Препоръчайте ми тренировъчна програма

09.08.14
19:49

Здравейте! Знам, че има 10000 теми относно това което питам, но при мен е малко по-различно. От доста време тренирам и то с г/д нормални тежести, но като чели не се получава.. От няколко дена взимам DANABOL-3 таблетки дневно и се надявам да допринеса за желание от мен ефект, а именно мускулна маса. На 19 години съм, тежа 96кг. Препоръчайте ми 5 дневен сплит от тренировки за максимален ефект и хранене - в колко часа, какво и т.н. Храненето може би, съм го напаснал някак си. Сега тренирам всеки ден отделна мускулна група като смятам, че така е най-добре, но явно не правя правилен синхрон в упражненията. Ще съм благодарен на хората, които се отзоват (wave)

09.08.14
21:09

Цяло тяло в един ден. Има хиляди програми. Опитай  “5 X 5” Най-много писано има по тази програма.Действа много добре.

AG

09.08.14
23:23

Начи първо взимаш данабола и после почваш да мислиш за хранене и трениране? Не се прави така. И тия 3 хапа ако са по 10 мг са си бая доза. Замисли се за здравето си.

10.08.14
00:36

Росене,
Метандростенолона който навярно вземаш е сериозно нещо ,за хора със сериозен стаж и опит в бранша.Ако не си наясно - това е стероид(според някои най-мощния,заедно с ретаболина).Метана ароматизира и това трябва да го знаеш.Ако не вземаш някакъв антиестроген ,ще получиш странични ефекти ,някои от които доста неприятни.Гинекомастия например.
30 мг доза метан дневно е нищо и няма да получиш резултати.За сметка на това обаче ще получиш странични ефекти ,ако не направиш това което казах.
И на последно място да спомена ,че тука не се обсъждат такива медикаменти,просто изпитах нужда да споделя мнението си,което вярвай ми ще ти е от полза.

съвет:МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ !

AG

10.08.14
00:55

Ба... малко. За 2-3 месеца на тия дози се става яката батка. Ама е малко закъснял, щото лятото ще свърши. Плажните химици тия неща ги правят от април. После ще спре химията и тренировките и за следващото лято няма да е в по-добра форма от сега...

10.08.14
09:13

Бърз преглед:

Активен живот: 6-8 часа
  Клас на препарата: анаболен/андрогенен стероид (орален)
  Средна доза: мъже 15-50 мг/ден....жени 5 – 10 мг/ден
  Акне: Да , особено при високи дози
  Водна задръжка:Да , подобна на от тестостерон
  Високо кръвно налягане:Да
  Токсично за черния дроб: Да
  Ароматизация: Да
  Дхт преобръщане: Не
  Намаляване на функцията на HPTA: Да, в зависимост от дълготрайността и дозите на цикъла

Я ми обясни сега ,защо го пиеш това ? Сериозно питам. Чудно ми е,защо хората сами искат да си причинят такива неща.

Вижте сега, не съм искал съвети какво да пия и какво да правя, а вие като типични БЪЛГАРИ почвате да давате акъл за неща дето не ви питат хората. Исках да ме посъветвате за програмата какво да сменя, щото може би не съм настроил нещата точно и за храненето евентуално ако можете да ми дадете съвет! Не тренирам от скоро, че да ми обяснявате врели некипели. Идеята ми не е да се перча по плажовете, щото и без това не ги обичам ;)

Мнението беше редактирано от Росен Тодоров на 10.08.14 10:49.

AG

10.08.14
11:23

Написал си какво пиеш и колко... Не си написал какво тренираш и как се храниш. Как точно искаш да ти се даде съвет за тия неща? Някой да те хване за ръчичка и да ти обясни кога да ходиш в залата?

При тази химия ще имаш резултати, независимо как тренираш. Здравето си е твое. Ако взимаш стероиди, наркотици и алкохол и на 30 си още жив, ела да се похвалиш пак във форума.

алкохол не близвам, цигари не пуша, наркотици не вземам:) Тренирам всяка мускулна група в отделен ден. Написал съм го горе.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1