08.12.05
18:54
с пожелания за най-...(квото си изберете) 8) 8) и по леко с алкохола 8)
08.12.05
19:15
Е , да, но всяко правило с изключенията си, а днес е празник и малко весело няма да ни е излишно:)след изтрезвяването утре с мноооого вода пак сме в стегнати редици в залата, нали?
Купонясвайте здраво, тая вечер е наша!
поздрав за настоящи, минали и бъдещи студенти!
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Поздрави на всички и да не препиете днес че утре железата пак чакат
Аз тъкмо от трен се връщам. Смятам тая вечер да си прекарам вкъщи и да възстановявам. Не ми се ходи никъде. Нито пия, не обичам купоните, така че нищо не губя :wink:
08.12.05
22:11
Честит празник на студентите и от мен. Всичко най-добро пожелавам :) :) :)
ПП: Догодина може и аз да празнувам.. :D
честит празник на празнуващите от мен.след няколко години и аз ще го празнувам :wink:
09.12.05
15:14
мерси за пожеланието,аз лично много яко си искарах празника, надявам се и другите да са искарали така:)
по-здрави
[quote author=“YODA”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Поздрави на всички и да не препиете днес че утре железата пак чакат
Аз тъкмо от трен се връщам. Смятам тая вечер да си прекарам вкъщи и да възстановявам. Не ми се ходи никъде. Нито пия, не обичам купоните, така че нищо не губя :wink:
Ей, Пенсионер :D , бъзик бе. Я се стегни и мухни нещо като дизелче :)
Аз, ....за последно го отпразнувах в мислите си, щото бях на работа. Е, това е то Българията :)
Преди известо време една моя тема беше закрита заради това:
1.Общи правила
1.0 Обсъжданите теми трябва да са само на тематика свързана или близка на заниманията с фитнес, здравословно хранене, поддържане на фигура чрез естествени методи и др.
Което дори още го нямаше написано в правилата.
Сега по тема, която е също толкова свързана със заниманията с фитнес, здравословно хранене, поддържане на фигура чрез естествени методи и др. колкото моята затворена - пишат 3ма модератори :D
Но явно не ги разбирам аз тези наредби както трябва :lol: