Hey, hey, I wanna be a rockstar.

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.06.14
21:28

Случайно попаднах на профила ти във фейсбук под една снимка на Люба, аз съм те добавила, да знаеш :D

29.06.14
09:47

казано от snejanka на 28.06.14, 21:28:

Случайно попаднах на профила ти във фейсбук под една снимка на Люба, аз съм те добавила, да знаеш :D

Хаха супер доволна съм, че те разпознах преди да видя, че си писала тук (giggle)

29.06.14
22:10

29.06
Ден без тренировка. Имам ужасна мускулна треска от plank-a вчера.
Храненето:
200гр череши
20гр кашкавал
20гр пуешко филе
Салата с миди, маруля, 1 яйце и домат
Вечерта пак ядох миди, но имаше и отделно салата с домат и патладжан. Голяма слабост са ми тия миди, ей. Както и черешите :).
Не съм в София. Начешвам любителско-фотографслата си краста на другия край на България. Като кача снимките ще дам линк :)
Хубава вечер и успешна седмица. (F)

30.06.14
22:00

30.06
Отново ден без трениране. Утре ще наваксам. Откъм движение обаче не беше зле. Доста ходене по плажа, малко качване по някакви чукари и още ходене по жегата. Определено ще спя добре:)
Храната:
1 банан
1 салата с домати, сирене, патладжан и чушки
1същата салата, няколко часа по-късно, заедно с пилешки дробчета с лук в гювече.
2 малки бири /за целия ден!/
Половин палачинка с шоколад...(tmi)
И така. Утре отново с режим и трениране. Стига толкова почивка :(

02.07.14
21:54

Набързо за вчера:
Храната беше зле, предимно ядки и плодове. Пътувах дълго, след като пристигнах в София ходих на кунг-фу.
Кантара показа +400гр, но аз успях да запазя самообладание. Нормално е, заради скапаната храна последните 2 дни, а и не знам до колко успявах да наваксам с водата. Тренировката беше около час и половина и не се справих никак добре с лицевите опори.

02.06

Реших да започна (най-накрая) режимът, който ми даде треньора. Та храната ми според този режим днес беше:
Закуска: 1 лимон с 2 чаши вода, филия пълнозърнест хляб, 60-70 гр. пилешко филе

Обяд: Пилешко филе 150-200гр, 150 грама ( в сурово състояние) задушени броколи и карфиол.
Следобед: 50гр. сурови бадеми.
След тренировка: Това го няма в режима, но ми прилоша много и изядох още една шепа ядки.
Вечеря: 100гр. червено месо ( телешки шол на фурна, без допълнителна мазнина) 1 краставица.

Не знам защо, но се чувствах доста зле. А храна не е никак малко! На тренировките пребледнях, едва се прибрах.

Тренировка (общо 80минути)
10 минути тичане на пътека
2 x 20 basketball jump exercise
3 x 20 step up balance exercise
3 x 20 напъди
3 х 30 клека
3 x 20 /на крак/ donkey kick butt exercise
3 х 20 Single-Leg Hip Raise
3 х 20 Single-Leg Hip Side Raise
3 x 20 Single-Leg Hip Raise with Kick
30 сек. plank
30 сек. висок plank
10 повторения /на крак/ на висок планк със събиране на краката към тялото
Общо над 150 повторения на различни видове коремни преси.

Реално тренировката не беше тежка. Наспах се добре предната вечер, а водата ми е над 2л. Не знам защо бях толкова смачкана. Надявам се утре да съм по-добре :)
Хубава вечер на всички!

03.07.14
15:16

03.07

Закуска: Сок от 1 лимон, 100гр. авокадо
Обяд: 3 варени яйца / 2 жълтъка/, 2 домата
Следобед: 50 гр. сурови бадеми
По план за вечеря трябва да е: 120 гр. пилешко филе, салата домати, краставица и сирене.
Вода: над 2л.
Тренировката:
10 минути бързо ходене под голям наклон
Chess press 5 х 15
Flies 5 x 15
Дърпане от седнало положение ( апф не знам как се казва нито уреда, нито упражнението) 4 х 20
Дърпане надолу ( до гърдите и зад врата)  5 х 20
Бицепс 5х20
Трицепс 5х20
Коремни преси /пак хиляди... /  8х15 и 8х20 на 4 различни уреда.
15 минути крос тренажор
И да, ще имам мускулна треска утре :))

Мнението беше редактирано от Elise Ray на 03.07.14 23:08.

04.07.14
22:56

04.07
1 филия пълнозърнест хляб
200гр. малини
1 салата домати и патладжан, лъжица катък
100гр. грейпфрут
30гр. бадеми
1 банан
120гр. пилешко филе
бира

Направих си труда да си сметна калориите. Пак са под нормата :( А се храня по режима, който ми дадоха.
Въртя се около 1000 калории дневно, което при трениране е доста малко. Имам още много да се уча в тази насока :(.
Иначе днес бях на кунг-фу. Тренировка ~ 90 минути интензивно, силово натоварване.
Петъчно ще си остана у нас, за да се наспя :)
Хубава вечер и слънчев уикенд на всички! (sun) (F)

Мнението беше редактирано от Elise Ray на 04.07.14 22:57.

05.07.14
10:56

казано от Elise Ray на 02.07.14, 21:54:

Набързо за вчера:

02.06

Реших да започна (най-накрая) режимът, който ми даде треньора. Та храната ми според този режим днес беше:
Закуска: 1 лимон с 2 чаши вода, филия пълнозърнест хляб, 60-70 гр. пилешко филе

Обяд: Пилешко филе 150-200гр, 150 грама ( в сурово състояние) задушени броколи и карфиол.
Следобед: 50гр. сурови бадеми.
След тренировка: Това го няма в режима, но ми прилоша много и изядох още една шепа ядки.
Вечеря: 100гр. червено месо ( телешки шол на фурна, без допълнителна мазнина) 1 краставица.

Не знам защо, но се чувствах доста зле. А храна не е никак малко! На тренировките пребледнях, едва се прибрах.

Още веднъж ще кажа: малко ти е храната. Затова ти е било зле. Тук няма 1000 калории и при най-оптимистичните сметки. Защо се измъчваш? Вдигни малко калориите и ще имаш повече сили за живот и тренировки.

казано от Elise Ray на 04.07.14, 22:56:

04.07
200гр. малини
1 салата домати и патладжан, лъжица катък
100гр. грейпфрут
30гр. бадеми
1 банан
120гр. пилешко филе
бира

Направих си труда да си сметна калориите. Пак са под нормата :( А се храня по режима, който ми дадоха.
Въртя се около 1000 калории дневно, което при трениране е доста малко. Имам още много да се уча в тази насока :(.
Иначе днес бях на кунг-фу. Тренировка ~ 90 минути интензивно, силово натоварване.
Петъчно ще си остана у нас, за да се наспя :)
Хубава вечер и слънчев уикенд на всички! (sun) (F)

Доста странна работа. Била си 100 кила, образно казано, а за да станеш толкова значи си яла доста. Сега непрекъснато се оплакваш, че не можеш да си набавиш нужните калории... Или нямаш апетит, което ми се вижда невъзможно или всичко е на психическа основа - не искаш да ядеш много за да отслабнеш.

05.07.14
13:26

Всъщност никога не съм яла много. Бях на легло доста време, бях на много медикаменти доста време. Преди това с леглото тренирах всеки ден и ядях дори по-малко от сега. Не се оправдавам по никакъв начин с това и съм наясно колко е нездравословно и грешно. И да, тогава не го знаех и просто не исках да качвам килограми. :)  До преди година някъде бях вегетарианка. Не по морални причини, просто от малка бях много злояда и не обичах да ям месо. Сега ям, заради тренировките.
Друг е въпроса, че не мога да свикна да си набавям калориите от нормална и по-ценна храна, не от шоколад и бисквити :)

05.07.14
14:42

Не всеки пълен яде много. ;) Имам познати по 46килограма, които ядат на ден толкова боклуци и храна, колкото аз за седмица да се опитвам, не мога и никога не съм поемала. :)
Обикновено с липса на апетит или злоядство се пълнее, защото метаболизмът съвсем се забавя и тялото не може да си набави необходимото

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 05.07.14 14:43.

05.07.14
16:52

Ако не успяваш да си набавяш повече калории от добри източници, яж тахан. Тук може да ми опонират, че таханът не бил подходящ за отслабване и т.н., но като гледам в менюто ти почти няма мазнини, така че 2-3 с.л. тахан на ден няма да ти се отразят никак зле.

05.07.14
18:58

Love Joy,  благодаря за мнението. Преди няколко дни се замислих именно за тахан, вчера даже си купих суров, пълнозърнест тахан. Само дето още нямам идея как се яде това чудо :) Някакви предложения за консумацията? Видях, че някои хора му слагат мед или какао?

Теди Илиева

05.07.14
19:03

Малко смляна чиа, тахан, малко мед и какао - става чудно кремче. Може да ти замести обяда, примерно.

Edit: ето и една статия

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 05.07.14 19:18.

05.07.14
19:29

казано от Теди Илиева на 05.07.14, 19:03:

Edit: ето и една статия

Благодаря много, Теди! Именно след тази статия реших да си купя и да му дам шанс :). Определено мисля да опитам кремчето, което предложи!

05.07.14
19:38

Дори само с малко мед става страхотно, намазано на филийка например. :)

05.07.14
19:55

казано от Love Joy на 05.07.14, 19:38:

Дори само с малко мед става страхотно, намазано на филийка например. :)

Реших си проблема със закуската утре (giggle)

05.07.14
20:31

05.07
Днес няма да тренирам. Бях на работа цял ден и не успях да се наспя добре. А и щеше да ми е 5-тия ден на интензивно трениране без почивка. Та се отдадох на разходки и сладки приказки из парка (sun)
Вода: 1.5
Сън: 6 часа
Храна:
1 препечена филия пълнозърнест хляб
Сокът от един лимон
Зелен чай - 2 чаши
200гр. пилешко месо от бут на скара
200гр салата домати със сирене
400гр. череши - на 2 пъти, не че не можех и на веднъж...
1 варено яйце
Салата домати със сирене

05.07.14

Таханът е супер идея. Като съм по-безпарична,мързи ме или отново изпадна в недоумение как да докарам над 800-900 калории, ям от него. Ако си взема чиста лъжичка, ми става после тежко, но става за салати като добавка, за ,,сос” върху пържолите като си ги направила вече, за ,,сос” отново в пълнозърнеста паста, добавка към закуска, поне на мен ми харесва почти навсякъде да го слагам, не знам удачно ли е :D В двата ми кризисни периода на зверски апетит, хапвах 1-2с.л тахан с малко домашен мед, да си подсладя и се получава. Без шоколад и боклуци (muscle) Сега малко съм го поспряла, но ако почетеш за него ще се убедиш, предполагам. С вкуса се свква, а щом е натурален- давай. А тези, които смятат, че не е подходящо при отслабване- не е боклучава храна, че да се пазим, а и аз с него си отслабнах, иначе на 800 калории ли да седим ? :D

П.С Редактирах, след като прочетох коментарите ти, че вече си купила :)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 05.07.14 22:02.

Лично за мен няма ако приемаш 1000 ккал на ден, а тялото ти гори 2000 да не топиш килограми. Това по принцип.

06.07.14
20:29

Храна:
2 лимона
1 препечена филия пълнозърнест хляб с масло
1 яйце
1/2 средно голяма пъстърва във фолио
1 малка чашка домашен шоколадов мус
1 кафе с мляко
2 домата със сирене

Тренировка:
2 х 6 минути тичане, с по 1 минута между тях
Скачане на въже 4х50
Jumping Jacks 4х50
High knee jumping 4x50
Butt kicks jumping 4x50
Напади 4х10 на крак
Single Leg Bridge-Ups 4x10 на крак
Crunch twist 4x20 на страна
Regular crunches 4x50
Donkey kicks 4x20
И хубаво разтягане на края.

Допълнително: 1 таблетка кофеин, 1 таблетка л-карнитин, 2 малинови кетони
Вода: около 2 литра

Мнението беше редактирано от Elise Ray на 06.07.14 20:30.

Теди Илиева

06.07.14
21:15

На коя марка си взе малинови кетони?

06.07.14
22:59

Всъщност не съм ги избирала, пратиха ми ги от един онлайн магазин, след като направих поръчка за определена сума. Иначе, не знам  до колко са хубави, защото те първа ги започвам. Но са доста приятни за пиене :)

07.07.14
21:46

07.07
1 лимон
180гр пилешко месо от бут
Салата домати, крастивици и чушки
50гр. бадеми
2 варени яйца
Салата домати, краставици и чушки
30гр. кашкавал

Сън: 5 часа
Вода: 1.5 / ще се опитам да добутам до 2л. преди лягане/
Добавки: Л-карнитин, Кофеин, Малинови кетони

Тренировка:
10 минути колело - 4км / малко но от сърце. Вчера прекалих с кардиото и днес при най-малкото натоварване ме болеше под гръдния кош в дясно/.
Горен скрипец - 5 серии по 20 повторения с 20кг.
Долен скрипец - 5 серии по 20 повторения с 20кг.
Преден торс - 5 серии по 20 повторения с 25 кг.
Флайс - 5 серии по 20 повторения с 19кг.
Бицепс - 5 серии по 20 повторения с 7кг.
Трицепс - 5 серии по 20 повторения с 7кг.
5 серии по 20 коремни преси на тренажора от снимката, който се оказва доста добро нещо. Трудничко ми е определено, но си има чара :) Btw, търсех точното име или поне снимка повече от 20минути.
Още 10 минути /и 4км/ колело

Утре пак трябва да стана в 5,30, затова сега пожелавам на всички лека нощ. (F)

Мнението беше редактирано от Elise Ray на 07.07.14 21:47.

08.07.14
23:07

08.07
1 лимон
1 препечена филия пълнозърнест хляб
2 шоколадови бонбона
шепа сурови бадеми
150гр. телешко на фурна, без допълнителна мазнина
2 големи домата
100гр кашкавал
1 яйце
1 бира

Час и половина кунг-фу, мъчих се с формите доста сериозно.
Вода: Над 2.5л.
2 кафета
1 зелен чай
Сън: Малко над 6 часа

09.07.14
11:38

Една песничка. Ей така, за по-шаренко. :)

Edit:

И това :) ей така, защото още не е петък. А аз имам нужда от малко надъхване, че с това ранно ставане се чувствам крайно неадекватна и не функционална :)

Мнението беше редактирано от Elise Ray на 09.07.14 11:46.

09.07.14
11:55

:D

09.07.14
11:55

Къде ходиш на кунг-фу? Винг-чун ли е? :)
И аз ходих допреди 2 години, беше ми много интересно.

09.07.14
13:26

казано от Наталья Заболотная на 09.07.14, 11:55:

:D

https://www.youtube.com/watch?v=TId2NDiuu2s

Химна ми е това вече. Само малко да напредна и ще кача снимки с червена лента и злобен поглед ахахах :)

@magi, Шао Лин е стила, в едно училите в кв. Иван Вазов. Ходя от много скоро, има-няма 5 месеца. Тъкмо свикнах да не се сърдя като някой ме ритне по-силно, те пък станаха по-нежни :D. Защо се отказа ти? Според мен е голяма зарибявка да се занимаваш с някакво бойно изкуство.

10.07.14
00:07

Днес деня ми беше епик фейл. Първи ден МЦ. Подрани ми със седмица почти, а аз имам изключитвлно точен цикъл попринцип. Цял ден ме боли и ми се спи. Не тренирах изобщо, а храната беше зле.
Малко кисело мляко с мед и орехи
Печено пилешко филе
Около 250гр плодове - пъпеш, ананас и ягоди
Половин бира
Суши

Утре ще тренирам и ще отрежа въглехидратите :)
Лека нощ :)

10.07.14
10:09

Elise Ray, интересно ми е какви резултати си постигнала до момента. Със сигурност има такива и ще се радвам да споделиш. (F)

10.07.14
11:21

-4.5кг от началото на дневника. -9см от ханша, останалите части не съм ги мерила скоро. То и това е от миналата седмица, просто сега съм подута, всичко ме боли и нямам желание за живот. Чувствам се зле от храната снощи и от недоспиването цяла седмица. (Малко минутки за мрънкане).
Като се измеря пак след 2-3 дни ще споделя по-обстойно.

10.07.14

10.07
МЦ - ужасни болки. Едва издържах на работа.  А ми е едно.. скапано и тъжно хахах :) Утре ще съм пушка. Но не успях да тренирам. Опитах да стана и да се завлека до стадиона, зави ми се свят, подпрях се на стената и се върнах като добро дете в леглото. Та така..
Вода: около литър
2 яйца
зелена салата
150гр ананас / пресен/
1 филия хляб
1 лъжица мед
задушени картофи / без никаква мазнина почти/
1-2 домата на салата

.... Личи си, че  онзи ден от месеца :) И пак добре, до скоро го прекарвах “само” на 1 кутия огромен сладолед или 1 шоколад и парче пица :))) Днес даже се опитах да мисля какво ям. Е, не ми се получи идеално, ама.. както се вика - шанс.

[Edit] Тематично.

Мнението беше редактирано от Elise Ray на 10.07.14 22:05.

11.07.14
10:11

Пускам снимка на един примерен ден от хранителния режим, който разпространяват от моя фитнес.
Искам малко мнения за това как ви изглежда? На мен ми се струва малко като храна и калории, за човек който иска и да спортува през деня. Ако не тренирам ще ми стигне предполагам, де. Объркана съм :D

11.07.14
10:39

казано от Elise Ray на 11.07.14, 10:11:

Пускам снимка на един примерен ден от хранителния режим, който разпространяват от моя фитнес.
Искам малко мнения за това как ви изглежда? На мен ми се струва малко като храна и калории, за човек който иска и да спортува през деня. Ако не тренирам ще ми стигне предполагам, де. Объркана съм :D

Безумно малко ми се струва, но ти не ядеш много повече от това така или иначе ;) Според мен човек сам трябва да прецени колко иска да се ограничава. Според моя опит, безумните лишения водят до лошо настроение, вялост и т.н., да не говорим, че рано или късно килата се връщат с лихви. Трошила съм си главата и знам ;) Не че моята истина е единствената истина, де. Всеки си решава.

12.07.14
10:49

На бързо за вчера: много малко вода, 1 препечена филия пълнозърнест хляб с малко масло, варено свинско със салата за обяд, 2-3 нектарини, 1 банан и около 20-30гр. кашкавал. Ходих на кунг-фу. После пих 1 бира... Деня не влизаше в плановете ми да е такъв. Както и да е:)
За днес:
Изпих един лимон
Сега ще пия кафе с мляко
Котидж сирене за закуска
После: пазар. трябва да си купя месо, кашкавал и яйца. И ще си направя нещо за хапване.
Следобед ще се закарам до фитнеса, че последните дни не бях много в състояние.
Задържала съм вода, което е нормално, имайки предвид колко пих последните 2 дни.Кантара показва 400гр над последното ми мерене. То и храната ми беше шит, де. Ханша ми е 97 см. Започнах на 110-112: ) Като стане 90 ще кача снимки хахаха :)

Хубава събота, много слънце и приятни емоции пожелавам на всички.
п.с. ще допълвам после храната и тренировката.

13.07.14
03:29

Не пази този режим, той може да е подходящ за краткотрайно ударно чистене преди състезание например, ама като имаш за цел да свалиш доста, което ознчава дълго време режим, толкова малко калории е..... Първо прекалено, защото твоето тяло има нужда от повече, а добави и тренировки или учене, работа..абсурдно е. Второ диети с подобен гигантски калорен дефцит като се пазят не от спортисти, водят до йо-йо ефект. А това е нааааааааай-лошото... Трето, готови диети не се ползват.. Взимаш даден режим, изчиташ за принципите му, схващаш логиката и си правиш индивидуален, съобразен с килограми,ръст, сила на волята!!!, искани резултати, физическа активност и т.н... Само с един няма да стане- около 2 месеца се отслабва с един модел на хранене, ще пробваш различни и ще откриеш Твоя начин.. Само не пробвай тази диета, моля те.. Много ще е травмиращо и излишно, а не искаме хубавото ти личице тъжно или напрегнато (F)

13.07.14
07:22

Според мен диетата е напълно удачна. Ако нещата са сготвени с хубави подправки и добавиш зеленчуци на корем, мисля, че не е трудно за спазване.  Моята диета също е подобна. Няма смисъл да се залъгваме—според мен това е най-ефикасният начин не само за отслабване, а и за хубава кожа и здраве.

Едит: сега виждам, че си писила, че мислиш,че е малко за спортуващ.  Да, това може. Просто, предполагам, добавяш по един протеинов шейк след тренировка—те това не са го писали,но, предполагам, се подразбира и естествено може да добавиш още един плод тогава.  Това, доколкото аз сега виждам нещата,по принцип постоянно си меня мнението и не съм авторитет. (wasntme)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 13.07.14 10:14.

13.07.14
15:11

Благодаря за мненията, мили ми съфорумнички! :) (F)(F)

И аз съм съгласна, че каквато и да е обща написана диета не трябва да се спазва дословно. В крайна сметка затова си имаме глава на раменете, че да можем да преценим как да я накараме да работи максимално добре за нас. По-скоро я оглеждам като шаблон.

Вчера.. бири-мири. Днес малко махмурлук. Лоша работа са уикендите. Но всеки има нужда да разпусне малко. Ей така бях цяла вечер:

Днес до сега съм на около литър вода, 1 филия пълнозърнест хляб, 2 варени яйца и салата. И отивам към стадиона, че с тоя мързел няма да се разберем добре.

13.07.14
15:25

ами аз първоначално пазих нещо подобно и едва правех 1000калории на ден, при положение, че с моята физическа и умствена активност, теглоо и т.н имам нужда от два пъти по толкова поне . Първоначално има ефект, обаче след това идват на гости главоболие и хронична умора, аз се измарях даже от тичане за метро, а по принцип съм доста енергична и нямам апетит, не съм лакома хаха. Просто..тялото си усеща ;) Сега имам може би 500-600калории вповече и се чувствам перфектноо, свалям повече и тренирам здраво,тичам и т.н без проблем :):)  Като цяло режимът е супер, ама трябва да му се добавят неща. Но всеки сам се преценя де

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 13.07.14 15:26.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1