Предложения за програма

12.07.14
00:17

Здравейте!
На 23 години съм висок съм около 1.85 , тежа 66 кг.От 1 месец се захванах редовно да тренирам във фитнеса,ходя през ден.След няколко дни мисля да си взема гейнър “Universal Gain Fast 3100” и креатин от “Universal”.Наблягам на месото,но имам нужда от програма за покачване на маса,която да акцентира върху гърба повече,защото трябва да го изравня (смисъл в момента ми е хлътнал и са ми изкочили плешките,какво да се прави гърчав съм :D).Ще съм ви много благодарен ако изразите мненията си и ми предложите някоя програмка.

12.07.14
01:02

За какво ти е гейнър? Искаш да си хилав и с корем ли?

Тренираш един месец и вече се замисляш за суплементи. На третия месец стероиди ли ще ти трябват?

Начинаещите качват мускулна маса без проблем.
Щом наблягаш на месото, имаш достатъчно протеин.

Потренирай година, и после пак пиши тук за суплементи ;)

12.07.14
01:59

Тренирай цялото тяло, научи и наблегни на базовите упражнения, не се фокусирай само върху една мускулна група.
Гейнера залага на въглехидратите.Протеиновата пудра на белтъчините. Тренираш само от месец, така че нямаш нужда от добавките. Тялото ти така или иначе ще си расте доста бързо първите месеци. Може да си вземеш някакви витамини и минерали.

Ако имаш пари за хвърляне си купи всякви прахчета, ама ако менюто ти не е наред (за което стм сигурен, щом си със сомалийски размери) най-добре обърни внимание на него и тренирай умно, че ся ако правиш грешно движенията после няма отучване.

Мнението беше редактирано от Ивайло Валентинов на 13.07.14 03:04.

14.07.14
19:39

“За какво ти е гейнър? Искаш да си хилав и с корем ли?” - Това не го схванах :D
Много хора ми казват,вземи си нещо за маса иначе правиш само релеф и т.н,затова реших да пробвам с креатин и гейнър...

14.07.14
19:47

Приятел, аз съм същия като теб- тип ектоморф.
Моят съвет е да почетеш малко из сайта, нямаш представа колко е богат на информация и колко отговори ще намериш в него! Колкото до гейнера, не го купувай, няма смисъл, това са излишни инвестиции. Преди месеци и аз се подлъгах така като теб, но впоследствие разбрах, че нещата стават, макар и бавно, но славно с правилна диета, добра почивка и качествена тренировка ;)

Сега по темата: Опитай тази програма -> http://www.bb-team.org/workout/4176_chetiridneven-split-za-muskulna-masa-pri-ektomorfi

Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1