14.07.14
08:12
Не, не си ! И аз съм така :Д Само че и алкохолът вече не ме изкушава, но мръвките.. ;д
14.07.14
16:29
:)
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 15.07.14 11:46.
Честит Рожден Ден!
Всичко най-хубаво ти желая и много успехи в поставените цели! (party)
15.07.14
10:43
Благодаряяя :* (F) А дано, скоро ще има (mooning) хахахаха
Ставам на 20, не празнувах миналата година и тази определено ще наваксам (wasntme) Мисля да не пиша какво ям или пия, че неудобно ще става :D само снощи около литър бяло вино, 3бонбона и кексченце тип онези на Браво-придвидливо знаеха, че на торта няма да се съглася хахаха Днес сигурно ще ям нещо тортено или сладолед, не знам, все тая, и ще вечерям в италиански ресторант, после и ще пия, а от утре с храна няма да чийтвам повече :)
Ако на някого му се чийтва-нека го направи за мое здраве, простено е (nod)
ето и малко снимки. не обръщйте внимание на огромната ръка- ще пада още прогресивно (muscle)
P.S вече имам малко прасец,струваше си болката (rock)
15.07.14
11:40
Честит рожден ден и от мен! Изглеждаш супер :)
15.07.14
11:49
Честит празник, пожелавам ти много сбъднати мечти и щастливи моменти, успех във всичко (d) и наздраве! (party)
15.07.14
12:37
Честит рожден ден! Пожелавам ти много усех в постигането на целите ти!!(F)
15.07.14
16:51
Благодаря ви много, момичета (F) Покрай мен и вие живи и здрави
П.С най-много благодаря на г-ца Дачева хаха, много мило (F)
16.07.14
15:05
Петък или събота се връщам нацяло към обичайната храна и ако няма никаква новост или чийт, едва ли ще я пиша
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 17.07.14 02:31.
17.07.14
03:05
Днес беше най-срамната и идиотска тренировка в живота ми.
Отидох веднага след аганжиментите вечерта на фитнес, супер ядосана, тоест надъхана. Даже стигнах пеш дотам, а е мнооооооооооого далеч като за Пловдив-почти 1час пеш :D Влизам аз в съблекалните с нетърпение да почна и гледам в чантата- нося 2торби винаги-1 с маратонки, а втората...Трябва да е с екип и кърпички за махане на очната линия и червилото. Е да, ама съм взела друга :D :D Чудех се какво да правя сигурно 10минути, накрая си поех дълбоко дъх, вързах си косата и влязох супер зарамена в залата. С очна линия, блуза с яко изрязан гръб, тясна, с малко изрязано деколте+ клин. Много ми е неудобно да тренирам с клин по принцип, особено такъв тънък и да ме зяпат в ремаркето :D Беше доста пълничко, умрях от срам просто, ама ми се тренираше. С мен се запознаха трима- с единия гледахме мача на Лудогорец на пътеките/тренажорите, стабилно кардио направих- 45 + 25 мин (nod) С втория -корем и крака на постелки (едното за корема с някакъв странен малък уред като колелце, най-бруталното упражнение EVER, направих по 3 с мъка и трепереща в 2 серии и умрях) и ме похвали д-то, с третия бицепс.. Явно кифленски аутфит е вървежен и в залата :D :D :D Най-накрая малко се социализирах, ама утре с голям срам ще тренирам. Кифленска история (dull) (dull) Дано и на някой друг му се е случвало да си забрави екипа или да се наложи да тренира с грим, че моята изцепка да не е толкова идиотска (dull)
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 17.07.14 03:16.
17.07.14
07:07
Сигурно и на други се е случвало.
Но по-добре така, от колкото да се върнеш у вас.
Радвай се, че не си била с токчета и си носила клин. Иначе с дънки и обувки не е удачно :)
Аз не нося грим и винаги съм спортно облечена, така че нямам такива проблеми.
Забравяла съм си кърпата и чорапи, но пък кърпи има във фитнеса, а чорапи - винаги нося резервен чифт:)))
17.07.14
12:46
казано от veronique на 17.07.14, 07:07:
Сигурно и на други се е случвало.
Но по-добре така, от колкото да се върнеш у вас.
Радвай се, че не си била с токчета и си носила клин. Иначе с дънки и обувки не е удачно :)Аз не нося грим и винаги съм спортно облечена, така че нямам такива проблеми.
Забравяла съм си кърпата и чорапи, но пък кърпи има във фитнеса, а чорапи - винаги нося резервен чифт:)))
Ами аз съм си кифла, която е мазохист, но обича и да се конти, и да тренира
Моята ситуация не е съвсем нормална, макар че можеше и по-зле да е- с рокля и токчета да съм :D
Кърпи винаги има, чорапки се продават, така че твоето не се брои за забравяне :)
Ти пък! Във фитнеса, дето ходя, има едно момиче - всеки път е с искрящо червило и изобщо грим + прическа. Наскоро я засякох пак - беше си оставила някакви ластичета и панделки до шишето и постоянно ходеше да си ги сменя :Д А и пиеше топло кафенце между упражненията.. което може и да си има някаква цел всъщност, ама ми се стори много странно тогава.
Да, ама си тренирала! ;)
Пък и... ако ти стане скучно някой път, ще знаеш какво да правиш. :D :D :D
17.07.14
15:43
хахаха Маги, каква пък е тази, чак аксесоари сменя :D бицепс-зелено ластиче, рамо-синьо, крака-червено........ :D
Дани, добра идея-като ми доскучае, ще се обличам кифленски и ще говоря за футбол :D
17.07.14
17:31
Маги, ти посещаваш ли залата още?? :D Иначе евала, че не си се лигавила, а си тренирала. :) Аз също, често си забравям, то не са шейкъри, облекло, чорапи.. :D Справяш се с подръчни материали хаха. Не разбирам, но този грим не може ли да се мие? Или само със специални неща се маха :D А за социализирането и “pick up” на жените във фитнеса е класика на всички себе уважаващи се средно статистически фитнесджия :D
17.07.14
20:31
казано от cantimagineit на 17.07.14, 17:31:
Маги, ти посещаваш ли залата още?? :D Иначе евала, че не си се лигавила, а си тренирала. :) Аз също, често си забравям, то не са шейкъри, облекло, чорапи.. :D Справяш се с подръчни материали хаха. Не разбирам, но този грим не може ли да се мие? Или само със специални неща се маха :D А за социализирането и “pick up” на жените във фитнеса е класика на всички себе уважаващи се средно статистически фитнесджия :D
е, може, ама ще съм като пребита с черни точици около очите :D не мога да изляза от нас без да прикрия отока по лицето, ама се научих по-малко да се вглеждам в него и да не се депресирам :) А и хванах как да не си личи, че имам ,,блажна боя”, а под нея ..... :D
Иначе да ти кажа аз съм малко трудна за соцализация във фитнеса точно. Ходя с провлачено долнище и тениска, суитчър с качулка, чорлава и съсретодочена в дишането, преди със слушалки в ушите, сега техниките ми пречат и просто гледам като зомби напред :D
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 17.07.14 20:32.
17.07.14
20:42
Снимка на прасенцето от днес :) Реших малко да покажа преди, да видим след 2-3 месеца как ще е положението :)
Снощи леко изкълчих глезена и няколко дена ще изчакам да спре да боли и започвам 2-разови тренировки-сутрин кардио, вечер силова
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 17.07.14 20:43.
18.07.14
15:24
Сутринта си превързах глезена стегнато- ходех и тичах на гладно, ама ми падна кръвното. Под 3л вода не ми се отрзява добре. Чуда се какво да хапна да се постабилизирам, че още ми е лошо и замаяно, даже след като ядох обичайни закуска и обяд.
18.07.14
16:04
сега ще го направя-1 лъжица мед (F)
18.07.14
18:16
тези дни с един приятел се смеем на едно много интересно явление.
Пълни момичета се утешават, че не са дебели, ами имат бразилски задници, такава им е структурата и нямало как да я променят. Имали си ген за, подчертавам пак, БРАЗИЛСКИ хахахахахах задници и нищо не действало, ако нямаш ген да си слаб
Ех... (fubar) :D
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 18.07.14 18:17.
Ей, това със стафидите е много идейно. И без друго са бъкани със захар. Да не мъкна бучки кафява захар. :)
Блага цепи. (nlove10)
18.07.14
23:53
казано от Дани на 18.07.14, 23:47:
Ей, това със стафидите е много идейно. И без друго са бъкани със захар. Да не мъкна бучки кафява захар. :)
Блага цепи. (nlove10)
Тя си е номер едно,както винаги няма грешка (inlove)
:D Д’ге (wasntme)
Захар, която много бързо се разгражда, в началото на моя тренировъчен път, преди около три години, след тренировка по боди билдинг ядях 2 парчета най-обикновен локум :D
Това също си е вариант, но на тоя етап нямам особени наблюдения върху него, тогава бях много в началото и всичко работеше безотказно за мен.
Помагам с каквото мога (sun)
19.07.14
00:47
малко откраднах от cantimagineit
(F) (nlove4) :)
19.07.14
02:02
Честит Рожден Ден на патерици , Деси! Много успехи, във всяко начинание ти желая! Записвам си да те следя! Доста интересен дневник, с участието на доста хора, които имат опит, знаят какво правят и са добре тренирани и на вътре с болната ни тема ” чистене на мазнини”. Получих доста ценна информация от дискусиите тук и си отговорих на някой въпроси, които ме терзаеха. И аз съм на пътя с проба-грешка и се радвам, че станах част от форума, защото този път е по -лесен, когато други са го отъпкали пред теб и не си сам в лутането. Съдя по-значително по-бързите резултати, които постигам и хъса, който от ден на ден все повече ми расте.
Успех в борбата и благодаря на всички писали, не знаете, колко много ни помагате <3 Пожелавам ти да достигнеш всичките си цели!
19.07.14
10:17
Благодаря много за хубавото пожелание, пожелавам и на теб постигане на всички цели (F)
Наистина,имам големия късмет,макар и да съм нова тук,да получавам помощ от толкова напреднали и осведомени на 100% хора. Радвам се, че не помагат само на мен, но по-добре пропусни моите глупости :D :D Шегата настрана,наидтина съм им задължена за подкрепата и нямам думи да опиша каква значи за мен. :)
П.С А ти имаш наисгина страхотни резултати, поздравления!! При нас ,които винаги сме се занимавали със спорт,е една идея по-лесно. Но все пак не трябва да забравяме, че сега е друго и тялото не е за подлагане в момента на такива натоварвания. Търпение, малко по малко по—голямо натоварване!! Това на мен ми е най-трудно-да не избързвам, да не се товаря и да не забравям, че пак съм в началото- мисля, че и на теб ... :)
19.07.14
11:41
първа тренировка днес по новата програма- 40минути ходене по пътека под наклон, следях си пулса- 133-137 и мина по план. Да свиквам вече по-бързо да тренирам на гладно, че не искам всеки ден след тренировка сутрин да ми прилошава (dull)(dull)
Аз пък когато го правя това губя апетит и обикновено ми става толкова зле, че се сещам за ядене след няколко часа... ама тогава като се сетя става страшно хахах :) Ще свикнеш :)
19.07.14
11:56
то не става дума за глад или храна, ми тъпото ниско кръвно
да влиза в нормални граници по-бързо, че ще се караме :D (devil)
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 19.07.14 11:56.
19.07.14
14:30
Една от големите ми мотивации, когато нещо ми липсва- Панда. Не живея с илюзия, че е натурален, но наистина ми е любимец и неговите снимки ме държат настрана от чийт. Особено в дни като днешния с много странен и необоснован апетит. Много ме надъхват и тренировките му
Клипчето е от форум, на който майка ми ходи 3години подред с приятелки от стария фитнес и Най-уникалната треньорка по аеробика. Догодина мисля и аз да отида в Римини. Затова искам да се извая до тогава. А кой знае- може да правим малко кардио със Simeon…..... .:D:D:D:D (blush)
Песента също е много мотивираща.. бих казала вечна :) В плейлиста ми за тренировки е
П.С Ако не се получи дотогава-няма проблем, в Лондон ще отида при Панда, когато и да излезе пресата. Няма да ми избяга (grin) Дали пресата или той- оставям на вас да прецените (tmi)
19.07.14
23:02
Симеончо,ако ми падне, няма да му простя (devil) Но да... определено е далеч от натуралното :) Май ще се бием за него :П
19.07.14
23:12
казано от Графиня фон Дачева на 19.07.14, 23:02:
Симеончо,ако ми падне, няма да му простя (devil) Но да... определено е далеч от натуралното :) Май ще се бием за него :П
оо не го давам, ама пък го деля. Мисля си, че ще ни стигне- ще се справи с две, макар и трудничко хахаха (grin)
Той е бодибилдър, бързо ще го изморите... Най-много да го навиете за някоя дроп серия помежду ви :))))))
20.07.14
00:01
ахахах Витан, май си прав :D В тоя случай дроп сериите не ме кефят..
20.07.14
13:18
хаха все трябва да има някакви хапчета за тази цел (grin)