БЦАА, Глутамин, Аргинин - тълкуване на изследване?

27.07.14
12:24

Някой може ли да обясни за какво иде реч в това изследване ? http://www.ergo-log.com/aminoacidsoxygen.html

27.07.14
12:34

Ето това изречение е интересно ....

If you want to try out Ohtani’s mix, you’ll have to mix your own cocktail. Take 2 g BCAAs, 1 g L-arginine, 1 g L-glutamine and 2 g of a standard supplement containing free amino acids. You’ll find all the ingredients you need in any supplements store.

Иначе общо казано тоя японец твърди уж и подкрепено с опити върху контролни групи че коктейла от тея съставки повишава броя на червените кръвни телца от там на транспорта на кислород и съответно повишаване на работоспособността !!!!

27.07.14
14:26

С една дума това са 3 много полезни добавки  :)

27.07.14
14:44

На тия не се знае колко може да се има вяра имайки в предвид ,че се опитват да продават добавки.
Просто мен ме изгубиха от ляво като погледнах и ми се наби на очи >> Lose weight without dieting with Gynostemma pentaphyllum   хахахаххахаха няма как да се сваля без диета :)

27.07.14
15:36

казано от Master Admin на 27.07.14, 14:44:

На тия не се знае колко може да се има вяра имайки в предвид ,че се опитват да продават добавки.
Просто мен ме изгубиха от ляво като погледнах и ми се наби на очи >> Lose weight without dieting with Gynostemma pentaphyllum   хахахаххахаха няма как да се сваля без диета :)

Има, има...

28.07.14
23:39

казано от Strelok91 на 27.07.14, 15:36:

Има, има...

С ген :Д

казано от Master Admin на 28.07.14, 23:39:

казано от Strelok91 на 27.07.14, 15:36:

Има, има...

С ген :Д

С амфети

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1