 грама рибено масло, 3 капсули ZMA на PrimaForce, 1 таблетка (400 мг) SAMe.

Свърши ми сератиопептидазата, а една от поръчките от iHerb-a (точно тази, в която беше тази добавка) така и не пристигна, вероятно загубена някъде по българските митница или пощи. Сега ще пиша на хърба да видим какво ще предложат.

Обобщение за деня:
Сутринта в офиса - няколко продължителни телефонни разговора, една среща и дойде обяд. После бегом към нас да ми инсталират телевизия от Виваком, след това оправяне на аквариум, още работа, тренировка и денят свършил...
Между другото получих много неприятна изненада от вивакомската телевизия - каналите не могат да се подреждат. Направо съм в траур - въпреки значително по-доброто качество на изображението и скорост на устройствата от тези на Мтел, това прави цялата система почти неизползваема. Кабелният и мобилният им интернет са с чудесна скорост и засега не виждам причини да се оплаквам от тях. За мобилната телефония ще видим как е - още не са прехвърлени номерата от МТел.
Може би ако ми е прекалено голяма мъка да си търся каналите на странни места, ще търся само телевизия от друг доставчик - я Нет1, я Булсатком. При всички случаи повече с МТел взимане-даване няма да имам.
Утре пак заминавам в командировка и тренировка не се предвижда поне до четвъртък.

Храна:
Калориите са малко над 3000.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 08.07.14 14:18.

07.07.14
21:31

Браво бе Боби, 100 и косур кила, а пък се набираш по-хубаво от Лординов :Д, не че той е мерило де ... :Д

07.07.14
22:15

казано от ddd на 07.07.14, 21:31:

Браво бе Боби, 100 и косур кила, а пък се набираш по-хубаво от Лординов :Д, не че той е мерило де ... :Д

Лошото е, че на 112 кила правех горе-долу толкова набирания, колкото сега на 104. Ама като падна под 100, все ще дръпна още едно-две до заветните 20. :) Пък и с тия ръце като на орангутан гледай колко път изминава това тяло нагоре-надолу. Не съм направен за набирания, но мъча там нещо.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.07.14 22:16.

07.07.14
22:23

Пробвай с хват ‘’палец при другите пръсти’’ и хвани лоста колкото се може по към основата на дланата.Нищо чудно да ти даде + 2 повторения за заветените 20 :)

07.07.14
22:27

казано от Vintage на 07.07.14, 22:23:

Пробвай с хват ‘’палец при другите пръсти’’ и хвани лоста колкото се може по към основата на дланата.Нищо чудно да ти даде + 2 повторения за заветените 20 :)

Палеца при другите го пробвах - отне ми 2 повторения, вместо да ми даде. :) Не ми е удобно - явно е въпрос и на навик. Пробвах и “счупването” на дланта - и там изгубих, вместо да спечеля. Опитах и с изпъчването на гърдите и промяната на ъгъла, ама и там греда. Остава само последния ти съвет - за хващане към основата на дланта. Нещо ми подсказва обаче, че каквато съм консерва и всяка промяна ми се отразява зле, и това няма да донесе желания резултат, а просто ще трябва да си изчакам естествените последствия от свалянето на още 2-3 кила и натрупването на достатъчно набирания като обща бройка.

KA

07.07.14
22:34

Идеален си :) просто при набиранията ако искаш да ги правиш повече трябва и да правиш повече. Аз в момента правя по един път на седмица и също килограмите не са се дигнали а бройката намалява, нормално.

07.07.14
22:35

Боби, избухна със заглавието :) Споделям идеята :)

07.07.14
22:38

казано от Бойко на 07.07.14, 22:35:

Боби, избухна със заглавието :) Споделям идеята :)

Жалкото е, че именно тези, на които се подигравам, няма да ме разберат. Или пък точно това му е хубавото... :D

Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.07.14 22:40.

07.07.14
22:42

За да ме разбереш - идеята е лоста да не го поставяш където е права 1,а на мястото на права 2 и стискаш здраво.Е като се набираш ще поизпускаш и в крайна сметка ще се озовеш пак в линия 1,но идеята е ,че при линия 2 хватът е много по - силен,и движението е леко скъсено.
И в крайна сметка наистина всичко опира до това кой как е свикнал. :D
едит:Имай впредвид че така се късат много по - лесно мазоли ако са няк’ви по - меки.

Мнението беше редактирано от Vintage на 07.07.14 22:43.

08.07.14
19:11

08.07.2014 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 6 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 капсула хром пиколанат (200 мкг) на Now, 1 доза Animal Flex,  2 таблетки (20 mg) Omax, 1 таблетка Магнерич.
2. Към 12 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 2 таблетки (20 mg) Omax.
3. Към 19 - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 1 таблетка (400 мг) SAMe,  2 таблетки (20 mg) Omax.

Обобщение за деня:
Ранно ставане, полет, после цял ден обучение, отказана кредитна карта заради издънка на “disbursement” отдела ни в Лондон и плащане на служебни разноски с лични пари... После ще ми ги възстановят, ама какво щеше да стане, ако нямах достатъчно? Поне полетът беше директен и за пръв път от много време уцелих ред с достатъчно място за краката. По някаква причина никога не мога да хвана местата до аварийните изходи, които са по-широки, когато се чекирам онлайн. И вчера не стана, но се оказа, че в Ембреър 190 на България Еър 3-ти ред (точно зад бизнес класата) също е широк. Прилагам доказателствен материал.

Храна:
Засега към 2900 ккал и май ще си остане толкова. Бях предвидил още бири, защото мислех да ходя в лоби бара да гледам мача с колегите, но нещо много ми се спи и май ще си го гледам от леглото в стаята. Колко ще видя и колко ще проспя вече е отделен въпрос. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 08.07.14 22:13.

08.07.14
19:16

При онлайн чекирането местата на аварийния изход са недостъпни за избор.
Трябва да си ги поискаш като си на гишето за чекиране. Обикновено питат дали говориш английски, за да си способен да разбереш инструкциите, които са специфични за тези места.
Единственото по-добро място е бизнес класата....или първа класа, ама за там не съм пораснал още :)

08.07.14
19:34

казано от Redalex на 08.07.14, 19:16:

При онлайн чекирането местата на аварийния изход са недостъпни за избор.
Трябва да си ги поискаш като си на гишето за чекиране. Обикновено питат дали говориш английски, за да си способен да разбереш инструкциите, които са специфични за тези места.
Единственото по-добро място е бизнес класата....или първа класа, ама за там не съм пораснал още :)

А, не мога да разчитам аз да се чекирам преди полета - обикновено търча по виенското летище или другаде за трансфер и е задължително да съм възможно най-отпред в самолета. Бизнес-класа за моето ниво ни дават по фирмена политика само за полети над 5 часа, каквито в рамките на Европа, където пътувам основно, практически няма.

08.07.14
19:57

казано от Boby_ на 08.07.14, 19:34:

А, не мога да разчитам аз да се чекирам преди полета - обикновено търча по виенското летище или другаде за трансфер и е задължително да съм възможно най-отпред в самолета. Бизнес-класа за моето ниво ни дават по фирмена политика само за полети над 5 часа, каквито в рамките на Европа, където пътувам основно, практически няма.

Доста чакане ти спестява онлайн чекирането. И да си най-отпред, като отворят задния изход, няма полза. ;) Единствено с бизнес класа си гарантираш предимство при излизане май.

Мнението беше редактирано от Margi на 08.07.14 20:00.

08.07.14
20:03

Аз никога не се чекирам онлайн.
Имам карта за редовен пътник (ако нямаш си направи на компанията/групата, с която най-често летиш) и там имам някаква преференция за място до пътеката, ама гледам, че сега са ми дали място до прозореца (летя след няколко часа). + това ползвам и чекиране на бизнес класа гишето и не чакам на опашките - муахахаха :)

Това за трансфера не го разбрах? Ти се чекираш на първото летище - София например. Там ти дават местата и за първия и за втория полет. Още там си искаш места на авариен изход и после си свиркаш.
Дали ще си на 5ти ред или на 15ти - все тая да ти кажа...печелиш 2-3 минути в най-добрия случай, освен ако някоя баба не припадне на пътеката.

Ключът от палатката е тук:

ПП. Имам един колега на около 65 години. Той има предписание от лекаря да не лети със самолет, освен ако не е в бизнес клас. Все го ебавам, че искам да ме прати при същия лекар, че ми трябва такава бележка :)

Мнението беше редактирано от Redalex на 08.07.14 20:05.

08.07.14
20:40

Погледни този сайт, Боби. http://www.seatguru.com/  Не съм го ползвал, тъй като го открих неотдавна, но изглежда доста свеж :). Проверих го с няколко хипотетични дестинации...
Иначе аз, когато пътувам, намирам предварително карта на местата в самолета в зависимост от конкретния модел самолет и така се ориентирам къде да си запазя място.
Колкото до онлайн резервацията на “аварийния изход” - аз съм си резервирал там място онлайн. Предполагам зависи от конкретния превозвач дали ще е възможно това или не. Аз летях с ВА тогава. Вярно беше преди няколко години и нещата може да са се променили, но е факт, че бях успял. Колкото до останалите компании - не знам, защото аварийните места винаги са били взети, когато влизам да правя чек-ин. Имам чувството, че хората висят онлайн точно 24 часа преди полета, чакат да пуснат чек-ин-а и, наредени на виртуална опашка, бързат да ги заемат тия места :D.

Мнението беше редактирано от Петър на 08.07.14 20:41.

08.07.14
21:41

Още един полезен линк по темата:
http://www.prioritypass.com

Особено ако имате престой за повече от 1-2 часа на някое летище.

08.07.14
21:42

Аз летя предимно с Lufthansa и поделенията им Austrian и Swiss. Естествено, имам си карта, но освен да трупам мили, за друго не я ползвам - всеки си има и реално ако просто я имаш или дори ако си със следващия статут “frequent flyer”, не ти дава никакви преференции, а аз не летя достатъчно често за следващите нива (frequent flyer e 15000 км годишно, а следващото беше доста повече и понеже летя предимно до Виена и Цюрих, не ми се събира разтояние за него).
Освен това мястото в предната част на самолета ми дава предимство и при качване, и при слизане - определено спестява висене по опашки. Чекинът на компаниите от групата на Lufthansa вече започва 36 часа преди полета и обикновено успявам да се наместя докъм 7-ми - 8-ми ред в зависимост от самолета. Имам си и друго задължително условие - да съм до пътеката. Тая комбинация място отпред в самолета и до пътеката на чекина на летището никой не може да ми я осигури, освен ако не се изръся да си ъпгрейдвам билета.

казано от Redalex на 08.07.14, 21:41:

Още един полезен линк по темата:
http://www.prioritypass.com

Особено ако имате престой за повече от 1-2 часа на някое летище.

Обикновено ми ги организират с 30-40 минути между кацане и излитане и често ми се случва да тичам като гламав. За престой по салони не мога и да си помисля дори. :)

Колкото до откъса с Клуни, все си мисля, че чекирането онлайн е следващата стъпка пред всякакво чекиране на летището. :) За съжаление нашите идиоти (доколкото знам от законови съображения) още не са възприели чекирането с мобилен телефон, та все още трябва да си печатам бордните карти, но като пътувам обратно, никога не го правя.

казано от Маргарита Манева на 08.07.14, 19:57:

казано от Boby_ на 08.07.14, 19:34:

Доста чакане ти спестява онлайн чекирането. И да си най-отпред, като отворят задния изход, няма полза. ;) Единствено с бизнес класа си гарантираш предимство при излизане май.

Марги, заден изход на ръкав няма, а ръкав има за всички нормални превозвачи (т. е. не нискотарифни) на всички нормални летища (т. е. не София).

Мнението беше редактирано от Boby_ на 08.07.14 21:52.

08.07.14
22:15

Забравих да добавя и още нещо позитивно днес - за пръв път реших да не ходя с такси до летището, а да си оставя колата на паркинга там, докато ме няма. Преди малко жена ми ме уведоми, че нейната трошка е цялата на вдълбнатини от днешната софийска градушка, така че може да се каже, че аз поне имам късмет днес. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 08.07.14 22:15.

08.07.14
22:35

Боби, ако летите често с луфтханза, защо не потърсите някаква договорка с тях за “екстри”? Това е доста често срещано при големи компании, които често летят по регулярни линии.

Компания, за която работя например има договор с луфтханза по програмата Oil and Gas и директно получаваме сребърни карти, които имат доста екстри:
- чекиране през бизнес чек ин;
- удвояване на мили;
- безплатен ъпгрейд при пълен самолет;
- безплатен втори куфар от 23 кг;
- безплатен достъп до бизнес салоните на луфханза и тн... (след 10тина часа ще си сипя един гленфидих за добро утро) :)

януари месец похарчих 40 000 мили, а към днешна дата имам около 55000 в картата...което си е един самолетен билет до САЩ примерно....сега мисля да  събирам за слушалки Босе ама да видим... :)
Тааа в тоя ред на мисли - вземи проучи дали не могат да ви направят някакъв договор за подобни екстри. Така или иначе явно летите не малко.

А за колата - наистина си извадил късмет. Като гледам доста зле е било из София.

Бтв - това с видеото с Джордж Клууни ти го пуснах, защото тия съвети, които той дава на мацката, къде да застава при секюрити проверката ги спазвам и аз и честно казано има логика - никога не се нареждам зад пенсионери и хора с деца. Обикновено гледам да съм около мъже тръгнали в командировка - най-бързо се минава :)

хихи сетих се за един от даскалите в университета в Дания, който бил управител на някакви супермаркети преди години и имали статистика, че най дълго време отнемало (спрямо количеството продукти, които купуват де) да се обслужи възрастна дама или господин, които купували 2-3 продукта (мляко и хляб например) ...Обикновено започвали да броят стотинки, да мислят дали не са забравили нещо си или просто си говорели с касиерите.

Мнението беше редактирано от Redalex на 08.07.14 22:40.

08.07.14
22:39

Чудесни са тия условия, но доколкото знам, сме вързани с корпоративен договор с една агенция (CWT) и всички билети минават през тях, така че не знам дали изобщо е възможно да се договаряме директно с Луфтханза. Не зависи от мен, но нищо не ми пречи да подхвърля идеята на когото трябва и да видим дали ще излезе нещо. (beer)

08.07.14
22:41

може може...и ние купуваме през агенция ама луфтханза си ни третират като корпоративни клиенти и дават разни преференции.

08.07.14
22:47

https://www.partnerplusbenefit.com/application/module/common/startPage.do

Май е това

08.07.14
22:49

казано от Redalex на 08.07.14, 22:47:

https://www.partnerplusbenefit.com/application/module/common/startPage.do

Май е това

Ще го проверим, благодаря за идеята! Честно казано, изобщо не ми беше идвало на ум, че изобщо съществува подобна възможност.

08.07.14
23:30

Не обичам Бразилия, но това футболно издевателство чак на мен ми стана гадно да го гледам.

П. П. Минутата е 30-та, но нещо не ми се вярва да си редактирам по-късно мнението, защото нещо генерално се е променило. Не се връщаш току така от 0:5 срещу Германия.

08.07.14
23:44

казано от Boby_ на 08.07.14, 23:30:

Не обичам Бразилия, но това футболно издевателство чак на мен ми стана гадно да го гледам.
П. П. Минутата е 30-та, но нещо не ми се вярва да си редактирам по-късно мнението, защото нещо генерално се е променило. Не се връщаш току така от 0:5 срещу Германия.

Ох, аз съм немско чедо, но и на мен ми стана жал за бразилците..

09.07.14
00:12

Ауууу ама мноо сте мекушави бре .....аз искам още да им напраскат ...да им кънтят кухите канчета до следващото световно поне ...(grin)  :D

Мнението беше редактирано от overkill на 09.07.14 00:12.

09.07.14
08:44

Само мен ли малко ме е яд, че германците се оставиха да им вакрат почетен гол и че Йозил ама въобще не се напъна да вкара осми гол? :D

09.07.14
09:06

Германците още след третия гол в главите си бяха вече на финала, а бразилците спряха да се напъват. Цялото второ полувреме си беше формално доиграване. Каквото и да беше станало, нямаше да ме изненада. Дали е седем на един или осем на нула, крайният резултат е един и същ - Германия на финал.
Сега ще се почнат едни теории на конспирацията, като след финала през 1998-ма - то не бяха дрогирани бразилци, психотропни оръжия и какво ли не друго. Още преди няколко дни Сколари беше изтърсил, че ФИФА нямало да позволи Бразилия да стане шампион, така че очаквам включване и по тази линия. :)
А Клозе с двата си дървени крака стана рекордьор по отбелязани голове на световно. Според мен това говори много повече за германската машина, отколкото резултата срещу Бразилия - и Пинокио да сложиш отпред, защитата се справя, пресата работи, полузащитата захранва с пасове и резултатът е рекордьор. :)

Ще видим довечера какво ще стане. Аржентина, както и Бразилия, е отбор, разчитащ на един играч и ако холандците успеят да се справят с Меси, мачът може много да заприлича на снощния. Нещо обаче ми подсказва, че няма да е толкова лесно. :) Това му е интересното на футбола все пак. :)

09.07.14
12:49

казано от Boby_ на 08.07.14, 22:15:

Забравих да добавя и още нещо позитивно днес - за пръв път реших да не ходя с такси до летището, а да си оставя колата на паркинга там, докато ме няма. Преди малко жена ми ме уведоми, че нейната трошка е цялата на вдълбнатини от днешната софийска градушка, така че може да се каже, че аз поне имам късмет днес. :)

Значи с теб сме минали метър :)  моята беше в един сервиз по време на бурята, а на нашия вход всички стъкла почти са на сол.

казано от Boby_ на 09.07.14, 09:06:

Ще видим довечера какво ще стане. Аржентина, както и Бразилия, е отбор, разчитащ на един играч и ако холандците успеят да се справят с Меси, мачът може много да заприлича на снощния. Нещо обаче ми подсказва, че няма да е толкова лесно. :) Това му е интересното на футбола все пак. :)

Почти съм убеден, че ще има европейски финал тази година. Не виждам как Аржентина ще се справи с Холандия. Винаги го има и това, че на Меси “може да му е ден”, но като цяло Аржентина са плачевни и е много трудно да разчиташ на един играч. Ще се нагледаме на глупави центрирания на Мария и няколко красиви гола на Робен ;)

09.07.14
14:48

казано от Бойко на 09.07.14, 12:49:

казано от Boby_ на 08.07.14, 22:15:

Значи с теб сме минали метър :)  моята беше в един сервиз по време на бурята, а на нашия вход всички стъкла почти са на сол.

На печелившите - честито :D :D

Мнението беше редактирано от Петър на 09.07.14 14:48.

09.07.14
17:41

09.07.2014 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 8 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 капсула хром пиколанат (200 мкг) на Now, 1 доза Animal Flex,  2 таблетки (20 mg) Omax, 1 таблетка Магнерич.
2. Към 12 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 2 таблетки (20 mg) Omax.
3. Към 19 (план) - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 1 таблетка (400 мг) SAMe,  2 таблетки (20 mg) Omax.

Обобщение за деня:
Цял ден в обучение - нищо особено за разказване. Това поне беше полезно за разлика от много от другите срещи.
Полетът ми за София е утре сутрин и мисля да се размърдам до езерото. Времето е гнусно (15 градуса, облаци, дъжд и вятър), а аз не си взех подходящи дрехи, но имам достатъчно време и ще се пробвам. Така и така няма какво друго да правя.
Дойдоха и новини за големи промени в команията, но все още не са ми съвсем ясни последствията, така че ще си спестя коментарите, докато не науча повече.

Храна:
Калориите днес са много ориентировъчни - на обяд ядох разни скариди, агнешки котлетчета и специален швейцарски тартар с домашна наденица и местно сирене, както и други неща, които си остават загадка като точно съдържание и калорийна стойност. Същото важи и за вечеря - доматена крем-супа, хлебчета с ароматизирано масло, роьщи и телешко с гъбен сос. Горе-долу ги сметнах на окоо, но едва ли сметката ми отговаря на истината. Все пак ще пиша храна в интерес на пълнотата.
Взех си 6 Franziskaner Weissbier от магазина, за да не плащам безумните хотелски цени (дори да не е за моя сметка, пак не го усещам редно), но май 2 от тях ще оставя утре на камериерките да се почерпят. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 09.07.14 23:54.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1