честит 8ми декември

Темата е заключена.

08.12.05
18:54

с пожелания за най-...(квото си изберете) 8)  8) и по леко с алкохола 8)

BE

08.12.05
19:15

Е , да, но всяко правило с изключенията си, а днес е празник и малко весело няма да ни е излишно:)след изтрезвяването утре с мноооого вода пак сме в стегнати редици в залата, нали?
Купонясвайте здраво, тая вечер е наша!
поздрав за настоящи, минали и бъдещи студенти!

08.12.05
20:24

Поздрави на всички колеги! Ако има някой от НАТФИЗ във форума да се обади :D

08.12.05
21:17

Поздрави на всички и да не препиете днес че утре железата пак чакат

08.12.05
21:26

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Поздрави на всички и да не препиете днес че утре железата пак чакат

Аз тъкмо от трен се връщам. Смятам тая вечер да си прекарам вкъщи и да възстановявам. Не ми се ходи никъде. Нито пия, не обичам купоните, така че нищо не губя :wink:

^V

08.12.05
22:11

Честит празник на студентите и от мен. Всичко най-добро пожелавам :)  :)  :)
ПП: Догодина може и аз да празнувам..  :D

08.12.05
23:43

честит празник на празнуващите от мен.след няколко години и аз ще го празнувам :wink:

MI

09.12.05
15:14

мерси за пожеланието,аз лично много яко си искарах празника, надявам се и другите да са искарали така:)
по-здрави

10.12.05
13:02

[quote author=“YODA”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Поздрави на всички и да не препиете днес че утре железата пак чакат

Аз тъкмо от трен се връщам. Смятам тая вечер да си прекарам вкъщи и да възстановявам. Не ми се ходи никъде. Нито пия, не обичам купоните, така че нищо не губя :wink:

Ей, Пенсионер  :D , бъзик бе. Я се стегни и мухни нещо като дизелче :)

Аз, ....за последно го отпразнувах в мислите си, щото бях на работа. Е, това е то Българията :)

10.12.05
13:29

Преди  известо време една моя тема беше закрита заради това:

1.Общи правила
1.0 Обсъжданите теми трябва да са само на тематика свързана или близка на заниманията с фитнес, здравословно хранене, поддържане на фигура чрез естествени методи и др.

Което дори още го нямаше написано в правилата.

Сега по тема, която е също толкова свързана  със заниманията с фитнес, здравословно хранене, поддържане на фигура чрез естествени методи и др.  колкото моята затворена -  пишат  3ма  модератори  :D

Но явно не ги разбирам аз тези наредби както трябва  :lol:

10.12.05
14:02

Теми за рожденни дни, именни дни и всякакви други празници се третират различно. Темата ще бъде заключена и преместена в архива след ден-два. Наистина няма правила за всичко, непълни са, но ще се постарая и затова да се въведе правило.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1