Бързо се изморявам ..

26.07.14
06:06

Здравейте, от скоро започнах да тренирам и имам следния проблем. Когато започна имам адски много сила и да речем от лежанка мога да направя 15 повторения с 50кг (аз съм около 63кг/181см) и не чувствам кои знае каква умора, но при следващите серии ако вдигна по 5 пъти пак е добре :д Не знам на какво се дължи ... Би било чудестно ако някой сподели как тренира, с какво се храни, някой полезен съвет и т.н. :)

Форума е пълен с теми за хранене и трениране. Използвай търсачката.

26.07.14
16:12

Един час преди тренировка яж орехи с балкански мед, а по време на тренировка енергийни напитки и азотни бустери.

Мнението беше редактирано от Еушендре на 26.07.14 16:12.

puzimir

26.07.14
23:33

И аз бях така когато започвах. Дължеше се на факта, че почивах над 10 минути между сериите, комбинирано с високия обем повторения на първата серия (40+) се получаваха не повече от 10-15 повторения за другите серии. Ако и при теб е същия проблем приеми съвета да почиваш не повече от 2 минути. Професионалистите в трибоя и спортната гимнастика почиват и до 5 минути м/у сериите, но не мисля, че целите ти са такива. Ако не е от това, предполагам че е от съня и храната, знам ли.

26.07.14
23:48

казано от Stefan Tsvetanov на 26.07.14, 06:06:

Не знам на какво се дължи ...

Така е, ако стигаш до отказ още в първата серия.

28.07.14
02:32

Мерси много за съветите :) Ще пробвам с ореховите ядки, дано има ефект :П

Игнорирай мнението на Еушендре.
Лишено е от смисъл и практическа стойност.

Започни да тренираш правилно.
Постоянството ще ти донесе издържливост и сила (започнал си скоро все пак).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.07.14 06:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1