Въпрос относно двуразовите тренировки

05.08.14
14:01

Здравейте. Нямаше ме няколко дни, бях на почивка и не съм тренирал. Въпросът ми е, проблем ли ще е в сряда, който ми е почивен ден, да тренирам сутрин гърди,рамо(предна,средна част),корем (понеделник са ми попринцип) и вечер гръб, задно рамо, трапец(те са ми вторник) или да си продължа поредността и да не правя двуразова ?

Или пък може да ги завъртиш в кръгова тренировка и няма сми да ходиш 2 пъти до залата? :РРР

05.08.14
20:57

Само тях да тренирам, обаче, така ли ? Да не включвам други упражнения, освен за гърди,гръб,рамо,корем ?

Имам в предвид ако завъртиш една тежка сесия от
Клек, тяга, кофи и военни преси с по 5 серии всяко упражнение мисля че ще натовариш добре цялото си тяло. А пък не мисля и че трябва да се страхуваш от пренатоварване или мускулна треска. Просто тренирай!

06.08.14
13:41

Мерси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1