karfi4ka тренира - интервали он холд

Прескочи до:

29.05.14
20:15

Даааа, “Хрупанки” пише, даже имаше два различни вида, вс мисъл марки. Иначе има с различни “вкусове”. Между другото, напомнят малко на оризовите ядки. Аз съм им голям фен на хрупанките, ама от години не бях виждала да се продават, може би защото не бях се спирала пред училищна лафка :D Проблемът на хрупанките е, че са малко в повече соленички :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.05.14 20:17.

01.06.14
12:19

Юхууууу :D

13.06.14
15:22

Вчера бяхме на фетална морфология, разгледахме бебето и ни писаха отличен 6, защото бил като по учебник. Беше най-вълнуващото преживяване, след първото чуване на сърцето. Чудех се защо в 20-та седмица не го усещам да ме рита, оказа се че имам предна плацента, която омекотява когато ме бута с ръчички и крачета, като възглавничка. И така както си бях много щастлива, днес се спънах в един стол и паднах. Дотърчах до Майчин дом веднага на ултразвука да ме прегледат, СЛАВА БОГУ всичко е наред, бебето си е живо и здраво, изкарах си ангелите, а кракът ми е син....

13.06.14
15:27

(hug) много хубави новини! Щастливата мама забравила да гледа къде върви а :) нищо, важното е че всичко е наред.

13.06.14
15:36

Абеее, в тоя момент не бях много щастлива, защото на съседите отгоре им избилрадиатор и в нашата кухня прокапало...през лампата, и се чува едно цвърчене като от късо съединение... Разправях се докато намеря собственика на апартамента, който е необитаем, после докато дойде някой д аотключи, да видим какво става, после с абонатната станция и Топлофикация...мани. Бях сложила да преградя Груди да не минава докато се движим нагоре надолу, забарвих, че столът е там...тръгвам да влизам, спъвам се, удрям си зверски крака и политам. Само си мислех как да падна, за да не падна върху корема, не знам дори как съм паднала, просто усетих корема върху стола, надявам се да не съм го наранила и се надявам, че ако беше станало нещо, щеше да излезе на ултразвука. Надявам се плацентата и околоплодните води да са го предпазили от механичния удар. А отделно сърцето ми биеше по-бързо от това на бебето, ааа неговото бие доооооста по-бързо, както знаем :D

Разпиши си яденето за вчера, останалото явно е напълно ОК. (sun)

Младежът е здраво момче, на Деско се е метнал още от сега! :D

13.06.14
18:22

казано от Кольо Пияндето на 13.06.14, 15:39:

Разпиши си яденето за вчера

След Вас, мосю :D :D :D

15.06.14
17:41

Хората прилагат плочки в този сезон, аз да се диференцирам :D В 20-тата седмица - съм на +6 кг, но и не мога да го уточня съвсем, защото не мога да си спомня в крайна сметка на 49кг ли забременях, 50 ли бяха, 48 ли бяха, при мен само един цикъл даваше разлика 2-3 кила, но и явно предния път не съм се премерила като хората :D Тъй, де, тежа 55кг, имайки предвид, че бях яла като се мерих. Като цяло съм качила кила предимно на шкембето, което е твърдо, не сланинеесто, на гърдите и...на паласките :D Ето три снимки с не мноого добро качество, ама са от телефона, който не снима достатъчно добре, на фона на съвременната техника :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.06.14 17:53.

15.06.14
18:01

И ще расте, и ще расте и ще растееее този корем :) . Наслаждавай се на всеки миг от бременността. На мене ми беше много готино като бях бременна и като родих, и сега :) .

16.06.14
21:12

16.06.2014г.

Я да взема аз пак да си разписвам храната :D

Храна:

свински карета, зелева салата, вода с лимон;
шоколадов шейк;
мусака, половин парче кекс;
череши;
сирене, домат.

17.06.14
21:12

17.06.2014г.

Храна:

сандвич с черен хляб и пуешко, кисело мляко с маскарпоне и ягоди;
сок от бъз;
10-тина гевречета тип солети;
протеинов бар;
череши;
домат, краствица, свински шницел.

18.06.14
22:58

18.06.2014г.

Храна:

миш-маш, пърленка, сок от бъз;
череши;
пълнени чушки с кайма и малко ориз, тирамису;
череши;

Днес бебът, МИСЛЯ, се размърда, с нещо различно от гъделичкане, за първи път. Едно такова като все едно дращиш по стара пружина :D :D :D Като скърцане и вибрация едновременно. Също така хълцукаше, което е едно изключително смешно чувство, сякаш ти хълца коремът :D

19.06.14
19:05

19.06.2014г.

Храна:

мини домашен кроасан с масло;
свинско на фурна, едно малко парче паниран кашкавал, един мини еклер;
сладолед;
сирене, суджук, домат.

21.06.14
20:43

Хубави цици!

23.06.14
12:46

А пък ние се бракувахме :D Снимките не са готови още, но имаме тези :D

24.06.14
18:28

24.06.2014г.

Храна:

няколко гевречета, тип солети;
шопска салата,пилешко, диня;
домат, сирене, две фурми;
череши;

Днес пак бях на ултразвук, всичко му е наред на бебето, плува си. Но всяка сутрин имам едни гадни болки високо встрани на корема, доФторът каза, че е възможно да притиска и да задържам урина. Доста гадновато. Но не каза, че трябва да предприема действия. Иначе малко се поиздува шкембето, по странен начин. Също така се наяждам от много малко, защото, според мен, няма твърде много място за храна :D

26.06.14
13:09

Е, няма как да не се сподели:

Кумът прилича на екс-президента на републиката Петър Стоянов. 8-)

26.06.14
13:51

А може да е той....нашите кумуве не са кой да е :D

26.06.14
13:56

Ами честито на теб и съболезнования на Десо :D
Кой кого настъпи ?
Безоблачен и безгрижен семеен живот ви пожелавам :)

26.06.14
14:01

Карфичке, трябва да си смениш името сега.

И да се беше похвалила, че си сложила силикон :)))

Вече честитих, ама аре пак - Честитка :)

26.06.14
14:11

казано от James Hinks на 26.06.14, 13:56:

Ами честито на теб и съболезнования на Десо :D

Е браво, бе!!! :D :D :D

казано от James Hinks на 26.06.14, 13:56:

Кой кого настъпи ?
Безоблачен и безгрижен семеен живот ви пожелавам :)

Никой никого :D Нооооо...аз казах “и без насттъпваници” и...никой никого не настъпи :D
Благодаряяяяяяяяяя :)

казано от Redalex на 26.06.14, 14:01:

Карфичке, трябва да си смениш името сега.

Айде сега, променила съм го, ама чак да го смеееняяям :D

И да се беше похвалила, че си сложила силикон :))):)

Аз като казвам, че са огромни, никой не ми вярва :D Даже 1/3 от кадъра се заема от...моите...нали.. :D

Вече честитих, ама аре пак - Честитка :)

Благодаряя :)

26.06.14
14:22

Все пак си е сезонът на дините...

;)

26.06.14
22:46

Време беше! :)

Честито и на двамата! Пожелавам ви да сте мно щастливи заедно!

07.07.14
15:47

Както няколко пъти вече казах, плочки нямам, затова показвам шкембе. Последното расте дооооста бързо, а момченцето вътре най-сетне срита И баща си, след половин час чакане :D В събота си пренаредих гръбнака с един горен скрипец с неутрален хват с 25кг, които, естествено, не тежаха, но си свършиха работата. Изглежда дори бременна съм по-силна от половината мъже в залата :D Предвиждам тренировка утре, понеже вече имам клин :D Да видим!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.07.14 15:54.

07.07.14
17:03

Попадна ми днес информация от колеги и реших да споделя :D - ако имате познати членове на СБЖ, ходете с тях в Конфети - ползват 40% отстъпка :D

07.07.14
23:54

казано от Петър на 07.07.14, 17:03:

Попадна ми днес информация от колеги и реших да споделя :D - ако имате познати членове на СБЖ, ходете с тях в Конфети - ползват 40% отстъпка :D

Започваме да търсим връзки в журналистическите среди!!!!!!

08.07.14
20:58

Естествено, тренировката се размина. Днес пътувах ужасно много, по някакви черни пътища и накрая коремът ми така се беше натегнал, че още ме боли и се уплаших, и ме оставиха вкъщи. Надявам се утре да съм добре.

08.07.2014г.

Храна:

корни;
пилешко бутче, зелева салата;
бъркани яйца с червена чушка и малко сирене;
пъпеш.

09.07.14
16:31

09.07.2014г.

Храна:

корни;
пилешка пържола, шопска салата;
кайсии, пъпеш;
петрохан;
праскови.

11.07.14
09:41

10.07.2014г.

Храна:

корни;
сирене по шопски;
сладолед;
кайсии, праскова;
свинска пържола, салата от домат, краставица, чушка, маслини, зехтин, кашкавал;

Утре - ако времето позволява - Витоша!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.07.14 09:42.

12.07.14
08:53

11.07.2014г.

Храна:

корни;
пилешка пържола, домати, краставици;
на едно моминско парти от 6 моми и аз, 3 от които бременни (моминските партита не са това, което бяха, като, разбира се, моето беше най-якото), та - няколко франзелени сандвича, много моркови с лимон, няколко солети, един домашен мъфин, едно блокче шоколад, две шоколадови бисквити;
бели череши;

Хора, имам ужасяващи крампи в прасците нощем, тази нощ дори крещях от болка!!! Пия 400мг магнезии дневно, мажа се с магнезиево олио, но нощем не мога да се изтегна, защото ако се изтегна, прасците ми се схващат и идва нечовешката болка! Някой да има идеи?

12.07.14
08:59

И аз имах същите крампи в прасците,предимно нощем.Започнах да пия много вода,по 5-6л на ден,дори спях с шише 3л до леглото.Будех се да пия вода и от тоя момент не съм имала.
Иначе наистина болката е ужасяваща.

12.07.14
09:07

СТрах ме е, че от резките болки ще получа пак контракции, аз такава нечовешка болка не съм изпитвала никога! Да ти кажа, може би водата е наистина проблем. Казали са ми да не прекалявам и с нея, за да не товаря сърцата - моето и на бебето - и гледам да приключвам деня на 2-2,5л. Като в повечето случаи забравям да пия и наваксвам. Вчера до обяд, срам-несрам ще си кажа, не бях изпила глътка вода! И по едно време, бре прималява ми и се усещам, че устата ми е суха и кръвното ми заминава ниско долу. Веднага си набавих вода и като отпих, усетих, че така зверски съм ожадняла! Работя по проблема с водата! Ще пробвам да увелича още приема, белким помогне!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 12.07.14 09:17.

12.07.14
09:18

В тея жеги 2,5-3л вода не са достатъчно.
Дехидратацията ще намали колич.околоплодна течност,а това увеличава рисковете.

12.07.14
09:52

Ще коригирам нещата! Благодаря, Джулс!

Оооооо, каква чудесна пратка пристигна току щооооо!!! Толкова е прекрасен Лю!!! Толкова мил! М,да, това са истинските приятели, малко, но качествени, уважаващи теб и твоите поводи, и твоята професия! Лю, ти си невероятен човек и нашето семейство е щастливо, че фигурираш в съвсем скормния ни кръг от приятели, независимо, че си ... на майната си :D Готви се за сватба! Подписа пропусна, но сватбата няма да ти се размине :*

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 12.07.14 13:21.

14.07.14
14:04

12.07.2014г.

Храна:

бели череши;
два шоколадови бонбона;
салата от риба тон, кисели краставички и яйце;
печена пълнена със сирене чушка, домати, краставици;
два шоколадови бонбона;

13.07.2014г.

Храна:

корни;
пица - предимно пълнежа, защото беше мнооооого напомпана, а с мнооооого тънък блат;
смути;
остатъкът от пицата и от салатата с риба тон;
пъпеш;

Много обикаляне за шаферски рокли, ужасно ми се натегнаха плешките, гърбът ми е странно схванат. Най-накрая впрегнах ролера в действие, след това Десо ме намаза обилничко с магнезиево олио. Май през следващите 3 месеца ролерът и магнезиевото олио ще ми станат НДП.

От днес прекратявам, или поне ще положа максимални усилия да прекратя, досегът си с шоколад. Не, че прекалявам, съвсем не, но например в събота изядох четири шоколадови бонбона и като цяло в инспекцията често има бонбони, и аз не ги подминавам. Но ще се постарая. Надявам се тази седмица успешно да се класирам в залата. Явно за долна част нищо не мога да правя, поне не с тежест, но пък ще положа усилия върху упражнения от седеж/ш. Ще видим. В момента се чувствам чудесно, надявам се тенденцията да продължи. В петък се опитаха да ме убедят, че бременността и раждането съсипват тялото, както и че коремът ми е толкова голям, че в деветия месец ще се търкалям.... Тук, във форума, има доста раждали жени, не виждам да са съсипани. Не виждам защо се дрънкат толкова глупости. Разбира се ние не знаем какво ще ме застигне, но се надявам да опровергая тая теория. Също така отново се опитаха да ми разказват ужасни истории за раждането в Майчин дом. Луда работа.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 14.07.14 14:13.

14.07.14
14:22

казано от karfi4ka на 14.07.14, 14:04:

В петък се опитаха да ме убедят, че бременността и раждането съсипват тялото, както и че коремът ми е толкова голям, че в деветия месец ще се търкалям.... Тук, във форума, има доста раждали жени, не виждам да са съсипани. Не виждам защо се дрънкат толкова глупости. Разбира се ние не знаем какво ще ме застигне, но се надявам да опровергая тая теория. Също така отново се опитаха да ми разказват ужасни истории за раждането в Майчин дом. Луда работа.

Винаги ще се намерят хора, които да превърнат най-щастливите ти моменти в кошмар с някой зловещ разказ за техни познати, или познати на техни познати, които са били в твоето положение и им се е случило нещо ужасяващо. ;) Най-успешната политика в случая е просто да страниш от тях и да си свиркаш. :)

14.07.14
19:30

Така е, винаги ще се намерят хора, непознати, познати, близки и приятели, които да ти вгорчат живота по един или друг начин. Неоспорим факт. Бих била изключително щастлива да бъда перде и да не обръщам внимание. Но не съм и не мога. Затова, да, просто ще ги държа настрана от себе си, за да не ме разстройват, разочароват и като цяло да ми причиняват отрицателни емоции. Не само в този момент, а по принцип. ;)

14.07.2014г.

Храна:

корни;
зелен чай;
омлет асорти;
много леко фрапе с много малко кафенце;
половин чаена лъжичка мед (в следствие на консултация на една жена с тежко раково заболяване, на която казах, след като ме попита дали съм прочела диагнозата й, че не ги чета, защото ми е противопоказно в момента, но която предпочете да ме уведоми от какво е болна въпреки моята отбелязка; в резултат се разстроих! Мразя консултациите!)
мъничък крем кулър;
пъпеш;
козе сирене, петрохан, чери домати.

казано от karfi4ka на 12.07.14, 08:53:

11.07.2014г.

Хора, имам ужасяващи крампи в прасците нощем, тази нощ дори крещях от болка!!! Пия 400мг магнезии дневно, мажа се с магнезиево олио, но нощем не мога да се изтегна, защото ако се изтегна, прасците ми се схващат и идва нечовешката болка! Някой да има идеи?

На мен ми помагаше (говоря за моментно облекчение, не за мерките, които да не допускат появата им) следното нещо -
натискаш с пръстите на крака някаква повърхност, която позволява петата ти да слезе по-надолу от нивото на пръстите. Абе като онова упражнение, дето се вдигаш на пръсти върху нещо и после спускаш петите по-ниско от нивото на повърхността, на която си стъпил, за да ти се разпънат прасците. Дори без да ставам съм се напрягала така на рамката на леглото и ме е отпускало.

А за това, че бременността и раждането съсипвали тялото - да си гледат работата! Виж майчинството е на път да ми съсипе психиката, ама това е друг въпрос! :D :D :D

15.07.14
00:02

Съсипани жени има и без да са раждали. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1