CrossFit™ - The Games 2014

Прескочи до:

24.07.14
11:35

Заглавието е ясно - всичко за тазгодишното издание тук, впечатления, резултати, прогнози за топ 3 и т.н.

24.07.14
11:41

-> http://games.crossfit.com/workouts/games

При мъжете засега са минали 2 комплекса: “The Beach” и макс на OHS. Утре почиват. Фронинг отсега им е дръпнал с 20 точки :P

Мнението беше редактирано от aleks на 24.07.14 11:48.

cRossfit

24.07.14
13:35

Рич ги започна,а е минал само първият ден.Беше казал,че най-много мрази бягането,но май не е голям почитател и на плуването.Класирането му от вчера е най-доброто с плуване,което е давал досега.Явно там също му е слабо място,но има голямо подобрение.Не ми се мисли какво ще ги прави на останалите комплекси.
За жените моите симпатии са към Базине-една от малкото ,които все още имат женски/човешки вид,останалите са някакви мутанти,които са здраво тъпкани с химия.

На Фронинг му дай да има щанги и без проблем пак е шампион. От новобранците има добри момчета. Дан Бейли се надявам да дръпне малко. При жените Lauren Fisher ми е фаворитка.

ТА

24.07.14
16:37

От мъжете Кол Сейгър ми е интересен също така Коски. Фронинг не го коментирам. От женските съм за мутантите Торсдотър и Одинсдотър. Отборно по слабо ги следя, но ми допаднаха Team Tegen. Сякаш са расли до някой АЕЦ.хахаха Имат и хъс. Та ще видим. Много е рано.

24.07.14
17:04

Tия “състезания” имат ли въобще някакъв допинг контрол?

cRossfit

24.07.14
17:18

Ясно е накъде биеш.Аз ти предлагам да се назобаш с каквото искаш и да ти видим резултатите.

24.07.14
17:24

Споделете линк , където може да се гледат.

cRossfit

24.07.14
17:31

Днес почиват.Може да се гледат тук:
http://games.crossfit.com/
Часовата разлика е 10 часа,за да може да ориентираш каквото искаш да гледаш.
Утре започват в 19.00 българско време с отборите,а по късно са индивидуалните.Ето ти линк :
https://games.crossfit.com/schedule

Мнението беше редактирано от cRossfit на 24.07.14 17:33.

24.07.14
17:33

казано от Ross на 24.07.14, 17:31:

Днес почиват.Може да се гледат тук:
http://games.crossfit.com/
Часовата разлика е 10 часа,за да може да ориентираш каквото искаш да гледаш.

Ясно , мерси.

24.07.14
19:42

Записите тук -> https://www.youtube.com/user/CrossFitHQ/videos

24.07.14
19:45

казано от WhiteWalker на 24.07.14, 17:04:

Tия “състезания” имат ли въобще някакъв допинг контрол?

Има ли някакво значение за зрителя, даже по-добре да са назобани, повече зрелище.
П.С. И Фронинг и тоз Джордан Троян са в казана, ама единия е пълна смешка, а другия е легенда.

cRossfit

24.07.14
20:08

Аз изобщо не виждам смисъл да се говори на тази тема.Да,назобани са,но колко да се зобят ако не тренират като животни.Нека този,който зададе въпроса да каже дали има в някой спорт да не се зобят.Няма такива,то и затова къде ли не гърмят с допинг.Тук засега поне аз не съм чувал да има хванати.
Печелиш ,,плажа’‘,а си последен на ‘’оувърхед’‘,другият е осми и първи.Кой колко е зобан и кой колко може.

ТА

24.07.14
20:38

Мисля че няма допинг контрол. Ще си позволя да цитирам Сашо “...допинга не променя физичните закони!” Така че само със зоб не стаа. Трябва си и мерак!

25.07.14
07:31

Може ли един ламерски въпрос - защо има толкова малко европейски представители на игрите? Понеже се води международно състезание, а някак ми е трудно да повярвам, че “The Fittest on Earth” са предимно американски лайнбекъри от колежанския футбол (примерно).

25.07.14
07:51

Лично мое мнение - в Европа, в Олимпийските спортове има много повече пари, изградени бази, треньори и т.н. На никой не му се занимава с измисления кросфит. Например, някъде четох, че в Руската федерация, в момента един професионален спортист, който е в националния отбор получава месечно 7-12000 евро, отделно премии за призови позиции на състезания. В Европа все още не се генерират такива огромни суми от реклами както в Америка, а голяма част от кросфитърите в Америка именно от това печелят.

Иван

25.07.14
07:52

http://games.crossfit.com/leaderboard

Когато погледнете тук - какво значи (примерно) 1Т, 16Т в контекста на 9th, 1st и т.н?

25.07.14
07:58

1Т - first tied - има няколко човека с един и същ резултат и съответно са на една и съща позиция (както Фронинг на ОХС ивента)
1st - си е първи (псевдо плувеца на първия ивент), няма друг със същия резултат и следващия резултат е по-слаб от неговия.

25.07.14
08:57

казано от Дългия на 25.07.14, 07:31:

Може ли един ламерски въпрос - защо има толкова малко европейски представители на игрите? Понеже се води международно състезание, а някак ми е трудно да повярвам, че “The Fittest on Earth” са предимно американски лайнбекъри от колежанския футбол (примерно).

Международно си е. Абсолютно всеки може да си опита късмета на квалификациите и евентуално да успее да се класира за финалите. Просто квотите по региони са пропорционални на афилиираните зали, което си е логично. Не може да сравняваш Щатите, с десетина хиляди зали и Русия с десетина зали, нали? Т.е. колкото повече се разпространява Кросфит в даден регион, толкова повече състезатели биват допуснати, пропорционално на участието.

Каквото и да говорят хейтърите, правилата за участие на Игрите са максимално честни и либерални. Едва ли има друг спорт, организиран по този начин.

25.07.14
09:37

Алекс, съгласен съм просто си мисля, че зад всеки професионален състезател има поне още десетина с близки постижения, които didn’‘t make the team по една или друга причина. На мен поне би ми било интересно да видя едни такива възпитаници на големите щангистки, борчески и тн. школи в условията на кросфит състезание.

Вик, далеч съм от мисълта, че има някакви изкуствени ограничения за международни участници. Просто ми е любопитно защо са толкова малко. Но щом са квоти - нека са квоти. Дано живот и здраве и българи да видим някой ден. :)

Иначе аз почнах да го гледам и се зарибих (да го гледам де..не нещо (dull) ). Очаквах, че ще е леко скучно, но се оказа много яко! Драма, съспенс всичко си има. :)

25.07.14
10:46

казано от Vic на 25.07.14, 08:57:

Каквото и да говорят хейтърите, правилата за участие на Игрите са максимално честни и либерални. Едва ли има друг спорт, организиран по този начин.

Да, и на “Олимпия”-та е така, само разликата е в профи картата :)
Вик, разсмя ме добре... ;)

25.07.14
12:02

Абеее на никой ли не му прави впечатление, че обявените комплекси са с яко бягане и никаква щанга ?

25.07.14
12:25

На мен ми направи, ама си мълча, че Фронинг ми е любимец и не се кефи да тича :D Дано са го информирали предварително, пък и да се напъне малко, че тия 400 либри къде ги сложи на ОХС ги подцени малко.

cRossfit

25.07.14
13:55

Винаги си е имало бягане,така че нищо ново.

25.07.14
14:20

Женките са секси, то аз затова и го гледам де ^^
при мъжете е някаква скука, някакви сервитьори , полицаи  се мъчат да се правят на щангисти и леко атлети

казано от WhiteWalker на 25.07.14, 14:20:

при мъжете е някаква скука, някакви сервитьори , полицаи  се мъчат да се правят на щангисти и леко атлети

Скучно беше да гледаш как Рич Фронинг ти сервира 170кг клек с щанга над глава.

25.07.14
20:21

3k row, 300 DU, 3 mile run
ебати кардиото

25.07.14
20:23

много скучно тва деба ..
хич не си е работа да гледаш как 5 мин дърпат 1 кабел

Мнението беше редактирано от Castilo на 25.07.14 20:29.

25.07.14
20:27

казано от Радослав Овчаров на 25.07.14, 19:13:

Нищо особено ако гледаш редовно щанги.

cRossfit

25.07.14
21:01

Много ги разбираш ти нещата...един щангист няма никакви шансове тук в генералното класиране.Може и да клекне с повече,но къде отива на другите комплекси,знаеш ли?

Рич наистина много мрази бягането,едва движеше и на няколко пъти дори ходеше.Ще навакса на щангите.

cRossfit

25.07.14
21:03

казано от umad brah на 25.07.14, 20:21:

3k row, 300 DU, 3 mile run
ебати кардиото

Падна бягане,но този комплекс е ,за да поддържа интригата поне в началото на игрите.Никой не иска Фронинг да ги издъни още на втория ден.

казано от WhiteWalker на 25.07.14, 20:27:

казано от Радослав Овчаров на 25.07.14, 19:13:

Нищо особено ако гледаш редовно щанги.

За щангисти може да си е нищо особено, но за кросфитъри си е сериозно постижение.. Няма място да сравняваш кросфитър и щангист.

Мнението беше редактирано от Радослав Овчаров на 25.07.14 21:10.

cRossfit

26.07.14
10:01

На 21-15-9 Фронинг и Базине ги съдраха.Базине със страхотна техника при набиранията и мускулните,за Рич се знае.
Прави ми впечатление много слабото представяне до момента на Лукас Паркър,аз очаквах повече от него.Калипа доста добре,но и миналата година той водеше на Рич.

Мнението беше редактирано от cRossfit на 26.07.14 13:49.

26.07.14
10:21

(y) Фронинг на 21-15-9 просто им показа как стават нещата, без излишно напъване, разходка в парка. Калипа е доста балансиран до момента, и на кардиото добре се справи и на силовите комплекси, като се има напредвид преди какво дърво беше. Фронинг малко ме разочарова на шейната, би трябвало да му е силна, но и миналата година в басейна беше доста слаб и на ивента с тегленето не се представи както се очакваше. За съжаление ще има още поне един слаб комплекс и нищо не се знае. Josh Bridges ме радва, също много балансиран, но е дребен и няма как да надделее.

Мнението беше редактирано от aleks на 26.07.14 10:22.

Съсипаха го Фронинг с това тичане.. Дан Бейли и той разочарова..

Иван

27.07.14
08:15

казано от Радослав Овчаров на 27.07.14, 02:13:

Съсипаха го Фронинг с това тичане..

Но overall отново е 1ви....(dull) Neal Maddox им го сложи тежко на тезгяха на Clean Speed Ladder-а на всички младоци.

Мнението беше редактирано от Иван на 27.07.14 08:20.

cRossfit

28.07.14
04:05

Базине и Фронинг са победителите тази година.Рич буквално ги смаза на последните три комплекса,а Базине имаше огромна преднина  пред Торисдотър,която си запази до края.Дейв Кастро им разказа играта с Double Grace за финал.

Мнението беше редактирано от cRossfit на 28.07.14 04:07.

28.07.14
10:28

Славеееее,

Да се сещаш? ;)

казано от slavko на 07.03.14, 14:43:

Омеква франсето и дебелее по плажовете със сладоледи и хамбургери в компанията на нереализиралия се приятел-треньор.
Франсето е от ония фенси кросфитърки с амнайсе надъхващи клипа и много позиране. Докато не почне мелето и се наложи да си наистина луд...тя не е истински боец, просто е добър маркетинг за централата:)

казано от slavko на 12.03.14, 11:10:

Тапичка, изродски бърза и технична.
Никакъв шанс за подиума, но поне си е атракция.

Хахаха, Вик, груб си :D

Аз много се кефя, че Базине стана шампионка, голяма симпатяга е, а и е запазила вид на жена, за разлика от не една и две други.

cRossfit

28.07.14
10:44

Точно това си мислех тази сутрин,когато Базине спечели игрите-за вашия разговор преди време.Франсето още на регионалните показа ,че ще бъде от фаворитките тази година,а тя взема,че спечели.

ТА

28.07.14
10:58

ем... честито на печелившите.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1