25.07.14
19:25
Здравейте, искам да разбера за коя част на гърдите да тренирам в тази ситуация от снимката. Както виждате, гърдите ми не са, като нормалните откъм долната част, зърната ми дори не се виждат(те са отстрани). Искам да знам дали това се дължи на гена ми и не може да се оправи, дали може да се оправи и евентуално с какви упражнения да си оправя гърдите ии на коя част да наблягам за да ги оправя, горна или долна, от доста време мислех, че трябва да наблегна на горната част защото ми се виждаше че ако там се оправи ще се стабилизират, но все не се оправят ... Също така правя кофи от около година и 2 месеца, ако те са за долна част защо не виждам напредък? Дали е заради това, че не ме натоварват достатъчно ? Попринцип дадени упражнения различно натоварват всеки човек, но искам да знам аз на кои упражнения да наблегна (по вероятност да не е свързано с фитнес, а с уличен фитнес) ?
Темата беше редактирана от Кристиян Иванов на 25.07.14 19:43.
25.07.14
20:11
Ген е това според мен, като ги тренираш, ще станат още по-големи, но формата им ще се запази.
“Това състояние”-нищо ти няма.
Покажи снимка без да си се наежил като таралеж,би трябвало всичко да изглежда нормално тогава.
25.07.14
21:15
Т’ва със зърната... Не може да се оправи, генетично е, пък и няма какво да се оправя. А за другото.. Не се мъчи да разделяш гърдите на горна и долна част. Няма смисъл, особенно в стрийта.
26.07.14
13:19
Гена ти е такъв,че гърдите имат малко по-различна форма(нестандартна) ,но какво от това?
И нещо банално но вярно - не започвай специализация ,на тези килограми.Просто няма смисъл.Не си описал колко тежиш ,но според мен си не повече от 65 кг.А и няма как да стане специализация за гърди на лостове.
Качвай маса ,момче !!
27.07.14
11:56
Ако качиш малко маса,ще изглеждаш много по-добре ,включително и гърдите ти ще придобият съвсем друга форма :)
27.07.14
14:36
Мерси за съветите .. ии понеже трябва да кача кила, така на пръв поглед колко горе-долу кила трябва да кача ^^ ?
27.07.14
14:39
казано от Biad__ на 25.07.14, 20:17:
“Това състояние”-нищо ти няма.
Покажи снимка без да си се наежил като таралеж,би трябвало всичко да изглежда нормално тогава.
По същия начин изглеждам и без да съм се наежил ;\
27.07.14
15:58
Зависи колко си висок,но по мое мнение ако сега си 175 см ,поне 75-6 кг.
Краченцата ти са като клечки за ориз от китайски ресторант,наблегни и на тях.
27.07.14
17:25
Трябва много клекове да правя значи, така ли ?
27.07.14
19:15
Да,прави клек.Той е важен за растежа на мускулите по цялото тяло :)
29.07.14
12:56
Ето и снимката в която не съм се наежил :д .. Дори и да ми е такъв гена ми се струва че не ги тренирам достатъчно, за това няма да е лошо да ми кажете някои упражнения, които са сред най-добрите за гърди .. ^^
Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 29.07.14 12:58.
29.07.14
14:42
упражнения с щанги, такива на машини или със собствено тегло?
29.07.14
15:43
Собствено тегло (Street Fitness вариант) .
казано от Кристиян Иванов на 29.07.14, 12:56:
Ето и снимката в която не съм се наежил :д .. Дори и да ми е такъв гена ми се струва че не ги тренирам достатъчно, за това няма да е лошо да ми кажете някои упражнения, които са сред най-добрите за гърди .. ^^
Аз не виждам нищо страшно или странно,както ти казаха,имаш нужда от мускулна маса.
30.07.14
11:42
Мхм, значи ще го направя този експеримент ! Ние даже си имаме площадка с най-необходимото(лостове и успоредки предимно). На скоро ни направиха една много добра успоредка, на която вече тренирам, но имам един въпрос. Различното разстояние между двете тръби върху какво влияе ? И ако изключим храненето то има ли вариант да кача маса практикувайки уличен фитнес и ако има, как ? Причината е че не ми се мързелува за да качвам маса само с храна, а искам да си тренирам без да спирам за определен период.
Ии още един въпрос за сега .. Казвали са ми, че бавните повторения в упражненията качват маса в едно тяло, това така ли е ?
Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 30.07.14 11:43.
Различното разстояние влияе върху това как се разпределя натоварването между гърдите и трицепса. Без подходящо хранене мускули няма да качиш, иначе да, можеш и с уличен фитнес - зависи как тренираш. Мускулът не знае дали вдигаш щанга или собственото си тяло, стига да има достатъчно стимулация. И не, това за бавните повторения не е баш така, поне до колкото ти разбрах въпроса (че става дума за умишлено забавяне на изпълнението). Освен ако нямаш предвид бавни негативни - те си имат определени предимства, но ако говорим за големи тежести. При упр. само със собствено тегло - едва ли.
30.07.14
13:03
Мерси за съвета , тогава и на храненето ще обърна внимание, но нямада спирам тренировки за определен период. Ако някой ми каже и на каква храна да наблягам, колко често на ден да ям, по какво количество и как да комбинирам тренировките с храненето ще е много добре :D
30.07.14
13:11
Ето защо кофичките не са ми се отразили в гърдите, аз ги правя със събрани лакти до тялото, то това влияе най-вече на трицепса... това ми отговори на почти всички въпроси свързани с гърдите.. вече ще знам какви кофи да правя и няма да наблягам само на тях, де :D . Мерси за инфрмацията ! И освен кофичките ще е добре да знам кои други упражнения са най-често практикувани за гърди(горна,долна,вътрешна,външна част) в уличния фитнес.
Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 30.07.14 13:11.
30.07.14
13:54
Мисля да наблегна на вътрешна и долна част, а диамантените лицеви за коя част предимно са ? И как да кача маса, освен само с хранене(смс казвали са ми, че и с тренировки става) ?
Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 30.07.14 14:37.
30.07.14
20:32
казано от Кристиян Иванов на 30.07.14, 13:54:
И как да кача маса, освен само с хранене(смс казвали са ми, че и с тренировки става) ?
Който ти го е казал:
1.Не разбира нищо от фитнес и подобни тематики.
2.Еб*ва те.
03.08.14
15:56
Явно не разбира ...
Прочети си книгите за лятото и спортувай и ше видиш как всичко ше си дойде на мястото.
17.11.14
16:23
А дано, ама трябва да изградя някакъв режим, обаче не съм наясно точно какъв, ако някой има съвети няма да е лошо да даде един ако може :P
Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 17.11.14 16:23.
17.11.14
19:07
Наблегни на цялостна тренировка за гърди - тежки повторения на базови упражнения.
казано от Кристиян Иванов на 25.07.14, 19:25:
Здравейте, искам да разбера за коя част на гърдите да тренирам в тази ситуация от снимката. Както виждате, гърдите ми не са, като нормалните откъм долната част, зърната ми дори не се виждат(те са отстрани).
Ми,малка гръдна обиколка засега. Какъв друг ефект очакваш? 92 см гръдна, а трябва поне 100 да бъде. И това 43 санта, което си сложил за прасеца, ако е всъщност обиколката на бедрото, не ми се струва много. Направи си сметка колко мускулна маса ти липсва общо за цялото тяло.
Мнението беше редактирано от Миро на 17.11.14 19:53.