Дневникът на ИВИ ^-^

Темата е заключена.
Прескочи до:
Ваня Колева

11.07.14
17:44

казано от Графиня фон Дачева на 11.07.14, 13:00:

Би яла неща, които са полезни дори да не са ти вкусни само и само защото така трябва? ... странно.. хубаво е човек да яде полезни неща, но ако не са му вкусни и трябва да  ги яде насила... мисля,че се губи идеята.. Може би просто не е твоята храна точно тази, има още 1 куп полезни неща, които може да са ти и вкусни :)

Съгласна.И аз като опитах елда не ми хареса,нито авокадото ми харесва,нито пък сусамовия тахан,но пък има много други храни,които са полезни.Нали трябва да ти е вкусно все пак. :)

11.07.14
18:31

Hola.
Бутнах едно кафенце и айде към залата за трен. Упражненията са същите като предния път, само дето тоя път им размених местата - първо бяха тягата и военната, после скрипеца и лицевите. Имах известна треска от миналия път и лицевите тоя път ми дотежаха, ама то се вижда и по броя на повторенията де.

тяга с дъмбели- 6х8х10
военна с дъмбели- 6х8х10
суперсерия

скрипец надхват - 3х8х25
скрипец подхват - 3х8х25

лицевите опори, цели + от колене:
10+10
5+9
5+7
4+8
4+7
6+6

Следтренировъчното ядене: варени яйца, домат, краставица.
Вечеря: печено свинско ммм (sun)

Общо за деня: 1672Kcal

протеини - 111гр
мазнини - 69гр
въглехидрати - 148гр

Вода: 2,6л
Други течности: кафе

Лека и приятна вечер на всички! (F)

Мнението беше редактирано от Love на 11.07.14 22:18.

11.07.14
18:32

хубаво е човек да яде полезни неща, но ако не са му вкусни и трябва да  ги яде насила... мисля,че се губи идеята..

А ? Нещо не ми се връзва това. Това, че нещо не ти харесва не го прави неполезно. Не виждам как се губи идеята.

Идеята ми е,че храненето за мен не е само някаква проста физиологическа нужда - да се натъпча с необходимото и да сложа тикче за дадения ден. Който се храни с такава цел - да, сигурно ще яде и неща, които не са му вкусни само защото са мега полезни. Аз предпочитам хем да се храня здравословно, хем да ми е вкусно и да ми доставя удоволствие. За мен храненето е ритуал, а не просто физическа нужда. И никъде не съм казала това, така че няма как да го “видиш”, да.

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 11.07.14 18:43.

12.07.14
08:48

Би яла неща, които са полезни дори да не са ти вкусни само и само защото така трябва? ... странно.. хубаво е човек да яде полезни неща, но ако не са му вкусни и трябва да  ги яде насила..

да, много хора от форума сме така (wave) Вкусът е последното нещо с което се съобразявам, иначе рискувам примерно да не приема достатъчно протеин, избягвайки месото. Същата работа е и с повечето зеленчуци

12.07.14
14:53

О броколите са ми любими! :P
Здравейте, банда.

Планираното за днес сутринта кардио от Insanity-то се отмени, че имам супер яка мускулна на прасците (пак от него) и дори по стълбите слизам като на@кана с извинение ... :D :D :D
За закуска пробвах идеята на Маги за елдата със сирене и масълце - ммм, много гот, хареса ми. ^^
Вкъщи бяха купили бял хляб, приготвен и изпечен така както са го правили навремето, та се изкуших да си чопна и от него. Иначе не ям. Към момента храната е следната:

~елда със сирене и масло
~чаена лъжичка ленено семе
~парче бял хляб
~пушено свинско месо
~2 блокчета млечен шоколад

Бележка: Нещо ме пали на сладко, и това не ми харесва... Днес с тоя бял хляб и шоколада си луднах инсулина явно. Ей тей става като реша да си позволя някое вкусно изкушение.. (dull)

~3 бишкоти
~кафе
~2 яйца

Едит:
Тренировка- Insanity кардиото

Общо: 1696Kcal
протеини - 80гр
мазнини - 53гр
въглехидрати - 216гр

Вода: 2,8 л

Минавам на НВД.

Мнението беше редактирано от Love на 12.07.14 19:30.

13.07.14
17:06

Започнах НВД
3 белтъка, слънчогледово семе, микс семена (ленено, маково, сусамово), салата, парче кашкавал, салата, печено пилешко месо.
Чай с мед.
Вода - около литър
~30 гр печени картофи
~краставица
~печено пилешко

Общо: 1680Kcal

протеини- 140гр
мазнини - 95гр
въглехидрати -56гр

Не съм добре емоционално днес.
Чао

Мнението беше редактирано от Love на 13.07.14 19:46.

14.07.14
19:41

Здравейте. :)
Днес станах късничко и ми се объркаха храненията, отделно хапнах час и половина преди трен, а после ми изникна работа и отидох по-късно от предвиденото... Не знам дали е от това, но не ми достигаше малко power-а, като най си пролича на лицевите, че са с най-висока тежест съответно :D (моята нали) Та, какво излезе общо взето:

тяга с дъмбели- 6х8х10
военна с дъмбели- 6х8х4
суперсерия

скрипец надхват - 3х8х25
скрипец подхват - 3х8х25

лицевите опори, цели + от колене:
6+9
5+7
5+7
4+6
4+9
5+6

Водата е около 1,5
Сменям НВД-то с РБД
Храната досега:
кисело мляко, салата със зехтин и сирене, печени картофи, варени яйца, 3 чаени лъжички слънчогледово семе.

Общо: 1552Kcal

протеини - 77гр
мазнини - 93гр
въглехидрати -109гр

Eдит:

Хаха, сетих се за нещо дето ме развесели днес. На влизане в залата като идеш да си платиш, минаваш покрай велоергометрите. Та, влизаме днес с една приятелка и забелязвам, че на единия велоергометър седи една мадама, която на момента ме фиксира, оглежда ме неодобряващо с оня женския поглед тип “тая па кво прай тука”.  :D а после си вирна носа нагоре важно-важно и почна да върти педалите по-ожесточено, гледайки ме настойчиво сякаш искаше да каже - “Е видиш ли, ей така се прави!”.

:D

Мнението беше редактирано от Love на 14.07.14 20:38.

15.07.14
20:45

Здравейте.
Днес общо взето не беше особено интересен ден. Следобяда карахме колело с една приятелка, утре сутринта се разбрахме да караме отново.
Храната за днес: варени яйца, яйчни белтъци, картофи на фурна, 2-3 вилички бисквитена торта, сурови ядки, малко стафиди, слънчогледово семе, краставички, 2 кюфтета на скара, 2-3 бразилски ореха.
Общо: 1742Kcal

протеини - 81гр
мазнини - 115гр
въглехидрати - 101гр

Лека вечер. (F)

16.07.14
18:30

Хилоуу. ^^
Днес деня ми започна рано-рано, със ставане в 7. Карахме колела с една приятелка към 1 час, утре пак - всъщност това ми става план за всяка сутрин.
Днес ходих и до залата, доволна съм от тренировката ^^ Днес пробвах тягата вече с лост, а не както досега с дъмбели. Има доста неща за доизглаждане, ама положението не е баш трагично. :D
Та:
загрявка - хиперекстензии 2х15, десетина клека със СТ, 2х8 тяга с дъмбели. Само корема пропуснах, ама си взимам бележка за другия път.

суперсерия
тяга 6х8х30кг
военна 6х8х4кг

придърпване на горен скрипец: надхват 3х8х25кг ,  подхват 2х8х25кг като последната трета серия я правих с 30кг защото... ами щото душата ми го желаеше :D

лицевите:
8+10
8+10
5+5
4+5
5+4
5+6

Храната за днес - пореден ден без достатъчно количество месо, да не кажа без хич :D мъча се да карам на яйца, уви пак не мога да си кача протеина толкова. Обаче имам стратегия как да стане и без месо, утре я прилагам хаха. Та:
сурови ядки - кашу, бадем /предварително накиснати във вода/, 4 бразилски ореха, 2-3 вилички бисквитена торта,салата, сирене, 2 малки кюфтенца на скара, яйца, още яйца, само белтъци на яйца... ;D , варен картоф, домат, краставица, чаена лъжичка слънчогледово семе, мушнах и една пиперка, пълнена с яйце и сирене.
Общо: 1742 Kcal

протеини - 89гр
мазнини - 108гр
въглехидрати - 114гр

Вода: около 2 литра, един чай с мед

Ами май това беше. Отивам да почивам ;D
Лека вечер (F)

17.07.14
21:49

Здравейте!
Днес сутринта не успях да стана рано за да карам колело, че бях мноооого уморена. Като цяло деня не беше особено интересен, помагах следобяд на баща ми за една работа, и после правих Power and resistance кардиото от Insanity програмата. А после и упражнения за мобилност - за клека.
Храната за днес (най-накрая имаше месооо (sun)): бъркоч /кисело мляко, ленено семе, маково семе, сусамово семе, слънчогледово семе и лъжичка мед/ , салата краставичка и сирене, пиле със зеле, салата, слънчогледово семе, печено пилешко.
За разнообразие изпих един малък студен Нескуик с мляко.
Общо: 1819Kcal
протеини - 129гр
мазнини - 99гр
въглехидрати - 96гр

Вода: 2,4 л, едно кафе с мед

Лека вечер! (F)

18.07.14
19:28

Hi
Днес не съм в много добро настроение - пропуснах си тренировката във фитнеса, защото ми излезе работа вкъщи. Е, казах си окей - ще я свършим и ще си отида, да ама не! (dull) Цял следобяд... както и да е. Поне изгорих някоя и друга калория ;D
Сега, майтапа настрана, цял ден ми беше криво, че не си свърших плануваното, та като свършихме цялата чудесия си направих 30 минутна “тренировка” - упражнения със собствено тегло - планкове, цели лицеви, дълбоки клекове, сумо клекове. Правих малко корем, няколко серийки за ръцете с гиричките, джъмпинг джакс, малко скачане да включа и прасците и след това упражнения за мобилност. Изпотих се стабилно ама не е същото просто... >.<
Относно храната също ме е яд, че вдигнах въглехидратите над 100 и то главно щото си позволих да изям 2 големи банана...протеина ми пак е малко, ама месото пак е кът, а тея яйца не искам да ги гледам вече, така ми опротивяха...

Общо: 1703Kcal
протеини - 83гр
мазнини - 99гр
въглехидрати - 128гр

Вода: около 3 л

Мнението беше редактирано от Love на 18.07.14 19:29.

19.07.14
21:32

Ши са гръмна!
Отивам за тренировка неска - фитнеса затворен... (fubar)
Както и да е, понеделник майче... Днес пак имах работа в нас, тоз път от време на време. Утре ще си дръпна едно хубавко кардио.
Днеска храната е по-ок, въглените пак се дигнаха над 100, че ми се приядоха плодове и си хапнах. За компенсация оставих калориите по-ниски.
Общо 1516Kcal
протеини - 83гр
мазнини - 67гр
въглехидрати - 140гр

Вода: около 2 литра, може и малко повече не съм сиг
чай, чай с мед

ПП: Яде ми се суши...

И една простотия, която скивах днес  :D——->

Мнението беше редактирано от Love на 19.07.14 21:40.

20.07.14
21:53

Честит имен ден на моя тати! ^^
Здравейте.
Днес беше хубав ден, с малко прегрешения - един бонбон и четири бисквитки. Изядох сигурно половин кило диня ;D

Накратко деня в цифри, хаха : 1702Kcal
протеини - 140гр
мазнини - 78гр
въглехидрати - 114гр

Вечерта карахме колело с приятелка. От 19:00 до към 21:30, много гот беше. Благодарности на незнайния човек, който е засял черниците и сливите покрай пътя - опасах си тук-там като козичка :D Поздрави и на чичката дето ни подвикна, че сме много “секси мацки” - хахахаха, ебаси късмета имам :D
Утре сутринта пак ще караме. Следобяд - заличка. (sun)

Лека вечер!
(F)

21.07.14
17:00

Здравейте!
Тъкмо се връщам от трен, преди малко доядох последното яйце хаха :D
Чувствам се страаахотно. ^^
Сега, сутринта карането на колело отпадна. Имах кошмарна нощ - спеше ми се яко, а така и не успях да заспя... и така въртели до сутринта. Към 4 и нещо пък две котета решиха да се размножават под прозореца ми (dull)... Мда, просто невероятна нощ. Та, когато ми звънна алармата бях дроб и не ми се караше изобщо - то аз нямах и сила за нищо де.
Едно кафе долу горе ме оправи, после и храната. Чудех се в залата как ще изкарам като не съм спала - е, изкарах, обаче не успях да направя лицевите опори - просто пауъра не ми стигна.
Сега за залата - отивам и тъкмо се радвам, че е празно и ще мога да си направя тренировката без да преча на никого - да ама не. Защо без да преча? Ами, залата е малка, първото което е, и мястото което ми е най-удобно да си наредя лоста с тежестите за тягата е точно пред лежанката и по средата  на пътеката откъдето се минава...
Та, влизам си, загрявка:

хиперекстензии 2х15
коремни преси до отказ
тяга с дъмбели (10kg) 2х10

и точно ще отивам да си приготвям лостчето за тягата и влизат последователно две двойки момчета. И ест - едните се залепят на смит машината, а другите на лежанката и аз просто няма как спокойно да си направя сериите там без да си пречим едни на други. (въпросните машини са разположени една до друга).Реших, че ще е най-удачно да изкачам и през това време си правих други упражнения:

тяга с дъмбели(10kg) 1х10
военна преса 2х8х4
бицепсово сгъване 3х20х4
скрипец подхват 3х8х30
скрипец надхват 3х8х25

Малко почивка докато чакам да свършат там. В крайна сметка се преместиха на другите уреди после, и си направих нещата:
клек с лост - 8х8х10
(слагам си по два диска под петите, за да мога да клекна дълбоко и с изправен гръб, иначе не слизам до долу, кривя гърба и залитам назад)

(суперсерия)
мъртва тяга с лост - 8х8х30
военна преса 8х8х4        

Разтегнах се хубавичко и къщичка. Доволна съм, въпреки че си размених упражненията, ама просто нямаше как.
Храната за днес: салата, салата и риба на скара, 5 яйца, чаена лъжичка мед, краставица, домат, супена лъжица царевица, 2-3 сливки, 3 кюфтета на скара, салата, 20гр слънчогледово семе, 2 нектарини.

Общо: 1833Kcal
протеини - 124гр
мазнини - 108гр
въглехидрати - 89гр

Вода: над 2,5 литра, че днес голяма жега X_X

Relax

Мнението беше редактирано от Love на 21.07.14 20:21.

22.07.14
10:37

Дроб съм... Още една безсънна нощ! :( :( :(
Някой имал ли е подобен проблем - адски уморена съм, спи ми се, унасям се и до там - просто не мога да превключа на режим сън и само се въртя. Ужасно е. Утре имам тренировка, ако и тази вечер не успея да заспя вече не знам. Отделно, че през деня нямам енергия и ходя като зомби... =/
————————————
Храната за днес: варено яйце, салата, слънчогледово семе, яхния с лук и пилешко, салата, пилешко месо, 2 сливки, нектарина, кюфте, домат, бъркани яйца със сирене, чай с мед, една малка круша.

Общо 1728Kcal
протеини - 125гр
мазнини - 98гр
въглехидрати -82гр

—> Взех си да пия магнезий и цинк, да видим дали ще помогнат с безсънието.

И една снимка на гърба ми към днешна дата, след няколко тренировки нали :D След месец - нова снимка, да видим докъде ще го докарам - искам го по-мускулест и по-изчистен ;D /ама съм и скромна/

Мнението беше редактирано от Love на 22.07.14 18:03.

23.07.14
16:33

Здравейте!
Снощи имах напредък - поспах няколко часа, но после пак будувах до сутринта.. =/

Тъкмо се връщам от трен:

загрявка: хиперекстензии 2х15, клекове СТ, коремни, тяга с дъмбели.

2 кръга
клек с лост  - 4x8x10
мъртва тяга с лост - 4х8х30
напади СТ - 4х8
военна преса - 4х8х4
скрипец надхват - 2х8х25, 1х8х30
скрипец подхват - 2х8х25, 1х8х30

След скрипеца имах и лицеви, обаче нямах сила за тях... Надявам се в петък да си изкарам всичко както трябва.

Какво ми се случва след залата.... >.<  До там отивам и се връщам с колело, пътя е около 5-10 мин и аз не съм сиг, зависи. Та, прибирам се днес от тренировка и по средата на пътя за вкъщи се разминавам с някакъв мангал, и той с колело. И след малко тоя въпросния се появява до мене и кара наравно и ме пита за часа. Казах му че нямам часовник и до там. Тоя обаче нахален - до края все до мене кара и разпитва - ама имаш ли си приятел, ама къде учиш, женена ли си, нз си кво, ама искаш ли да разменим телефонни номера нещо - ПЪЛЕН УЖАС! :x И аз се чудя как да го разкарам, той тоя не се усеща... Та, кара чак до вкъщи все до мене, ебахти късмета имам, честно. Дано не го видя повече!

Не,че искам да те плаша, ама вече е разбрал къде живееш :Д Затваряй си прозореца вечер хаха

23.07.14
19:21

Ами, аз достатъчно си се уплаших, психирах и така нататък... :(
Не знам за прозореца, ама обмислям да си взема пушката горе при мене хаха ;D

Храната за днес: овесени ядки с кисело мляко, салата, кюфтенца на скара, бъркани яйца, слънчогледово семе, домат, краставица, 2 бисквитки, шишче на скара, един морков, няколко блокчета шоколад.

Общо: 1841Kcal
протеини- 110гр
мазнини - 103гр
въглехидрати - 116гр

Вода: ммм, някъде към 2 литра мисля. , едно кафе

Мнението беше редактирано от Love на 23.07.14 19:26.

Трябвало е да вземеш пушката още тгава със себе си! :D Mного долни и нагли създания са тва циганите, не всички, но-поголямата част са меко казано мекотели и нищожества. Извинявам се за грубото отношение!

Мнението беше редактирано от I love Bodybuilding на 23.07.14 20:27.

23.07.14
20:32

Изобщо, не е грубо, споделям мнението ти даже! Ама нямаше как да тръгна с пушката, аз за тренировка отивам, не на война :D :D :D

казано от Love на 23.07.14, 20:32:

Изобщо, не е грубо, споделям мнението ти даже! Ама нямаше как да тръгна с пушката, аз за тренировка отивам, не на война :D :D :D

Нищо де, едното не пречи на другото! :D

23.07.14
20:39

Хаха, каква ли ще съм гледка докато влизам във фитнеса - в едната ръка с водата и другите неща, а в другата с пушка. :D Бат Рамбо 2 направо xDD

E така———>

Мнението беше редактирано от Love на 23.07.14 21:01.

Жената-Хълк :D

24.07.14
18:28

Хей :)
Първо, магнезия и цинка определено помогнаха - снощи се наспах като бебе. ^^
Второ, днес не беше особено интересен ден и с изключение на няколко серии коремни преси и клекове СТ, го ударих на мързел. Позволих си да хапна бисквитки - от онея с мюсли на Престиж, и въглените се вдигнаха над 120, та за компенсация отново оставям калориите по-малко.
Храната за днес: овесена палачинка намазана с мед, салата, риба на скара, картофена салата, слънчогледово семе, шопска салата със сирене, варена царевица, бисквитки.

Вода: 2л, едно кафе с малко мляко (без захар)

Общо: 1684Kcal

протеини - 71гр
мазнини - 94гр
въглехидрати - 135гр

Мнението беше редактирано от Love на 24.07.14 20:24.

Не знам каква ти е целта, ама ... гледам,че постоянно имаш много въглен и малко протеин, което не е много ок :) И мазнините ти ми се виждат високи при това съотношение на въглехидрата и протеина..

25.07.14
09:07

лесно е да се подхлъзнеш с въглехидратите. и аз съм така в посл време... (whew)

25.07.14
09:38

казано от Графиня фон Дачева на 24.07.14, 23:42:

Не знам каква ти е целта, ама ... гледам,че постоянно имаш много въглен и малко протеин, което не е много ок :) И мазнините ти ми се виждат високи при това съотношение на въглехидрата и протеина..

Чак пък постоянно... В смисъл, опитвам се.
Но някои дни когато няма откъде да си набавя достатъчно протеин или съм се “подхлъзнала” както каза Павката с въглените, просто се получава така. Всъщност следвам РБД, но съотношенията между трите не ги смятах аз, а и режима е смятан за 1900 калории, но не го спазвам точно. Иначе изглежда по следния начин:

протеини -120
мазнини - 110
въглехидрати - 100

Каква ми е целта - искам да се получи нещо като “преформиране” - намаляване на подкожните мазнини и увеличаване на мускулната маса. Отделно искам да кача и още мускул.  За мазното естествено няма да разчитам само на тренировките в зала, трябва си и кардио, и може би единствено то ще ме забави, защото не го обичам много много.

Мнението беше редактирано от Love на 25.07.14 09:40.

казано от Love на 25.07.14, 09:38:

Чак пък постоянно... В смисъл, опитвам се.

Ами погледни си дневника просто :)  Аз казвам какво ми прави впечатление, пък какво ядеш си е твоя работа.. просто храната ти не е балансирана добре. Не очаквай чудеса.. За мен режим,в който въглехидрата и мазнините са ти над 100, а протеина под 100, не е добър режим - въпрос на мнение. Но ако липсват и кой знае какви резултати, може би и тялото ти смята така :) Не може хем въглена да ти е висок, хем мазнините да са ти високи. Когато увеличаваш въглехдирата намаляш мазнините и обратното.

П.С Така,ако намалиш мазнините - моля те, обади ми се (не го казвам с грам ирония)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 25.07.14 17:16.

25.07.14
18:52

Разбирам какво искаш да ми кажеш. За храната - и аз искам всеки ден качествено месце или риба, и просто да си допълвам нуждите от протеин с яйца, ама няма как. За добавка протеин нямам пари към момента да отделя.
Правя грешки още с храната, но ще намеря баланса.

За днес: кисело мляко и овесени ядки,омлет яйца и сирене, салата, омлет яйца и сирене, купичка леща, слънчогледово семе.

Общо: 1644Kcal
протеини- 88гр
мазнини- 105гр
въглехидрати - 83гр

Излезе ми работа днес и си пропуснах залата. Тренирах вкъщи със собствено тегло - цели лицеви опори, коремни преси, планкове (2x2 минути), клекове, упражнения с гирички. От сутринта само нерви тук и там покрай квартирата и то заради глупости... Слава богу, най-накрая се изясниха нещата и ми олекна, че го мислех постоянно. Иначе емоционално днес съм много кофти- първо разправиите с квартирата, после защото ми липсва един човек, скарах се и с братовчед си - дано най-накрая му дойде акъла в главата и да помисли кой му е приятел и кой не, абее изобщо не особено приятен ден.
Това е от мен за днес.

Мнението беше редактирано от Love на 25.07.14 18:52.

казано от Love на 25.07.14, 18:52:

Разбирам какво искаш да ми кажеш. За храната - и аз искам всеки ден качествено месце или риба, и просто да си допълвам нуждите от протеин с яйца, ама няма как. За добавка протеин нямам пари към момента да отделя.
Правя грешки още с храната, но ще намеря баланса.

Ама не ме разбираш явно :Д Обаче аз съм инат и продължавам :)) Правя го за хубаво, не да се заяждам. Въпросът НЕ Е в това,че не можеш да ядеш месце всеки ден, а в това, че не си балансираш добре мазнините и въглехидрата!  Опитай се,ако въглена ти е над 100, мазнините ти да не минават гр на кг тегло.. или ако мазнините ти са над 100, въглехидратът ти да не минава 1гр/кг тегло. Просто така силно се съмнявам да изчистиш каквото и да било, а без протеин мускулна маса няма да качиш. Само с въглен и мазно.. ще качиш мазно. Ти си висока и тежиш 78кг, просто се опитай да си балансираш макросите по-добре, не казвам,че трябва да ядеш всеки ден ципура, телешко и патешко магре.. :) Много добре разбирам какво имаш предвид откъм финансова гледна точка, но има начини да постигнеш баланс и с по-нисък бюджет, едва ли е нужно да ти го казвам

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 25.07.14 19:00.

25.07.14
19:06

:D
Разбрах те, просто обясних за протеина. За мазното и въглените си права, ще се коригирам както вече казах. Висока съм да, но не тежа 78кг, а 74 към момента. ;]

Мнението беше редактирано от Love на 25.07.14 19:06.

26.07.14
19:04

Здравейте.
Днес почивах - общо взето лежерен ден - учене и тук там малко работа по градината и вкъщи.
Храната за днес: салата, печени пилешки пържоли с домат и лук, салата, свинско печено, печени гъби, салата, 4 малки круши.

Общо: 1729Kcal
протеини: 144гр
мазнини: 87гр
въглехидрати: 82гр

Мисля, че е крайно време да си прочета книгата до края, че вече достатъчно отлагах. А пък развръзката взе да става много хардкор (grin)
Приятна вечер от мен ;p
(F)

27.07.14
19:36

Здравейте!
Днес беше убийствена жегаааа... Просто ужас. :D
Общо взето пак почивах, правих няколко серийки цели лицеви и това беше. Утре заличка. ^^

Храната: печено пиле, печен пипер, гъби запечени с масло, парченце френски шоколад, диня (h), мляко с ориз, краставички, парченце сирене.

Общо: 1619Kcal

протеини: 133гр
мазнини: 73гр
въглехидрати: 108гр

Вода: около 2 л

Реших да си снимам и “епичните” ръце :D

Мнението беше редактирано от Love на 27.07.14 21:16.

28.07.14
15:04

Здравейте.
Тъкмо се връщам от тренировка. Днес малко по-раничко отидох, а и самата трен беше по-кратка. Нямах много сила, може би защото днес-утре трябва да ми идва, и като цяло съм отпаднала една такава. Както и да е.

Загрявка: коремни до отказ, хиперекстензии 1х15 СТ, 1х15 с 5 кг диск, тяга с дъмбели /10кг/, клекове СТ

клек с лост - 4х8х10
военна преса - 4х8х4
мъртва тяга - 4х8х40
бедрено сгъване - 2х10х15
горен скрипец подхват - 3х8х30
горен скрипец надват - 3х8х30
лицеви опори - 4х8

Разтягане и къщичка.

Бележки:

1. Тъй като последните две тренировки тягата с 30 кг вече ми идваше лекичка, реших днес да пробвам да сложа 40 кг. Добре е, хареса ми натоварването. Единствено ми омаляват предмишниците към последните повторения и имам подозрения, че нещо хвата ми не  е достатъчно здрав още. Освен това доста се одървиха, особено лявата, че ми е по-слаба и по принцип.
2. За разнообразие днес замених нападите с бедрени сгъвания.
3. На скрипеца също увеличих килата - от 25 на 30. Към последните повторения ми става трудничко вече, но не и невъзможно.
4. Лицевите вече ги изпълнявам само цели.
5. Обмислям дали другия път да не клякам с 20кг лост, че десетката вече не ме натоварва хубаво.

Едит:
Храната за днес: омлет със сирене, диня, печена гъба с масло, варен картоф, яйчни белтъци, варено яйце, пилешка пържола на скара, краставици.
Вода: около 2 л, чай с мед

Общо: 1783Kcal
протеини: 137гр
мазнини: 94гр
въглехидрати: 102гр

Помагах на баща ми пак за едни греди. Сега - релакс. :)

Мнението беше редактирано от Love на 28.07.14 18:44.

29.07.14
16:11

Мнението беше редактирано от Love на 29.07.14 22:57.

30.07.14
22:04

Хей.
Днес не ходих в залата - излезе ми работа.
Освен това ми е едно такова... абе, депреснато. Няма значение.
Храната: салата, сирене с домат, пиле със зеле, печено пилешко месо, бисквити, мед, салата със зехтин.

Общо: 1704Kcal

протеини: 129гр
мазнини: 80гр
въглехидрати: 112гр

Вода: около 2л, 1 чай, 1 студено кафе

Към 10км разходка с колелата.
Надрусах се със смес от мента,глог и валериана, че да може да се спи тази вечер.
Тва е. Друго няма.
Адиос

Мнението беше редактирано от Love на 30.07.14 22:05.

31.07.14
16:05

Йо.
Тъкмо се връщам от зала. Тренировката:

загрявка - хиперекстензии 1х15 СТ, 1х15 с 5кг диск, коремни, тяга с дъмбели, клекове СТ, клек с лост 1х10х10

клек 8х8х20
мъртва тяга 8х8х40
военна преса 7х8х4
бицепсово сгъване 3х10х4
горен скрипец надхват 3х8х30
горен скрипец подхват 3х8х30
лицеви опори 1х8

Бележки:
1. 30кг на скрипеца още ми опъват към края но са добре.
2. Хвата е станал малко по-силен. Лявата предмишница още се изморява първа, но с по-дългички почивки и лек масаж се справям.
3. Нападите ги няма щото не ми се правиха.
4. За лицевите не достигна сила вече. Още не ми е дошъл цикъла >.

< , но не съм толкова силна както обикновено.

Храната:

Към 9 и нещо вместо закуска - тъй като не бях гладна - кафе с малко мляко и лъжичка мед.
~12:00 - пиле със зеле, салата
тренировка
~15:25 - един варен картоф, 3 варени яйца, свинска пържола, краставица, лъжичка мед, че ми се дояде сладко.

Засега калориите са 940. /протеини - 65гр, мазнини - 48гр, въглени - 63гр/

Довечера ще излизам с нашите и още едно приятелско семейство. Ще се хапва навън, но си се придържам към режима - сигурно ще поръчам пилешка пържола и салата. Тъй като не пия алкохол, сокчета и бла бла, ще си карам на вода. Евентуално биха ме изкушили с някоя пърленка, че са много вкусни.

Едит:
Предчувствието за пърленката... не беше цяла ест, само едно малко парченце. Другото - към стотина грама шопска салата, ~250 гр свински карета иии вода. Това е.
Беше хубаво ^^
Лека вечер. (F)

Мнението беше редактирано от Love на 01.08.14 01:55.

01.08.14
09:27

Добро утро ;D
Искам да питам нещо. Едно е, че когато си слагам лоста върху трапеца, горе, после мястото ме наболява, ама майната му на тва. Предложете ми нещо да си мажа пищялите отпред, че от тягата са леко синьо-зеленикави и ме болят.

01.08.14
09:34

казано от Love на 01.08.14, 09:27:

Добро утро ;D
когато си слагам лоста върху трапеца, горе, после мястото ме наболява

питай дали нямат едни специални дунапренени подложки. те обхващат лоста така че да не те боли

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1