27.07.14
12:24
Някой може ли да обясни за какво иде реч в това изследване ? http://www.ergo-log.com/aminoacidsoxygen.html
Ето това изречение е интересно ....
If you want to try out Ohtani’s mix, you’ll have to mix your own cocktail. Take 2 g BCAAs, 1 g L-arginine, 1 g L-glutamine and 2 g of a standard supplement containing free amino acids. You’ll find all the ingredients you need in any supplements store.
Иначе общо казано тоя японец твърди уж и подкрепено с опити върху контролни групи че коктейла от тея съставки повишава броя на червените кръвни телца от там на транспорта на кислород и съответно повишаване на работоспособността !!!!
27.07.14
14:26
С една дума това са 3 много полезни добавки :)
27.07.14
14:44
На тия не се знае колко може да се има вяра имайки в предвид ,че се опитват да продават добавки.
Просто мен ме изгубиха от ляво като погледнах и ми се наби на очи >> Lose weight without dieting with Gynostemma pentaphyllum хахахаххахаха няма как да се сваля без диета :)
казано от Master Admin на 27.07.14, 14:44:
На тия не се знае колко може да се има вяра имайки в предвид ,че се опитват да продават добавки.
Просто мен ме изгубиха от ляво като погледнах и ми се наби на очи >> Lose weight without dieting with Gynostemma pentaphyllum хахахаххахаха няма как да се сваля без диета :)
Има, има...
28.07.14
23:39
казано от Strelok91 на 27.07.14, 15:36:
Просто мен ме изгубиха от ляво като погледнах и ми се наби на очи >> Lose weight without dieting with Gynostemma pentaphyllum хахахаххахаха няма как да се сваля без диета :)Има, има...
С ген :Д
30.07.14
00:52
казано от Master Admin на 28.07.14, 23:39:
казано от Strelok91 на 27.07.14, 15:36:
Просто мен ме изгубиха от ляво като погледнах и ми се наби на очи >> Lose weight without dieting with Gynostemma pentaphyllum хахахаххахаха няма как да се сваля без диета :)Има, има...
С ген :Д
С амфети