Дневникът на Стефан

Прескочи до:

Здравейте, тренирам от доста време на 21 години съм(22 вече, тренирам от 15 годишен, започнах с фитнес после 2 години бокс и сега си ходя на фитнес правя по силовите упражнения и ходя на лостове също). Уча  и работя.

Цел(за момента) - 200 тяга и много здраво изчистване, попринцип нямам много какво да чистя, предимно от краката, та съм си дал 2 месеца сега до края на август да изчистя здраво, искам вени по краката :)
Ръст-185/6см. тегло 90кг.

Силови постижения:

Тяга-160х3(има резерв за още но най-мн. толко съм правил)
Клек 120х6
Лег не правя
Военна преса 60х6 но доста време не я правя заради опр болки, но ще я започна :)
Набиране 25бр.
Кофички над 20
Лицеви ~80

Темата беше редактирана от Стефан Бонев на 15.12.14 00:02.

а защо не правиш лег?

казано от Графиня фон Дачева на 03.07.14, 14:53:

а защо не правиш лег?

Болки в раменете, интересното е че от лицеви, кофички с тежест я няма тази болка дори военна преса и лег с дъмбели, но хвана ли лоста край. :)

03.07.14
15:45

Значи вероятно нещо в изпълнението не е както трябва. Няма логика иначе щом нямаш контузия в рамото. :)

Най-вероятно там бъркам нещо в техниката, а иначе рамото си ме боли от доста време от около преди 2 години от работата и правех силово 5х5 и от тогава не правя лежанка от това 5х5, започна да ме боли, не че на другите упр не боли на моменти, но гледам да ги правя такаче да не ме боли :)

Я да си запиша храната днес, докато свалям ще гледам да съм само на яйца, протеин, месо, извара, салатки и със 1 зареждащ ден седмично

Днеска:
1. Протеин 1 доза, фъстъчено масло 100-тина гр.
2.Протеин 1 доза забъркано в 300-400гр. кисело мляко
Диня
3.9 яйца забъркани с 2 лъжици кафява захар и 1 лъжица какао(запечени на тефлонов тиган)

Сега отивам да поклякам малко лекичко :)

Tренировката:
1.Клек СТх20повт., 2х10повт. лоста, 2х10повт. х 60кг. 2х8повт.х 80кг., 3х8повт. х 100кг.
2.Бедрено сгъване, разгъване супер серии 4 пъти по над 10 повт.
3.Прасец
4.Малко едно странна военна преса с дъмбел х 10повт. х 17,5кг
5.Корем

4-то хранене нямаше, получи се, така че не ядох 16 часа ходих да гледам една гала вечер и нямаше как да се прибера та преспах в един  приятел, легнах към 1 часа

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 04.07.14 11:18.

Днеска храната след 16 часовия глад

3 пакетчета бисквити белвита
тиквички с кисело мляко
10 яйца запечени на палачинка
100гр. фъстъчено масло (това до тук в рамките на 2 часа съм си го похапвал не на веднъж)

Сега отивам да снимам едни работи и ще потренирам на лостове довечера нощна смяна

2 дози протеин и още около 100гр. фъстъчено масло трен нямаше

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 05.07.14 11:58.

След нощната смяна отидох да разцъкам малко на лостове 9 супер серии кофи и набирание между 10 и 15 бройки, после 2 серии лицеви по 20-30повт. и 3 серии хоризонтално набиране(на гладно тренирах)

Храната след повече от 15 часа глад
2 пакетчета бисквити белвита(след тренировката)
9 яйца и диня час по късно след 1-вото хранене с бисквитите сега лягам, че довечера пак нощна смяна
2 дози протеин разбъркани в 1 кофичка кисело мляко
(това хранене е пълен провал) 450 гр. фъстъчено масло, 1 доза протеин

Последните 2-3дена храната е пълен провал, но от утре вече започвам 8 седмици супер стриктен режим 3 седмици на около 1800 калории, после 3 седмици на 1500 или под и  2-3 седмици на под 1200 калории( ако са прекалено малко 1300). Като изключим зареждащия ден през останалите почти няма да има въглехидрати или в минимални количества овес или ориз и при никакви обстоятелства бисквити белвита както сега... Протеина ще идва най-вече от яйца, извара, риба,протеин на пудра 

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 05.07.14 19:07.

Днеска тъй като е неделя, от утре ще започвам яко стриктния режим :) така че днеска ще позаредя за последно(малко прегреших :) )

2 понички, 2 пакетчета бисквити белвита, 400 грама кисело мляко забъркано с 2 дози протеин
това за сега после макарони на фурна и пак протеин ще пия може и яйца да вкарам, от утре започвам супер стриктно

след нощната разцъках малко на лостове
10 серии лицеви между 20 и 30 повт. всяка
11 серии набиране подхват 8-15 повт. всяка

стабилно заредих, няма да описвам, чак ме е срам :)

вечерта малко бой със сянка поправих 24мин.

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 07.07.14 10:40.

От днеска стриктно режима

1.10 яйца на тефлонов тиган запържени в масло с лук, диня
2. Ще бъде 2 дози протеин
3. Ще бъде пак 10 яйца, вероятно пак с лук

Ще потренирам на лостове вероятно вечерта, може и един крос, айде лягам че бях нощна :) приятен ден и успешна седмица

Вчера вечерта потренирах както казах на лостове храната си беше така, само че яйцата вечерта бяха без лук и също потичах направих едно кросче след лостовете. Храната днес пак.

1.10 яйца, диня
2.Ще бъде 2 дози протеин
3.Ще бъде 10 яйца

Ето и 2 снимки от вчера :)

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 08.07.14 09:19.

Така днес храната беше:

1.Свинско с грах свинското може и към 400 грама да е отивало, грахта не много, диня
2.266 грама кашкавал
3.2 дози протеин

Тренировка на лостове и кросче
над 10 серии набиране всяка над 10 повт. (подхват), може би бяха 12,13 серии
лицеви 4 серии по 30 повт.
кофички 6 серии по 10 повт.
корем и кросчето след това

Сега отивам на работа утре като се наспя ще ходя да поклякам и военна преса да поправя, други ден тяга.

Така храната днеска:

300грама телешко
240 грама кашкавал
протеин 1 доза с кисело мляко, диня
1 доза протеин с мляко
1 доза протеин

Тренировка на лостове
Набирания около 15 серии 1-вата беше 15 повт. и другите всички между 10 и 15 повт.
кофички 5 серии по 10 повт. лицеви 4 серии по 30 повт.

не ходих днеска да клякам че утре ще правя тяга да си починат краката пък в неделя ще клякам, ето и една снимчица на гърба днеска по време на тренировката

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 11.07.14 00:14.

Така днеска храната:

1.1 доза протеин с мляко
2.6 яйца и 1 голям домат
3.2 домата и скумрия
4.1 доза протеин

Тренировката:
Класическа тяга 5х70кг., 5х100кг., 5х120кг., 3серии х 5 повт. х 140кг.
Висока тяга 3 х 5повт. х 170кг.
Тяга от трап  бар 3х10повт. х 80кг.
набиране 3 х 12,10,10
бицепсово сгъване 3 серии
планк 3 серии по 1 мин. с 25кг. на гърба
повдигане на краката от вис 2 серии по 35-40 повт.
разтягане, мачкане с ролер

5.2 дози протеин, 2 домата и половин краставица
86.2кг тегло след тренировката

Утре тичане и бой със сянка, ако остане време и разтягане, че съм на работа 2-ра смяна събота и неделя.

Храната 12.07.14г.
1. Протеин 1 доза
2.Кашкавал, 2 домата
3.2 дози протеин и 2 домата
4.Пилешко минимум 250 грама

Тренировката беше тичане само, малко почивка горната част събота, неделя,  че ме наболява единия лакът

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 13.07.14 10:52.

Днеска зареждащ ден:
До тука 3/4 тава макарони, малинки си хапвах и 300 грама кашкавал, другото баница ще си хапна стабилно домашна, 2 пакетчета бисквити белвита и 2 пълнени чушки, малко пилешко. Стабилен зареждащ ден се получи. От утре започва 2-рата седмица от чистенето, до зареждащия ден  ще съм още по-стриктен. Boй със сянка като тренировка 30 мин.

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 14.07.14 00:01.

Една седмица отсъствах и не си попълвах дневника, но както и да е продължавам да го водя.

Малко резюме, последните 4 дена тренирах като събота 1 лостаджииска трен и една в залата ходих да поклякам основното беше 4 серии по 6 повт. на 100кг., после вчера се размазах направо сутринта тичах стабилен крос направих, лостове, малко по късно басейн, там също бая плувах и вечерта ритах едвам се прибрах, :D затова днеска  цял ден само Релакс нещо и съм се натегнал целия 2 пъти се масажирах с ролера и тенис топка, утре съм 2-ра смяна, мисля да потренирам на лостове сутринта и бой със сянка да поправя ще се опитам сега докато свалям да тренирам 3-4 дена и  един почивка като основно на лостове в фитнеса за клекове, тяга и милитари преса, а освен лостовете кросове, спринтове, упражнения за краката със СТ  и т.н. :) имам 7 седмици да нацепя краката, даже утре сутринта ще направя една снимка на краката да видя каква ще е разликата сега и в края.

Храната днес: Пица от 15 яйца, 500 грама извара и малко домати, 4 праскови, шепа орехи и салата(доста беше)

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 21.07.14 21:27.

Така днеска потренирах на лостове, 10 серии набиране подхват, всяка серия минимум 8 повт. като бяха от 8 до 12 повт., 7 серии кофички всяка поне по 10 повт. 4 серии лицеви по 30 повт., 5 серии хоризонтално набиране по 10повт., малко ръце и рамене вкъщи с 1 дъмбел потренирах.

Храната:
Кекс от 15 яйца,500гр. извара и 100гр. кафява захар(това разделено на 3 малки хранения, ще бъде за целия ден), към 1-вото и 1 праскова, към 2-рото салата айсберг домати и краставици.

Ето и малко снимки както казах да имам да сравнявам след 7 седмици преди-след. :)

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 14.03.15 11:18.

Днес храната:
1.Диня, 500 грама кисело мляко разбъркано с 2 дози протеин(от др. седмица спирам млякото до края на свалянето, а и плодовете :) )
2.9 яйца запечени на тефлонов тиган като палачинка, голяма салата от малко семки много салата айсберг, домати и краставици
Това е за сега другото хранене ще бъде най-вероятно пак яйца 9-10бр.
3.Ябълка, доза протеин
4.Свинска пържолка, малко печени чушки, 4 джанки

Потренирах на лостове:
Хоризонтално набиране 12 серии по минимум 10 повт., 3 серии набиране с успоредни ръце по 10 повт.,
кофички около 13-14 серии повторенията варираха между 10 и 15 през различните серии, също 4 серии повдигане на краката правих и 3 серии ходене на ръце по успоредката

ПС. Ръце мн рядко тренирам и от вчера, след като ги потренирах бицепсите особено са със стабилна треска. :)
Довечера кросче и бой със сянка. Направих кросчето, бой със сянка 20мин. и 3 пъти по около 3 мин. и 30 сек. планк.
Извикаха ме нощна смяна, :( трябваше да почивам ще е тежко не съм се наспал и нз. :)

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 23.07.14 19:25.

Вчера зареждащ ден, много стабилно ядене незнам дали да описвам може да пропусна нещо страшно много ядох и не мн качествено(тава макарони, бисквити белвита общо 11 пакетчета, 2 биг мака(за първи път ги ям реших да пробвам) 1 шейк 400мл., диня, шоколоад, 3 филии с кайма и домати и сега хапнах кисело мляко с малини и доза протеин, със сигурност нещо пропускам, ама както и да е) от днеска минавам на 1600 калории 3 седмици след понеделника, другия зареждащ ден ще е чак другата неделя, след този зареждащ ден и няма да е така стабилен. До утре съм само на протеин, сега лягам че се прибирам от нощна, като стана до утре сутринта само на протеин, Довечера ще потренирам на лостове и ще потичам, вчера почивах не тренирах.

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 25.07.14 10:01.

Вчера вечерта, направих 12 серии лицеви по около 20-30повт. и около 15 серии набиране  по около 10повт.

Днес също след нощната 7 серии кофички всяка над 10повт. и 8 серии набиране по 10повт.

Храната днес:
10 яйца с чушки на тефлонов тиган(това за сега, лягам че довечера пак нощна :) )
2 дози протеин
10 яйца с чушки на тефлонов тиган
Крос направих вечерта

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 27.07.14 16:27.

Храната днес: 150гр. сирене, салатка(айсберг, домати, краставици), малко от някакъв салам, пица(15 яйца, 500 гр. извара  и малко доматчета)

Тренировка: сега ще поправя 30 мин. бой със сянка и отивам на лостовете малко, след това на работа и утре като се наспя, ще ходя да клякам.

От утре съм на 1500-1600 калории 3 седмици, после 2-3 седмици на 1200-1300.

27.07.14
17:18

Браво пич!Човек от желязо... само едно нещо имам да те питам.Какви са тия 10 яйца всеки ден.Мене тука майками ми спорти,че ако ям по 3 яйса всеки ден ще се повреда нещо.Какво мислиш за яйцата?На принципа ” ям по 10 яйца и нищо ми няма” ли си или “няма проблем,че ям по 10 яйца,защото...”.Тоест имаш ли някаква обосновка,че няма проблем да се ядат по толкова яйца?Искам просто да приключа глупавия спор с наще по този въпрос,че ми омръзна.

казано от kaloqn ivanov на 27.07.14, 17:18:

Браво пич!Човек от желязо... само едно нещо имам да те питам.Какви са тия 10 яйца всеки ден.Мене тука майками ми спорти,че ако ям по 3 яйса всеки ден ще се повреда нещо.Какво мислиш за яйцата?На принципа ” ям по 10 яйца и нищо ми няма” ли си или “няма проблем,че ям по 10 яйца,защото...”.Тоест имаш ли някаква обосновка,че няма проблем да се ядат по толкова яйца?Искам просто да приключа глупавия спор с наще по този въпрос,че ми омръзна.

Ами за яйцата на много места съм чел статии, разни изследвания дори и т.н. също от хора-треньори, на които съм 100% сигурен, че мога да се доверя, че това са митове и че холестерола от храната не се не се влияе с този в организма, ето дори линк с една статия от сайта, която също казва за вредата от яйцата че това е мит http://www.bb-team.org/articles/4303_mitove-v-bodibildinga-celite-yaica-i-sadarzhanieto-im-na-holesterol . Яйца ям от много време и мисля че с нищо не са ми навредили, дори миналата година 4 месеца ядях по минимум 20 яйца, често не съм падал под 30, като това горе-долу ми е била всичката храна бях на бригада в щатите, е не съм усетил да са ми навредили, може би скоро ще ходя все пак да си направя изследване на холестерола да видя как е. :)

Вчера след 5-та нощна съм спал 22 часа, :) цяла седмица по макс 4-5 часа и спя прав по рейсовете :)

Храната днес:
1.2 пълнени тиквички с доза протеин
2.1 пълнена тиквичка с доза протеин  и нещо ново беше направила майка ми да го пробвам изядох го половината :) с картофи, тиквички, яйца и сирене
Потренирах на лостове
10 серии набиране по поне 10 повт. и 10 серии кофички
3.2 дози протеин и 100гр. кашу

Утре крака ще тренирам преди работа

Реших се да направя нещо ново, което незнам до колко има смисъл(защото и без това съм гърчав) :) , ама все пак ще се пробвам, отдавна съм си го мислил, сега от нищото го реших, на 13-14 септ. има републиканско по бодибилдинг ще се готвя за него :) сега съм 90кг. цел да падна под 80кг. Ще тренирам 4 дена, 1 ще почивам и пак това ще се повтаря след това, 2 дена горната част 2 дена долна част като ще ги редувам горна, долна част и кардио ще правя през тези 4 дена по възможност всеки ден или максимално често, надявам се ще издържа :) днеска правя един зареждащ ден и започвам супер стриктно от 1600 калории за момента, ще ги смъквам постоянно, много ще се радвам ако давате разни съвети и т.н . целта е да падна под 80кг. с максимално количество ММ и в такава категория да се състезавам. Сега няма да са само лостове, а максимално зала.

ПС. Знаете ли дали има категория до 80кг. на републиканските, защото не намерих категориите за това специално, ако трябва ще им звъня, разбира се.

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 30.07.14 10:32.

Вчера потренирах крака ето  и тренировката какво представлява горе долу(на гладно, но пък след мощен зареждащ ден): :)

1.Клекове 1х10повт. х лоста, 1х10повт.х60кг., 8 серии по 10 повт.х 80кг.
2.Прасец доста серии направих
3.Корем

Храната мн. зле ама нямаше как, след работа до близо 23ч. стоях, изпуснах си последния реис и в тоя дъжд нямаше как да се прибера та не вечерях, отидох при един приятел да преспа и преди малко се прибрах. :) Иначе храната 10 яйца, салатка(айсберг, домати, краставици и малко сирене), 2 дози протеин, само това беше за вчера.

Днеска храната ще бъде:
4 дози протеин и пица от 15яйца и 500 гр. извара, салата

сега отивам да изведа кучето и след това ще тренирам, довечера нощна смяна, после ще опиша тренировката.

Oтпада това с подготовката за състезание за жалост, няма смисъл просто, мн. съм висок за тая категория и ще изглеждам дребен, просто няма смисъл.

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 01.08.14 19:38.

Тренировката днеска:
1.Военна преса 1х10повт.х лоста, 2х5повт.х40кг., 2х5 повт.х50кг.
2.Военна преса с дъмбели 4 серии
3.Лицеви 1х20повт., 1х10повт.х20кг., 2х6повт.х30кг., 2х6повт.х35кг.
4.4 серии горен лег с дъмбели(1 загряваща и 4 серии с 25кг.х6повт.)
5.Набиране 1 серия х 10повт., 1 серия х 5повт. х 10кг., 1х5 повт. х 15кг., 1х5х20кг. (надхват), 2 серии по 10повт.СТ
6.Гребане с дъмбел 3-4 серии с 30кг.
Разтягане горна част
Кардио велоергометър 20 мин., разтягане долна част(и 2те разтягания бяха мн. кратки)

Храната днеска:
50-60гр. ориз в сурово състояние(сварен, да вкарам малко въглехидрат че 3-4ти ден никакви въглени освен от салати, взе да ми става зле), кекс(в такава форма е иначе как е най-правилно да го нарека незнам :D )от 15 яйца и 500гр. извара, 1 домат и чушки сега отивам да изведа кучето и после преди нощната ще разцъкам на лостове малко 10тина серии кофи и 10тина набиране, а утре след нощната вероятно ще ходя на фитнес. Лека вечер. :)

ПС. след нощната ходих на лостове малко лицеви и набирания към 10тина серии от 2-те общо около 20 и бой със сянка също 25 мин. + леко кросче 30-тина мин. :)

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 04.08.14 18:06.

Днеска тренировка в зала 10 часа не бях ял преди тренировката, но пийнах едно кафенце :)

1.Тяга 1х10повт.хлоста, 1х5повт.х60кг., 1х5повт.х100кг., 1х3повт.х130кг., 1х3повт.х160кг., 2х1повт.х160кг., 1х10повт.х110кг. без колан и надхват
2.5серии набиране, повторенията между 8 и 12
3.5 серии гребане 1 с 20кг. загрявка и 4 х 8повт.х35кг.
4.Лицеви на едни поставки сигурно 10 серии направих
5.Лег преса 5-6 серии
6.Сгъване и разгъване за бедрата
7.Прасец
Разтягане  и мачкане с ролер

Храната:Кекс от 15 яйца и 500гр. извара, много малко тиквички и разни домати и краставици :) Утре сутринта едно кросче и пресата ще потренирам с планкове и разни други упражненич и на басейнче, почивам от работата :)

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 04.08.14 23:58.

19.08.14
11:36

Ти май тренираш в 125то?

казано от Бойко на 19.08.14, 11:36:

Ти май тренираш в 125то?

Здравей, да :) малее колко време не съм влизал в профила, иначе в сайта влизам и чак сега виждам, че си писал :)

Здравейте, започвам сега една програма и ще си водя дневника, поставил съм си за цел 200кг. на тягата до края на март месец, ще гледам всяка тренировка да вдигам с 2.5кг. като започвам от 160кг., вчера направих 1-вата тренировка тяга беше със 162.5 2 серии, 2-рата беше 2 повторения даже. :)
Последните месеци тренирах предимно на лостове, сега ще наблегна на залата заради тягата, ще натискам и клека, ще гледам 2 пъти седмично да клякам, 1 тренировка с повече повторения 8-10 и една с повторения между 1 и 5.
Последния път ми беше да клякам с малко повт. и стигнах до 2 повт. на 120кг.

Вчерашната тренировка:
Загрявка(колело, мачкане с ролер, въртене в ставите)
1.Тяга 2х лоста х 10повт., 1х5х70кг., 1х5х100кг., 1х3х130кг., 1х1х150кг., 1х1х162.5кг., 1х2повт.х162.5кг., 1х120кг.(без колан и надхват)
2.Набиране подхват 2х10кг.х5повт., 2х15кг.х4повт., 2хСТ
3.Военна преса с дъмбели
Корем(повдигане на трупа и повдигане на краката х 4 серии)
Планк 3 серии по 1мин. с 25кг.

Храната:
1.10 яйца, 2 филии с мед
2.Картофена салата доста сигурно около килограм на 2 пъти я изядох, 1 морков
тренировката
100гр. Фъстъци
3.10 яйца, пак 2 филии с мед

хр. добавки само глюкозамин, много са ми зле лактите(преди години много ме боляха пак, започнах бокс и се пооправиха, май пак трябва :) около 2 години тренирах бокс )

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 29.11.14 10:07.

Днес без тренировка, само малко набирания

Храната:
1.10 яйца(не си спомням имаше ли друго) :)
2.Орехи поне 50гр., кисело мляко 4,5% 1 кофичка
3.Ориз доста, с 2 лъжици мед
4.Домашен сладкиш със сладко от сливи
5.7яйца на омлет със малко кашкавал

Утре клекове

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 30.11.14 00:20.

Днеска уж трябваше клек в повече повторения не ми се получи нещо само 1 от сериите, исках на 100 поне 3 серии по 8 е само една стана, другите бяха 5 и 6, не исках да насилвам понеже и дясното коляно усещам слабост в него(болка)

Загрявка
1.Бицепсово сгъване с крив лост, редувах със скрипец за трицепс
2.Клекове 2х10хлоста, 1х8х70кг., 1х8повт.х100кг., 1х5х100кг., 1х6х100кг.
3.Лег преса няколко серии на 200кг. повторенията х15
4.Прасец редувах с бедрено сгъване
5.Набиране 1х10повт., 1х7,5кг.х5повт. 2х12,5кг.х5повт., 1 серия х 5 повт. х СТ
Разтягане

Храната:
1.Питка 5яйца, 200гр. кайма, 160гр. овесени ядки
2.Салата(домати и краставици), салата(боб,царевица и лук), кюфтета 5-6 броя и тиква, малко тортичка
3.3 филии запечени с кашкашал, 4 яйца, тиква, 2 моркова

Слаба тренировка, слаба храна. Една седмица бях отпуска, следващата също, ще си почивам и ще тренирам. :) Някой може ли да предложи рехабилитационни упражнения за колене или нещо такова, че дясното коляно се обажда от време на време да взема някакви мерки. :) Лека вечер.

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 30.11.14 23:14.

Днеска без тренировка, само малко набирания в нас на стълбите 10,8,7,6 и планк 3:30мин.

Храната:
1.4 филии запечени с кайма, 2 филии с мед(хляба е пълнозърнест)
2.Орехи 50гр., сиренце 50-100гр. на салата с краставици и домати
3.10 яйца и ориз( малее много почват да ми омръзват тея яйца, така като ги ям по много :) другия месец сигурно ще си взема протеинова пудра на заплата, малко да ги позаместя тея яйца, че ужас :) кажи речи всеки ден по около 20 яйца)

Лека вечер!

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 01.12.14 23:07.

2-ри пак нямаше тренировка само малко набирания, вечерта бяхме на вечеря с колегите от работата(crew meeting) :) , после на дискотека, мислех да се прибера да поспя, понеже сутринта бях на лекции от 8, но всички тръгнаха, да не се цепя от компанията и аз отидох, е така и не се прибрах до вкъщи след вечерята и дискотеката сутринта право на лекции, :)  когато се прибрах слетобеда едвам виждах, легнах и умрях в кревата до сутринта :)

Днеска тренировката:
Отидох да поклякам тежко(уж , но нещо щангите от предния път ми тежаха, не се чувствах много добре нещо)
Загрявка
1.Клек 20хСТ, 2х10хлоста, 1х5х60кг., 1х5х90кг., 1х3х100кг., 1х1х110кг., 1х1х115кг., 1х1х120кг., 1х5х90кг.
2.Лицеви, правех по 20-30 повторения лицеви между сериите клекове
Малко разтягане и тръгнах, че съм на лекции дори сега, но започва в 18 часа следващата :)

Храната:
1. Овес поне 200гр. 7 яйца(това забъркано и запечено на тефлонов тиган, после го намазах хубаво с мед, става като овесена питка)
2.9 яйца и около 200гр. сирене

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 04.12.14 23:17.

Днеска лекичко крос на Панчарево 30мин. с добро темпо и кофички на една успоредка поправих 9 серии м/у 8-10 бяха повторенията на всяка, и лицеви една серия около 50повт., правя почивка малко от дърпащите няколко дена, че като се набирах на стълбите последно нещо ме опъна предмишницата от хвата най-вероятно нещо, незнам със сигурност и вероятно и утре, няма да правя дърпащи други ден тяга, да си почине и утре ръката.

Храната
1.10 яйца, 1 ябълка
2.Около 300гр. овесени ядки със мед и канела
3.2 парчета тортичка, бях се зарекъл да не ям, но един колега ми звънна да се видим да ходим в една сладкарница, където до скоро аз го карах да ходиме, та не исках да му отказвам
4.Домашен суджук(взех си 6 килограма домашни суджуци и пекнах един да ги пробвам, другите ги сложих да се сушат) :)
5.Най-вероятно ще е пак 10 яйца или малко по-малко :) (и те са домашни имам почти 3 кори сега домашни, иначе от Метро си взимам :)

И малко бой със сянка ще поправя преди да легна и разтягане, така съм го планувал :)

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 05.12.14 20:50.

Неможах да се сдържа и отидох днеска да се понабирам(мислех и днеска да не правя дърпащи, но отидох и още го има това неприятно усещане в предмишницата, поне към края го усетих, надявам се да не е сериозно, щом без болка се набирам)

1.Набиране 10 серии  надхват, повторенията между 8 и 10, като една серия по-широко, една по-тясно
2.Малко ръце вкъщи с един дъмбел(10кг. е дъмбела)

Храната:
1.4 филии с мариновани рибки(около 200гр. сигурно беше рибата), 200гр. овесени ядки с 2 лъжици мед и канела
2.Ориз и скумрия( и от 2-те по много) :)
3.Скумрия 200гр.
Това е за сега, после мисля пак да поправя бой със сянка и разтягане, но малко по-късно, че хапнах стабилно сега :)

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 07.12.14 12:11.

Тренировката днес: (на гладно ходих, ама това беше понеже не бях гладен :) и исках по - рано да отида)

Разгрявка
1.Тяга 1х10хлоста, 2х3х50кг., 1х3х80кг., 1х1х120кг., 1х1х140кг., 1х1х165кг., 1х10х100кг., 1х5х100кг.(тези на 100 надхват и без колан)
2.Набиране 10,10,8,8
3.Малко разтваряния за рамене
Разтягане и това беше :) сега ще се помачкам с ролер и привечер бой със сянка, планкове и малко корем. Мина ми отпуската, ужас, довечера съм нощна :) 2 седмици добре си починах, ама до някъде добре че много се заседявах тея 2 седмици и това не ми се отразяваше добре, та има и хубава страна :)

Храната:
След тренировката беше 1-вото
1.Корни да го пробвам, 10 яйца и 4 филии пълноз. хляб(после ще добавя другата храна за деня)
2.Доста варени картофи
3.Варена тиква, печени картофи и пилешко на фурна(стабилно) :)

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 08.12.14 08:22.

Храната днес:
1.10 яйца и доста печени картофи(след нощната, много рано станах утре ще съм труп сутринта :) )
2.Варена тиква, манджа с пилешко на каша, 1 портокал
3.50гр. кашу, 100гр. печени фъстъци

Тренировка:
1.Милитари преса(не бях правил сигурно от 3 месеца) 1х10хлоста, 2х5х30кг., 1х5х40кг., 1х5х50кг., 1х10х30кг.
2.Набиране 10,10,10,8
3.Лег с дъмбели
4.Корем

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 09.12.14 16:11.

Храната днес:
1.Кисело мляко(една кофичка 4,5%), варена тиква, руска салата, бях труп като се прибрах от нощната  и гледах възможно най-бързо да си легна, та храната беше слаба сутринта
2.Салата, бяла риба 300гр.
3.Спагети с кайма и кашкавал
4.100 гр. фъстъци и 2 дози протеин

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 10.12.14 19:32.

Храната днес:
1.15 яйца( не бях ял сигурно около 15-16 часа)
2.Салата(цвекло, зеле, моркови), суджуци, 3 филии пълноз. хляб

Тренировката:
1.Клек 1х10х лоста, 1х5х40кг., 1х5х60кг., 1х5х80кг., 1х5х100кг., 1х5х120кг.
2.Набиране 15, 12,12,10
3.Лицеви 50, 30, 30

Като за на 2часа сън, последното денонощие(след нощна смяна), по-добре от колкото бях очаквал :)

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 10.12.14 19:37.

Вчера имах една тренировка, забравил съм да я опиша.
1,Горен лег.
2,Горен лег с дъмбели 1х15кг.х10повт.,  4х6-8повт.х25кг.
3,Лицеви 30, 30, 30бр.

Бях на работа вчера от 14:00 слетобед до 3 през нощта и на същия ден от 2 слетобед пак на работа, е станах към 12 да потренирам преди работа, но ми остана време само за тяга, но тя ми беше най-важна.

Тренировката:

1.Тяга 2х10х лоста, 2х3х70кг.,1х2х100кг., 1х3х120кг., 1х1х150кг., 1х1х167,5кг., 1х8повт.х120кг. тази серия надхват и без колан.

За жалост, не остана време за друго трябваше да тръгвам за работа, утре вечерта след работа ще ходя по стабилно да потренирам, много се радвам че тягата не ми тежеше на 167,5кг. даже мн леко ги вдигнах.

Храната:
1. 2 суджука, по 200гр. са приблизително
2.3 суджука, 2 филии хляб
3.1 суджук, 4 от тях са сурови дано не ми стане нещо, ама нямаше време да ги пека или нещо друго, въпреки че 1 седмица се сушат вече, но още са си сурови

Мнението беше редактирано от Стефан Бонев на 14.12.14 01:23.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1