Относно тренировките

Здравейте,момчета и момичета .. Значи въпроса ми е такъв тренирам 5 пъти в седмицата понеже залата не работи събота и неделя .. Понделник- Гърди .. Вторник - ръце .. Сряда - крака - Четвъртък -рамо .. Петък - гръб .. Та въпроса ми е следния кога да вмъкна да правя спринтове защото искам да изчистя малко корема, че понапълнях .. Благодаря Ви :)

puzimir

27.07.14
13:58

Вкарай ги при краката, ако желаеш да увеличиш обема на трена. Вкарай ги събота или неделя и ще се получи нещо като втори ден за крака, имаш достатъчно почивка между двата дни. Бих ти препоръчал да правиш кросче през ден за това изчистване.

Мнението беше редактирано от puzimir на 27.07.14 13:58.

Крос през ден, но тренировките ще ми станат 2 пъти на ден .. Аз ходя сутринта да тренирам и вечерта да ходя да правя спринт?

Мнението беше редактирано от Никола Раев на 28.07.14 11:14.

puzimir

28.07.14
13:56

Не, разбрал си ме погрешно. Спринта е по-скоро със силов характер, можеш да го правиш след тренировката за крака или в отделен ден, но не всеки ден или през ден (до това ниво се стига постепенно). Моята идея беше да правиш крос през ден (леко бягане). Не го приемай като тренировка а по-скоро като леко кардио. Например 4-5 обиколки на стадиона (или квартала) сутрин на гладно. Ако набавиш известно количество качествен протеин след бягането (добавка или добре съобразено ястие) не мисля че ще загубиш каквато и да е била мускулна маса. А тренировката може да бъде по-късно през деня, ако избягваш жегите може да е и при залез слънце. Това е моят съвет. Предполагам, че и това би имало някакъв ефект “Аз ходя сутринта да тренирам и вечерта да ходя да правя спринт?” Търси и други мнения.

Добре, много ти благодаря.. По принцип аз имам проблем с коляното и не мога да клякам и затова мисля да правя в сряда крака в събота спринтове, така 2 седмици после 2 седмици и в сряда и в събота спринтове .. :) Благодаря ти сега ще видя какво ще стане :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1