Рамо?

PH

14.11.05
21:34

Значи ако може да ми обясните кои упражнения са за предно, средно и задно рамо

14.11.05
21:43

Разгледай сайта на него подробно е описано и видовете упражнения и начина на изпълнение, кой части на тялото се натоварват и чак тогава ако нещо не ти е ясно питай
http://www.bb-team.org/exercise/

PH

14.11.05
21:48

ОК! Мерси все пак

BR

27.11.05
14:58

СПАМ

Мнението ви бе изтрито заради спам
DJGorgio-Astor

28.11.05
14:39

Как не си писал като има твой пост пратих ти ЛС

MR

04.12.05
10:58

по колко пъти тренирате рамото в седмицата

EA

04.12.05
11:04

1 път го тренираи
а да попитам дали това са добри упражнения
тренировката ми за предно и средно рамо
1.раменни преси 3 серии
2.разтваряне на дъмбели в страни 3 серии
3.геликоптер 2 серии
4.изнасяне на дъмбел отпред - 2 серии
а задното рамо го правя при гърба - 2 серии с дъмбели разтваряне назад , 2 серии с щанга зад дупе дет са повдига
кво мислите ?

07.12.05
22:44

eAGLeT_НадъХАНия - не са лоши упражненията,но само да не са ти много.все пак са четири а и ако правиш друг мускул през тоя ден ?!?

07.12.05
22:46

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]1 път го тренираи
а да попитам дали това са добри упражнения
тренировката ми за предно и средно рамо
1.раменни преси 3 серии
2.разтваряне на дъмбели в страни 3 серии
3.геликоптер 2 серии
4.изнасяне на дъмбел отпред - 2 серии
а задното рамо го правя при гърба - 2 серии с дъмбели разтваряне назад , 2 серии с щанга зад дупе дет са повдига
кво мислите ?

добре е само махни Геликоптера :wink:  :lol:

07.12.05
23:19

Геликоптера  :) това ще да е някое ново упражнение, иначе eAGLeT_НадъХАНия ако правиш по 1 мусколна група на ден упражненията са напълно достатъчни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1