казано от sapuna на 02.08.14, 00:08:
Стелинко ,фотинка плс ,че ти забравихме муцунката и формИЧКИТЕ ! (F)
Е браво бе, Сапунче! Толкова бързо ли? :D
Повечето снимки са плажни вече, и хич не са за тук :D Иначе, не мисля, че има кой знае каква промяна в тялото , но може би си прав - трябва да обновя галерията скоро..
казано от Stela на 01.08.14, 23:52:
7. Нещо като клек с тежест 75кг на гърба 15 15 20 30
Стелка, направо ме разби... със 75 кила клек 30 повторения (muscle)
02.08.14
18:36
Съмнявам се обаче да е до долу?
Момичета, това не е клек, и не е с щанга. Малко е сложно за обяснение, затова си го пиша “нещо като клек с тежест на гърба”.
С две думи : Застава се с лице към машината за бедрено разгъване , прикляква се и се слага подложката ( която по принцип е за краката) на кръста. Така приведен напред, с изправен гръб, започва да се кляка с определената тежест.Съвсем спокойно може да се прикляква и с всички тежести, но самата машина се килва и има нужда някой да я държи от едната страна. Така че дори тия 75 не са ми максимум. Разбира се, няма как да се изпълни пълен клек. Не знам как се нарича упражнението, и не знам дали ме разбрахте, но това е положението :D
Ставане: 08.45
Тренировка: 10:00 Кардио и корем
Разгряване: стави
1. Стълби 10мин ( 5 от тях през 1 стъпало)
2. Пътека 30мин. ( 20 от тях под наклон)
3. Корем:
* повдигане на крака от стенд 5x10 през 10сек
* преси от обратен наклон 4x20 с тежест 10кг
* преси на постелка 50бр
* късички преси 50бр
Храна:
09:30 банан, фрапе
11:30 омлет от 4 щастливи яйца, плочка сирене
12:00 7 фурми
17:30 ориз със тиквички и морков на фурна
22:30 мента със спрайт, 4 гОлеми ябълки
Въпреки, че е събота, и тогава обикновено почивам, реших да вкарам едно кардио. Картата ми е промоционална и супер изгодна - ако имах време, щях да тренирам двуразово дори. Спокойно в заличката, всички спят..Дори увеличих времето на пътеката, заради едно хубаво тяло на съседната (wasntme)
Иначе ужасно дълъг и изморителен ден. Едва стоя на краката си. Прибрах се, сипах едно питие и мисля да не излизам. Ако има кой да ми сипе и второ..
Мнението беше редактирано от Stela на 03.08.14 23:23.
Ден без тренировка
Ставане: 09:30
Храна:
10:00 омлет от 4 щастливи яйца, плочка сирене; 4 фурми
11:00 фрапе
16:00 100гр пуешко филе, 1 краставица, 3 ябълки
21:00 400гр пилешко, 4 моркова на грил тиган
22:00 4 фурми, мента със спрайт
по-късно ябълки
Цял ден на работа, но понеделник и вторник почивам, и планирам да се отдам на плаж и тренировки.
Минаха десетина дни от последния боклучав ден, така че ,може би, утре ще се отдам на изкушението (grin) Иначе взех да се притеснявам от това пиене - тоест, не толкова от ментата, защото слагам по 20-30гр, колкото от спрайта. Не бях пила газирано с години, и сега ми е гузно..но пък ми е толкова сладко..:P
казано от Stela на 03.08.14, 23:07:
омлет от 4 щастливи яйца
Рисуваш им усмивки на черупките преди да ги счупиш ли? :)
Застава се с лице към машината за бедрено разгъване , прикляква се и се слага подложката ( която по принцип е за краката) на кръста. Така приведен напред, с изправен гръб, започва да се кляка с определената тежест.Съвсем спокойно може да се прикляква и с всички тежести, но самата машина се килва и има нужда някой да я държи от едната страна.
(dull) направо ме е страх да попитам..ама..защо?
казано от Redalex на 04.08.14, 09:27:
казано от Stela на 03.08.14, 23:07:
омлет от 4 щастливи яйца
Рисуваш им усмивки на черупките преди да ги счупиш ли? :)
Хахаха, малко извратено би било това :D
Домашни яйца са, от щастливи кокошки..затова са щастливи и те :)
казано от Дългия на 04.08.14, 17:07:
Застава се с лице към машината за бедрено разгъване , прикляква се и се слага подложката ( която по принцип е за краката) на кръста. Така приведен напред, с изправен гръб, започва да се кляка с определената тежест.Съвсем спокойно може да се прикляква и с всички тежести, но самата машина се килва и има нужда някой да я държи от едната страна.
Добре натоварва задната част на бедрата и дупето. Тренерът го вкара за разнообразие.
Защо, Дълъг?
04.08.14
21:12
Може ли да го снимате някой път, наистина звучи интересно, а дори не мога да си го представя какво е точно :Д
Ставане: 07:00
Тренировка: 18:00 Гръб
Разгряване: кростренажор, стави
1. Гръбни екстензии 4x12
2. Гребане с щанга 4x12
3. Гребане с дъмбели 3x12@12,5kg
4. Гребане на хоризонтален скрипец 4x12
5. Вертикален скрипец зад врат, широк хват 4x12@25кг 25кг 30кг 35кг
Корем: преси от обратен наклон 3x20@10kg
Храна:
09:00 фрапе, 150гр фурми
13:30 омлет от 4 щастливи яйца, плочка сирене
* пакет оризовки, 2 банана, мента със спрайт, фрапе - по време на целия плаж
20:00 сладолед 800гр. , шоколад 100гр
Прекрасен ден на плажа с момичетата. После тренирах сама, колкото да не е без хич.
Вечерта имах отвратителен момент, за който не ми се коментира. Омазах се брутално с боклуци и се трупясвам на дивана.
казано от Stela на 04.08.14, 20:12:
казано от Дългия на 04.08.14, 17:07:
Добре натоварва задната част на бедрата и дупето. Тренерът го вкара за разнообразие.
Защо, Дълъг?
А не, просто идеята да клякаш с машината за бедрени екстензии върху кръста ми се стори малко екстремна. Но може аз да съм прекалено консервативен. ;) Иначе съм се убедил, че фразата “Натоварва задната част на бедрата и дупето.” има почти мистична сила във фитнеса. (Не те визирам теб в случая де.. :D)
казано от Дългия на 04.08.14, 23:15:
А не, просто идеята да клякаш с машината за бедрени екстензии върху кръста ми се стори малко екстремна. Но може аз да съм прекалено консервативен. ;) Иначе съм се убедил, че фразата “Натоварва задната част на бедрата и дупето.” има почти мистична сила във фитнеса. (Не те визирам теб в случая де.. :D)
:D Не знам колко е мистична тая сила, ама когато трябва да правя долна част, все едно идва краят на света - мъка голяма (dull).
Не стига, че вървят най-слабо, ами и сила никаква, и се отегчавам, и все с нещо трябва да ме “залъжат”, че да ги правя, без да мрънкам :D
Ставане:09:30
Тренировка ( на гладно): 11:00 Гърди, рамо, бицепс
Разгряване: кростренажор, стави
1. Повдигане на щанга от лежанка 1x20@20 1x12@30 1x10@35 1x8@40 1x6@45
1.1 дроп серия с увеличаващи бройки, без почивка 1x3@45 1x5@35 1x8@30 1x20@20
2. Щанга от обратна лежанка 1x12@20 1x10@30 1x35@10
3. С дъмбели от наклон 3x12@10
4. Раменни преси 2x10@10 2x8@10
5. С дъмбели от седеж 3x10
6. Още нещо правих за рамо, но не го помня..
7. Бицепсово сгъване с диск 2x20@10кг
8. Бицепсово сгъване с крив лост ( лактите са изнесени по-напред) 3x10@13kg
9. Концентрирано едностранно с дъмбел 3x12
* Въобще не съм сигурна за килограмите..
Храна:
09:30 фрапе без захар ( то аз всичко пия без, не знам защо продължавам да го описвам)
13:00 омлет от 4 нещастни L яйца, плочка сирене
15:30 “Кая Кейк” ( това от снимката, с джинджифил и индийско орехче)
17:30 банан
20:30 св.вратна пържола с моркови на грил тиган
по-късно ябълки
Тия от синоптика ме вързаха нещо, че ще вали, и се успах за плажа.. (dull)
Тренирах на гладно, само на кафе. Уууу, ник’ва сила, много зле работата. Повече такива експерименти - НЕ ! Добре си ми е с банан или фурми преди тренировка..
Иначе, въпреки снощното омазване, днес се чувствам определено по-слаба, от вчера. Явно бях задържала доста вода ( по стандартни причини)
Ще дописвам..
ЕДИТ:
Добавям втора тренировка: 19:00 Кардио и корем
1. Стлби през едно стъпало 10мин
2. Пътека под наклон 30мин
3. Корем: 160бр преси (различни)
Мнението беше редактирано от Stela на 05.08.14 21:37.
казано от Stela на 05.08.14, 14:19:
Добре си ми е с банан или фурми преди тренировка..
Е това е - дай й на жената банан сутрин и целия й ден ще е (sun).
:D :D
казано от Петър на 05.08.14, 14:37:
казано от Stela на 05.08.14, 14:19:
Добре си ми е с банан или фурми преди тренировка..
Е това е - дай й на жената банан сутрин и целия й ден ще е (sun).
:D :D
Аааа, Пешак, на твоите жени, ако им е достатъчен един банан само, не знам... :D
Някои се задоволяват с малко повече ;)
Във връзка с кейка със супер храни от поста ти, ако нямаш нищо против ще ти предложа една алтернатива, която си приготвих днес вкъщи:
Накиснах чиа /доволно количество - към 2 супени лъжици/, към нея добавих 50 гр. предварително накиснато кашу, лешников тахан, 1 лъжица перга, 1 лъжица мед, брашно от рожков и сусамово брашно толкова, че да изсуши сместа. Сместа може да се оформи и на бонбони, ама аз си я хапвах с лъжица.
Стана доста вкусно и засищащо, надявам се продуктите, които съм ползвал да не са ти противопоказни и да при желание да си го приготвиш... пък и всяка една импровизация и ъпгрейд са добре дошли, аз сложих това, което имах в наличност :)
казано от Ilstrong на 05.08.14, 22:04:
Във връзка с кейка със супер храни от поста ти, ако нямаш нищо против ще ти предложа една алтернатива, която си приготвих днес вкъщи:
Накиснах чиа /доволно количество - към 2 супени лъжици/, към нея добавих 50 гр. предварително накиснато кашу, лешников тахан, 1 лъжица перга, 1 лъжица мед, брашно от рожков и сусамово брашно толкова, че да изсуши сместа. Сместа може да се оформи и на бонбони, ама аз си я хапвах с лъжица.
Стана доста вкусно и засищащо, надявам се продуктите, които съм ползвал да не са ти противопоказни и да при желание да си го приготвиш... пък и всяка една импровизация и ъпгрейд са добре дошли, аз сложих това, което имах в наличност :)
Звучи доста интересно, Илийка! Хубавото е, че имам всички продукти под ръка, без пергата. Може да я заменя с пчелен прашец.. Само ядките са ми противопоказни, но смлени и в малко количество смятам няма да е проблем. Ще се пробва задължително! Мерсиии :)
Ставане:08:00
Тренировка:19:00 Трицепс, предмишница, прасец
Разгряване: пътека, стави
1. Трицепсово разгъване на горен скрипец с /\ ръкохватка 4x12@ 30 30 35 37,5
2. Френско 4x12
3. Трицепс на машина 4x12
4. Сгъване за предмишници с крив лост ( подхват) 3x15
5. Сгъване за предмишници с крив лост (надхват) 3x12
* в последователна серия:
6. Калф машина 3x15
7. Повдигане на пръсти от стоеж ( пръсти встрани) 3x12
8. Повдигане на пръсти от стоеж ( пръстите сочат навътре) 3x12
Храна:
09:00 фрапе
12:30 св.вратна пържола с тиквички и моркови на грил тиган
18:00 13 фурми
18:30 фрапе
20:30 2 пилешки бутчета с картофки на фурна
по-късно ябълки, ментичка със спрайт (wasntme)
Много работа и никакво време за почивка, но пък си тръгнах заслужено по-рано. Забравих си закуската у дома и затова карах само на кафе до обяд, ужасТ ! (dull) Не, че не можех, да омахам вратната и в 09:00 , но после пък обяда щеше да увисне...
Офф, снощи спах с един комар, и днес цялата съм изпонахапана (envy) Обмислям стратегията за тази нощ..
Мнението беше редактирано от Stela на 06.08.14 21:40.
Не я ли хванеш гадината преди да легнеш .....нема да можеш да заспиш,аха да се унесеш и те изпрска нейде или ти свирне в ухото .. ......:D
Да, цяла нощ ми пя на ухо..Сега светнах в коридора, да го примамя на светло.. Ако и това не помогне, утре ще закачам балдахина над леглото. Лягам, подпъхвам краищата под матрака чак, и така барикадирана, заспивам спокойна :D
Като имам комар в стаята, задължително си включвам едно изпарителче в контакта. Смърди, не смърди, пак е по-добре от безсънна нощ и после целия на плюски в следващите дни. :)
07.08.14
09:11
Офф, снощи спах с един комар, и днес цялата съм изпонахапана Обмислям стратегията за тази нощ.
И аз до преди няколко дни имах проблеми с един комар (dull) (envy) и се сетих, че трябва да си пусна мрежата на прозореца (headbang)
казано от Наталия Николова на 07.08.14, 09:11:
Офф, снощи спах с един комар, и днес цялата съм изпонахапана Обмислям стратегията за тази нощ.
И аз до преди няколко дни имах проблеми с един комар (dull) (envy) и се сетих, че трябва да си пусна мрежата на прозореца (headbang)
За да не може да излезе? :D
07.08.14
09:15
казано от Boby_ на 07.08.14, 09:13:
казано от Наталия Николова на 07.08.14, 09:11:
За да не може да излезе? :D
Хахаха подигравай се :D Изчаках 1ден да видя дали още ме яде т.е. дали е в апартамента и след това я пуснах (devil)
казано от Boby_ на 07.08.14, 08:54:
Като имам комар в стаята, задължително си включвам едно изпарителче в контакта. Смърди, не смърди, пак е по-добре от безсънна нощ и после целия на плюски в следващите дни. :)
Такааа, комарът се оказа умен, пак ме трови цяла нощ (envy)
И ние имаме някъде скатано такова изпарителче, трябва да питам мъжУ де е. Иначе се сетих за ония приложения на телефона против комари..Но мисля, че са пълна смешка и едва ли действат..а и май чувам звуците..
казано от Boby_ на 07.08.14, 08:54:
Оооо, аз цяло лято карам на такива. А и сега са пуснали едни модерни :D, без аромат, така че не ги усещаш. До главата е, и да има комар в стаята - бяга в другия край :).
Мнението беше редактирано от Петър на 07.08.14 11:55.
Ставане:08:00 (заради комара)
Тренировка:09:30 Кардио и корем
1. Стълби 10мин през едно стъпало
2. Пътека 30мин под наклон бързо ходене
Корем:
1. Повдигане на крака от стенд 5x10 през 10сек
2. Повдигане на крака от наклон 3x15 през 10сек
3. Преса с тежест от обратен наклон 4x20@10кг
4. Повдигане на швейцарска топка с крака от лег 4x15
5. Преса на машина 5x10 през 10сек с много тежко
Храна:
09:00 фрапе, банан,14 фурми ( тук се поолях, ама докато се разсъня и те заминали..)
11:30 омлет от 4 нещастни яйца, плочка сирене
16:00 1 пилешкo бутче с печени картофки на фурна
17:30 2 големи ябълки
22:30 св.вратна пържола с тиквички и моркови на грил тиган
23:30 ментичка със спрайт
по-късно ябълки..
Много жега в залата, хвърлих потника и пак цялата течах..Уж климатиците работят..Иначе спокойна тренировка, малко хора...песен..
Сега на работа до 22:00 (dull)
Утре почивам и се мятам на плажа от зори (sun)
Мнението беше редактирано от Stela на 07.08.14 23:23.
07.08.14
12:28
хвърлих потника и пак цялата течах.
Стеле, по какво остана, ако не е тайна (giggle) В смисъл аз, ако хвърля потника оставам по сутиен :D :D :D
казано от Наталия Николова на 07.08.14, 12:28:
хвърлих потника и пак цялата течах.
Стеле, по какво остана, ако не е тайна (giggle) В смисъл аз, ако хвърля потника оставам по сутиен :D :D :D
Хахаха, аз отдолу съм с такъв тип къс потник винаги, без сутиен.
Да има да свалям :D
Ставане:08:00
Тренировка 19:00 Долна част
Разгряване: пътека, стави, клек 2x15@20кг
1. Клек 1x15@30kg 1x12@60kg
2. Приклякване в темпо 1x20@100kg 1x15@110kg
* с супер серия:
3. Задно бедро от седеж 3x15
4. Бедрено разгъване 3x15
5. Приклякване с тежест на гърба ( онова на машината за бедрено разгъване..което забравих да снимам хах)
6. Абдуктор 4x50 наведена напред
Кардио: 20мин пътека (10 от тях по наклон)
Храна:
09:00 едно нещастно варено яйце ( другото споделих с приятелка), 15 фурми, фрапе
10:00-16:00 пакет оризовки, 3 малки менти със спрайт, банан, вратна пържола с малко тиквички на грил тиган (не в тоя ред)
20:00 2 фурми
21:30 св.език с масло 2бр., краставица
по-късно ябълки
Туй, да правиш крака след плаж, си е направо мазохизъм (whew). Как да е, изтиках тренировката, поизпотих се, дано съм и изхабила малко калории, че само лежане цял ден на плажа. Времето беше едно такова лениво, лежерно..абе идеално влизаха ментата и лафчето с мацките..
Сега чакам езичето да стане готово и ще му се отдам (grin)
Ооо, забравих да кажа - тая нощ спах спокойно, без комара. Вкарах оная джаджа в контакта, и онуй се покри, ни жуж, ни муж..можело значи (grin)
Мнението беше редактирано от Stela на 09.08.14 08:55.
казано от Stela на 05.08.14, 13:16:
казано от Дългия на 04.08.14, 23:15:
:D Не знам колко е мистична тая сила, ама когато трябва да правя долна част, все едно идва краят на света - мъка голяма (dull).
Не стига, че вървят най-слабо, ами и сила никаква, и се отегчавам, и все с нещо трябва да ме “залъжат”, че да ги правя, без да мрънкам :D
Стелка, та ти клякаш с 60 кг ... какъв е този край на света (wasntme)
Абе явно още не мога да подмина вертикалата хубаво, щото тренерът все вика “спускай още”...ма то да не е спусканка :D
С 30 кила направо удрям дупето в земята, ама колкото по-нагоре качвам, толкова по-плитко клякам.. (dull)
казано от Stela на 09.08.14, 08:53:
Абе явно още не мога да подмина вертикалата хубаво, щото тренерът все вика “спускай още”...ма то да не е спусканка :D
С 30 кила направо удрям дупето в земята, ама колкото по-нагоре качвам, толкова по-плитко клякам.. (dull)
Мен все ме тормозят да клякам до долу и затова трудно вдигам килата, че клякането е лесно, ама ставането... (giggle) И все съм с мускулна треска. Само преден клек като правя нямам, ама той е и с по-малко кила.
Ставане: 08:00
Тренировка 09:00 Кардио и корем
Разгряване:стави
1. Стълби 10мин. (през едно стъпало)
2. Пътека 20мин (под наклон бързо ходене)
3. Корем 3x20 преси от обратен наклон с тежест 10кг
Храна:
08:30 фрапе, 10 фурми
11:00 - 17:00 130гр оризовки, фрапе, 2 банана ( в разбъркан ред)
20:30 “френска вечеря” ( филе Елена, пастърма, други мезета, сирена различни видове, Бри, кашкавал, маслини с бадем, чери доматки, багети с чесън/със зелени билки, малко бяло домашно вино)
по-късно алкохол и цигари (tmi)
Прекрасен ден беше, а още не е свършил. (inlove) Сутринта лека свежа тренировка. После цял ден на плаж - плицукане, мързелуване на шезлонга и сладки приказки с мацките. След това фризьор ( крайно време беше). Сега сядаме с половинката за традиционната “френска вечеря”, която правим веднъж в месеца ( почти всичко от нея, ми е противопоказно, но се надявам, да не го изболедувам много). Ще се излиза по-късно..клубче и чалгатека най-вероятно.. Абе днес съм много много непослушна.. :P
Мнението беше редактирано от Stela на 09.08.14 21:57.
Ден без тренировка
Ставане:11:00
Храна:
11:30 омлет от 4 нещастни яйца, кашкавал
12:00 4 фурми, фрапе
16:00 150гр сусамов тахан с мед
17:30 фрапе
23:00 4 ябълки
Такааа. Снощи, не знам какво беше това домашно винце, но така ме завъртя. Малиии..И то от половин чаша! Наложи се да чакам да изтрезнея три часа, та да почна да се приготвям за излизане :D
В клубчето пих една малка мента със спрайт, културно..В чалгатеката влезнах, видях какъв ужасТ е, и си тръгнах. Малко се нацупиха компанията, но просто не можех да си го причиня. В 3.30 си бях послушно в леглото.
След снощната солена вечеря, прецених че ще е по-удачно да карам по-леко с храната днес. Да не говорим, че и бях подпухнала..
Иначе отегчителен, неделен работен ден, като изключим, че с колежката хванахме един опит за кражба. Един пич, най-нагло си прибра едно Кавали 100мл в торбата. Колежката го видя, той се стресна и го извади, още преди да сме реагирали. Тръшна го на един рафт и изчезна. Честно, много ме е яд на такива. Баси, аз супервайзор ли съм, или пъдар (dull)
Ето какво е положението към момента :)
Малко лошо качество на снимките, и още по-лошо позиране..
Прешлените все така се виждат, но забелязвам малък напредък, в долната част на гърба. Абе ще се работи :P
Готини шортички .А защо не се завъртя да видим и коремната преса ? Предполагам не е за изпускане !
Мнението беше редактирано от The Saint на 11.08.14 22:02.
казано от Галин Георгиев на 11.08.14, 22:02:
Готини шортички .А защо не се завъртя да видим и коремната преса ? Предполагам не е за изпускане !
Мерси :) И аз много се кефя на такива.. футболярски :D
Пресата и нея ще я снимам скоро, но тя е по-непретенциозна..с това мое хранене в огромни количества, малко трудно се показва..