Хехе, знам ги тея. Споко, аз съм кораво копеле и нямам нужда от такива мекички истории. :D
То там проблема идва от гръбнака ми всъщност. По наследство (от баба ми, майка ми и следователно и на мене) имам точно там едно прешленче дето е малко по-голямо от другите. И то се засяга и от там идва неприятното усещане после. Иначе не е болка за умиране.
Виж пищялите обаче си болят.
~закуска: мляко с ориз (nlove9) /спец поръчах на бабчето моята купичка да я направи не със бяла захар, ами със мед/
~обяд: варена леща, парче сирене
~кафе с мляко и мед
Мнението беше редактирано от Love на 01.08.14 12:51.
01.08.14
10:02
За пищялите няма спасение! И с гети и с какво ли не седят сини и рядко окосмени (поне при мъжете)... Така че свиквай да си ги глвдаш такива (:: Ама щом са одрани означава, че техниката е сравнително правилна (;
казано от Love на 01.08.14, 09:27:
Добро утро ;D
Искам да питам нещо. Едно е, че когато си слагам лоста върху трапеца, горе, после мястото ме наболява, ама майната му на тва. Предложете ми нещо да си мажа пищялите отпред, че от тягата са леко синьо-зеленикави и ме болят.
Щом е леко си добре ;) Моите стават напров морави - някъде в дневника назад бях пускала снимка
Lioton 1000 ползвам аз и доста по-бързо минават с него синките. Започвам да се мажа веднага след душа след тренировка и така няколко дни по два пъти дневно.
Също по съвет на съфорумци и на тренера, като имам тяга ходя с клин, а върху него опъвам дълги дебели чорапи до над коляното (като свърша с упражнението ги свалям, че хем е смешно, хем е жега) - предпазват донякъде. :)
Хей. :)
Мерсаж за отговора. Видях снимката, която си качила - при мен положението е горе-долу същото, но в малко по-лека форма. Казаха ми че това - http://befit.bg/eshop/public/upload/productimage/1/9/190030-21765-4.jpg можело да помогне. Мисля да го пробвам, ако няма подобрение ще мацам Лиотона и аз :D
Eдит:
Най-накрая ми дойде, корема и кръста ме късат яко... >.< Пия трето кафе. Пак няма месо, след малко мисля да вкарам една голяма доза яйца. Имам мускулна на бедрата, задника, гърба и леко на бицаните... Не спах мн хубаво, снощи с това излизане не успях да си почина както си трябва след трен... Пълен шит ;D Разчитам на цинка и магнезия да помагат с възстановяването амаа... Освен тва имам една бумага листи за учене =_= I’m a fucking mess :(
Утре обаче отивам на зала :D
Мнението беше редактирано от Love на 01.08.14 14:01.
казано от Love на 01.08.14, 09:55:
~закуска: мляко с ориз (nlove9) /спец поръчах на бабчето моята купичка да я направи не със бяла захар, ами със мед/
~обяд: варена леща, парче сирене
~кафе с мляко и мед
+ още 2 кафета, сливки, праскова, диня, 5 варени яйца. Уредих си малко свинско месце за по-късно. Засега изглежда така:
Калории - 1741
протеин - 88гр, мазнини - 58гр, въглехидрати - 223гр
Положението днес е: “Вземи тея въглени!” :D :D :D
Честно казано, не ме грее. Ядяха ми се плодовете, пък и с дефицита на месо позамазах нещата с яйцата, ама не баш ;D
Какво се прави когато седнеш да учиш, но просто не се получава? Ами, хванах си колелото и направих няколко врътки в най-голямата жега. Краката хич не бяха доволни обаче и сега си отмъщават с по-силна мускулна треска мръсниците! :D
Мнението беше редактирано от Love на 01.08.14 17:19.
Тоя филм, където си пуснала клип на Nightwish, Vampire Hunter D Bloodlust ми е любимата манга анимация... (inlove) а аз гледам много манга :D
казано от Наталья Заболотная на 01.08.14, 17:52:
Тоя филм, където си пуснала клип на Nightwish, Vampire Hunter D Bloodlust ми е любимата манга анимация... (inlove) а аз гледам много манга :D
Хихи (giggle)
Една малка поправка - анимето са анимациите, мангата са японските комикси. :) Специално това аниме не съм го гледала, но ми беше хванало окото по едно време. Та, мисля, че е крайно време да го изгледам, особено като ми припомни и сега (sun) Не знаех, че си фен, хехе :)
Тегля чертата за днес:
Калории: 1933
протеини - 119гр, мазнини - 63гр, въглехидрати - 226гр
Мали как ще си откъртя тая вечееер :X:X:X 8 часа минимум :D
За днес бях планирала да тренирам, но май ще пропусна заради МЦ.
~закуска: диня със сирене, 4 сливки
~обяд: свински шишчета, краставица, 4 сливки
~междинно: вафла Троя
~диня, сливки, пъпеш
~вечеря: краставица, свинска пържола, шишче.
Калории: 1854
протеини - 126гр
мазнини - 106гр
въглехидрати - 110гр
Днес общо взето нищо не правих. Не съм ок емоционално и цял ден ходих като призрак...
Eдит: Вижда ли се някаква промяна в гърба, или си въобразявам? ;D——->
Мнението беше редактирано от Love на 02.08.14 21:10.
Не мога да спя... упорито ми се въртят разни мисли в главата и не става. Нито магнезий, нито цинк, нито мента-глог-валериана помага. Снощи опънах 50 ром за да успея да заспя.... :(
Искам да се гръмна.
От талията, да. =]
Не съм броила калории днес, не ми се занимаваше.
Радвам се, че все още се прави хубава българска музика! : )
—->
Мнението беше редактирано от Love на 03.08.14 22:51.
Здравейте.
закуска: чай с мед, 3 варени яйца
обяд: купичка таратор
-тренировка-
Загрявка: хиперекстензии 1х15, 1х15х5, клекове СТ, коремни, тяга с дъмбели, клек 1х10х10
клек 8х8х20
тяга 8х8х40
военна 8х8х4
бицепсово сгъване 2х20х4
горен скрипец (широк) надхват 2х8х30, 1х6х35
горен скрипец (раменен) подхват 3x8x30
Разтягане.
Бележки:
1.Хвата вече не ми прави проблеми при тягата.
2.Знам че трябва да ям по-стабилно сутрин и особено когато ще ходя да тренирам, но не ми се яде. Всъщност се насилих да изям и таратора... Както и да е, тренировката ми го отвори апетита малко.
3.Мехлема с арниката помага за синините по пищялите. ;)
4.На скрипеца вкарах едната серия с 35 кила, другия път ще пробвам всички да са така.
следтренировъчно: овесена палачинка намазана с мед
междинно преди вечеря: салата - домат, краставица, пипер, лук, зехтин, сол. парче кашкавал, няколко бисквитки с овесени ядки.
вечеря: белтъците на 3 яйца, малко шопска салата, 2 наденички на скара
Общо: 1745Kcal
протеини: 96гр
мазнини: 98гр
въглехидрати: 112гр
Вода: 2,5л
Едит: Толкова ми е смотано в момента, че искам да се напия до безпаметност за да не мисля за нищо! ................
Мнението беше редактирано от Love на 04.08.14 21:26.
Hi.
закуска: нектарина
обяд: яхния с лук и пилешко, филийка хляб
следобедно: две резенчета нектарина, 4 мини вафлички, чай с мед
преди вечеря: пилешко
вечеря: 5 варени яйца, суров пипер
Общо: 1827Kcal
протеини: 134гр
мазнини: 105гр
въглехидрати: 80гр
вода: ~2л
————————————————
Пускам и една снимка, на гърба пак :D
Не че има особена разлика, ама снощи брат ми прояви желание да го снима и после видях едно нещо с форма на ромбче в долната му част, което много ме изкефи и реших да споделя. :D Знам че се радвам като някакъв дечко, обаче аз преди нищо нямах по гърба и сега като почва да се появява мускулче съм happy ^^
Мнението беше редактирано от Love на 05.08.14 17:42.
Преди малко си направих едно раздвижване, че имах желание.
Започнах с тренировка за ръце - бицепс, трицепс и рамо, с гиричките които имам вкъщи (3kg) Добре се получи, поизпотих се, загрях. И не ми се спираше после, хаха. :D
Правих разни други щуротии, и после се сетих нещо. Всъщност то цял ден ми се върти в главата. Става въпрос за резултатите на Блага - следя дневника й от известно време и супер много ме радва и надъхва!! (rock) Та, това което прави тя, днес ми послужи като яко вдъхновение и след малката трен за ръце си спретнах едно HIIT-че по домашно: джъмпинг джакс, серийки бързи лицеви, подскоци, бързи клекове, ритници, high knees, mountain climbers и така докато се изпотих цялата и пулса скочи до небето. : )
От утре почвам и спринтове всяка сутрин. Ей, пак се надъхах хорааа! (sun)
Мнението беше редактирано от Love на 05.08.14 19:02.
05.08.14
19:26
оххх а аз кога ще се надъхаам ;(
Да се отчета за спринтовете днес - 5х50метра. Исках 10х50 ама постепенно ще стигна и до там.
~закуска: нектарина
~папане преди трен: салата - домат, краставица, ч.л. олио, 4 големи маслини; печено пилешко, 30гр шоколад
Eдит:
Тъкмо се връщам от трен. Днес беше доста слабо... не може да се каже, че съм доволна. Преди да отида се случи нещо дето ми разбърка мислите и ме разстрои доста, мислех че след залата ще ми мине, но уви. През цялото време бях като на автопилот, не ми достигаше и сила. Сега съм изтощена.
загрявка - същата както винаги
клек 8х8х20
тяга 7х8х40
военна 6х8х4
Следващото трябваше да е на скрипеца, но нямах сила. Довърших си с упражнения за ръцете.
бицепсово сгъване 3х20х4
едно упражнение, което не мога да опиша, но го видях от тренировка за ръце в нета. Прилича на кик-бек, но не е същото. 3х8х4 от него.
Dumbbell Lateral Raises 2x6x4
лицеви опори 1х10
~следтренировъчно: овесена палачинка с малко мед, краставичка + една малка наденичка на скара
~ пилешка пържола на скара, домат, краставица
Мнението беше редактирано от Love на 06.08.14 16:35.
Към храната добавям 3 палачинки и още малко пържола.
Тегля чертата за днес:
калории - 1835
протеини- 123гр
мазнини - 93гр
въглехидрати - 117гр
Вода: над 2 л
Изтощена съм емоционално и физически. Имам нужда от гуш! ;(
06.08.14
21:43
(hug) макар и виртуално :))
казано от Love на 06.08.14, 18:12:
Имам нужда от гуш! ;(
В този форум само “муш” можеш да намериш :D
Хаха, засега си търся само гуш :D Колкото до муш-а, знаеш в чий дневник често се появява тая тема (giggle) Ая, не ме бий, плс (tmi)
Мнението беше редактирано от Love на 06.08.14 22:56.
Хей.
Сутринта бях много уморена, имах и яка мускулна на трапеца, раменете и долната част на гърба. Нещо май не се възстановявам като хората или и аз нз. Пропуснах спринтовете.
Днес пак е яко жега, като цяло не ми се и яде много.
~закуска: елда с масло и сирене
~обяд: грах с пилешко, малко салата
~междинно: един малък сладолед, 5 бисквитки
~междинно: грах с пилешко
~вечеря: скумрия на скара, домат, пипер.
~нескуик с мляко ;D
Общо: 1637Kcal
протеини - 118гр
мазнини - 92гр
въглехидрати - 104гр
Карахме колела, обаче малко, че много бързо ми се одървиха бедрата - и аз не знам защо (headbang)
Иначе днес беше хубав ден :)
—-> И една песен, която се връзва с градусите напоследък :D
Мнението беше редактирано от Love на 07.08.14 20:43.
Хилоу.
Днес се очертава ден за интелектуална дейност :D че доста изоставам с уроците и това не е никак хубаво. Другата седмица ми се очертава да ходя на море, което е супер! (sun)
Още имам досадна мускулна в трапеца и долната част, днешната тренировка я местя за утре.
С храната какво става:
~закуска: голям омлет от 4 яйца, лук и сирене
~втора закуска: зелен пипер пълнен със сирене, 6 чери доматчета, няколко зрънца грозде
~късен обяд: печена скумрия
~междинно: сладолед, праскова, няколко зрънца грозде
~вечеря: малко сирене, половин праскова, 5-6 сурови бадема
~киндер буено >.
<
Общо:1823Kcal
протеини: 109гр
мазнини: 122гр
въглехидрати: 68гр
Eдит:
Досърбя ме да направя нещо ;D Към 20 минутки си направих едно раздвижване - планкове, лицеви, упражнения с гирички за рамо, трицепс и бицепс, после бягах малко. :)Мнението беше редактирано от Love на 08.08.14 20:49.
Здравейте.
Днес сутринта бягах към 10тина минути, с почивки де. По-късно отивам на зала! (sun)
~закуска: 4 питки (отдавна не бях яла), чаша айрян, една праскова, 30тина грама бадеми
~обяд: свинска котлетна пържола, пресни краставички
Едит: тъкмо се връщам от тренировка, направо съм в еуфория!!!! (sun)
загрявка: хиперекстензии 1х15, 1х15 с диск 10кг, клекове СТ, коремни, клекове с лост (10кг)
Днес малко поразчупих модела 8х8:
клек 8х6х20
тяга 8х6х40, 4х6х50 (rock)
военна с гирички 4х8х4
военна с лост 4х8х10
горен скрипец нахдват (широк) 1х8х30, 1х8х35, 1х8х30 зад врат
горен скрипец подхват (раменен) 2х8х30, 1х8х35
придърпване на долен скрипец 1х8х30, 1х8х35
Разтягане и къщичка.
Бележки:
1.Защо съм толкова хепи в момента? Хехе, направих една малка сметка и досега имам общо 11 тренировки в зала. Тягата я почнах с дъмбели по 10 кг, а днес реших след последната серия с 40, реших да се пробвам за едно повторение с 50 кила. Само дето от еуфория, повторението стана на серия, а сериите станаха 4. Исках да довърша до 8, но реших че не е добра идея да се насилвам. Обаче мисля другата тренировка вече да почвам с 50 кила тяга направо. На хвата ми натежават само към последните повторения. Иначе са ми перфе. ^^
2.Другото което забелязах е, че на клековете лоста 20 кила вече също ми е лекичък. Следващата трен минавам на 30 кила направо.
3.На скрипеца още не мога да направя 3 серии с по 35 кг, но скоро и това ще мога. :)
~следтренировъчно: 2 парченца баклава от Турция, 2 бъркани яйца - само яйца, без сирене.
~котлетна пържола, свежи краставички, чаша айрян, 2 бадема
Мнението беше редактирано от Love на 09.08.14 16:10.
Да тегля чертата за днес:
Към яденето досега, добавям 2-3 бонбона с пълнеж от цял бадем и черен шоколад /пак от Турция някакви, БОЖЕСТВЕНИ СА!~/
Общо: към 1907Kcal
протеини: 99гр
мазнини: 121гр
въглехидрати: 108гр
Малко повечко от колкото ям по принцип, надявам се от излишъка да вземе да ми порасне нещо хаха :D
Ето ги и въпросните бонбоняци, приличат на бели яйца :D——>
Мнението беше редактирано от Love на 09.08.14 19:15.
Равносметка в снимки за резултатите от началото на тренировките до сега.
Мисля, че гърба ми е този дето върви най-много. Или поне дръпна бързо. :)
Мнението беше редактирано от Love на 09.08.14 20:43.
Не знам, Дани.. аз за мойто дупе винаги имам едно наум (не го харесвам :D ) , но наистина има някаква разлика. А може би повече си се радвам на гръбчето, хехе :D :)
Днес го пиша разтоварващ ден, че така ми идва отвътре :)
~закуска: диня със сирене, кафе без захар, парченце шоколад
~обяд: диня
Хехе, мерси. :)
Едит: Да допълня, че само на диня трудно се живее, хаха. Гладна съм като звяр :D Та, да си допълня храната:
~следобедно: 100 гр сирене, едно доволно голямо парче пушено свинско :D , диня.
~междинно: 3 парченца баклава, 3-4 лешника, диня
Обожавам я! (nlove5)——->
Спирам щом си казал край... :)
Оф, ходи ми се на зала!!! (nhappy2)
Мнението беше редактирано от Love на 10.08.14 18:19.
Е не се стърпях и направих малко раздвижване - планкове, лицеви 2х10, упражнения за ръцете с гиричките, коремни малко, джъмпинг джакс. (giggle)
Тегля чертата за днес:
Общо: 1638
протеини: 74гр
мазнини: 70гр
въглехидрати: 190гр
Вода: близо 3 л
Отивам да си пусна някакво филмче сега. (F)
Мнението беше редактирано от Love на 10.08.14 20:36.
Малиии как изгорях.... :X
Здравейте симпатяги. Тъкмо се връщам от плажче, за сефте тая година :D
Какво правих досега: общо взето се пекох, плувах доколкото мога (тип куче-удавник xDDD), ПАК се пекох и така. Събирам витамин Д :P
Какво папах: кофти работи. Един пакет сурови ядки микс в който имаше и стафидки, един сладолед Нескуик + няколко чопвания от някаква закуска дето брат ми плюскаше :D И вода - малее, умрях за вода. Даже сега наливам водичка с лед, че ми е жега.
Eдит:
~парченце баклава
~2 пипера пълнени с яйце и сирене на фурна
~мноооого вода
Калкулатора ми ги изкарва около 1668 калории, та предполагам някъде там се въртя днес. 50 гр протеини, другото всичко мазнини и по-малко въглени.
Пускам и една кифленска снимка от морето. Игнорирайте големите ми бутчета, просто съм стабилна жена - голяма :D :D :D
(нали така беше модерно да се снима? )—->
Мнението беше редактирано от Love на 11.08.14 21:27.